.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Ağustos 2010 Çarşamba

Anket


30 Yorum:

Pamukk dedi ki...

nası ayırdetcem imkansız.hiçbana göre bir soru değil. pas geçtim.

ersin yesir dedi ki...

Sergen yalçına gidiyor yüreğim üzülmezi üzme diyor,diğer tarafta rüştü var. 2/3 tane oy verme şansımız olsa olmazmıydı admim.

sergen yalçın - chelsea oyunu kullandım ama gönlümde pascal nouma - dinemo kiev vardı... ankette göremedim..

zürich-delgado da eklenebilirmiş ankete aslında.

Emrah D dedi ki...

oktay derelioglu - PSG maci 10 yildan onceydi di mi? yaslandik anasini satayim.

@ non of your business

delgado'nun 3 yılda iyi oynadığı tek maç o zaten. tek maç ile listeye girmesi ayıp olurdu (:

chelsea maçında oyundan alınırken kart gösteren hakeme o bakışı ve attığı golden sonra seyircilere öpücük yollaması ile sergen'e dir oyum.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

pancu - slavia prag. hem attığı, attırdığı goller.. hem de genel oyun performansı.

ederlezi12 dedi ki...

Pancu - Valencia maçı 2.gol karikaydı hiç unutmam o günü ..
Ama pisi pisine yenilmiştik .

Adsız dedi ki...

pancu , pancu , pancu !!!

erosabi dedi ki...

sergen- chelsea maçı dedim ama ikilemlerde kalmamak elde değil.

matiasemilio dedi ki...

pancu-slavia prag
ferrari-wolfsburg
ernst-manu 1. maçı

kma dedi ki...

barcelona maçını geseli bi arkadaşımla izlemiştim. 2 fark ve üstü yenersek beşiktaşın geseden daha büyük takım olacağını kabul edeceğine dair iddaya girmiştik.

öyle bi maçtı ki ikimiz de ver iboya ver iboya diye bağırdımızı hatırlıyorum...

bence açık ara ibrahim üzülmez...

sozcelyk dedi ki...

matias emilio delgado - zürih maçları performansı

Gürcan Ulusoy dedi ki...

vay anasını adamlar delgado zürih dediler...

ian dedi ki...

----------
-ibo.üz-
----19---
----------

guti.haz gibi. bence olur, formanın arkasına yazdırmak isteyen olabilir :) ibo'yu seçtim ankette.

Gökhan dedi ki...

1-pancu-slavia prag
2-pancu-valencia
3-ferrari-wolfsburg

sozcelyk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sozcelyk dedi ki...

benimkisi duygusal bir cevap.

istediğimizi yapamayan adamı bir sene takımı için sakatlanarak oynamayan adamı ıslıklayarak gönderdik hem de veda maçında bilsek de bilmesek de.

delgado'dur cevabım.

WiLdHoney dedi ki...

Ya tek bir cevap verebilmek çok zor, bi yanda burada olmayan Pascal'ın Kiev maçı var bi yanda Delinho var, diğer tarafta Sergen'in hayatının maçı var, Pancu var, Rüştü'nün efsane performansı var, seçemedim o sebeple oy kullanmadım :D yada dur ya oyum Sergen'e, çıkarken hakeme bile gider yaptı adam..

WiLdHoney dedi ki...

Ya tek bir cevap verebilmek çok zor, bi yanda burada olmayan Pascal'ın Kiev maçı var bi yanda Delinho var, diğer tarafta Sergen'in hayatının maçı var, Pancu var, Rüştü'nün efsane performansı var, seçemedim o sebeple oy kullanmadım :D yada dur ya oyum Sergen'e, çıkarken hakeme bile gider yaptı adam..

tearkan dedi ki...

Rüştü manu, Sergen chelsea, Pancu'nun anketteki iki maçı, Delinho barca performansları arasında karar vermek cidden çok zor. Yendiğimiz takımları ve oynanan futbolu da göz önünde bulundurunca Sergen ve Delinho'ya düşürdüm seçenekleri; ama ikisi arasında karar veremedim.

alper dedi ki...

Tek geçerim abi.ibrahim üzülmez-barcelona.başka bişeydi o gün anlatılmaz sanırım.bak yine gözlerim doldu yav.a. koyum ben bu beşiktaşın ya hasta edecek bizi.

Istanbul'da Liverpool'u yendigimiz maci yurtdisinda oldugum icin ITV"den izlemistim. Macin sonlarina dogru Liverpool'un yaptigi ortayi Uzulmez kafayla uzaklastirinca Ingiliz yorumcu "Uzulmez again... definitely the man of the match" demekten kendini alamamisti. Daha cok tribun performansi ve Bobo'nun goluyle hatirlamamiza ragmen Uzulmez'in bu mactaki hakkini da vermek. Belki ilk 10'a giremez ama Barca, Liverpool, Chelsea, ManU galibiyetlerinde de bulunan tek oyuncu olarak (hem de basarili oynayarak) tarihe ismini yazdirdi.

Pancu'nun Valencia deplasmaninda attigi 2 gol ise bence cok ozel. Biri sag ayak biri sol ayak. Sagla attigi gol Cordoba'dan baslayip Ilie'nin muthis kontrolu ve harika pasinda Pancu'nun son derece klas vurusuyla tamamlanirken bana gore Besiktas'in bu derece kaliteli bir rakibe karsi attigi en clinical gollerin en baslarindadir. Cordoba'nin degajindan yaklasik 7-9 saniye sonra topu aglarinda goren Valencia ne oldugunu bile anlayamamisti.

Pancu'nun o orta sahanin gerisinden topu alip, topsuz kosmalarina ragmen onu 50-60 metre yakalamayi basaramayan Valencia'li defans oyuncularina ragmen rakip ceza sahasina kadar tek basina driblingle attigi depar sonrasinda sol ayakla yaptigi vurusla gelen gol ise.. bu golde denge, surat, dayaniklilik, koordinasyon, teknik, fizik guc, ... ne ararsan var. Benim diyen oyuncu o golu atamaz, ya topu ayagindan acar, ya yari yolda yorulup yakalanir, ya son vurus aninda nefesi yetmez daga tasa vurur. Ki Benitez'in o Valencia'si o sezon hem La Liga'yi hem UEFA'yi kazanan ozel bir takimdi. Boyle bir adamin sonra yasadigi dusus son derece ilginc.

alper dedi ki...

aklıma geldi birde.o kadar nefret ediyorum ki adamlardan gavur takımı olması hasebiyle gözümde ali samiyende üzülmezin gs ye attığı gol bu kategoriye girer arkadaş bence.birde noumanın kafayla taffarel ve topu içeri soktuğu maçtaki performansı.

tearkan dedi ki...

O değil de Valencia maçındaki kırmızı forma ne güzeldi lan.

dandelo dedi ki...

sergen dedim ama pancu da diyesim gelmedi değil.

occasion dedi ki...

rüştünün o performansı olmasaydı old traffordda manu yu yenemezdik. o şıkkı işaretledim. maçın büyüklüğü de önemli çünkü.

MyT dedi ki...

@ Jessie

Hakkaten vay anasını. Hala mı Delgado??

Orada eşşek kadar Sergen-Chelsea, İbo-Barcelona ve Pancu-Slavia Prag duruyor. Hala daha Delgado.. Ailton-Vaduz desem o bile yeridir yani.

schwadorf dedi ki...

Üzülmez - Barcelona şıkkını işaretledim ama sonradan düşününce o maçta Nihat'tan Münch'e, Nouma'dan Ahmet Dursun'a herkesin harika oynadığı aklıma geldi.

Diğer seçenekler arasında Pancu'nun Slavia Prag maçındaki performansı sanırım en iyisiydi.

Ferrari - Wolfsburg performansı da dönemin en formda forvetine karşı harikaydı.

Yorum Gönder

Ara