.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

31 Ağustos 2010 Salı

Elveda Uğur İnceman

Geldiğinde "Yerli Pirlo" idin, giderken futbolcu değilsin. Seninle üç aşağı beş yukarı benzer yeteneklere sahip Selçuk İnan yükseldikçe sen düştün. Senden mi bizden mi kaynaklandı, bunları sorgulamanın artık anlamı yok. Geçtiğimiz hafta rotasyonda kullanılabilecek yerli oyuncuları yazdığımızda "Bunların hangisi Uğur İnceman'dan daha iyi?" dendi.

Şimdi sen gidiyorsun. Hem sen, hem biz mutluyuz. Bu takımda iz bırakmayı başaramadın. Lakin biliyoruz ki, büyük takım, büyük taraftar, asıl vedalarda belli olur.

Bize de düşen yolun açık olsun, emeklerin için teşekkür ederiz demektir...

37 Yorum:

AQ-47 dedi ki...

Borsaya bildirildiğine göre artık korkmamıza gerek yok bence

CDiS dedi ki...

ligdeki tek golünü fenere atması ironik. :)

Bu adam geldiginde Selcuk Inan ile ayni seviyedeydi. Simdi Selcuk'un geldigi noktaya bak, Ugur'un geldigi noktaya.

Olmadi, tutmadi. "Besiktas'a gelen adamin formu %90 ileriye degil geriye gider" kurali bozulmadi.

Iyi oldu, gitsin Antalya'nin ortasahasini toparlasin. Seviyorum Sifo'yu.

SirEvo dedi ki...

Antalya için bile fazla. Yolu açık olsun.

ian dedi ki...

keane başlığında yazdıklarımı buraya da kopyalayacağım. bu arada shelbyl'in yazdıkları önemli. üzerine düşünmemiz gerekir bence. ayrıca fink kalacak görünüşe göre bir son gün sürprizi olmazsa.

inceman gittiğine göre orta sahada necip,ernst ve aurelio kaldı; guti'yi daha ofansif sayarsak. bir sakatlık,ceza halinde ilk üçlüye cumali; guti'ye ise onur yedeklik yapacak o halde.

diğer bir ihtimal, fink kalacak. o zaman transfer bitmiştir denilebilir. 10+sivok oluruz.

hayırlısı olsun da inceman transferinin, ben olsam yine de tutardım kadroda. akarı yok, kokarı yok :) yerli, TL üzerinden anlaşılmıştı. belki de kendi istemiştir gitmeyi.

neyse sezon içinde ihtiyaç duyacak koşullar oluşmaz umarım.
-
sütoğlan tabata var bi de. unutmuşum onu.

Sertug Ozgur dedi ki...

"Seninle üç aşağı beş yukarı benzer yeteneklere sahip Selçuk İnan yükseldikçe sen düştün."

Yapmayın ağalar allah aşkına.. Selçuk geriye çekildi,savunma bilgisini geliştirdi. Yetenek olarak hiç bir zaman karşılaştırmadım/mam. Uğur'un şu seviyeye düşmesi benim için bir seviye düşüklüğü değildir. 1 gram şaşırtmamıştır. Tanım yaparsam beni hayal kırıklığına uğratmayan futbolcudur. Yolu açık olsun.

SomosTodos13 dedi ki...

cdis;

tek gol attı deyince, merak edip tff'nin sitesinden baktım da geçen sezon son haftadaki 2-1'lik bursa maçındaki tek golü de uğur atmış.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

geçen seneki eskişehir maçında da çok etkili oynamıştı.

@lakerda

Ugur Manisa'dayken kotu oyuncu muydu be abi? Yapma. Hatta Cisse - Ugur ortasahasinin o guzel performansini da mi unuttuk?

Sertug Ozgur dedi ki...

@shelbyl

Manisa'da iken oldukça overrated olduğunu düşünüyodum. Yalnız bir şey var fiziği daha kuvvetliydi,ikili mücadelelerde daha sağlamdı ve defansa daha yakın oynuyordu.

Geldiği ilk günden beri karşı olduğum oyuncuydu.Bu biraz da o zamanlar basında şurda burda abartılmış olmasıyla ilgili. Hoş, Hakan Balta'yı da Manisada iken hiç beğenmezdim ama büyük bir gelişim gösterdiği yadsınamaz.

Cisse-Uğur ikilisinin performansı hatırımda kalacak düzeyde değil,ben iyi olduklarını hatırlamıyorum, belki de sen haklısındır. Ama vasat bir oyuncu olduğu üstüne anlaşabiliriz heralde.

CDiS dedi ki...

SomosTodos13 ;

doğru, son maç olduğundan pek dikkat etmemişim herhalde..

sonuç itibariyle, beşiktaş'ın futbolcusu değildi, yaşıda çok genç değil, yeter bu kadar beşiktaş kariyeri.. :)

carlito dedi ki...

bir faydasını görseydim ben de teşekkür ederdim, lakin doğruya doğru yararından çok zararı oldu.. 2-3 maç vasatın üstüne çıkmıştır belki, ama kötü oyunuyla takıma olumsuz etkisi olduğu maçlar çok daha fazladır..

ama zaten uğur'un kapasitesi buydu, biz onu abarttık.. hatta biz de abartmadık, medyanın şişirdikçe şişirdiği bazı topçulardan biriymiş, biz de ancak Beşiktaş'a geldikten sonra öğrenebildik! Büyük takımda oynayacak seviyede olmadığı halde yıllarca Beşiktaş'ın ekmeğini yiyen çook futbolcumuz olmuştur Uğur gibi, en azından onunki çok uzun soluklu olmadı, bir Yasin Sülün ile kıyaslıyorum da :)Akıllanıyoruz sanırım..

yine de yolu açık olsun, kariyerinde Beşiktaş gibi bir takımda oynayıp, üstüne bir de şampiyonluk yaşamış olmanın verdiği gururu ömrünün sonuna kadar yaşayacaktır..

transferin son günü gidişi bize ne getirdi düşünmek lazım. plansız programsız işler yüzünden bu takımda yeri geldi serdar özkan önlibero oynadı. neyse allah sakatlık vermesin amin.

Selçuk futbolunumu geliştirmiş? yapmayın allah aşkına, Her sene Galatasaraya attığı gollerle Fenerbahçede idman yapabiliyor, Milli takıma seçilmesi tam bir skandal zaten, Fatih Terimin yıllar boyunca Galatasaraya transfer etmek istediği oyuncu olduğu için hala süper ligde ekmek yiyebilen topçu kontenjanındadır benim için.

SomosTodos13 dedi ki...

asvalttaicenler;

bahsedilen selçuk fenerbahçede oynayan selçuk şahin değil. trabzonda oynayan selçuk inan. manisaspordayken uğurla aynı takımda oynamışlardı.

kma dedi ki...

metalist'i 1-0 yendiğimiz maçın golünü de uğur attıydı sanki..

fenere attığı gol de ofsayttı ayrıca :)

Kalten dedi ki...

Metalist golü de ofsayt - Holosko atmıştı ama!

kma dedi ki...

Siroki Brijeg maçının ilk golünü atmış. metalist maçından önceki turdu galiba.

matiasemilio dedi ki...

güle güle çakma delgado..

sozcelyk dedi ki...

gönderilmesini hatalı buluyorum.

kendisini alman oyuncularımız için tercüman olarak kullanıyorduk , nerde ernstle röportaj yapacak adam , taktik verecek futbolcu tak uğur orda , yarın ernst'in performansı düşerse sorumlusu uğur'u gönderenlerdir.

geçen yılki eskişehir maçında oyuna girdikten sonra david beckham ortası yapmıştı , ben onunla hatırlayacağım uğuru

ha bi de o maçta taraftarın sahaya inip uğur incemana sarılması da yeterince ironik , çık artık yeter gözünü seviyim mi demek istedi akrabası da ondan mı sarıldı bilemeyeceğim.

erosabi dedi ki...

jessie'ye bişeyler olmuş. daha romantik bir yazı bekliyordum.

jtr dedi ki...

@sozcelykk

Şimdi de Ekrem yapar tercumanlığı sen rahat ol:)

Paul Pierce dedi ki...

Üst üste çalımlardan sonra attığı bi gol vardı.UEFA ön elemesindeydi galiba.İlk golü o değil miydi ?

RuFF dedi ki...

Selçuk inanla Uğur incemanı karşılaştırmak mantıklı değil
Selçuk daha çok dmf orjinli bir adam.

Uğur öyle değil.Uğur genel olarak MC belki de AMF oynayabilecek bir oyuncu.Ayaklarına hakim fakat kuvvetli bir oyuncu değil.

4 tane üst düzey adamın var ortasahada bunların yanında birde genç oyuncun var (Onur).Hep gençlerin önü açılsın derdik ve bu transferle açılmış oldu.Uğur kalsaydı Onur a fazla şans verilmeyecekti belkide.

Uğur geçen sezon 2. devrede kötüde oynamamıştı ama yineden Onur a şans verilecek olması açısından sevindirici.

sozcelyk dedi ki...

uğur'u savunmak isterdim manisaspor'un en iyi oyuncusuydu fantazi futbol takımımda her hafta en çok puanı da o toplardı ama

koşmuyordu be

koşmayan ön libero mu olur lan !

@erosabi

Hocam romantik falan diyorsun da, senin nick "eros", onu ne yapacagiz? :)

sozcelyk dedi ki...

eros ramazotti'dir belki :)

Ahahha geçen seneki Eskişehir maçında çok etkili oynadıydı demek ,Delgado'cu Jessie :D

Uğur kardeşim seni CM01-02 dışında hatırlamak,görmek,duymak istemiyorum zaten büyük ihtimal Antalya küme düşecek ama sözleşmen 1 yıllık olduğu için gene süper lige döner birilerini kanser edersin ...

Bazi seyler olmuyorsa fazla zorlamamak gerekir. Besiktas'ta yeterli sans bulamayan, hakettigi deger verilmeyen oyuncular geldi gecti ama Ugur bunlardan biri degil.

Yeterince sans buldu, yeterince oynadi. Artik o bolgede oynayan oyuncular tabiri caizse ya topu yiyecek ya da cok zeki, ayagi duzgun ve pozisyon bilgisi yuksek olacak. Ugur "benim adim Hidir, elimden gelen budur" cizgisini hic asamadi. Memur zihniyeti ile sabah gelir aksam giderim, gerisi beni ilgilendirmez zihniyetinden fazlasini gosteremedi. Oyuna sonradan girdigi maclarda uykudan yeni kalkmis havasini uzerinden atamadi. Ne hucum ne savunma yonunde buyuk takimda oynamasini hakli gosterecek ekstra bir ozellik ortaya koyamadi. Cok mu kotuydu, hayir ama siradanligi asamadi.

Turk kontenjaninda bazen kadro derinligi icin siradan oyuncular da gerekir buna sozum yok. Necip'in performansi, Aurelio transferi vs. olmasa kalmasi yararli da olabilirdi ama buyuk resme bakinca Besiktas'a bir Fahri Tatan'dan cok daha fazlasini verdigini soylemek zor. Besiktas da her zaman bir Fahri Tatan bulur, tabii marifet daha iyisini bulmakta.

Futbol olarak ortaya pek birsey koyamasa da kendisini iyi hatirlayacagim, Antalya'da da basarili olacagini tahmin ediyorum.

alper dedi ki...

nasıl fitbolcu olmuş bu adam anlamıyorum ben.mustafa denizlinin türk futboluna attığı en büyük kazıklardan biridir.almanyadan manisaya getiren o idi yamulmuyorsam.gitsin şifonun yanında oynasın o takımı kümede tutsun yeter.

Adamımdır kendisi...

Beşiktaşa bir faydası olmamıştır..

Ancak Beşiktaşın ona ne gibi bir faydası olmuştur?(okadar para aldı yeaa-Stop!)

Kaç mac üst üste forma giymiştir??

Kendisinden ne beklenmiştir?

İyi oldu ama..Oynarsa açılır..

theotheo dedi ki...

hahahahaha yerli pirlo uğur.

yerli kolpa uğur demek daha doğru olurdu. bu yeteneksizleri takıma dolduranlarda kabahat. tek tek göndereceksin.

mustafa doğanın sağ bek baki mercimeğin sol bek olduğu dönemlerden uğur incemanı delgadoyu şutlayabilmek iyi bişey. baya bi aşama kaydettik. umarım geriside gelir

Pamukk dedi ki...

güle güle Uğur. yolun açık olsun.

resmi sitemiz Uğura da tşk etmemiş.:)

Fink ve Uğur sizi fbye attığınız gol bile kurtaramadı.:/

kötü de olsa yerliydi kalabilirdi sanki diye düşünüyorum ben.:/

CDiS dedi ki...

pamukk;

bende yerliyim ama kötü oynarım, geleyim mi beşiktaş'a.. :)

kör ölür badem gözlü olur, 21. yy beşiktaş romantizmi..

Pamukk dedi ki...

herkesi boklamanızdan fenalık geldi artık.

kör öldü badem gözlü olmadı. yerli yerlidir.hayret bişeysiniz ya.

şu formayı giydikleri için bari saygı duyun biraz. iyice fenerlileşti herkes.

RuFF dedi ki...

Pamukk haklı

İşin bokunu çıkarttınız artık.Uğur'un kötü oynadığı maçların yanında iyi oynadığı maçlarda oldu.Biraz saygı duyulsun.İyice forza/antu kıvamına gelmeye başladı burası.

karisiklik icin pardon, bahsettiginiz selcugun fenerbahceli selcuk oldugunu zannettim,biran sinirlerime hakim olamadim:D

Yorum Gönder

Ara