.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Temmuz 2010 Cuma

Transfer Dedikodu Yarışması

Sevgili Ekşi Beşiktaş ahalisi,

Sıcakların tepemize tepemize vurduğu bu zalim Temmuz ayında biraz olsun serinlemek, sıkıcı gündemden uzaklaşmak için yeni bir yarışma başlatıyoruz...

Şimdi yaratıcılığınızı konuşturma zamanı. 1 Ağustos tarihine kadar en gudik, en fantastik transfer dedikodusunu oluşturan arkadaşımızı birinci seçeceğiz. Bu postun altına yaptığınız yorumlarla güzide yarışmamıza katılabilirsiniz. Başka bir takımın transferi bizi ilgilendirmiyor, yaratacağınız dedikodunun Beşiktaş ile ilgili olması gerekiyor.

Herkese bol şans...

64 Yorum:

kalashnikov dedi ki...

Dedelerden En Solda Olanı Kartal'da !

Transferin hareketli ismi Beşiktaş, son yabancısını Danimarka' da buldu. Danimarka Ligi' nin Nobrain takımında forma giyen ünlü dede Johnessun Nörkopping, kartal oldu !

Kimdir?

Futbola Duschdas ekibinin altyapısında başlayan Nörkopping, burada kısa sürede sivrilerek formaya göz kırptı ve adeta ben de varım dedi. Çaylak sezonunu 6 gol, 72 asist, 9 isabetli orta ve yoğun presle geçiren oyuncu burada sanki dede olacağının sözünü verdi. Atmaktan çok attırmayı adeta alışkanlık haline getiren Nörkopping evli ve bu evliliği adeta toplumsal bir maske olarak kullanan kalpsiz biri.

can dedi ki...

SON Dakika !!

Real Madrid klübünden yapılan açıklamada; Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu İ.Üzülmez2i takıma kazandırabilmek için gerekirse Kaka+para önerebilecekleri, daha önce yaptıkları 39 milyon$ 'lık teklifinde hala geçerli olduğunu, böyle büyük bir futbolcuyu almak için trasfer süresi bitene kadar Beşiktaşda sıkı temas içinde olacaklarını ifade ettiler..

cemekici dedi ki...

son dakika!

michael phelps'i beşiktaş yüzme takımına kazandırmak için nabız yoklayan başkan yıldırım demirören amerika'nın ohio(ohayo diye okunur) eyaletinde kameralarımıza yakalandı. spekülasyon yaratmak istemeyen başkan sorularımızı yanıtsız bıraktı.

ancak beşiktaş'ın yüzme takımı bulunmaması beşiktaş yönetimini kara kara düşündürüyor.

alper dedi ki...

flaş flaş flaş
yusuf yusuf yusuf

beşiktaş a.ş ile demirören şirketler grubu arasında süren beşiktaşa ait tüm isim haklarının demirören şirketler grubuna devredilmesi hakkındaki görüşmeler olumlu sonuçlanmıştır.olası bir guti ve robinho transferinden sonra eldeki tüm yabancı oyuncular ile birlikte beşiktaş a.ş tamamen demirören şirketler grubuna devredilecektir.

Manu dedi ki...

Beşiktaş'ın son bombası !!!

Beşiktaş, Paraguay milli takımının yıldızı Larissa Riquelme ile 5 yıllığına sözleşme imzaladı.

Transferi Paraguay milli takımı Güney Afrika'da kampta iken bitiren Serdar Adalı ''Her türlü pozisyona kolaylıkla uyum sağlayabilen,joker bir oyuncuyu takımımıza kazandırdık,rakip takımın dikkatini dağıtan,çok çılgın bir stile sahip oyunucu transfer ettik.'' dedi.
Taraftarlar arasında infiale yol açan transfer haberi ile birlikte kombine kartların hepsi tükendi.
Ancak Yıldırım Demirören'in ''Basında çıkan uygunsuz fotoları yüzünden,transferi durdurma aşamsındayız.'' demesi şüphe yaratsa da ,Riquelme'nin internet sitesine tıklanma rekorları kırdıran taraftarların sevgi sözcükleri sarfetmelerine engel olamadı.

smyrnian dedi ki...

flaş.
pavel kuka kartala'a
yıllarca türk basını tarafındanhakkında binlerce haber yapılan kuka sonunda kartalspora teknik direktör oldu.

maraton39 dedi ki...

müthiş takas!!
Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre Milan'ın ünlü malzemecisi Gianluigi Moreno ile başkanlık için her konuda anlaşıldı. Bu transfer doğrultusunda Beşiktaş, Milan'a Demirören+Sinan Engin+ Zapotocny+ 5milyon$ vereceği anlaşıldı.

Great White dedi ki...

* Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören G. Antepspor' un yeni transferi Sosa' nın en azından bu sezon için gündemlerinde olmadığını belirtti..

* Teknik direktör Bernd Schuster, R. Madrid' den Raul ya da Guti' nin transfer edilememesi halinde en azından Higuaen' in alınmasına da sıcak bakacağını vurguladı..

No Pasaran dedi ki...

Larissa haberi iyiymiş :-D

cesc dedi ki...

Beşiktaş'tan Eskişehir'e sattığı eski oyuncusu Batuhan'a tokat gibi cevap: '' İbrahimoviç'i de alırız!''

Batuhan'ın: ''Beşiktaş'a ben yakışmam, İbrahimoviç gelir herhalde artık.'' şeklindeki açıklamalarını değerlendiren başkan Demirören: ''İbrahimoviç'i alabiliriz, Barcelona'yla görüşmelerimiz sürüyor. Tek sıkıntımız İbrahimoviç'in amcaoğullarından birini ikna etmek.''

''Batuhan bu ergen tavırları bıraksın!''

Sözlerine ''batuhan net liseli beyler! Bu atarlı konuşmalar falan... Olmuyodu. Takımda liseli istemiyoruz.'' açıklamalarını da ekleyen Demirören İbrahimoviç'i her an kadrolarına katabileceklerini de eklemeden edemedi.

sozcelyk dedi ki...

transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren beşiktaş'ın servete karşılık mattero ferrari'yi önerdiği galatasaray'ın da bu teklife çok sıcak baktığı belirtildi.

öte yandan fink'in sözleşmesini tek taraflı fesheden karakartallar forvet arayışlarını sürdürürken sivok ve zapotocny'nin de takımdan gönderileceği yerlerine robinho , raul ve eduardo nun alınacağı belirtildi.

şimdi sözü 1903haberden 'kralçArşıbjk1903' e uzatıyoruz.

- bize robinho ve guti'den sonra bir de yabancı dört ayaklı pivot santrfor lazım vittek'i de alırsak ligin ecdadını sikeruz.

ederlezi12 dedi ki...

Bu arada Ntv spor alt yazıda Eduardo ' nun Shaktar Donetsk ile anlaştığını yazdı. Bir ara ümitlendim ben de ama neyse ..

tomates dedi ki...

Beşiktaşla direkt alakalı değil ama; Ailton futbolu bırakmış. Es es de Rıza nın yardımcısı olacakmış...

Ze1903 dedi ki...

Beşiktaş Chealsea'nin sol beki Ashley Cole ile anlaşma sağlandığını açıkladı fakat futbolcunun Türkiye gazetelerinde orataya çıkan uygunsuz görüntülerden sonra yönetim bu sefer rotayı yine aynı takımdan sağ açık Salomon Kalou ya çevirdi.Kalou'nun amcasının oğlunun senagalli eski pornocu çıkması üzerine bu transferin Beşiktaş'a yakışmayacağını düşünen yönetim 2 milyon avro + Querasma'yı verip bu futbolcuların Chelsea'da kalması yönünde Chealse ile anlaşma sağlandığını borsaya bildirdi

Sertug Ozgur dedi ki...

-Kartal'a Rus Yıldız

Transferin flaş takımı Beşiktaş yeniden düğmeye bastı. Forvet hattını güçlendirmek isteyen Kara Kartallar Pavluchenko ile söz kesti. Transfer konusundaki öncelikli engelin başkan Demirören olduğu, yıldız futbolcunun bir erkekle dudak dudağa öpüşmesi nedeniyle bu transfere soğuk baktığı öğrenildi.

Kuşadasında bir açılışta sorularımızı yanıtlayan Demirören, "doğru olan ama olmaması gereken bir işti" diyerek kafaları karıştırdı. rus kültürüne göre erkeklerin de dudaktan öpüştüğünü hatırlatan başkan, fakat bunun Beşiktaşlılık Duruşuna aykırı olup olmadığı hakkında henüz karar vermediklerini belirtti.

Yönetim kurulunun olumlu rapor vermesi halinde, rus futbolcunun eşini ikna çalışmaları başlayacak.

ozy dedi ki...

Beşiktaş, Beşiktaş A2 takımından Furkan'ı A takıma almak için G.antep ile anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre G.antep'e A2 takımında kalan oyuncuların hepsinin verileceği ayrıca bir de NBA ilk turunda draft hakkı verileceği açıklandı. Ayrıca Y.Demirören ile Serena Williams arasında özel bir maç orgnize edileceği ve bu mactan elde edilecek gelirinde G.Antep'e verileceği bildirildi. Ussain Bolt'un bundan sonra kıracağı her rekor içinde Antep'e oyncu verileceği iddası ise yalanlandı.

Sertug Ozgur dedi ki...

-Peru'daki eski dosttan selam ve sitem var.

Beşiktaş'da bir dönem forma giymiş köpekbalığı lakaplı önliberosu jose cemo del solar, Beşiktaş'ı hala takip ettiğini, hatta akşamki vikingur maçı için fıldır fıldır link aradığını belirtti. fink'in gönderileceği yönündeki dedikodulara da yorum yapan veteran solak, kendisi gibi ağır çekim ama tekniği süper bir ismin arkasından kimse ağlamazken, tam bir düz adam olan fink'in gönderilmesine tepkilerin kendisini şaşırttığını söyledi.

-Ankaragücü ile ilginç pazarlık

Daha önce Tello ve Erkan Zengin'i bedava Eskişehir'e veren,yine Zapo'nun Bursasporda kiralık oynarken parasını kendi veren, Yusuf transferinden ayrıca tazminat ödeyen Beşiktaş yönetimi Ankaragücü başkanı Ahmet Gökçek'in teklifi karşısında şoke oldu.

Holosko için 1 yıllık kiralama bedeli olarak 500.000 euro ödemek isteyen Ahmet Gökcek'e Beşiktaş'lı yöneticiler oldukça sinirlenirken " bunların parası bol galiba, ankara'nın parasını sokağa atıyorlar; ya da bizimle dalga geçiyorlar, bizim oyuncu gönderirken prensiplerimiz belli Bosman kurallarına saygılıyız,futbolcular köle değildir, Baki Mercimek'i bir şekilde bulup geri getirip bize versinler o zaman ödeşiriz" diye konuştular.

Unknown dedi ki...

lionel messi beşiktaş'ta ayrıntılar az sonra...

renom dedi ki...

en son dakika , flaş gelişme..!

geçen sezon rüştü rençber ve hakan arıkan'dan istediği verimi alamayan beşiktaş yönetimi kaleci sorununu sovyetler birliğinin efsanevi kalecisi yashin lev'i kadrosuna katarak çözmeye planlıyor. basın açıklamasında konuşan beşiktaş başkanı demirören yashin lev ve kulubü ile anlaştıklarını bir aksilik olmazsa lev ile 2+1-3 senelik sözleşme yapacaklarını söyledi. basın toplantısında yashin lev'in 1990'da öldüğünün hatırlatılması üzerine sinirlenen demirören ''bunlar beşiktaş'ın iyiliğini istemeye güçlerin klubümüzün üzerinde oynadığı çirkin oyunlardır. yashin lev tecrübesi ile takıma abilik , babalık hatta dedelik yapabilecek kapasite bir oyuncudur. bu sene hedefimiz bundesliga şampiyonluğudur'' diyerek basın toplantısını noktaladı...

Unknown dedi ki...

Besiktas ta flas gelisme
Kadrosu yaslı yıldızlarla dolu olan A.C. Milan takıma bir transfer uzmanı olan Yıldırım D. yi katmak için San Siro ,antreman sahaları,Milan Tv,Ronaldinho,Pato ve Fatih Terim in İngilizce ve İtalyanca Basın Toplantılarından olusan bir kaset teklif ettiği borsaya bildirildi.

xabialanso dedi ki...

Flaş Flaş Flaş...
Beşiktaşın Son Bombası

Dünya Kupasında yıldızı parlayan Ö. Üründül Beşiktaş'da...

Barcelona, Real Madrid, Chelsea gibi takımların da peşinden koştuğu Üründül Beşiktaş ile anlaştı. Konu ile ilgili açıklama yapan Üründül " Dünya devleri peşimdeydi, ama ben kollektif futbolu nedeniyle Beşiktaş'ı tercih ettim" dedi.Futbolcunun En büyük özelliği sırtı/yüzü dönük oynayabilmesi ve futbolu bilen bir forvet olması

cesc dedi ki...

sozcelyyk'in ironisi şu ana kadar favorim!

matiasemilio dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
matiasemilio dedi ki...

armağan ükünç ekşi Beşiktaşta ??

Gürcan Ulusoy dedi ki...

tanışıyor musunuz?

QuaresmA dedi ki...

quaresma ile imzalayan, guti transferini de bitirme aşamasında olan beşiktaş; gündemindeki raul'ün schalke 04 ile anlaşması üzerine transferde ağırlığını iyiden iyiye robinho'ya verdi.

son birkaç yıldır 10 numarası tello olan takımına yıldız transferlerini hazmetmekte zorlanan anten sözlük yazarı "bjk_livorno-433_free catalunia"nın görüşlerini aldık:

- q7, guti, robinho, bobo falan nasıl birlikte oynayacaklar anlam verebilmek mümkün değil. hilbert niye alındı, yedek olsun diye mi ? ben takımımda kaliteli yedek istemiyorum ! üstelik bu aralar fink'in gönderileceği konuşuluyor. keşke fink kalsa, üstüne emerson, obi mikel, sergio busquets gibi tonla adam alsak. ne de olsa avrupa'da yabancı sayısı serbest, zor maçlarda hepsini oynatır, rakibi kitleriz. "fink düz topçu yea" diyenlere gülüyorum, ehah =))

barış dedi ki...

buraa birkaç tane gerçek haber veren arkadaş olmuş. girmeyin kardeşim şunları! ayırd edemiyoruz.

bqlv dedi ki...

Beşiktaş'ta Tsigalko sesleri

Dinamo Minsk'in Belaruslu yıldızı Maxim Tsigalko'nun Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu, yönetime yakın kaynaklar tarafından doğrulandı.

Transferde ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş yönetimi,teknik direktör ve taraftarın "forvet lazım" açıklamaları doğrultusunda görüşmelerin başladığını ve menajerler aracılığı ile prensipte anlaşıldığını, futbolcunun da yakında eşiyle birlikte ülkemize gelerek tesisleri gezeceğini belirtti.

Belarus futbolunun yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri olan Tsigalko'nun, fazla forma şansı bulamadığı takımından transferi konusunda kolaylık istediği de kulislerde konuşuluyor.

Tsigalko'nun istediği yıllık ücrette tarafların anlaşma sağladığı belirtilirken bonservis konusunda yönetimden bir açıklama yapılmadı. Tsigalko karşılığnda Zapotoçni + Holosko takası ve bir miktar nakit para teklifinin akibeti, tarafların görüşmeleri sonucu netlik kazanacak.

Maxim Tsigalko Kimdir?

CM 01/02 oyununun en iyi hücum oyuncularından biri olan Tsigalko, rekorları altüst etmesiyle biliniyor.

Bir sezonda sadece sağ ayağıyla 50 küsür gole ulaşabildiği belirtilen oyuncunun iki ayağını birden kullanması durumunda ulaşacağı olası rekorlar hakkında ise bilgi verilmiyor.

matiasemilio dedi ki...

jessie: hayır tanışmıyorum ;tüyo pcliondan :)

caalar dedi ki...

DEVRİM!!
beşiktaş'ın transfer uzmanı bir yönetime sahip olması için taraftarın çok çile çektiği uzunca bir süre geçti.. ama başkanın devrim niteliğindeki kararı belki de futbol tarihinde bir öncü hareket olabilir.. robinho ve gutinin, schuster varsa olur demesine uyanıp, vucinic için spaletti, forlan için Quique Sanchez Flores ve Schweinsteiger için Louis van Gaal ile anlaşan kulüp yeni bir teknik ekip yapısı oluşturup rahata eriyor.. kartalın beş atlısı olarak anılacak ekibin metin ali feyyazın havasını da söndüreceği düşünülüyor.. teknik kadronun kulübü kardeş kardeş yöneteceklerini söyleyen sayın Adalı 'hodri meydan' dedi.. federasyonun yabancı hoca sayısında kısıtlama getirmemesi durumunda araştırmalarının da süreceğini ekledi.. kartalın sistemin tutması durumunda basketbol takımı için phil ackson, van gandy gibi isimlerle de önümüzdeki sezon için görüşeceği BİLDİRİLDİ.. caalar alkan GHAA..

endresult dedi ki...

tribune yıldız adayı

flaş flaş.. tribünde bitmek bilmeyen bass gitar eksikliği tartışmasına son noktayı başkan koydu. beşiktaş başkanı yıldırım demirörenin kurmaylarını ünlü bass gitarist cliff burtonu mezarından kalkmak için ikna etmeye gönderdiği öğrenildi.

söylentilere göre holosko+nobre formuluyl üzerinde ölü toprağı olan topçularını mezara gönderirken, tribüne de pozitif güç katacak cliff i renklerine bağlamaya çok yakın. kapalıdaki amfi yerleştirme çalışmalarının fotoğrafları birazdan..

bLAck_eAgle dedi ki...

Son dakıka gelişmesi.

Geçtigimiz sezon başı 94 milyon euro karşılıgında sattıgı c.ronaldo nun boşlugunu bır turlu dolduramayan alex ferguson gozunu beşiktaş ın yıldız oyuncusu QUARESMA ya diktii..

ogle saatlerınde beşiktaş futbol sube sorumlusu serdal adalı ıle bıraraya gelen ALEX FERGUSON resmen QUARESMA yı ıstedı..ılk etapta ALEX FERGUSON beşiktaşa 30 milyon euro teklif etti,fakat teklıfı az bulan SERDAL ADALI Quaresma için 80 milyon euro istedi.

80 milyon euro yu edemelerının mumkun olmadıgını soyleyen, SIR ALEX FERGUSON ama QUARESMA karsılıgında, EVRA,ROONEY,NANİ yi verebıleceklerını soyledi,bu takasa olumlu bakan SERDAL ADALI tam anlaşmaya vardıgı anda baskan y.demıreorenın araya gırmesı ıle transfer suya dustu,ALEX FERGUSON ıle bırebır gorusen y.demıroren QUARESMA+15 mılyon karsılıgında cocuklugundan beri hayranı oldugu ryan giggs ve ve paul schools karşılıgında anlasmaya vardı..

transferlerın gerceklesmesının ardından bır acıklama yapan y.demıroren su ıfadelerı kullandı, RYAN GİGGS VE PAUL SCHOOLS CAMIA MIZA HAYIRLI UGURLU OLSUN BU IKI FUTBOLCU QUARESMA DAN SONRA TURKIYE YE GELMIS GECMIS EN BUYUK FUTBOLCULARDIR,bu ıkı futbolcu suan avrupanın en çok gelecek vaat eden futbolcuları arasında gosterılmekte,kendılerı ıle yaptıgım gorusmede 37 yasında olduklarını ve en az 50 yasına kadar futbol oynamak ıstedıklerını belırttıler bende bunu olumlu karsıladım,ve kendıleri ıle 10+3 yıllıgına anlastık,dıye konustu..

bu arada yarın baskan yıldırım demırorenın ozel ucagı ıle istanbula gelecek olan RYAN GİGGS VE PAUL SCHOOLS için taraftarların ozel bır KARŞILAMA yapacagı ogrenıldiii..

bLAck_eAgle dedi ki...

bu arada yuzde 100 favorım Manu..

mj23 dedi ki...

rakibi ısıran, defansı yıldıran forvet arayışını sürdüren karakartal, rotasını reeds united takımının genç forveti mosquito'ya çevirdi.

dübel dedi ki...

Son kartal Rocco!!!

beşiktaş ünlü yıldız Roccoyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı...dün gizlice teksasa uçan Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu burada Roccoyla 'biraraya geldi'. uzun pazarlıklar sonucunda taraflar anlaşmaya vardı...şusterin hücum hattına ısrarla fiziği güçlü bir pivot santrafor istediği zaten biliyordu.Rocco ilk açıklamalarında türkiyeye gelmesinde yakın arkadaşı mateo ferrarinin çok etkili olduğunu ayrıca fenerbahçeli futbolcular kazım, andre santos ve deividinde görüşlerini aldığını belirtti... ünlü yıldız besiktas taraftarına hayran olduğunu ve 5. haftadaki derbiyi iple çektiğini söyledi...

dübel dedi ki...

Rocco siffredi kimdir:http://en.wikipedia.org/wiki/Rocco_Siffredi

CDiS dedi ki...

flaş flaş flaş..

istanbul'un siyah beyazlı takımı, aynı günde 7 futbolcuyla sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.
Beşiktaş yönetimi; Kocaelispor'dan 18 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Metin Tekin, Avcılar 'dan yine 18 yaşındaki forvet oyuncusu Feyyaz Uçar, Bakırköy Yücespor'dan 17 yaşındaki forvet oyuncusu Ali Gültiken, Sakaryaspor'dan 21 yaşındaki sağ bek Recep Çetin, Elazığspor'dan 19 yaşındaki defans oyuncusu Ulvi Güveneroğlu, Dikilitaşspor 'dan 18 yaşındaki defans oyuncusu Gökhan Keskin ile sözleşme imzalarken, altyapıdan da 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Rıza Çalımbay ile de profesyonel sözleşme imzaladı. Bu futbolcuların alacağı ücret henüz açıklanmazken, Beşiktaş'ın, rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yıldız transferlerinin yanında genç ve isimsiz futbolculara yönelmesi camiada tepkiyle karşılandı.

mehmet emir dedi ki...

BEŞİKTAŞ'TA VUVUZELA SESLERİ!

Guti-Robinho-Quaresma transferleri sonrasında orta saha direncini arttırmak isteyen bu yüzden önlibero transferi için çalışmalar başlatan Beşiktaş, Ernst'in yanında oynaması için almak istediği Lorik Cana'yı Galatasaray'a kaptırınca gözlerini Güney Afrika'nın meşhur ön liberosu Malla Jovovich'e çevirdi.

CANA GELECEĞİNE MALLA GELSİN

Yönetimden kimsenin transferle ilgili ser verip sır vermemesi nedeniyle gazetemiz bu transferi eski yönetici Leven Erdogan'a sordu. Kendisine 'Leven bey' diye seslenmemize içerleyen Erdoğan, 'bir dönem Beşiktaş'ta başkan yardımcılığı yapmış, kupalarla uyumuş birine bey diye hitap edemezsiniz' sitem etsede transfer hakkında '' Ben Loriği beğenmiyordum zaten, Rıdvan'ın da dediği gibi Lorik gibi 50-60 futbolcu var Türkiye'de. Cana geleceğine Malla gelsin' diyerek bu transferin Beşiktaş'ın yararına olacağını belirtti.

MALLA JOVOVİCH KİMDİR?

90 doğumlu genç Malla, G.Afrika'nın Orlando Pirates takımında ön libero oynuyor. Saha içinde sert, hırçın ve takımını ateşleyen stiliyle dikkat çeken Malla, saha dışında da mavi gözleri turuncu saçlarıyla Güney Afrika'lıdan ziyade Ukrayna'lı profili çizmesiyle ve çok iyi Vuvuzela üflemesiyle tanınıyor. Bir ara zombili filmlerde oynaması için teklif aldığınıda söyleyen Malla, teklifi ''ben pro futbolcuyum, bütün konsantrasyonumu Orlando Pirates'e vermek istiyorum ancak Orlando Bloom'la Pirates of the Caribbean adlı filmden teklif gelirse düşünürüm'' diye geri çevirmiş.

İsmail Love is in the Air / Ürriyet

sozcelykk en iyisi bence galip kim

barış dedi ki...

gökhan zan-ferrari takası

transfer çalışmalarına son hızla devam eden siyah beyazlı ekipte gökhan zan ferrari takası gündeme geldi. geçen sene bedavaya elinden çıkarıp para vererek geri aldığı ibrahim kaşın performansından memnun kalan beşiktaş yönetimi bu transfer politikasına devam etmek için girişimlere başladı. siyah beyazlıların gökhan zan için para bile vermeyecek olması bu transferin gerçekleşme ihtimalini güçlendiriyor.

flaş flaş flaş...

Dünya kupasında ismini duyuran Ahtapot paulun sportif direktörlüğe getirildiği borsaya bildirildi.Schuster karara biraz bozulsa da ses etmedi.
Ayrıca geri istediği batuhan için es esin 35 milyon kuveyt dinarı istemesi üzerine yönetim sürpriz bir isme yöneldi:hakan şükür
Yönetim bu transferi ahtapot paulun onayını aldıktan sonra açıklayacak.

Bellamy. dedi ki...

BÜYÜK TAKAS

Türkiye'yi sarsacak takas haberini ilk EkşiBeşiktaş'ta okuyorsunuz. Futbolculuk dönemlerini büyük takımlarda nasıl geçirdiği anlaşılamayan bazı futbolcular için üç büyükler harekete geçti. Kulüplerin senelerdir transfer dönemlerinde hep göndermeyi düşündükleri ama sezon başlayınca sürekli oynattıkları bazı oyuncuları değişerek neden kadroda tuttukları hakkında bir analiz yapmayı planladıkları öğrenildi.

Kulüpler Birliği toplantısında bir araya gelen üç büyük kulübün başkanı bu takas için hemen düğmeye bastı. Düğmeye basılınca gelen çaycıya üç çay söyleyen başkanlar sonra takas konusu oyuncuları belirledi. Beşiktaş'tan Ekrem Dağ, İbrahim Üzülmez, Mert Nobre, Uğur İnceman; Fenerbahçe'den Selçuk Şahin, Önder Turacı, Uğur Boral, Daniel Güiza; Galatasaray'dan içlerinde Sabri Sarıoğlu'nun da bulunduğu 13 futbolcunun bu seneden itibaren ezeli rakiplerinde oynayacakları belirlendi.

Adnan Polat'ın görüşmeden ayrılmasının ardından restoranda buluşan Yıldırım başkanlar Galatasaray'ın çok fazla uyduruk oyuncusu olması nedeniyle takastan Galatasaray'ı çıkardılar. Gizli buluşmayı öğrenen Polat'ın çok sinirlendiği, çevresine "Ne pahasına olursa olsun en azından Nobre'yi alacağım" dediği öğrenildi.

Ersin Özbükey, İha

uzun suredir sag acik arayisini surduren gaziantepsor aradigini besiktasta buldu. Quaresma icin 2 milyon euro oneren gaziantep yonetimine demirorenin cevabi sert oldu, bonservis ucretinin cok fazla oldugunu quaresmayi ancak 1 milyon euroya satabileceklerini belirten yildirim demiroren ayrica quaresmanin maasini %50 sini temin edeceklerini sozlerine ekledi. demirorenin bu sozleri camiayi karistirdi...
gaziantepsporun besiktasin bu teklifine sicak baktigi belirtiliyor.

vts dedi ki...

herkes dağılsın, buraya kadarmış. yarışmanın galibi hürriyet :)

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/15410517.asp?gid=373

Rattlehead dedi ki...

bir süredir robinho için görüşmelerinin sürdüren beşiktaş'da schuster'in açıklaması kafaları karıştırdı. schuster: "ben robinho'nun son vuruşlarını pek beğenmiyorum, bana daha bitirici bir forvet lazım" açıklamasını yapınca rota trabzonspor'un yıldızı umut bulut'a çevrildi. trabzonspor'un umut için holosko+erhan+schuster+malzemeci süreyya'yı istediği öğrenildi. detaylar az sonra...

Şekerli dedi ki...

Son dakika pompası...
Beşiktaş; 90'ların sonuna kadar olan taraftar ve yönetici profilini, ruhunu transfer etmeye hazırlanıyor. smailair'in haberine göre Beşiktaş bu transfer karşılığında bilmem kaç milyon taraftarın yanısıra bakırdöven, inan dingin, yarcan bilgisiz ve yönetimsizler olarak bilinen tayfasını önerdi. Transfer sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da büyük heyecan yarattı.

bLAck_eAgle dedi ki...

Yılın teklifi!
Siyah-beyazlılar, yurt dışında forvet ararken karşılarına ilginç bir öneri geldi. Fenerbahçe'nin satışa çıkardığı Güzia'nın adı, Teknik Direktör Bernd Schuster'e iletildi. İspanyol futbolcunun bu transfere sıcak baktığı vurgulanırken kararı Beşiktaş Yönetimi'nin vereceği bildirildi



Fenerbahçe, Daniel Güiza'dan kurtulmaya çalışırken, İspanyol oyuncunun menajeri Quique Pina, İspanya Ligi'nin eski gol kralını Beşiktaş'a önerdi.
Getafe Başkanı'nın, bonservisi için 5 milyon euro istendiğini söylediği golcünün, forvet arayışında bulunan Kartal'ın Teknik Direktörü Bernd Schuster'e teklif edildiği ortaya çıktı. Uzun yıllar İspanya'da yaşayan Alman çalıştırıcının da bu konuya olumlu bakabileceği iddiasında bulunuldu.
Sarı-lacivertlilerden ayrılması neredeyse kesinleşen Güiza'ya takım bulabilmek için önce İspanyol pazarında arayışa geçen Menajer Pina'nın, istenen fiyatta bir kulüple anlaşamaması nedeniyle Türkiye pazarına yöneldiği belirtildi. Schuster'in de, İspanyol Ligi Liga'dan yakından tanıdığı Daniel Güzia konusunda tam olarak net bir yanıt vermediği, bu konuyu Beşiktaş Yönetimi ile birlikte masaya yatıracağı vurgulandı. Bu transfer konusunda siyah-beyazlı yönetimin kararının etkili olacağı ifade edildi.

Soru işaretleri
Ancak, Güzia'nın Fenerbahçe'deki sabıkalı durumu ve gol yollarındaki problemli tavrının, Beşiktaş yolundaki en büyük engel olabileceği belirtildi. Üstelik siyah-beyazlıların, "Artık Fener ve Cim Bom gibi büyük takımlardan futbolcu almayacağız" yolundaki düşüncesinin de bu transferin olasılığını zayıflattığı vurgulandı.

bu haber gercek ben uydurmadım,mıllıyet ın haberi...

marco dedi ki...

hayattaysa ve hala bir yerlerde top koşturuyorsa şayet.
inadına patrick kluivert.
inadına air ismail.

AQ-47 dedi ki...

SON DAKİKA

Müthiş üçlü takas

Türkiye Süper Ligi ancak NBA'de görebileceğimiz bir takas olayına şahit olacağa benziyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray aralarında büyük takas yapmaya hazırlanıyor. Nasıl mı? Beşiktaş'ın önlibero ve forvet mevkiisinde kaliteli yerli arayışında olgduğu herkesin malumu. Fenerbahçe ise Güiza ve Deivid'den kurtulma çabasında. Avrupa fatihi ise defansını sağlamlaştırmanın derdinde. Alınan duyumlara göre takas şöyle işleyecek: BJK, FB'den Selçuk ve GS'den Kewell'ı alacak üzerine Fb'ye 10 milyon euro, GS'ye 8 milyon euro verecek, FB ise BJK'nin gözden çıkardığı Holosko ve bir türlü form tutamayan GS'li Dos Santos'u, GS ise Eskişehirden Batuhan'ı alıp bonservis ücretinin bir kısmını karakartala kazandırırken yanında Zapotocny'i ve FB'den Güiza+Deivid ikilisi alacak. Tüm bu takasın sonunda karakartalın neden 18 milyon euro gibi ekstra harcama yaptığı ise açıklanmadı.

atatürk beşiktaşta.

yıllardır üç büyüklerin ağzına sakız olan atatürk hangi takımda karmaşası anıtkabirin yenilenme çalışmasına 12.000.000 euro nakit + holosko'yu veren beşiktaş jimnastik kulübünün oldu. takımın artan yaş ortalamasına ise çare olarak rüştünün yaşının ortalamaya dahil edilmemesi düşünülüyor. en nihayetinde kaleci lan adam.

anıtkabir yetkililerince yapılan açıklamaya göre holoskonun sağ aslanlı yolun koridor haline getirilmesinde getir götür işlerine bakacağı bildirildi.

emrh.srt dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
cyan dedi ki...

son dakika gelişmesi...
galatasaray başkanı adnan polatın takıma aradığı 10 numarayı bulduğu idda edildi..transferi şuan bitme aşamasında olan isim hiç yabancı değil.galatasarayın yeni maestrosu beşiktaşın dünyaca ünlü 10 numarası mattias delgadodan başkası değil..

alper dedi ki...

mustafa denizli'nin geçen yıl sözünü ettiği 10,5 numara schustler tarafından bir halı sahada bulundu. formasının arkasında 10,5 tsubasa yazan futbolcu için demirören'in halı saha işletmecisine üç büyük tüp artı gol başına bir piknik tüp önerdiği öğrenildi.

K. T. A. dedi ki...

Flaş... Flaş... Flaş...

Geçtiğimiz günlerde Dia'yla kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'ye, ezeli rakibi Beşiktaş'tan müthiş atak.

Muhabirimiz Sülayman Cafer Canverdi'nin haberine göre Siyah-Beyazlılar Bim ile yürüttüğü pazarlıklarda mutlu sona ulaşmaya çok yakın.
Serdal Adalı'nın uzayan görüşmeler sonrası adeta çıldırarak ''Veriyorsanız, verin. Yoksa gidip şimdi Tansaş'la görüşüyorum'' dediği öğrenildi. Bu açık tehdit karşılığı 5.000.000 €'luk teklif kabul edildi ve taraflar el sıkıştı. BİM artık Kartal!

mavigunce dedi ki...

Güntekin ONAY ve Rıdvan DİLMEN Süper Lig transferlerini değerlendirmektedirler. Bu sırada Güntekin'in kulağını son transferi muştularlar:

''Pardon sayın Dilmen kulağıma bir son dakika haberi geldi. Henüz doğrulanmamış ama, edinilen bir kaynağa göre Beşiktaş dünyanın gelmiş geçmiş en büyük golcüsünü almak üzereymiş. Dedikodulara göre Anatoli TODOROV: 'Küçükten beri bir Beşiktaş aşığıyım. Milan, Juventus, Real Madrid, Dundeek United gibi takımlar peşimde ama ilk tercihim BJK olacak.' demiş. Siz ne düşünüyorsunuz sayın Dilmen bu haber ile ilgili?''

''Valla Güntekinciğim kendisini ispatlamış bir adam. Fakat 2003-2004'teki kariyerinden uzak gibi görünüyor. Ama gelirse yer yerinden oynar. Ligde görmek lazım kendisini.''

Unknown dedi ki...

STAR HABER SON DAKİKA !!!

MESSİ VE XAVİ BEŞİKTAŞ'TA.

Akşam saatlerinde THY'nin Barcelona tarifeli uçağıyla yurda dönen Serdal Adalı
ve Cengiz Zülfikaroğlu hakkında şok iddaa.
İddaya göre uçakta bulunan İstanbul üzerinden Pakistana geçerek tuttur.cup'da hazırlık maçları
oynayacak olan Barcelonalı oyunculardan Xavi ve Messi'ye beyaz bir kağıda imza attırdığı söyleniyor.
Mikrofonlarımızı uzattığımız Adalı ise ;
Bu olayın sadece espri amaçlı yapıldığını, uçakta güzel bir ortam oluştuğunu ve olayların doğaçlama
geliştiğini söyledi.
Barcelona yönetiminin olaydan haberden olmasının ardından NouCamp bilboardlarına iki oyuncunun resmini koyarak
"NO FOR SALE" yazdığı ve programa telefonla katılan onursal başkan johan cruyf'un ise olayla ilgili "parayı veren
düdüğü çalar" dediği belirtildi.
Gelişmeler az sonra...

'anten sözlük yazarı "bjk_livorno-433_free catalunia'

Müthişsin Quaresma:)

Johan cruyff abi yaa,total futbol abi,box-to-box lazım abi yaa

okka dedi ki...

fink + zapo >> ts
selçuk inan >> bjk

esperanza dedi ki...

RONALDO DA KARTAL OLUYOR..!

Quaresma transferiyle taraftari heyecanlandiran , Guti transferiyle taraftari adeta mest eden Besiktas yonetiminin forvet hatti icin arayislari son buluyor. Brezilya nin dunyaca unlu yildizi Ronaldo ile uzun suredir temaslarini surduren yoneticiler detaylari gorusmek uzere yarin (28 temmuz) da Corinthians klubunun kapisini calacak.


SCHUSTER VARSA SEVE SEVE GELIRIM

Besiktasli yoneticilerin Ronaldo ile menajeri vasitasiyla yapilan gorusmelerin olumlu gectigini ve her konuda anlasma saglandigi belirtilirken yildiz oyuncunun yakin cevresine "Avrupa ya ancak tek bir hoca icin donebilirdim o da Schuster. Bernd Schuster varsa Besiktas a seve seve gelirim" dedigi kaydedildi.


KILOLARIM PROBLEM OLMAZ

Yillardir fazla kilolari nedeniyle elestiri oklarina hedef olan unlu oyuncu kilolarina ragmen iddiali konustu. Kendi internet sitesinden hayranlarina "Kisa surede form tutatim ama baklava ve borek gordummu de dayanamam" seklinde seslendi.

DONDURACAK BIRILERI ELBET BULUNUR.

Her gecen gun yabanci sayisi artan karakartal da Ronaldo nun da takima dahil olmasinin herhangi bir sorun yaratmayacagini belirten yoneticilerin "Takimdaki hicbir yabanci oyuncunun yeri garanti degil, heran herkesin sozlesmesini dondurabiliriz, herkes ayagini denk alsin" aciklamasi azinliga dusen yerli oyuncularin yureklerine su serpti.

kaynak: hamidiye

tomates dedi ki...

john Carew Beşiktaş ta....

kma dedi ki...

büyük yorumcu, ünlü düşünür, sinema, tiyatro, müzik, edebiyat güzellik, futbol, basketbol, atletizm, bisiklet, tenis; kısaca herşeyin uzmanı Hıncal Uluç Beşiktaşta...

eleştirel yaklaşımları, futbola getirdiği kaotik bakış için galatasaray taraftarı olarak artık yeterli argümanı bulamadığını söyleyen Uluç, kendisine çok daha büyük bir malzeme yaratacağını umduğu beşiktaş taraftarı olarak yorumlarına devam edecek.
artık sadece fenerbahçe lobisini değil, galatasaray lobisini de hedef alacağını, bir beşiktaş taraftarı olarak demirören'in yaptığı bir çok şeyi yerden yere vurmak için çok özel bir başkan olduğunu sözlerine ekledi. "saldır galaaatasaray" tezahuratı yerine, artık "kartal gol gol gol" tezahuratının tekdüzeliği üzerine eleştirel yaklaşacak olan uluç, haşmet babaoğlunun sakallarına da laflar hazırladını kaydetti..

M.A.F dedi ki...

Son Dakika.....
Bolu dağında ki Fenerlilere bugün sabah saatlerinde ulaşıldı.İlk etapta Bolu'da ciddi bi kalabalıkla karşılanacağını düşünen taraftarlar.Bolu'daki sessizliğin görünce şaşkına döndüler.Gerçeği öğren taraftarlar büyük hüsran yaşadılar ve anosçuya küfürlü tezauratlarda bulundular. Ama olay bununla sınırlı kalmadı ve grup asıl tepkisini bugün öğle saatlerinde yaptıkları basın toplantısında dile getirdiler.Grup'un lideri son dört yılda böyle iki tranvayı kaldıramanın ne derece zor olduğunu söylerken.Bizim bünyemiz bir daha böyle bişeyi kaldıramaz.Bu sebebten ötürü yapılan flaş transferlerin etkisiyle.Bu andan itibaren artık Beşiktaş'lıyız dedi.Saha içi transferleriyle gündeme gelen Beşiktaş rakip takım taraftarı transferiyle bir ilke imza atmış oldu.Beşiktaş bu transferle hem taraftar sayısını artırdı hemde ezeli rakiplerine gözdağı verdi.Taraftarların ilk iş olarak yarın forma ve kombine alacakları açıklandı. DHA

Ahmet Canseven dedi ki...

Beşiktaş okeye dördüncüyü transfer ediyor... Yancı da yolda!

Geçen sezon, bu kulvarda büyük problemler yaşandığını söyleyen Schuster, aranan adamı sonunda Avcılar Kıraathanesinde bulduklarını açıkladı. Yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı çektiklerini belirten Alman, "Şimdi bu oyun almanyada da oynanıyor, Avrupada da var. Ordan daha iyilerini şeyedebilirdik ama kontenjana takıldık. yoksa Almanda iyi okey oynar. hem daha profesyoneldir "diye ekledi...

YANCI TRANSFERİ AĞZINDAN KAÇTI!

Almanların çok iyi okey oynadıklarını belirten Schuster, ancak yancı konusunda aynı şeyleri söyliyemiyiycem, yancı alıcaksan Türk olucak arkadaş diyerek , yeni bir yancı transferi mi geliyor sorusunu akıllara geitirdi...

Schusterin açıklamalarından 5 dakka geçmeye kalmadı ki Serdar Adalı bombayı patlattı. Avcılar kıraathanesinden, Ziya Çifte ve Münir Döner ile anlaştıklarını , ve resmi imzaların Cuma akşamı atılacağını bildirdi...

Cihane dedi ki...

sok sok sok yalan yalan yalan
Ussain Bolt Besiktasta!!
100 ve 200 metre Dunya Rekortmeni Bolt Besiktasla prensip anlasmasina vardigi bildirildi. "100 metreden biktim, uzun atlasam ne olacak" diyen Boltun hedefinin Ibrahim Uzulmezi kesmek oldugu idia edilirken, Schusterinde transfere yesil isik yaktigi, "ben ona 2 haftada orta yapmayi ogretimmi, koduk sol kanadin gozune" dedigi belirtildi.
Yasanan gelismelere ne tepki verecegi merak edilen Ibo nun son derece sakin oldugu, cevresine "bolttan nolur ya" dedigi ve daha bir hirsla antremanlara devam ettigi ogrenildi.

Yorum Gönder

Ara