.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Haziran 2010 Çarşamba

Ricardo Quaresma

Bugün büyük gün. Ya olacak ya olmayacak. Quaresma meselesini buradan konuşalım. Önceki Quaresma Yazıları İçin; http://eksibesiktas.blogspot.com/2010/05/yldz-oyuncu-ihtiyac.html (Jessie) http://eksibesiktas.blogspot.com/2010/05/pavel-kuka-q7.html (Yuki The Zorba) http://eksibesiktas.blogspot.com/2010/05/serdar-adal-sasrtt.html (Thug Love) http://eksibesiktas.blogspot.com/2010/05/forma-hesab.html (Webkartalları)

67 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

kendisinden soğudum ekşide sanki download ediyoruz bu adamı % 85 % 95 gibi yorumlar vardı

birisi de altına downloadların % 99 da kalması diye yazmış bence o hesap

% 99 da kaldık

Gürcan Ulusoy dedi ki...

"yıldız" transferi böyle olur bob.

matiasemilio dedi ki...

olmasını istiyorum!

Unknown dedi ki...

Umarım anlaşma sağlanır.
%99 a gelip download kesilmesi gibi olmasın lütfen.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

beyler bloga ispanya'dan giriş var. başkan bizi izliyor. net!

matiasemilio dedi ki...

bence quaresma tatil için ispanyadadır,o girmiştir,tepkilerine göre karar veririm diye :)

QuaresmA dedi ki...

inşallah olur bu transfer.
takım düzeniymiş, maaş dengesiymiş, yabancı kısıtlamasıymış umrumda değil.

evet, o quaresma tezahüratını yapanlardan biri bendim :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

Haftalardır bahsettiğim, anlatmaya çalıştığım, Quaresma'nın Türkiye'ye hangi zihniyetle, hangi ciddiyetle ve hangi motivasyonla geleceğiydi...

Transer sürecinden anlıyoruz ki bu adam Türkiye'ye gelmek istemiyor. Abzürt bir rakam önerilmediği takdirde de gelmeyecek.

İnönü'den çok etkilenmiş falan... Bunların ne kadar palavra olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Transferi bildireli 1 ay oldu. Bu saatten sonra gelse ne olur gelmese ne olur.

Adam ya burayı Carew gibi ciddiye almayacak, ya Kleberson gibi motive olmayacak ya Anelka gibi sezon sonu, "babalar bana eyvallah" diyip kaçacak. Biz de yeni Quaresma'ya gideceğiz.

neden Quaresma'ya eleştirel yaklaştığım, transfer sürecindeki Quaresma tavrından da anlaşılabilir.

Verdin bi 500.000 Euro daha. Geldi. Ne olacak...

sozcelyk dedi ki...

ekşibeşiktaş , jessie beni quaresmadan soğuttu

ben biraz 1903haber takılayım asjksdsl

Gürcan Ulusoy dedi ki...

onlar senden önce soğudu merak etme :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

nerde eski haber1903 okuyucuları... peh peh

yilmaz dedi ki...

quaresma'yı hiçbir zaman çok etkili bir oyuncu olarak bulmadım. ayrıca genel eleştirelere de katılıyorum. bu adam carew kadar, kleberson kadar bile motive olamaz gibi geliyor.

ama şu yönden de gelmesini istiyorum.
futbol kariyeri, başarıları anlamında olmasa da ses getirmesi anlamında bu adamın gelmesinin türkiye'deki daha önceki karşılığı anelka'dır bence. bu adam bildiğin bir yıldızdır. evet türlü türlü takımlara gitti ama hepsine de sağlam bonservis ücretleriyle gitti. çok ciddi bir potansiyeli ve hayran kitlesi var.

ikincisi bizim takımla ilgili bir durum.
bizim avrupada en büyük sorunumuz kendimizden güçsüz rakibi ezemememiz. biz neredeyse hiç bir maça favori olarak çıkamıyoruz. bu seneki avrupa liginden de çekinmiyo değilim bu yüzden. quaresma bu anlamda, güçsüz rakibe sürpriz vermeme adına bize pozitif değer katabilir diye düşünüyorum. çünkü ne kadar sallantılı bir kariyeri de olsa adamın topla yaptıları ortada. bir holosko, ya da bir tello değil. gerçek anlamda bir kanat hücumcusu.

Umarım hayırlısı olur.

tathar dedi ki...

bende istemeyenlerdenim ama 8 milyona tabata almış bir başkanımız var bunu almazsak ne yapar nasıl yapar insan korkuyor...

Pamukk dedi ki...

yarına kalmış büyük gün yarınmış

Sade dedi ki...

sağ duyulu bir mesaj beklerdim ama Quaresma konusu için değil!

başarısız geçen bir sezonun ardından taraftarın teknik heyeti ve yöneticileri tartışmaması için agızlarına surulen bir parmak baldır quaresma.

bu kadar borç içinde hala quaresma gibi yıllık maliyeti 7-8 milyon tl yi bulacak olan bir oyuncuyu almak finansal olarak intihar etmektir.

yıldız futbolcu diye quaresma isminde inat eden taraftarların yaşadığı akıl tutulmasını anlamak gerçekten ayrı bir konu.

@Sade

Digerlerini bilemem, ama ben hala daha o "sagduyu" bekledigin konuyu anlamaya calisiyorum; anlamadan da mesaj vermem prensiplerim geregi.

EnisteKolaKoy dedi ki...

-(flaş) Süper Lig’de kulüpler 10 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalayabilecek

BJK4EVER dedi ki...

Duyum aldim 'bizimkiler bunu alamaz, anca Antepten oyuncu alir' diyene bedava mac bileti verilecekmis!

Quaresma gelsin tabii, kaliteli oyuncu ve tam ihtiyacimiz olan tarzda bir oyuncu. Inter'in Eto'onun asagi yukari sagbek oynadigi 'defansta 9 kisi, hucumda full efektif oyun' formatinda oynamamasi onu kotu oyuncu yapmaz, ki RQ7 2 sene evvel 25 milyon euro+Pele karsiliginda transfer olmus bir oyuncu. Insallah gelir, ama gelmezse de dunyanin sonu degil, cok da sartlanmamak lazim, bir ton oyuncu var dunyada sonucta. Mesela Stoch var, gelmesini cok cok isterim. Twente'de tum maclarini izledim, Ajax macini Arena'da izledim, cok potansiyelli ve kaliteli oyuncu. Tam pirpir bir kanat adami, cok guzel hareketleri vs yok ama cok efektif ve yetenekli, Chelsea satiyor ve 3-4milyon euro gibi fiyata alinabilir, kendi maasi da RQ7 boyutunda olmaz.

ercan dedi ki...

Gelirse de 1 yıl geç kalmış olur :(

Sade dedi ki...

@shelbyl: Dünya -özellikle Türkiye- gündeminde insani bir konu varya, -futbol dışı- onu kastettim.:)

Ben de onu kast ettigini anlayarak onu yazdim zaten.

Butun bu tatava bitene kadar -yani bir 24-48 saat daha gecene kadar- tamamen hakim olmadigim bir konuda fikir belirtmem, tez canlilik etmem.

Yoksa saga sola bayrak koymayi biz de biliriz.

sozcelyk dedi ki...

ikna edememişiz .

her transferde olduğu gibi bu transfer sürecini de başarısızlıkla noktalamak üzereyiz.

emrh.srt dedi ki...

gerçekten ikna edilmemişse, bu hafta içinde volkan şen siyah beyazlı formayı giyer. 10-15 kaç milyon euro elinde ne varsa verir başkan. yetmezse babasının parasından katar.

EnisteKolaKoy dedi ki...

kafadan duman tuterek, havaalanında buldugu topcuyu getirmezler insallah

erdem dedi ki...

oh ki ne oh
bitti gitti

xanax dedi ki...

Allah yüzümüze baktı...

Melih dedi ki...

bu adamın türkiye ye gelmek istemediği son dakika mı belli oldu.. baştan gidersin adamın menejerine sorarsın oynamak istemiyorsa bitirirsin.. milleti bu kadar beklenti için sokmanın ne alemi var?! şimdi bu gazla gider julio sezarı alırsınız 10 milyona ..

EnisteKolaKoy dedi ki...

adamı her türlü ikna etmeye çalışırsın bunda bi sorun yok bence, dünyanın tanıdığı bi ismi "kulübünle anlaştım gel hadi" diyerek alamazsın. geçen sene fenerbahce'de de poulsen transferinde olmuştu böyle bi durum.

tek sorun taraftarın kendi kendine gelin güvey olmasında. yani bu transfer başarısızlığında suç yönetimin değil, taraftarındır daha çok.

sozcelyk dedi ki...

transfer edilememesi fiyaskodur.

sozcelyk dedi ki...

tek sorun taraftarın yıldız fetişi olması değil alakasız her yöneticinin her gün quaresmadan haber vermesidir .

update manyağı ettiler en sonunda da adam istemiyor napalım yæ dediler.

sıradaki komediyi bekliyorum ben.

mehmet emir dedi ki...

şu adamı getireceğin parayla yeste+pedersen'i getirirsin hücumda sorunun falan kalmaz. ikisini ikna etmende quaresma'ya çalıştığının yarısı kadar zaman alır

renom dedi ki...

yönetim quaresma transferin de ki başarısızlığını unutturmak için bakalım hangi oyuncuya değerinin üzerinde para verip şov yapmaya kalkacak.beşiktaş yönetiminin her transfer dönemin de futbolcu+menajer+kulüp ihya etme sezonu hepimize hayırlı , uğurlu olsun...

Pamukk dedi ki...

vakit-para ve prestij kaybından dolayı tebrik ederim yönetimi ve onların boş yere bu kadar uğraşmasını sağlayan taraftarlarıımızı!

Pamukk dedi ki...

evet şimdi bu g*t olmalarını unutturmak için kaç parayı kime harcicaklar bakalım. onlar kadar taraftar da suçlu. kimse kusura bakmasın.

BJK4EVER dedi ki...

Yonetimde bir suc bulmuyorum acikcasi, bence suc taraftarda. Hic normal bir taraftar grubu 1200 sayfa bir oyuncunun transferi hakkinda konusur mu?
Bizim taraftar takintili arkadas, tutturdu Quaresma diye. Hic sampiyonluk eglencesinde baska oyuncunun adina tezahurat yapan topluluk gordun mu? Taraftar manyaklik derecesinde kendi kendine gelin guvey oldu, zorla aldirmak istiyordu bu adami. Baskan zaten yaranmak icin firsat kolluyor, elinden geleni yapti.
Simdi yonetim bu adami alip gelse, senede bir 4 milyon euro verse ve bu adam gram top oynamasa 'vay efendim nasil istemeyen oyuncu nasil zorla getirilirmis, yillik 4 milyon euro verilirmiymis, borc nasil 200 milyon euro olurmus, yeter baskan yeter' vs vs denecekti. Adam gelmek istemiyorsa gelmez abi, yapacak birsey yok. Yonetim elinden geleni yapti, butceyi zorladi, ama olmazsa olmaz. Ben yonetimin kemer sikma politikasini destekliyorum, simdi de euro bazinda odemeler dolara cevirilecekmis, dogru hareketler bunlar. Ayrica transferin 2 ay surmesi de dogal. Daha sezon biteli 2 hafta oldu, transfer sezonunun acilmasina 1 hafta var daha. Bahsettigimiz kulup ve oyuncu 2 hafta evvel 3 kulvarda da yarisiyordu, yani elbette bu transfer 2 gunde bitmez, kolay mi Quaresma capinda adam getirmek?
Sonucta ben de uzuldum ama yapacak birsey yok, Quaresma dunyadaki tek kaliteli kanat oyuncusu da degil, Stoch orada bekliyor iste. Ama taraftara iyi ders oldu, bu kadar takinti haline getirip abartirsan olayi boyle hayal kirikligi olur iste. Nokta.

yilmaz dedi ki...

ya transfer, başarısızlık, unutturmak kalıbı bu transfer için çok da uymuyor bence. oyuncu seçimi baştan yanlış eyvallah ama siz adamı ikna etmek için ne önerirdiniz. adam gelmek istemiyorum dedi daha yönetim buna ne yapabilir? yüzüne gözününe nasıl bulaştırılmış oluyor anlamadım. fransızlar kaç yıldır boboyu istiyo bizimkiler vermiyo verdiklerine bobo gitmiyo aynı olay başımıza geldi. her transfer girişimi başarılı olacak değil ya.

cha dedi ki...

taraftarla başkanın arasının tekrar açılmasına sebep olursa, sol ayağının dışıyla atacağı gollerden daha etkili olacağı aşikar.

mehmet emir dedi ki...

suç taraftarda falan değil. sen anlaşmadığın adamı sırf fener kupayı alırsa offset edelim diye 1 ay önceden basına verirsen taraftar da belentiye girer, oyuncusuna göre de çıldırır. manchester united messi'yle konuşuyoruz dese manchester'lılarda çıldırır. bunlar normal, yönetimdeki eşşeklik baki.

Pamukk dedi ki...

yönetimdeki eşşekliğin hala farkına varamayanlar da baki bu hesapla işte.
ayrıca cl'ye gitmiosun geçen sene cl'ye giderken yapabilirdin bu ve benzeri transfer çalışmalarını o zaman gelme ihtimali daha yüksek olurdu.o treni de bu yönetim kaçırdı.

kma dedi ki...

@bjkever

euro dolar karşısında kan kaybediyor aylardır. ve böyle devam edecek gibi duruyo. 1dolar=1 euro olacak deniyor.
euro borçları dolara çevirmek klübü zarara uğratır kısaca.

GOKHAN dedi ki...

Queresma olmadı, yeni hedef Brezilya'dan YALANZINHO!

helldoradotcom dedi ki...

bi post yakisir artik: "bu sene sizce besiktas kombineleri kac para eder?". Onu bunu bilmem de bugun dip yapacagi kesin! Sagda toraman, solda ipraam cirpin dur yine koca bir sene... mnskm senin ben quarejma!

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bu sene transfer görüşmesi yapılan iki oyuncu oldu.

biri kuranyi. diğeri quaresma.

ne alaka değil mi?

evet öyle.

quaresma'yı alamayınca deco'ya gider bizimkiler. o da olmazsa yıldız kaleci alır kaparız transferi

Neo Wan dedi ki...

daha ucuza az kullanılmış X5 sahibinden satılık :))

mrt309 dedi ki...

Sen önce işi garantiye al sonra borsaya bildir. Taraftarı böyle beklentiye sokupta sonra transfer edemeyince buna fiyasko denir doğal olarak.

BJK4EVER dedi ki...

Ne demek garantiye al abi, ne alakasi var? Gorusmeler bildirilmek zorunda, sonucta spekulasyona acik seyler bunlar.
Yonetime kizmak yerine bizim cahil taraftarimiz illa ki her gorusulen oyuncunun illa ki gelmeyecegini, dunyada Quaresma'dan baska oyuncularin da oldugunu, borsaya bildirilen her oyuncunun illa ki alinmadigini (Mondragon, Leggrotaglie, Robert, N.Sahin, M.Topuz) idrak etse bu tur sorunlar da olmaz. Hep suclu yonetim, taraftar hep hakli anasini satayim. Quaresma diye tutturanlar borc akilandiginda yonetime etmedigi hakaret kalmiyor ama? Altyapi diye tutturanlar S.Ozkan'a ana avrat dumduz gidiyor ama? I.Kas ve Nihat keza oyle. Bi gidin ya....

sozcelyk dedi ki...

mete düren futbolcunun türkiyeyi istemediği için transferden vazgeçtik diye açıklama yaptı.

az önce başkan 1903habere konuşmuş son teklifimizi verdik yanıt bekliyoruz demiş.

yıldırım demiören de mete dürenin cep numarası yok mu acaba

turkkant dedi ki...

Kim suçlu kim suçsuz orası tefarruat. Sonuçta olay kapandı. Adam gelmek istemiyor. Yarı motive bir adam Allahtan gelmedi, deyip önümüze bakmak lazım.

4-3-3 oynayan bu takımda takımın ofansif yönünü kuvvetlenditmek için mutlaka sol forvete ve orta sahaya iki yönlü bir oyuncu alınması lazım.

mrt309 dedi ki...

@BJKFOREVER

Sen her görüşülen borsaya bildiriliyor sanıyorsun di mi? O da güzel:)

Benim anlatmak istediğim transfer sırasında bazı isimlerin bu iş oldu noktasına getirilmesi sonucu ortaya çıkan taraftar beklentisinin gayet haklı olduğudur. Yani borsaya bildirildiğine göre alınacak diye düşünen pekçok insan var. Alınamayınca da hayalkırıklığı oluyor. Bu noktada taraftar suçlu demek çok saçma. Umut vermesinler taraftara o zaman.

Zaten farkındaysan bu tip büyük beklentiler herkes için oluşmuyor. Saydığın diğer isimlerin (Topuz olayı hariç) transferi olmayınca böyle bir durum yoktu. Ancak Quaresma için neden oldu sence? Taraftara cahil demekle çözülmüyor maalesef bazı şeyler. Belli ki sen çok inanmışsın o yüzden "bi gidin ya" falan diye sinirleniyorsun ama biraz daha dikkatli düşünürsen ortada bazı hatalar olduğunu anlayabilirsin.

BJK4EVER dedi ki...

Elbette hepsi bildirilmiyor, ancak sirket icerisinde gorevli birsey soylemisse o zaman yansir, yoksa borsaya sikayet edilip cezaya carptirilabiliriz, ki dikkat edersen borsaya bildiri 2 ay evvel yapilmadi zaten, S.Adali Fox tv'ye gorusmeler oldugunu acikladiktan 1 gun sonra yapildi.

Ayrica taraftar beklentiye giriyorsa yonetim ne yapsin be abi? Yonetim umut veren aciklama yapmadi ki, gorusmeler oluyor vs dendi, ben hicbir yoneticinin kesin oldu, anlastik, imza atildi vs dedigini hatirlamiyorum. Umutlu konusanlar oldu, mesela M.Duren, ama o bile henuz kesin anlasmanin olmadigini ve gorusmelerin devam ettigini belirtti....

Unknown dedi ki...

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, Quaresma transferi ile ilgili Haber1903`e önemli açıklamalar yaptı.

Başkan Yıldırım Demirören;

`` Uzun süredir transferi için uğraş verdiğimiz Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma ile yapılan son görüşmenin ardından, karşı tarafa son teklifimizi de iletmiş bulunmaktayız.Biz oyuncuya Beşiktaş formasını giydirebilmek için gerekli fedakarlıkları fazlasıyla yaptık.Bu saatten sonra oyuncunun veya menajerin farklı beklentilerinin olup olmaması Beşiktaş kulübü olarak bizi ilgilendirmez.Bunu bir transfer stratejisi olarak da algılayabilirsiniz.Sonuçta biz şartlarımız doğrultusunda yapabileceğimizin en iyisini yaptık.Karar artık futbolcunundur.`` diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan Ricardo Quaresma için Atletico Madrid kulübününde devreye girdiği ve Quaresma`nın gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra karar vereceği öğrenildi.

- HABER1903 -

yönetim şimdiye kadar hiç umut verici açıklama yapmadı.Gayet güzel şekilde bu duruma getirdiler dediği gibi başkanın kendisine kalmış bundan sonrası.
hayırlısı olsun.

gnyz dedi ki...

Bu işten tek karlı çıkan haber1903 oldu.

Bu arada e-devrim yapıyormuşuz
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=17457

Tabi önce bizim yöneticilere Beşiktaş'ın resmi internet sitesinin haber1903 değil bjk.com.tr olduğunu öğretmek lazım

kveldsmork dedi ki...

bakarsınız fake Q7 olmaz R7 olur :)

bizim başkana helal olsun valla.nasıl becerebiliyor milleti kaosa sürüklemeyi?
bu kadar kolay gaza gelmese mesela.
merak ediyorum?
noat samisa'yı,cartalete'yi ekşibeşiktaş'ı en azından gözucuyla da olsa bakmıyorlar mı?(unuttuklarım kusura kalmasın)

başkan okumasın da en azından halkla ilişkiler departmanından birileri raporlasın bari.taraftarın yazan-çizen bölümü ne diyor diye.ütopik filan gelmiyor bana bu.

RuFF dedi ki...

Bu adamların bu transferi beceremeyeceğini çok önce söylemiştim.Gerçi bukadar olaydan sonra gelseydi de pek bir işe yaramayacaktı.Durum o noktaya gelmişti maalesef.

Hayırlısı olsun dicem ama biliyorumki saçma sapan bir transfer yapıp gene adamı çileden çıkaracaklar ve hayırlı olmayacak.

Su olayda yonetim yerine taraftari suclu bulmayin rica ediyorum.

Galatasaray da bizimle ayni seffafliktan muzdarip. Biz de daha once transferden bir kac gun once borsaya bildirdik adamlari.

Eger sen saglam bir yonetimsen, kimse agzini acip Quaresma diyemez. Bizimkiler bilerek dedi, gundem yaratmak icin. Bunu yaparken uc sey dusunuyorlardi:

1. Kulubu ikna edersen oyuncuyu hayli hayli ikna ederiz, neticede paraya bakar.

2. Simdiden bu ismi verelim de, medyadaki ana gundem biz olalim.

3. Taraftardan sampiyon olamamanin verecegi olumsuz ruh halini alalim, buna odaklansinlar.

(Bunlar benim aklima gelenler)

E n'oldu peki? Evdeki hesap carsiya uymadi. Carsi'ya hic uymayacak.

DIyelim Quaresma'nin kafasina saksi dustu ve aldik adami. Burada yasadigimiz prestij kaybinin haddi hesabi yok.

Sen birak su ismi gundeme cikarmayi, transferi bitirmeye bak. Ama onu da yapamazlar, cunku secilirken "yildiz" sozu verdiler. jessie asagida yazmis.

"Ulan" diyordum demecler gelmeyince, "yonetim akillandi, bir umut var." Gene sacma sapan icraatlerle actik yeni sezonu, hayirlisi olsun.

alper dedi ki...

yönetimin becerisimi beceriksizliğimi orasını bilmem ama...
yaklaşık bir ay önce falan bu konu açıldığında yazmıştım forzayada.o adamın sol ayağına giydiği futbol ayakkabısının bağcığını türkiye ye getiremez hiç bir türk takımı.bazı şeyleri para ile de satın alamazsınız.sorsan adam haritada türkiyenin yerini bile bilmez sanırım kürek işimi var türkiyede.

RuFF dedi ki...

Serdar Adalı dan umutluydum.Ya Y.D nin bıraktığı enkazı toplamaya gücü yetmedi ya da eski yönetimden bir farkı yok onunda.

Shelby
Bu yönetim "piyasaya adını verelimde biz konuşulalım" diye düşünecek vizyona sahip değil.Yapılan/yapılmayan herşey bunların beceriksizliğinden kaynaklanıyor.

ozy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ozy dedi ki...

queresma'nın transferine çokta sıcak bakmayan biri olarak, futbolcuya ödenmesi söz konusu olan yıllık 3-3.5 milyon Euro üzerine finansal krize gireceğimiz yorumlarını biraz populist buluyorum. Fenerbahce bugun 4-5 futbolcusuna ayrı ayrı bu kadar para veriyorken bizim bu fiyatta tek oyuncuyu taşıyacak gücümüz yok mu? Bu kadar mı gerideyiz yani?? Gerekirse 3'te verilir 5'te. Ama daha faydalı olacak birine verilsin. İki kanattada oynayabilcek birini alalım. Romedahl'ın genclik yıllarındaki gibi bir isim olsun ve mumkunse Dogu Avrupa kokenli olsun..

@ozy

Kulubun mali tablolarina baktin mi hic?

Evet, o kadar gerideyiz.

umutjean dedi ki...

son 6 yılda gordukki demiroren'i kendisinden baska kimse gonderemez. kendi ipini kendi cekicek farkında olmadan.

TA dedi ki...

Quaresma yıldız mı yau? yıllardır yıldız mertebesine ulaşamamış yıldız adayıdır.yıllardır genç olarak kalan genç semih gibi.nasıl bir yıldız ki milli takıma seçilememiş.gittiği her büyük takımda yedek beklemiş.kariyeri lizbon-porto ekseninde gitmiş bir oyuncu.çok abartıyorsunuz kanımca.sergenden sonra yıldız görememenin de bir etkisi olsa gerek bu abartmada.

esperanza dedi ki...

Gelememesi hayirli oldu.

Besiktas disinda gittigi her takimda patlama yapar...

RuFF dedi ki...

@BJK4EVER
stoch için gs devreye girmiş heryerde haberi yapılıyor.Genel olarak çok mantıklı şeyler yazmana rağmen şu yönetimi beğenme işini hakkaten anlayabilmiş değilim.
Bu kadar kötü bir yönetimi nasıl suçlu bulamıyorsun akıl alacak gibi değil.
2 hafta sonra sezon açılacak ne kamp programı bell, ne td belli ne transferler belli, ne kondüsyoner belli.Böyle takım idaresi olabilir mi allah aşkına

http://www.sporx.com/transfers/?act=dellogirgir&id=4

"Konu ile ilgili ismini vermek istemeyen bir yönetici Ricardo Quaresma'yı ikna etmek için Türkiye'den Hacı Bekir Lokumu, patates püresi, koca bir paket yaz helvası ve 5 adet bol acılı lahmacunu yanlarında hazır bulunduracaklarını söyledi."

Galatasaray istedigi adami gizli gizli alir, sen basina boyle malzeme verirsin iste alsan da...

Acilen transfer yapmayi bilen bir yoneticiye ihtiyacimiz var. Onu alsinlar, baska transfer beklemiyorum ben.

BJK4EVER dedi ki...

Abi yonetimi cok begeniyorum demedim, sadece bu transferde elestirilecek sey olmadigini belirttim. Belki elestirilecek tek sey Serdar Adali'nin televizyona aciklama yapmasi ve bundan dolayi borsaya bildiri yapilmak zorunda kalinmasi, bu da beklenti yaratti.
Ancak Quaresma transferi olumlu yada olumsuz sonuclanirsa bence yonetimin cok buyuk sucu olmaz, yeter ki iyi bir alternatif olsun ellerinde.

Bu arada kamp programi Mustafa hocanin basin toplantisindaki aciklamalarina gore belli zaten, hatta ilk olarak belirleyen kulup bizmis. Antrenor konusunda ise hocanin bir anda hastalanacagini kimse bilemezdi elbette, hoca takimin basindayken baskalariyla gorusup onu yedekte tutmalar pek de normal degil. Kondusyoner konusunda yerden goge kadar haklisin, ama bunun yeni hoca ile birlikte cozulecegini dusunuyorum.

Yorum Gönder

Ara