.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Temmuz 2010 Perşembe

Beşiktaş'ı Türkiye'nin Real Madrid'i Yapacağım

Berndt Schuster'in bu sözü söylerken bunları düşlediğini nerden bilebilirdik...

52 Yorum:

ederlezi12 dedi ki...

Büyük Başkan beni baştan çıkardın , çok şımardım Raul ü istemem Eduardo gelsin :)

Sertug Ozgur dedi ki...

Gercekten boyle demis miydi:))

Acayip merak edilen bir takim olacaz.

Abi Raul geldiyse dunyada en cok sevdigim adam benim takimimda olacak. Transfer yanlis mi dogru mu dusunmek istemiyorum. Sirf ileride cocuklarima anlatmak, gostermek icin bile formasini alirim... Haydi baslasin forma hesabi..:)

ercan dedi ki...

Hayırlı olur inşallah :)

ederlezi12 dedi ki...

Evet ya , aklıma takıldı bu lafı ne zaman demişti Scuhuster ?

Darkpain dedi ki...

Raul'da gelirse yeryüzünde hayranı olduğum az sayıdaki futbolcudan 3'ü takımımda forma giyiyor olacak.

Bu üçlü çok ocaklar söndürür ayrıca. 3 tane forma,kombine,avrupa maçlarıydı derken millet batar.

cesc dedi ki...

Raul gelmesin lan!
Beşiktaşlılardan kıskanırım ben onu! Valla lan!
Başkasının üzerinde formasını görünce bi burukluk hissederim!
Ciddiyim!

cesc dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tearkan dedi ki...

Raul Schalke'yle anlaşmamış mıydı yahu? Nerden çıktı şimdi bu? Ntvspor'da Guti haberi duyurulduğunda ciddi ciddi bahsi geçti Raul'un. Ben de çok severim; ama Raul transferine pek sıcak bakmam açıkcası.

@Jessie

Raul'u bilmem de Guti transferi pek de eleştirilesi değil bence de.

bacon1903 dedi ki...

Iste bu isimler baskan simdi bunlarla basarisiz olsa bile kim sana cikip gik diyebilir???Ama gecmiste yaptiklarin yuzunden herkesin ahi ustunde!!!Yaptigin 100 milyon euroluk borcuda temizlersen vallada billahada gozume gircen!!!!(O denizli macinda yasananlar kalbimde acidir hicbirsey unutturamaz orda olmama ragmen)Birde istek raul degil altidore gelsin!!!

kafsinkaf dedi ki...

ben onun verdiği topuk paslarını yirin yirin.yanlız o değilde forma almak almak için biraz daha beklemek lazım galiba kimin gelip gittiği belli değil kimin formasını alacağımı şaşırdım

kma dedi ki...

demirören ciddi ciddi uefa avrupa ligi gazına gelmiş görünüyor. bu kadar yabancı tsl için olamaz.

avrupada bi kupa kaldırdıktan sonra iflas etmek.
çoğu taraftar kabul eder sanırım. ama asıl sorun ya kaldıramazsak...

Sertug Ozgur dedi ki...

Hazir Deli ibo son yillarinda orta acmayi ogrenmisken real'e gitmesine gerek kalmadi.

tearkan dedi ki...

O değil de hadi Guti'ye 14 numarayı veririz ama gelirse Raul'a 7'yi nasıl vericez?

cha dedi ki...

hilbert+guti+quaresma=7.3milyon euro

şu eski yabancılarımızı da gönderebilirsek hatta onlara karşılık sercan+ozan ipek'i alırsak o zaman her renk forma alırım. arkasına da yıldırım demirören yazdırırım.

haa bir de raul var lan raul oglum lan raul gonzalez. noluyo lan?

Sertug Ozgur dedi ki...

Robinho laflari da dolaniyor. Anladigim kadariyla sponsor bulundu, robinho olmazsa raul sanki.. Raul da madrid'den az buz para almiyodu..

cha dedi ki...

raul'u bir zamanlar ispanya milli takımında 10 numarayla hatırlıyor gibiyim. gelsin 10 numarayı giysin.

kujoon dedi ki...

guti gerçek bir pas virtüözü.geçmiş yıllardaki en büyük sorun pas yapamayan bir takıma sahip olmamızdı.guti bu problemi büyük ölçüde çözecektir.herşeye rağmen 1-2 tane kaliteli türk oyuncu bulmalıyız en azından alternatif olabilecek başarılı olmak istiyorsak.raul da gelirse beşiktaş yaptığı reklamla bile bir hayli başarılı olmuş demektir daha sezon başlamadan.schuster de elindeki kadroyu iyi kullanabilirse şampiyonluk+uefa finali ütopik bir beklenti olmaz bence.

bacon1903 dedi ki...

Haber 1903 puruz cikti diyor!!!!Yabanci oyun sinirlamasi yuzundenmi yoksa gercekmi bakalim???

Adsız dedi ki...

e ntvspor cangır cangır bağırdı guti ile 2 yıllık anlaşma imzalandı diye.eğer cidden pürüz varsa ntv'nin yaptığı büyük skandal.

M.A.F dedi ki...

ntv suçu neki çıkacak pürüzden öğle bişey olursa,bizim yönetimin saflığdan olur..Mehmet Topuz olayında olduğu gibi klüple anlaşmadan adama forma giydirmeye benziyor.Sen tam anlamıyla anlaşmadan herşeyi düşünmeden medya ya anlaştık yarın İstanbulda dersen yetmedi bide ayriyeten Raul'lada anlaştık mahkemesi bitince oda gelecek dersen.Bundan sonra çıkan pürüzden dolayı gerçekleşmeyecekse bu yönetimin saflığı olur.Şaşırırmıyız Kesinlikle HAYIRR...

tearkan dedi ki...

Kü7 de bilmem kaçıncı yabancı olarak imzalamıştı. Sanmam yabancı sınırı yüzünden bir sorun olduğunu. Eğer varsa başka bir konuda çıkmıştır o pürüz.

bLAck_eAgle dedi ki...

Baştan söyleyeyim guti nin alınmasına sevindim her ne kadar 13.cu yabancımız olmasına,defansif yönü olmayan orta saha oyuncusularını sevmiyor olmama,33 yaşında olmasına rağmen yine de sevindim...ama 33 yaşında,bonservisi elinde,hiçbir talibi olmayan, ne kendisi takımda kalmak istiyor,ne yeni hoca si kalmasını istiyor şimdi böyle bir oyuncuyu aldı diye y.demirören i başarılı kiliyorsaniz, ben daha size ne diyeyim......

Adsız dedi ki...

ntvspor beşiktaş muhabiri hakan gündoğar'ın dediğine göre guti ile beşiktaş arasında hiçbir pürüz yokmuş,2 senelik sözleşme imzalanmış.sorun real madrid ile guti arasındaymış,zira guti'nin bir senelik alacağı varmış,alacakları karşılığında da bonservisini almak istiyormuş.hadi bakalım.

Sertug Ozgur dedi ki...

Bence bursa konusunda takasta anlasilmisti onceden, bir terslik cikmasin diye puruz var deniliyor.

Kaldi ki eldeki yabancilari gondermeden ispanya seferine cikmak sacma olurdu.

kontenjan acildigi gun borsaya bildirilir.
Tahminim, 2-3 gun icinde resmen aciklanir.

Ispanyada forvet konusunda da temaslar oldugu belli. Bu da demektir ki 1 oyuncu daha vermisiz birine.. Yani bursa'ya.. Karsiliginda kim gelecek gorelim, dedikodulara gore sercan.. Eger sercan gelirse asil istedigimiz santrfor bence raul degil..Daha kanat forvet gibi bir sey olacak bu. Ben robinho diyorum.

Adsız dedi ki...

bana soracak olsanız volkan şen'i isterim bursa'dan,ozan ipek'e de razıyım ama umarım sercan olmaz bursa'dan gelecek o oyuncu.

robinho transferi de bana pek gerçekçi gelmiyor açıkçası,birincisi yaşı genç ve piyasası var,dolayısıyla maliyeti çok yüksek.raul'un gelme olasılığı bence çok daha yüksek.

berthelemy dedi ki...

her transferde eleştirilecek birşey bulunur ama raul'a bulamam arkadaş. futbol tanrısı gözüyle baktığım adam isterse 40 yaşında gelip 1 maç o formayı giysin şalteri indirip seyre dalarım. mantık falan kalmaz. bunu yapacak bir futbolcu daha var o da ronaldo luis nazario de lima.

Sertug Ozgur dedi ki...

Zaten sponsor bulunduğunu varsayarak Robinho diyorum. Aksi takdirde sponsorsuz Raul'u da getirecek gücümüz olduğunu düşünmüyorum. Yanılmıyosam 6-7 milyon euro civarı alıyor.

Bence Altidore haberleri bilinçli olarak ortaya atıldı, Bursaspor'un da kendisiyle ciddi ilgilendiği konuşuluyor.

Bursaspor'dan kimi istediğimi söylersem, hepsi kumar gibi aslında. Ozan İpek daha 1 senede çıkmış meydana, ben pek gelecek göremiyorum kendisinde, geçen sene limitini epey zorladı, lig başından beri izledim. Çok fazla özelliği yok. Volkan Şen'i verirlerse taraftar tepkisi alırlar. Kendisini beğenirim ama şüphem var. Sercan'ın hakeme itirazlarından falan hoşlanmıyorum, itici bi herif. Fakat iyi bir teknik direktörle kendini futbola verirse patlama yapabilir.. Ender rastlanan niteliklere sahip, kapalı savunmalara da etkili olacak özellikleri var.. Ama mentalitesiyle İstanbul'da çok fazla cacık olmaz gibi gözüküyor,tabi yakından tanımıyorum yanılabilirim.

yildirim basgannnn dassaklarini yaliyim basgannn!!!
artik kadikoyde emrenin karsisinda guti, gokhan gonulun koridor yaptigi sag kanatta q7 otoban yapicak...raulde gelirse bayrak adamimiz hazir, raulun profesyonelligne laf edecek adam bulamayiz en az 3 sene gol krali olur.. o kadar.. simart bizi basgannnn

TARAFTARIMIZ iSTEDI, CAMiAMIZ iSTEDi, GUTi BESiKTASIMIZDA.
BiR DUNYA STARI DAHA YOLDA, GUZEL GUNLER GORECEGIZ GUNESLI GUNLER. FORMA ALMAYI UNUTMUYORUZ..

beşiktaş'a yapılacak en iyi transfer yeni bir başkan transferidir.

Allah askina biri bana soylesin nereden geliyor bu degirmenin suyu??? Kim ulan bu sponsor?

Benim aklima su senaryodan baskasi gelmiyor:

Demiroren vefat edene kadar kulubun baskani olacak, vefatindan sonra cocuklari Besiktas'a haciz koyduracaklar.

O zamana kadar bu kulup batmaz, ama batmis kadar olabilir.

@shelby akilli ol baskan alir assaga...
sen rahat ol baskan 2 ane alcaktim 3 tane alicam raulde gelirse amerikada olmama ragmen kombine alcam..

cha dedi ki...

geçmişteki hataları bir kenara atarsak bu seneki transferlere değirmenin suyu nereden geliyor demek saçma bence.(eski yabancılarımızın elden çıkartıldığını varsayarak)

hilbert+quaresma+guti+raul(olursa)=7.3 milyon euro

toplam yıllık alacakları 13 14 milyon euro olur.

holosko+zapo+tello= ozan ipek+sercan olursa toplam 2 milyon euroya sercanla ozan oynar. diğerlerinin maaşı 3 3.5 milyon euro.

fink 1,5 milyon euroya falan gider. maaşı da 1 milyondan 2.5 milyon euro

tabata+delgado= bunlardan biri kalacak gibi. 2 3'e satabilirlerse birini ordan da gelir 3 milyon euro yıllık alacakları da toplamda 3.5 milyon euro civarında. 6.5 falan da burdan karımız olur.

batuhan 2 milyon euroya gitmişti. ne kadar aldığını bilmiyorum ama 2.5 milyon euro de karını.

toplam da schuster denizli'yi de sayarsak geçen seneye göre 10 milyon euro civarı bir artış söz konusu olur. o da zaten formadan kombineden çıkmasına çıkar.

ama sorun yabancıları nasıl elimizden çıkartacağımız? yukardaki gibi olursa bu sene bence borç azalmaya başlar.

cha dedi ki...

yukardaki postta raulun 6 7 milyon euro yıllık alacağı düşünerek yazdım. o da sponsorsuz olmaz. raul olmazsa zaten artıdayız.

meto dedi ki...

Bu transferlerin değirmenin suyuyla hiç bir alakası yok.

Cebindne toplu çıkan tek para quaresmanın bonservisi,hangi yabancıyı almak istersen yıllık aşağı yukarı bu parayı vermek durumundasın.

Tek patladığımız yer Hilbert trasferi oldu umarım onu da bir şekilde rotasyona sokmayı başarırız, Delgado, Tabata'dan kurtuluruz.

Yabancıları parayla satmaktansa Türk piyasasında takasta kullanmalarının çok daha mantıklı.

Pamukk dedi ki...

noluyo lan kafayı sıyırcam

Pamukk dedi ki...

Guti hazretleri mi geldi şimdi
ne Raul Madrid mi geliyo
öfff
ulan ben kombine almicam dedim geri vites mi yapıcam öf

ozy dedi ki...

Bu takımın yas ortalaması kac olacak bundan bahseden yok; 30 yas ustu olup ilk 11'de oynaması beklenenler: ernst, üzülmez, nihat, ferrari, raul, guti...

Pamukk dedi ki...

ne faydası ne yaşı ne kulübün batması ne herkesin ydyi kahraman görmesi
hepsini geçtim
Guti lan
pf

Unknown dedi ki...

guti lan guti olm!!!bir1!! hem de q7 ile aynı takımda. ben böyle şey görmedim. nobre bile gol kralı olur artık.

Pamukk dedi ki...

"Bu arada bu kadar sene bana kapalının önünde Üzülmez, Serdar Özkan, Burak Yılmaz izlettiren, üzerimize adam salan; kızıp kombine almicam dediğimde; Guti, RAUL gibi tapılası adamları getiren, Quaresma gibi heyecan verici bir oyuncuyu kapalının önüne yerleştiren başkanı ve yönetim kurulumuzu esefle kınıyorum"

Pamukk dedi ki...

kombine son günü ne zaman :|

Pamukk dedi ki...

kombine son günü ne zaman :|

turkkant dedi ki...

Geçen sene transferleri:

Nihat, İsmail, Tabata, Ferrari, Fink... Buna 3 yıllık 6,5 m. euro ödenen Nobre'yi de koy. Bonservislere ödenen 25 milyon euro. Oyuncuların 3 yıllık maaşları 30-32 milyon euro. Yani geçen seneki transferlerin kulübe getirdiği (getireceği) yük 60 milyon euro.

Bu yılın transferleri:
Quaresma, Hilbert, Guti, Cenk. Cenk'e verilen 1 me'yla toplam bonservise ödeediğimiz 8,3 m. euro.

Oyunculara da Hilbert'e 3 yıllık 4,5 m. euro, Guti'ye tahminen 2 yıllık 7 m euro civarı, Cenk'e 3 yıllık 1 milyon euro, Quaresma 3 yıllık 11 m. euro ödenecek. Eder 22,5 milyon euro.

Özetle geçen senenin bonservisi 25 milyon euro, bu senenin 8,3 m. euro. Maaşlarla toplam rakam geçen sene 60 milyon euro, bu sene 30,8 m. euro.

turkkant dedi ki...

Yani bu değirmenin suyu nerden geliyor sorusu esas "geçen sene" sorulmalıydı. Bu yılki 30 milyon euroluk harcama, Beşiktaş seviyesindeki bir takımın yıllık harcaması olağan bir rakam bence.

CDiS dedi ki...

geçen seneki transferlere bakarsak, tabata dışındakiler doğru isimlerdi. nihat tutmadı, ismail de tecrübesizdi. fink ve ferrari ise bence başarılı oldular.

şimdi bakıyorum da, q7 geldi, guti geldi, raul da gelmek üzere deniyor. robinho içinde ciddi ciddi uğraşıldı. yaşı genç olduğu ve dünya kupasında brezilya'nın en göze batan 2-3 oyuncusundan olduğu için alınamadı. ama şimdi diyorum ki, 3-5 sene önceki vizyonla şimdi ki vizyon farkına bakın. raul'u alamayabilirsiniz, bu başarısızlık değildir. raul dediğimiz adam 2-3 sene öncesine kadar dünyanın en iyi 5 forvetinden biriydi. ama onunla oturup transfer konuşmak, listeye almak bence transfer etmek kadar büyük bir başarı ve ilerlemedir. sezar hakkı sezara. demirören'i çok eleştirdik ama doğru şeyler yaptığı zamanda alkışlamak yakışır beşiktaş taraftarına..

robinho yu istemiyorum lan!!!O da gelirse ilerde çocuklarıma izleteceğim beşiktaş kalmayacak

tearkan dedi ki...

Raul'un futbolculuğu kısmına diyecek hiçbir şey yok. Allah taş yapar şerefsizim. Geriye tek bir hayalim kalır o da 'gerçek' Ronaldo'yu 9 numaralı Beşiktaş formasıyla görmek.(bu mümkünse hayal olarak kalsın) Fakat bu adama sponsor da bulunmuş olsa 6-7 milyon euro vermek bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası. Cidden üstte de postu açılmış, bu adamların yabancı olduğunu ve belli bir sınır dahilinde oynatabileceğimizi biliyorlardır umarım.

Pamukk dedi ki...

yok lan boşa heyecan yapmışım gelmiolarmış düren sallamış gene

Jaaaccckkk dedi ki...

Guti gelsin. Necip ve Muhammed'e hemen hızlandırılmış ispanyolca kursu verilsin. Başka bir şey istemiyorum.

2 sene Guti Hazretlerinin kanatları altında yetişen Necip ve Muhammed izlemek istiyorum.

matiasemilio dedi ki...

formalara ikişer isim yazdırmak zorunda kalacağız böyle giderse..
**robinhoyu istemiyorum,o karakterde bi oyuncuyu yakıştıramıyorum takımıma;aziz raul tam bizlik..

Degirmenin suyu sorgulamasina aciklik getireyim:

Oyle bir yazmissiniz ki, sanki gece sene odedigimiz paralarin hicbirisini bu sene odemeyecegiz gibi.

O rakamlar an itibariyle toplanmakta arkadaslar. Gecen seneki kadronun "yukte hafif pahada agir" adamlarini hala daha elden cikaramadik.

Yani siz diyorsunuz ki bana: "Gecen sene 60 milyonu oderken terimiz akti ama olsun, bu sene 90 milyonu rahat oderiz"

Tabii bu da bir bakis acisi.

Yorum Gönder

Ara