.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Ağustos 2010 Çarşamba

Geçmiş Olsun Tomas Sivok

Uzun süre sahalardan ayrı kalacağı söyleniyor. Yabancı kontenjanı dışında kalacak ilk oyuncu böylelikle belli olmuş oldu. Bu şartlarda Ferrari'nin de, Zapotocny'nin de gönderilmesi "aşırı" riskli olur.

Sivok'un sakatlığı esasında stoper rotasyonunda değil, sağ bek rotasyonunda daralma yaratacaktır. Zira artık İbrahim Toraman stoper mevkiinin değişmez elemanı olmuş durumda. Eldeki sağ bek alternatifleri de Erhan ve Ekrem ise, sağ bek üzerine düşünmek gerekecektir...

Bir ihtimal de, Ömer Toprak veya bir benzeri gurbetçi savunma oyuncusunun takıma katılması olabilir. Sivok sezon ortası takıma döner, Zapotocny devre arası elden çıkarılır... Gidişi 6 ay sarkmış görünüyor.

Sivok yokken Ferrari'den de vazgeçmek ise aklımıza getirmek istemediğimiz bir alternatif.

60 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

takım için kendini feda eden oyuncunun sözleşmesini feshetmek hiç etik değil ama malum yabancı sayımız iki elin parmaklarını geçmişken sivok'un sözleşmesini 6 ay askıya almak düşünülebilir.

zapotocny sivok kontenjanıyla takımda tutulur ferrari de iyi bir alternatif olarak takımda mecburiyetten kalmış olur.

Pamukk dedi ki...

kısmetimize sokim ağır küfretmek istiyorum

Pamukk dedi ki...

Mete Düren "Sivok'la öğleden sonra konuşacağız ve ameliyat olması gerektiğini söyleyeceğiz. Başka alternatifi de yok" dedi.

defol git mete düren

sozcelyk dedi ki...

ulan sivok

ben kendi dizimi vereyim yeter ki sen oyna

ederlezi12 dedi ki...

Takımın Avrupa Standartlarında en kaliteli oyuncularının başında gelirdi bence Sivok . Sakatlanmasın çok üzüldüm. 5 E 2 pas çalışmasında nasıl bu derece sakatlandı ?

Robinho - Adebayor çılgınlığından kurtulup asıl olan oyuncularıma baksak daha iyi olur. Takımın geçen seneki en önemli 4 oyuncusundan biri sözleşmesi donduruldu biri 6 ay yok. Bu durumun ilerde ne kadar kriz yapabileceğini , plansız yöneticilerimiz planlayamazsa - kendi şirketlerinin parası ile yıldız almaya çalışanların Türkiye dışından kupa hayali çeyrek finale bile gelmeden yerle bir olabilir.

Adsız dedi ki...

Belki Ersan Adem'i stoper olarak oynatıp Toraman'ı sağ bekte değerlendirir,belli mi olur.

sozcelyk dedi ki...

@ederlezi12

dün antreman inönüdeydi ben antremanı beleştepeden izledim

şut,penaltı,serbest vuruş ve kuvvet çalışması dışında başka çalışma yapmadılar ya da ben gelmeden önce yaptılarsa bilmiyorum.

ağır bi antreman gibi gözükmüyordu,ters düşüp bağları yırtmış demek ki.

esgo dedi ki...

Benim Mete Düren'e zerre kadar inancım ve güvenim yok. Sebebi de Delgado ve Scala olaylarıdır. Sakatlık sürecinin ilk olarak ''1 ay'' olarak açıklanması ve ardından 6 ay denilmesi kafamı karıştırmadı değil. Her ne kadar MR çekildikten sonra bazı şeylerin daha net ortaya çıkma ihtimali bulunsa da da mevcut yabancıların bir türlü elden çıkarılamamsı ve olası tepkiler yüzünden Ferrari ile iplerin koparılamaması sanki 1-2 aylık sakatlığın yine bir şekilde 4-6 ay olarak kamuoyuna yansıtılmasına olanak sağladı gibi ... Heh bak bir de kesinlikle ameliyat olması gerekiyor demiş ... Koçum benim, yarın da çıkar dondurduk diye açıklama yapar.

Eğer çapraz bağ problemiyse ki öyle görünüyor, çok pis bir sakatlıktır.Çime takılarak,ani dur kalklarda olabilir ve toparlanması çok zordur gerçekten .. Yazık oldu ama bir bakıma Ferrari'yi kurtardı diyebiliriz.

Açıkçası ben Zapo ile arasında fazla farkta görmüyorum.Dünya kadar ceza sahasında top istop etmeye kalkıp kaptırmışlığı olan bir stoper Sivok , hatırlayan vardır zamanında Gökhan Keskin'e çok küfür ederlerdi topu taca ,kornere atmaz ayağında tutarda kaptırır,garanti oynamaz diye onun gibi birşey :)

Pamukk dedi ki...

başka doktora da göstersinler ben de mete dürene inanmıyorum

sivokun yerinde olsam başka doktora da giderdim...

SirEvo dedi ki...

Sağ bek olarak Erhan ve Ekrem'den ayrı bir de Rıdvan var. Ne kadar iyidir onlardan bilinmez ama şu ayağının kırığı düzeldiyse ona da şans versin Şuster.

helldoradotcom dedi ki...

o degil de bu sene fairplay liginde zirveyi zorlayabiliriz sivok'un yoklugunda.. Her mac minimum bir sarisi vardi herifin. KOtu adam mi kesinlikle eldekilerin en iyisi ama abartmanin da alemi yok.. Millet Omer'lerle sampiyon oluyor bu ligde.. iıi bir golcu alinsin da onemli olan budur su noktada, yoksa nihat-nobre-bobo kanserojen etki yapmaya devam edecekler..

Pamukk dedi ki...

kim gidicek derken şapkadan Sivok çıktı aq.
kesin sağ bek almamız lazım.

esgo dedi ki...

@ helldoradotcom

fair play liginde uzunca bir süre zirvedeyken dibe vurmamızın nedeni Sivok ya da x oyuncumuzun değil yöneticilerin gördükleri kartlar yüzündendi.

EnisteKolaKoy dedi ki...

Sakın sözleşme dondurulma gibi bir hataya düşülmesin. Sonra yine aynı kaosu yaşayıp, gereksiz yere para saçacaz sağa sola. Elimizdekilerle yetinmeli ya da yerli stoper alınmalı, sözleşme dondurma bizim için yine bir transfer skandalıyla sonuçlanır.

mete düren asıl olarak endokrin problemlerle ilgilenen cerrah.

o yüzden muayenesini kendisi yapmamıştır.

sonucu söyleyen bir ortopedist olmalı

sozcelyk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sozcelyk dedi ki...

evet tribal reyiz devrim urgun yapmış muayeneyi

Beşiktaş kulüp doktoru Devrim Urgun, yaptığı açıklamada;

” Diz yan bağlarında ciddi bir ödem oluşmuş. Şuanda tetkiklerimizi yapıyoruz. Ameliyat olup olmayacağı akşama doğru belli olur. Yapılan kontrollerin ardından kaç hafta sahalardan uzak kalacağını söyleyebiliriz.” diyerek sözlerini tamamladı.

esgo dedi ki...

MR sonuçlarını inceleyen Basın Sözcüsü, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ve Futbol Komitesi Üyesi Prof. Dr. Mete Düren, Sivok’un durumunun ciddi olduğunu ve Çek futbolcunun 4-5 ay sahalardan uzak kalabileceğini açıkladı.


Resmi Site

Unknown dedi ki...

büyük şanssızlık sivokun sakatlıgı ama mevcut kadro içinde ferrari,toraman ve ne kadar istenmese bile zapo,adem ve atınçla stoper mevkinde sıkıntı yaşamayız.keşke sakatlanmasaydı zapo gitseydi ferrari ile birlikte gene formasını giyseydi...bu durumda zapo kesin kaldı bakalım kimler gitcek.

tearkan dedi ki...

Sivok'un sözleşmesini dondurup yeni bir transfer yapmazlar bence. Zapo veya Ferrari'den birinin gideceği söyleniyordu, şu görüntüde en mantıklı olan ikisinin de kalması ve Sivok'un sözleşmesinin dondurulması Jessie'nin dediği gibi.

Unknown dedi ki...

zaponun olayıda''kör ölür badem gözlü olur''oldu.

RuFF dedi ki...

Robinhoyu alacaklarına sağ bek e hamit i alsalar şahane olur

Unknown dedi ki...

ruff'un isteginden sonra hamit öldü.

Pamukk dedi ki...

en sevdiğim fotosu Sivokun:/
diğeri de gs maçında golden sonra ardaya nazire yaparcasına kapalının önüne çıktığı foto :/

kveldsmork dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mufittezel dedi ki...

Sivok'un sakatlığı 2-3 haftalıktır, Zapo'yu isteyen Eskişehir/Bursa vb. takımlara "Sivok sakatlandı o yüzden Zapo kalacak" tribi yapıp pazarlıkta eli güçlendirmek için 6 ay geyiği yapıyorlardır.
Zapo'yu Sercan'la takasla Bursa'ya ya da makul paraya EsEs'e gönderdikten sonra "Biyonik Adam Sivok, ameliyat sonrası iyileşme süresi 6 ay deniyordu, ameliyata gerek kalmadan iyileşti" manşetlerini görmeye başlarız.
Ulen harbiden komplo teorisyeni yaptılar yaw bütün taraftarı şu yabancı sayısı hikayesine...

kveldsmork dedi ki...

vay be!koca takımın kaderi 2cm lik anterior cruciat ligamente bağlı.
geçmiş olsun sivok

ferrari-zapo?
toraman-zapo?
ferrari-ferrari?
atınç-ferrari?

anket bekliyorum,
beşiktaşın gobeee nası olmalı?

kveldsmork dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
matiasemilio dedi ki...

ferrari-ersan(!) ?

Pamukk dedi ki...

Atınçı A2ye geri gönderdiydi şuster amca

Pamukk dedi ki...

bok var sercanda ben sercanı da istemiyorum (kimi istiyosun:p)

fabianernst dedi ki...

mete düren e niye sallanmış pek anlamakta güçlük çektim açıkçasi zapo ile aralarında çok fark yok..atınç ile ersan hakkınızda ki yorum ları beklıorum bunlara sızce çok iyi gelecek vaad ediyorlar mı ? yoksa ikinci bir linderoth mehmet topal vakası gormek istıyorum belki ondan bu kadar iyimserim

kveldsmork dedi ki...

A2 hemen şurası :)
bi ıslıkla gelir atınç.ferrari de onu bu senenin genç yıldız adayı yapar,derim

Adsız dedi ki...

Alakasız olacak ama bu ne mükemmel bir haberciliktir,geberdim gülerken

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/haberdetay.aspx?haberid=456964

rivaldo dedi ki...

Atıncın a2 tecrübesi bile çok az.geçen sene 13 maça çıkmış.Milli tecrübeside bir elin parmaklarını geçmez.Ama iki senedir a2 takımın ve milli takımın bankoları(furkan kaptanı) furkan şeker ve sezer özmen
var atınçtan önce.sezer rizeye kiralandı.geri çağırması zor olmasa gerek.

matiasemilio dedi ki...

"Dünya Kupası’nda Şili Milli Takımı forması giyen Tello’yu yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeli ile satmanın planlarını yapan Beşiktaş Yönetimi..." :)

besiktas futbol takimi icnde hafif idman sirasinda diz baglarini koparmiyacak iki isimden biridir sivok digeri, deli ibodur, bu adamlar antreman kacirmaz, kendine iyi bakar, tam profesyoneldirler... duz kosu, pas calismasi yaparklen imkani yok o bagin kopmasina, yonetim boyle bir sey bekliyodu, inanin quaresma hafif sakatlansa ona bile 6 ay sakat damgasi vurulacakti derece transferde daginik hareket edildi simdi sivamaya calisiliyor.. biz bunu yasadikta biliyoruz buyurun kaniti
http://asvalttaicenler.blogspot.com/2010/04/matias-delgado.html

EnisteKolaKoy dedi ki...

@ASVALTTAICENLER

ben ne söylemek istediğini anlamadım. yönetim transfer yapmak için sivok'un sakatlığını sözleşme dondurma bahanesiyle mi 6 ay olarak açıkladı mı demek istiyorsun?

Unknown dedi ki...

resmen sıçtık. şuster demiş ki: ferrari geçen sene ilk 11 de olabilir, şimdi şartlar değişti.sivok'un da yerini doldurabiliriz. yani s.ki tuttuk zapo kesin geliyor beyler. bu sene bol gollü deplasman mağlubiyetleri bekliyorum

occasion dedi ki...

sivok savunmanın can damarıydı. yeri gelince orta sahada da oynardı. öyle fonksiyonel bir oyuncuydu. yakışıyordu o formaya. çok üzücü. :(

ferrari-ersan olur göbek. toramandan göbek olmaz.

hiç zapo toraman olur mu ya. sivok sakatlanır mı ya. :(

ederlezi12 dedi ki...

http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/08/sivok-ve-jovetic.html

Benzer durum Jovetic in de başına gelmiş hem de önemli bir tekliften sonra

@ENISTEKOLAKOY
aynen oyle oldu, bu gecen senede basimiza geldi delgadoyla, adam ocak ayinda sahalara dondu, yonetim sozlesmesini bir 6 ay dondurmak icin yok efendim tam iyilesmedi dediler, delgado ligin 2. yarisinda hazirdi fakat mete durenin sahte raporuyla sakat gosterildi lig boyunca, simdi elden kimse cikartilamiyo, Ferrarinin gonderilmesi halinde taraftardan tepki gelecegi anlasildi,Zaponun maasini dahil hicbir klup odemek istiyor, Tabata malum sebeplerden dolayi gonderilemez, geriye Sivok kaldi.. onun sakatligi gercek fakat 6 ay falan hikaye en fazla bir odem oldugunu dusunuyorum, Sivoktan rica ettiler olayi gizlemek icin, oda bizim yonetimin oyununa geldi... Simdi sira robinhoda... adebayor gelirsede artik toramanla stoperde oynar hava toplarina hakim nede olsa

carlito dedi ki...

gitmeyecek tek yabancı varsa o da sivok'tur derken işler ne hale geldi anasını satiim!

mete düren'e ben de güvenmiyorum ama sözkonusu sakatlık gerçekten çapraz bağların kopmasıysa (bilinen adıyla diz dönmesi, ki fotoğraflarda öyle gibi görünüyor) çok kötü bir sakatlık ve gerçekten 4-5 aydan önce dönemez.. bu durumda da 6 aylık sözleşme dondurulması mantıksız olmaz.. ama işte insan emin olamıyor böyle bir yönetim varken, çünkü 1-2 aylık bir sakatlık için bile türlü oyunlar döndürebilir bunlar.. sivok'a ne kadar ihtiyaç olduğunu bile düşünmeyip kendi plansızlıklarından kaynaklanan karmaşayı çözmek için bu sakatlığı kullanma yoluna gidebilirler.. (delgado'ya, batuhan'a vs. yaptıkları gibi)

bu durumda biz kime güvenicez derseniz ben de bilmiyorum.. tek diyebileceğim kötü oldu bu iş, hem de çok kötü oldu...

EnisteKolaKoy dedi ki...

@ASVALTTAICENLER

zapotocny'nin aldığı ücret yıllık 750bin euro. kontejyanı dert etseler, son feragat edilecek kişi sivok olurdu ayrıca. ben bu teorine katılamıyorum ne yazık ki.

goruslere saygimiz sonsuz ama yonetim bu olunca benim aklimada boyle komplo teorileri geliyor...

cemekici dedi ki...

sivok'a üzülsem de çok hayırlı oldu. zapo'nun elden çıkarılması düşünülmezken ve ferrari gitti gidecekken, ferrari'nin takımda kalması ve zapo'nun ne mal olduğu görülüp devre arasında zapo'nun gönderilmesine sebep oldu.

fourpointseven dedi ki...

sivok un yeine ankaragücünden poljach çağırılmış milli takıma. peki neden zapo değil acaba? 2 sene şampiyonluk gören* adamı niye çağırmıolar- italya gibi defans fabrikası bi ülkede yeteri kadar oynamıs ferrari yerine zapo 1. tercih olmamalı

Gürcan Ulusoy dedi ki...

çek cumhuriyeti sivoktan sonra defansı arkada kurup defans futbolu oynayacaktır belki de... o yüzden zapo uymamıştır. o biliyorsunuz ofansif futbolun en önemli stoperlerinden. atik, çevik, hamleli, ayağı iyi.

EnisteKolaKoy dedi ki...

dondurdular adamı 31 ocak 2011'e kadar...

ederlezi12 dedi ki...

Evet , 31 Ocak 2010 a kadar dondurmuşlar . Peki ondan sonra iyileşmedi sezonu kapattı olayı olmaz umarım .

ederlezi12 dedi ki...

Kaç yabancı var şimdi , kim dondu kim askıda kim gidecek ne olacak ????

Artık şu bulanık su bi durulansa diyorum.. Önümüzü görmek için net bir durumun ortada olması gerekir.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
EnisteKolaKoy dedi ki...

bir de şöyle bir haber düştü:

DHA SPOR- BEŞİKTAŞ KULÜBÜ SIVOK’UN SÖZLEŞMESİNİ HENÜZ ASKIYA ALMADI…

ÇEK OYUNCU BUGÜN KENDİ MİLLİ TAKIMININ DOKTORLARINA KONTROL OLMAK AMACI İLE PRAG’A GİTTİ

YAŞADIĞI SAKATLIK SONRASI SAHALARDAN 6 AY UZAK KALACAK SIVOK’UN LİSANSI HALA GEÇERLİLİĞİNİ KORUYOR

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ SIVOK’UN SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ KARARI PRAG’DAN GELECEK SON RAPORA GÖRE VERECEK

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

@ederlezi 12
12 yabancımız var şu anda: Bobo, Holosko, Guti, Quaresma, Delgado, Tabata, Hilbert, Ernst, Fink, Ferrari, Sivok ve Zapotocny. Fink'in sözleşmesi donduruldu, Sivok da dondurulursa Guti'ye lisans çıkartılacak ve 10 lisanslı yabancımız olacak. Yani şu anda lisans çıkartılmayacak bir yabancıyla daha yollar ayrılacak, ayrıca yabancı forvet transfer edilirse birinin daha bileti kesilecek.

@enistekolakoy
hiç şaşırmam açıkçası,bizim doktorlar yönetime bile güven veremiyor demek ki.

Pamukk dedi ki...

aferim Sivok duymuş sesimizi.

delgado gibi 2.yarıya da ddonduramzlar heralde
yoksa yaptıkları bütün Guti Q7 transferlerini çöpe atsınlar kafa deişmedikçe kafalarına tüküreyim

Pamukk dedi ki...

ve geçmiş olsun Toraman. yeter artık noluyo aq

Yorum Gönder

Ara