.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Haziran 2010 Cuma

Quaresma Oley

Beşiktaş ile anlaşması Avrupa basınında dahi büyük yankı bulan Ricardo Quaresma, cuma günü Türkiye'ye geliyor. Futbolcuyu karşılamak için şimdiden hazırlıklara başlayan Beşiktaşlı taraftarların Atatürk Havalimanı'nda küçük çaplı bir izdiham yaratması beklendiğinden; bilinçli bir kısım taraftar tarafından, olası bir sakatlık ihtimaline karşı, futbolcu uçaktan iner inmez atkı, bere, elde ne varsa sarılıp aracına kadar o şekilde omuzlarda taşınacağı konuşuluyor.
Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'a imza attığı açıklanan Ricardo Quaresma'nın cuma günü yaklaşık bir buçuk saat rötar ile İstanbul'da olacak. Beşiktaş'a transferi ülke çapında büyük yankı uyandıran yıldız; Atatürk Havalimanı'nda transfer komitesi başkanı Serdar Adalı, transfer komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve bol miktarda Siyah-Beyazlı taraftar tarafından çiçeklerle karşılanacak.
Kendisine Beşiktaş şapkası ve kaşkolu taktıktan sonra yaşanacak Küçük Çaplı izdihamda zor anlar yaşaması beklenen Beşiktaş'ın çiçeği burnunda transferinin, daha sonra omuzlara alınması ve aracına kadar bu şekilde götürülmesi öngörülüyor. Yaklaşık iki bin kadar taraftarın, sürekli "Quaresma! Quaresma!" diye tezahüratlar yaparak Atatürk Havalimanı'nı bayram yerine çevireceği ve Yıldız futbolcu da el sallayarak taraftarları karşılayacağı da sızan haberler arasında.
Quaresma, havalimanında yapacağı açıklamada, taraftarların kendisini karşılamasıyla ilgili olarak "Fantastik bir ortam!" minvalinde bir şeyler söyledikten sonra, sözlerine "Daha önce de Türkiye'ye gelmiştim, ama şu an sanki hep buradaymışım gibi hissediyorum. Böyle bir atmosfere gelmekten dolayı mutluyum. Böyle bir ilgiyi beklemiyordum. Çok güzel günler yaşayacağız. Beşiktaş’ı defalarca televizyondan izledim. Takımım için elinden gelen her şeyi yapacağım" diye sürdüreceği konuşulurken; daha sonra kendisine gezdirilen tesislere hayran kalacağına ise neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.
Ricardo Quaresma, Cumartesi günü sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, BJK İnönü Stadı’nda saat 14.00’te basının ve taraftarın önünde sözleşme imzalayacak. Jöleli yıldızın sözleşmesi, Türkiye'ye gelen her futbolcunun sözleşmesine koyulan "Futbolcu, Türkiye ve kulüp bayraklarının aynı kadrajda bulunduğu bir yerin önünde gözleri bozuluncaya kadar fotoğraf çektirmek ve 'okey' işareti yapmak zorundadır" maddesi gereği, imza attıktan yaklaşık bir saat sonra yürürlüğe girecek.
Dördüncü haftadan itibaren ilk "koşmuyor" eleştirisini alacağı tahmin edilen portekizli yıldızın; olası bir gece gezmesinde kendisini "disiplinsizlik" ile suçlamak için ise spor yazarları adeta birbiriyle yarışıyor. İyimser bir kesim ise, henüz daha Türkiye'ye ayak basmadan hiçkimsenin haberi olmadığı 'trivela' gibi bir kelimeyi Türk futbolseverlerin aklına kazımayı başaran; okul, kıraathane demeden bir haftada en çok cümle içinde kullanılan kelime haline getiren ünlü futbolcunun; olumlu eleştiri de alabileceğini ihtimali üzerinde duruyor.

7 Yorum:

Pamukk dedi ki...

ctesi 14,00 deill 18,30

Pamukk dedi ki...

schuster ironisi varmş galiba :/

delgado dedi ki...

"jöleli yıldız"

QuaresmA dedi ki...

Koşmuyor değil de, esas "defans yapmıyor yea" demelerinden korkuyorum.

Unknown dedi ki...

Yazdığınız yazının karşılığını Quaresma'dan almanız dileğiyle, güzel yazınız için tebrik ederiz.
http://www.taraftarkalemi.com

sozcelyk dedi ki...

karşılamanın en güzel anını kestim çıkardım

http://www.facebook.com/video/video.php?v=409798786508&ref=mf

sozcelyk dedi ki...

aziz yıldırım beşiktaşı küçük düşürmek için mehmet topuz tranaferinden önce '' topuz bizim oyuncumuz olacak hem de imza töreninde bir gün herkes fenerli olacak şapkası takacağım ona'' demişti.

midesiz 100 150 fenerli önünde yaptı da


demirören bu beceriksizliğinden sonra çok sinirlenmiş olsa gerek gitti anca yutuptan izleyebileceğimiz adamı ( o da ktunnelden ) tuttu getirdi , mehmet topuza yapılanın aynısını quaresmaya yaptı

http://i489.photobucket.com/albums/rr255/sozcelykk/fv.jpg?t=1276978007

Yorum Gönder

Ara