.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Ağustos 2010 Pazartesi

Bu Kariyeri Babam Yaptı

25 Yorum:

simdide gitmiyo diyolla...

bu adam bizde kaptan olsun..

Batistuta35 dedi ki...

NTVnin haberine göre kalıyormuş, uamrım doğrudur

Nereye gidecek zaten.Avrupanın elit takımları dışında kimse senelik 2.7 milyon euro vermez Ferrari'ye.Ferrari'nin kalitesiyle ilgili bir şey değil bu.Schalke bile Raul'a yıllık en fazla 2 milyon euro verebildi sanırım.Bu rakam bile kulüp rekoruymuş.Ferrari ya katara gider veya Olympiakos'un çılgın başkanı o kadar para verir.

Factotum dedi ki...

http://ntvspor.net/haber/futbol/21073/ferrari-kaliyor

okka dedi ki...

kalmalı.
holosko neden hiç gönderilecekler listesinde geçmiyor anlamıyorum.

"beşiktaş, mehmet aurelio için uğraşıyor... transferi, başkan luis oliver ile görüşen bernd schuster yürütüyor... "

Ersin Düzen'in twitterindan.Tam ihtiyacımız olan adam bu kadar ayrıntı verdiğine göre sallamıyordur herhalde.

kma dedi ki...

mehmet aurelio 2 senedir üst düzey futbol oynayamıyor. sakatlıklardan sonra 2. ligte oynadı en fazla. milli takıma çağırılmıyor. ayrıca 33 yaşında..
facebooktan komik video olarak taça attığı penaltı paylaşılır oldu.

fenerin gönderdiği oyuncuları alma ekolümüzün bittiğini düşünüyordum.

ayrıca bu adam zamanında ricardinho'ya saldırmamış mıydı?

alınmaması için bi sürü neden var. ama sadece türk statüsünden olduğu için mantıklı yani öyle mi?

olmaz olsun..

Yahu banane fenerli olmasından Türk statüsünde olup da Aurelio'dan daha iyi olan oyuncular Nuri,Gökhan.Emre falan onları da alma şansın olmadığına göre almak zorundasın bu adamı.Ben sakatlığı geçti ve bu sezon düzenli olarak forma giydi diye biliyorum.Şu yaşında gelse Fink'ten daha faydalı olur.Aurelio'nun nasıl bir futbolcu olduğunu biliyoruz.Facebook'daki videoları referans göstermeye gerek yok.Fenerin orta sahası o gittiğinden beri halen toparlanamadı.

necipin tum bir sezonun agirligini kaldiramiyacagini, ernst ve fiknten birinin yedek klubesinde hatta tribunde oturacagini dusunursek mantikli transfer..

ricardinhoda adam olsaydi dayak yemeseydi..

rorschach dedi ki...

"ricardinho adam olsaydı dayak yemeseydi" çok ikiyüzlü bir savunma olmuş ama gelirse çok işimize yarar diye düşünüyorum ben de, hele ki fink gönderilecekse.

Ze1903 dedi ki...

33 yaşındaki Aurelio bu sezon Ernst ve Necip ile önlibero pozisyonuna yeterli olacaktır.Aylardır aklımdan geçen transfer bu inşallah gerçekleşir.Fink gönderileceğini düşünürsek kesinlikle gerçekleşmeli

sozcelyk dedi ki...

aurelio'nun ardından mehmet topuz , bilica , tuncay şanlı ve larissa'da oynayan tümer metin transferleri gerçekleşirse sırtımız yere gelmez.

ümit karan da şu an boşta aslında gerçekleştirmemiz gereken transfer bence ümit karan olmalı.

Adsız dedi ki...

Ben Aurelio'yu bu yaştan sonra istemem,zaten transferinin gerçekleşeceğine de inanmıyorum.Neden derseniz
Schuster'in göbekte iki top çalan orta saha yerine bir top çalan bir de pas yapan orta saha kurgusunu
uygulayacağını düşünüyorum.Fink'i de bence bu yüzden gözden çıkardı,çünkü Ernst ve Aurelio gibi oyun kurmaktan ziyade rakibi bozan bir oyuncu.O da Tercihini Ernst'ten yana kullandı.Yani orta sahanın ortasına Ernst ve Guti ikilisini izleyeceğiz kanımca.Hayır Aurelio lazımsa bu takıma,Fink daha lazım.

Transferlere gelince Robinho'cular şimdi Adebayor demeye başladı.İhtimaller üzerinde duracağım,eğer cidden bu oyuncuları alabilecek paramız varsa tek oyuncuya yatırmak büyük bir risk.Adam alışamazsa büyük kepazelik olur,ikincisi tek birinin parasına 3 tane kaliteli oyuncu alınabilir.Mesela Riera Olympiakos'a 6M Euro'ya,Janko Twente'ye 7M Euro'ya mal oldu.FM'cilik oynar gibi oldu ama o paraya öyle takviyeler yapılır ki cidden UEFA Avrupa Ligi'ni kazanabilecek bir kadro kurulur.Tabi böyle bir para söz konusu ise.

Baros olayı ayrı komedi,Güiza'yı almamız bile daha olası.Şimdi "haydeaaaaa" diye saldıracaksınız ama Getafe'de Schuster'in baş tacıydı küçük emrah.fenerbahçe de muhtemelen komik bir rakama satmaya razı olur,oh be kakaladık bunu Beşiktaş'a tadında.Emrah da Schuster'in komutası altında bir coşarmış,kendini doğrar artık fb'liler.Fantezi futbol tabi bunlar,şaka maka taraftarın tepkisi olmasa Schuster eminim düşünmüştür Güiza'yı,ama allah korusun o ayrı.

Fink'i bursa istiyormuş,yine şampiyon olacaklar sanırım.Yani sırf bize şov yapmak için bütün sahayı koşup önümüzde köpek gibi sevinen Zapotocny,ilerleme değil gerileme gösteren Holosko veya halen bazı arkadaşların toz konduramadığı sırtımızdaki kambur Delgado yerine Ferrari ve Fink'in gönderilmesi ayıptır.Bırakın göndermeyi düşünmek bile komik.N'olur saçmalamasınlar.

Sergio Garcia veya Carew ise olası geliyor bana nedense.Betis zaten ikinci ligde,Garcia göbek ata ata gelir kanımca.Keşke de gelse,gayet iyi golcüdür,yaşı da 27,öyle açmayın dedeler kıvamında değil.Ama Schuster'in aradığı söylenen uzun boylu,top indirecek tipte "target man" bir oyuncu değil.1.74 boyunda ve kafa toplarına pek hakim değil,silahı hızı.O yüzden Carew daha mantıklı geliyor,artık yaşlansa da çalışan kanatlarla golleri sıralayacağını düşünüyorum.Hem bizi de biliyor,"eski bir dost" ne de olsa =)

@roscharch neresi iki yuzlu olmus arkadasim, sen ricardinhoyla aramdaki muhabbetemi sahit oldun?

Deniz dedi ki...

Aurelio'dan nefret ederim. Forvete harcayacakları milyar avroyu türk orta sahaya harcasınlar. Bi de yaş ortalaması çooooook arttı takımın zaten, heralde 29'u buluruz Aurelio da gelirse. Yaşlı takım olucaz.

Carew diyince aklınıza sadece Fener maçlarındaki performansı geliyor herhalde ama bu adamın anadolu takımlarıyla yaptığımız maçlarını unutmayın kıçını kaldırıp koşmaya bile tenezzül etmezdi.Hatta carew yerine veysel oynasın diyorduk bir aralar.Deplasmanlara sakatım diye gitmezdi.Antremanlara çıkmazdı.Kısacası tam bir futbol ahlaksızıdır kendisi.Aurelio gibi her maçta formasınını sonunda kadar ıslatan bir futbolcuyu sırf fenerli diye istemeyip Carew'i istemenin mantığını anlamıyorum.

Jokond dedi ki...

baban güzel adammış jessie.

yilmaz dedi ki...

Şu veysel de acayip topçu.

önceleri bobodan iyiydi. şimdi de carew'den iyi olduğu söylenmeye başladı.

adebayor'da gelmesin (zaten gelmez de) zaten yabancı kontenjanını zorlamaya gerek yok. veyseli alalım hem sırtı dönük top alabiliyor. kafa golü de atıyor ooooh mis.

Pamukk dedi ki...

schusterden iyi mi bilceniz peh

Unknown dedi ki...

aurelio gelmesin. istiklal marşı okur gibi ağzını oynatsın o ispanya da. adebayor gelmez, robinho gelmesin, carew tarzı forvete daha çok ihtiyacımız var sanki.batuhan gitmese olurmuş sanki be.

mehmet emir dedi ki...

Aurelio Fener'li değil artık, büyük kavgayla ayrıldı, mahkemeler açıldı, aurelio kazandı. Adamın sadece eski fenerliliği kaldı.

Ben kesinlikle gelmesini isterim. Fenerbahçe Aurelio'yu 1 milyon yüzünden elinde tutmayarak 10 yılın hatasını yapmıştı, o zamanki Aurelio inanıyordumki en üst düzey takımlarda oynardı. 2 senedir kendisinden hiç haberim yok fakat sakat değilse Aurelio-Ernst-Guti ortasahası çok yaşlı olsada çok güçlü olur, sonuçta Ernst-Guti fizikleri ve kondisyonları yerinde topçular, Aureli şuan nasıl bilmiyorum ama 2 senede kondisyonunun yarısını kaybetse bile şu ligde yeter, arkadanda necip destekler. Bu arada bir Aurelio sadece ''rakibin oyununu bozan'' bir adam değil, gerektiği yerde çok ince paslarıda atar, takım oyununun da gurularındandır. 2 sene evvel inanamamıştım Fener'in Aurelio'yla 1 milyon euro için inatlaştığına ve ardından adamı kaçırdığına, Fener'in Cl'de çeyrek finalde oynadığı sene gerçekten çok çok iyi topçuydu.

Adsız dedi ki...

Fenerli olup olmaması problem değil,bize yararlı olacağını düşünmüyorum.Tamam takım oyuncusu olabilir ama o "çok ince paslar"ı bir sezonda bir elin parmaklarını geçmez.Zaten geçerse Xabi Alonso diyoruz ona,abartmayın bu kadar Aurelio'yu.Türkiye'de doğru dürüst defansif ortasaha yetişmediği için kıymete binen bir adam.Ha tamam kötü topçu değildir ama öyle gelince takımın bütün havasını değiştirecek veya fink'ten fazla katkı sağlayacak bir isim midir tartışılır.32 yaşında ve 2 senedir doğru dürüst top oynadığı yok.Eee Guti 33 yaşında,Ernst 31,Fink'i de gönderip Aurelio'yu alırsanız en geç 2 sene sonra ortasahayı komple yenilemek zorundasınız.E Schuster 2 ön libero oynatmayacağına göre,Guti+Ernst göbekteki muhtemel ikili olacağına göre,biri çıkar Fink girer,sorun da çıkarmaz o çocuk.Ayrıca Necip'e yazık değil midir,bu çocuk ne zaman oynayacak?Zaten şans bulması için birilerini bekleyecek,önündeki sıraya bir de Aurelio'yu koymayı hoş bulmuyorum.Bu çocuklar ağaçta yetişmiyor,Guti'yle Ernst'le oynayacak ki futbolu sahada öğrenecek.Sonra ağlamayın yok özkaynak yok altyapı diye.

rorschach dedi ki...

@ASVALTTAICENLER o zamanlar eminim büyük tepki göstermiştirsin aurelio'ya. o yüzden ikiyüzlülük dedim

Adsız dedi ki...

http://www.icbernareggio.it/ragazzi/inter/images/dfp-ferraris.jpg

inter kariyerini de koysaydın tam olurdu :)

Yorum Gönder

Ara