.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

10 Temmuz 2010 Cumartesi

Koray Arslan

Rıza hocam duyduk ki Tabata,Tello veya Zapotocny'i istiyormuşsun... Yakışır.

Ama terazinin bir tarafına bu oyuncuları koyup diğer tarafını boş bırakıyorsun. Öyle ticaret olmaz. Gel anlaşalım, sen de Koray'ı bize ver. Senden sonra sağ kanadımız da olmadı zaten, 1 seneliğine kendi yerini Koray'a emanet et.

Karşılığını vermeden istemek biraz ayıp oluyor...

16 Yorum:

Sertug Ozgur dedi ki...

Şaka maka sağ beke çok iyi bir transfer olur..

bLAck_eAgle dedi ki...

Bence bize mutlaka yerli bir sağ bek lazım koray olurmu bilmem ama bence UĞUR UÇAR olması lazımdı. Şu kadroya göre iki yabancı stoper fazla yerli bir stoper daha alıp ki bence bu adam kasımpaşa dan BARİŞ olmalı defansı tek yabancı ya düşürmek lazım.. s lig de UĞUR UÇAR,FERRARI,TOROMAN,İSMAIL Olmalı BARİŞ Alternatif avrupada TOROMAN,FERRARI,SIVOK,İSMAIL Olmalı yoksa bu yabancı işini çözmek ZOR....

Unknown dedi ki...

bence koray cok iyi olur
zaten su takıma artık bi yerli yedek stoper ama önundeki oyuncularıda zorlayacak bi sag bek bi de guti gelse bile yerli bir ortasaha lazım cunku ugur u yollamamz lazım artık necip ernst guti nin yanına yerli güçlü top yapabilen bi orta saha adamı lazım hayalimde selcuk var ts li ama murat ceylan gibi bir oyuncuda olabilir!

cha dedi ki...

tabata tello zapotochny e korayı alacağımıza üstüne delgado'yla holoskoyu verip volkan sercanı alalım. böylelikle hilberti yedeğe çekebiliriz. hilbert yedeğe çekilince sivok stopere toraman da sağa geçer.

AQ-47 dedi ki...

Koray ikinci yarıda iyi bi seri yakalamış, goler atmıştı. Ama balon olma ihtimali de yüksek, zamanında Altay'dan Toprak vardı Fener'e gitmişti, biraz onu hatırlattı.Eşşek yüküyle bonservis ödenmeyecekse alınsın.

Unknown dedi ki...

@ AQ-47 sna katılıyorum ama koray en azından oyuna 2 yonlu katkı saglayan bir oyuncu erhan güven dende iyidir ileri katkısı acısndanda

@cha keske ole bısı olsa hatta bence 2 takasta olsun hem katkısız yabancılardan kurtuluruz kaderoda daha kolay yer acılır ki bence suan bildirilmeyen fink te hilbertte olması lazım kadroda en azından 2side cok iyi yedek olabilirler azimli ve hırslı oyuncular
hemde kadroya koray sercan volkan gibi genc hırslı oyuncular katarız yerli kalitemizide alternatifimizide artırırız geriye sadece guti ihtiyacı kalır onuda aldık mı
inanılmazzzz diyorum beyler size:D

AQ-47 dedi ki...

adam umut saçıyor beyler

hunter dedi ki...

Eskisehirspora yapılan torpillerin haddi hesabı yok korayı bize bdeva ya verseler yinede terazi eşit olmaz :) memleketi eskişehir birisi olarak bile eskişehirsporun beşiktaşdan aldığı bedelsiz oyuncuların canımı sktığını söyleyebilirim

emrh.srt dedi ki...

koray 27 yaşında pek genç değil. kariyeri de pek parlak değil. ama, bi ihtimal patlama da yapabilir.

http://www.mackolik.com/Player/Default.aspx?id=1314&season=2009/2010

delgado dedi ki...

iyi güzel transfer manyağı olduk da niye diğer takımları mal zannediyoruz ki? insua'yı alan battalalı bursa delgado'yu ne yapsın. sözleşmesini mi dondursun :)

Unknown dedi ki...

bzim anadolu külüplerine yaptgmz katkılar zaten :D
antep es-es bize borclarnı odemeleri cook zor
ama bu yıl ilk defa ii bir kadro icin böle alterntf ii oyncular şart yoksa yine snr krızı gecireblrz arada

Unknown dedi ki...

@delgado her takıma 1 YD sart ozaman:D

bLAck_eAgle dedi ki...

Aslında tabata zapo holosko yu verip BATUHAN almak daha karlı.....

Özgür Ersöz dedi ki...

Bir Eskişehirsporlu olarak yazma gereği duydum...

Öncelikle evet Koray inanılmaz bir çıkış içinde son 3 sezondur. Takım çıtayı yükselttikçe üzerinde kalmayı bildi. Ancak, an itibariyle demirbaş konumunda Eskişehirspor'da. O dediğin takas olmaz dolayısıyla :)

Zaten, bu Beşiktaş'tan bize bedelsiz kiralanan, kolaylık sağlanan oyuncular konusunda taraftarımız da fazlasıyla rahatsız. Hiç bir maçta hiç bir kıyak vs. olmadığı gibi transferlerde de olmaması tek temennimiz.

Onurlu bir sonunculuğu, şaibeli bir liderliğe her zaman tercih ederiz...

Selam olsun Gürcan'a ve herkese..

Eskişehir'de alınacak bir adam varsa o da Doğa'dır.Şimdi herkes Yusuf'dan yediği çalımları söyleyecek ama ben Doğa'yı pekçok kez izledim.Türkiye'de oyunun iki yönünü oynayabilen birkaç adamdan biridir ayrıca 10 Uğur İnceman,5 Fink gücünde olup ve de mevkisi itibariyle Beşiktaş'a çok gereklidir.

Pamukk dedi ki...

türk olsun taştan olsun

Yorum Gönder

Ara