.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Ağustos 2010 Salı

Ekşi Beşiktaş - Altyapı

Bugüne kadar Ekşi Beşiktaş olarak başlangıç kadromuzun çok dışına çıkamadık, yer yer gelen talepler de olmadı değil, ama bunları yeterince değerlendiremedik.

Ayrıca altyapıdan yeterince futbolcu yetişmiyor diye kulübü eleştirirken bizim de yazar yetiştirmiyor olmamız çok yerinde bir davranış biçimi değil.

Bu nedenle altyapıya yönelik bir hamleyi başlatıyoruz. Burada yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı eksibesiktas@gmail.com adresine "altyapı" başlığıyla gönderin, her hafta en beğendiğimiz yazıyı burada yayınlayalım. Bir süre sonra belki de sizin isminizi de kadromuzda görürüz, kim bilir?

Not: Göndereceğiniz yazıların bizim bakmadığımız açılardan bakıyor olmasına önem vereceğiz. İdeal 11 kurmaktan farklı şeyler yaparsanız daha iyi olur. Değerlendirme süreci uzun sürebileceği için yazılarınızın zamandan bağımsız olması da ayrı bir faktör olacaktır - yani dün biten maçın değerlendirmesi, 1-2 saat sonra gerçekleşmesi muhtemel bir transfer yorumu gibi konulardan ziyade her zaman geçerliliğini koruyacak olan konulara yönelmeniz de iyi olacaktır.

15 Yorum:

kafsinkaf dedi ki...

çok yerinde bir karar olmuş alkışlar ekşibeşiktaş'a

TA dedi ki...

zaten yorumcular yazar gibi maşallah.

BJK4EVER dedi ki...

Peki Fink kim olacak bu durumda?

akn dedi ki...

a takımda kendine yer bulamayan hırçın gençleri eskişehirspor.com'a bekliyoruz.

Emrah D dedi ki...

eksiantep blogunda yazmaya baslayayim da altyapi maltyapi ugrasmadan geleyim, ciddi de para dokceksiniz benim icin. Ustelik anne tarafindan tatarlik var gozler de cekik.

addN0NE dedi ki...

Çocukken çekilmiş ekşibeşiktaş formalı resmim ver, işe yarar mı acaba? :)

Tomek dedi ki...

tam da altyapısıyla -en azından altyapıya bir zamanlar önem vermiş olmasıyla da diyebiliriz- övünen beşiktaş'ımızın bu zihin açıcı blog'una yakışan hareket, şukela butonu arıyor parmaklarımız ister istemez. acaba sözlük'te yayınlanmış ve buradaki kabul kriterlerini sağlayan entri'lerimizi buraya kopyala-yapıştır usulü taşımaya cevaz var mıdır, yoksa telif hakkı ya da "ya biraz yaratıcı olun, yeni bir şeyler yazın" gibi argümanlarla red mi edilir?

cesc dedi ki...

batuhan'ınız olur, başınızı ağrıtırım. Kabul mu?

TA nin soyledigide dogru, ama benim merak ettigim theo theo kadroya adini yazdirabilecekmi:D
onun disinda RUFF,PAMUK,SOZCELYKK,BJK4EVERin wonderkid oldugunu dusunuyorum

Unknown dedi ki...

Şu sağ tarafta resmi olan köşe yazarlarını okumaktan çok daha eğlenceli bu yorumları okumak. Yazar olamasanız bile Paf ligi sayılabilecek yorumcu kutularında çok başarılı olacağınıza eminm.

Buraksem dedi ki...

http://stalker-21.blogspot.com/

burada olması gerekiyor...

fatma dedi ki...

öylesine bir duyuru sanırsam. aylardır mailime olumlu ya da olumsuz yanıt alamadığıma göre.

Unknown dedi ki...

reklamlar için msbaykar@gmail.com mesaj atarsanız asıl şirket mailiyle size geri dönecez ...

emre dedi ki...

asdasdasd

Yorum Gönder

Ara