.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Haziran 2010 Perşembe

Q7 Karşılama ve İmza Töreni

Karşılama: Cuma - 15.00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali
İmza Töreni: Cumartesi - 18:30 İnönü Stadı Havaalanında yaşanacak bilindik sıkıntıların (daha yumuşak bir kelime bulamadım) tekrardan boy gösterecek olmasından ötürü Quaresma’nın karşılanmasına ‘’ olsa da olur, olmasa da ... ‘’ gözüyle bakıyordum, ama Cumartesi günü saat 18:30’da İnönü’de gerçekleştirilecek imza töreninden ötürü de heves ve heyecanımızın kaybolmaması, dahası tribünleri dolduracak taraftar sayısına etki etmemesi adına ilk buluşmanın ve patlamanın İnönü’de yaşanmasından yanaydım. Bugün bile ‘’ yok yahu ne işim var törende ’’ diyen arkadaşlara denk geldiğim için 2 gün üst üste Quaresma için yollara düşecek olmanın tribündeki sayıya olumsuz yönde etki edeceğini düşünüyorum, ama diğer yandan havaalanındaki heyecan ve coşkunun ekran başındaki kitleye ‘’ lan keşke gitseymişiz ’’ dedirtip, Cumartesi günü için harekete geçirecek olmasına da güvenmiyor değilim. Ne diyelim ... Aylarca sabrettik, haftalarca uğraş verdik ve artık sonuna geldik. Kah yıllar sonra su ve elektriğe merhaba diyecek köylü gibi, kah okul yolunu 1 km kısaltacak tahta köprülerine kavuşacak öğrenciler gibi ... İşte böylesi bir heyecan ve bekleyiş hakim buralarda. Güzellikleri ile anılacak bir 2 gün geçirmemiz ve yaşatmamız dileğiyle. Şimdiden yolun açık olsun Quaresmacan. * Yönetimin imza töreni için binlerce meşale hazırlığında olduğu ve Quaresma'nın imzayı sağ dışla atacağı da sızan haberler arasında.

39 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

bu adamı en son interin ş.ligini kazandığı gün kutlamalarda gördüm saçlarını mike tyson gibi örmüş.

umarım o günden bugüne çok şey değişmiştir saçlarını fotoğraftaki gibi yapmıştır.

Adsız dedi ki...

@sozcelykk;
quaresma sık sık yapıyor o SEAN PAUL tarzı saç modelini. muhtelemen ya öyledir hala, ya da kazıtmıştır saçları.

karşılama ve imza törenine gelince.

temmuz 2009'dan beri gelsin diye bir tarafımızı yırttık. GELDİ BE ADAM GELDİ. haberini alınca gözlerim dolmuştu. şimdi karşılamaya gidiyoruz.

ayı yavrusunu severken öldürmesin diyelim, önce yarın bir güzel omuzlara alalım. cts günü de bağrımıza basalım.

7 NUMARALI FORMASIYLAAAAAAAAAA...

kırlangıç dedi ki...

lütfen herkes gelsin, ya çok kalabalık olmalı ya da hiç gidilmemeli. bu transfer beşiktaş'ın gövde gösterisi olacak, lütfen işi olmayan herkes karşılama ve imza törenine gelsin.

Bu benim de aklıma geldi başkanın özel uçağıyla geliyorsa çorlu havalimanına inip oradan helikopterle inönü stadına inse süper olurdu ama acıbadem'de kontrolden geçmeden imzayı attırmazlar.

kafsinkaf dedi ki...

bi öneride bulunmak istiyorum ben 6 gibi stadın bi yerinde buluşsakta imza töreninde ekşibeşiktaş olarak yanyana otursak ? tanışma kaynaşma ayrıca q7 mize hep beraber sevinmiş oluruz yapılabilirmi öyle bişey ?

sozcelyk dedi ki...

son durum şöyleydi

http://i489.photobucket.com/albums/rr255/sozcelykk/df-1.jpg?t=1276810138

Yaz Helvası dedi ki...

Eminim herkes Quaresma lafı çıktığından bu yana onun hakkında onlarca yazı okumuştur; ama Ciganito'nun kendi ağzından bir şeyler okumak isterseniz 2007 yılında Champions dergisine verdiği röportajından bazı notlarla hazırladığım yazıya bakabilirsiniz:

http://bonlibero.blogspot.com/2010/06/hosgeldin-ciganito.html

matiasemilio dedi ki...

samsundan geliyorum cumartesi günü..

@Yaz Helvasi

Guzel bir ozet olmus, sag ol.

Kartal Bafiler dedi ki...

Ulan adam mehdi gibi karşılanmazsa bende neyim...

Muhoo dedi ki...

staddaki şova gerek yoktu ama madem böyle bişeye soyunuldu o stadı olabildiğince doldurmak gerek. Havaalanına gitmeye zaten niyetim yoktu o işkenceyi çekemem. Ama stada 4 kişi gelicez yarın. 2 tanesi gs li arkadaş, bedavadan görmek istiyolarmış Quaresmayı :)

jeankier dedi ki...

ctesi günü bir arkadaşımı mabedimize götürüp hacı yapacağım, imza töreninde beşiktaş' lı olacak! kendisi beşiktaş ürünlerinden birisini istedi, dedik q7 forması alacağız sana hediye.. yok dedi, 1 günlük adamın formasını istemem, baba hakkı varsa ondan alın :)

q7 formaları ne zaman çıkıyor bilen var mı? çünkü gazetelerde ctesi diyor fakat adidas taki bir arkadaşım temmuz başına uzayabileceğini söyledi..

Pamukk dedi ki...

eeee quaresmayı getiriyosan stadda yapıcan tabi imza törenini, adam edilcek daha.baştan başlamak lazım gönlünü hoş tutmaya

Pamukk dedi ki...

forma ctesi sadece staddaki kartal yuvasında çıkacak. heralde dandik olur yetişsin acilen diye, sonra başka çıkar

Pamukk dedi ki...

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=17609

Ne alaka laaan Quaresma değil Guiza'ya benzemiş resmen.

esgo dedi ki...

Ntvspor birazdan canlı yayında ekrana getirecek.

Jessie nerede o da mı gitti havaalanına yoksa :)

QuaresmA dedi ki...

Ya bu taraftar t-shirtlerini kim tasarlıyor ?

Sokakta giymeye utanırsın resmen. Yakalı yap, dar yap, kol kısmını daha kısa yap, baskıyı tarz birşeyler yap vs. ne yaparsan ya da 1 tane adam gibi t-shirt olsun. Aynı fanilaya dandik baskılar yıllardır.

esgo dedi ki...

arkadaş aradı, gecikecekmiş :) 4-5 arası bekleniyor..

sozcelyk dedi ki...

jessie havaalanındaymış 15. dakikada demiröreni protesto için terketmiş :)

Unknown dedi ki...

ordan sağ çıktı ya artık 30 maç üstüste oynayabilir. öldürüyolardı adamı be. ama hoşuna gitti sanki baya samimi gülüyodu(:

kafsinkaf dedi ki...

çıkıp arabadan ne güzel selamladı milleti öyle.adam o kadar kişinin arasında tost oldu resmen

Pamukk dedi ki...

ee bu mudur
yalandır len dublörü fln olmasın
lol

Muhoo dedi ki...

ntvsporda bir iki saniye o kalabalıkta suratını gördüm adam mutluydu be :D böyle hoş bi gülümseme vardı suratında.

Pamukk dedi ki...

üstündeki yeni formamız mı

EnisteKolaKoy dedi ki...

evet yeni formaymıs. bence gayet basarılı olmus.

Pamukk dedi ki...

öldürceklermiş herifi oha

http://www.facebook.com/photo.php?pid=983221&id=151868089948&ref=mf#!/photo.php?pid=983231&id=151868089948&ref=mf&fbid=281893629948

Şurda daha kaliteli fotoları da var.Türk bayrağı olmadığına göre yeni forma herhalde ama geçen seneki 4.formanın aynısı gibi geldi bana.

pseudotimes dedi ki...

Bugün bile ‘’ yok yahu ne işim var törende ’’ diyen arkadaşlara denk geldiğim için 2 gün üst üste Quaresma için yollara düşecek olmanın tribündeki sayıya olumsuz yönde etki edeceğini düşünüyorum, ama diğer yandan havaalanındaki heyecan ve coşkunun ekran başındaki kitleye ‘’ lan keşke gitseymişiz ’’ dedirtip, Cumartesi günü için harekete geçirecek olmasına da güvenmiyor değilim.

Şu cümleyi anlamak için üç kere okudum yazıyı. Başı hindistan'a sonu kuzey kutbuna gitmiş.

Buarada evet bende yok yahu ne işim var törende diyenlerdenim. Haluk Yıldırım, Quaresma'dan daha çok heyecanlandırıyor beni.

esgo dedi ki...

Yazının hiçbir bölümünde ''ne işim var törende'' diyenlere yönelik olarak bir eleştiri ya da sitem söz konusu değil. O yüzden Haluk-Quaresma kıyasına girmeye gerek yok.

İsteyen gider - istemeyen gitmez herkesin kendi bileceği iş, ama sen stadda bir organizasyon düzenleyip dolu tribünler önünde imza töreni hazırlığı yapıyorsan, bir adamı iki gün üst üste taraftarın huzuruna çıkarmaktansa, o günü özel kılacak olan coşku patlamasını, işin show kısmına erteleyebilirdin. Durum bundan ibaret.

Kısacası yazıdaki eleştiri direkt yönetimin aldığı ve uyguladığı karara ilişkindir, taraftar ve onların tercihleri ile uzaktan yakından alakası yok.

koray dedi ki...

q7 imza törenine gidecek arkadaşlar muhtemelen düşünülmüştür ama ben de hatırlatayım bugün verilen şehitler hakkında da birşeyler söylenilmeli ve bu acı paylaşılmalı.

böyle acı bir günde bizim orada kutlama yapmamız içimize sinmeyecek zaten ama en azından bunu yaparsak iyi olur.

gnyz dedi ki...

çükünü kopardık

matiasemilio dedi ki...

mükemmel oldu vallahi..

AQ-47 dedi ki...

Taraftar yine mastürbasyon yaptı, başkanı siktiret ama Quaresma'ya bir çift laf etmesi için susup izin verebilirlerdi, adamın yüzünde "ee, yetti be" ifadesi vardı bir ara.

bacon1903 dedi ki...

Gayet guzel bir torendi.(Tvden gordugum kadariyla)Q7 bjkimaza hayirli ugurlu olsun.Insallah futboluyla bizleri buyuler.Birde ntv bjk dusmanligini gitgide belgeliyor bir kamera bile gondermemisler hakan gundogarla telefondan baglanti yapiyolar fbye gelseydi gun boyu yayin yaparlardi!!!!

matiasemilio dedi ki...

o değil de törende arada bir anons yapan bi bayan vardı; o neydi öyle yahu..

sozcelyk dedi ki...

eski yeşilçam yıldızı ıtır esen o , haber1903 çalışanı :)

mikrofonumuzun sesini kıstılar diye çemkiriyolar

http://www.haber1903.com/Haber-14112-haber1903e-buyuk-engelleme

Unknown dedi ki...

Ulan şu herifleri muhatap almasak diyorum ama belirtmeden geçemeyeceğim;


Q7 Q7
FENER BOQ7


;))

Yorum Gönder

Ara