.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Haziran 2010 Cumartesi

Özgür Basın Bunu Da Yazın

"ÇALIŞMADIĞI 2 yılın parasını alabilmek için küçüldükçe küçülen Daum, bugün ’sırat köprüsü’nden geçecek. 2000-01’de Leverkusen’i çalıştırırken kokain kullandığı ortaya çıkan ve Almanya’nın başına geçme şansını kaybeden Daum, aynı testi yine verecek! Nasıl mı? İşte detaylar." Yukarıdaki satırlar, bugün Milliyet, Hürriyet ve Vatan spor servisleri tarafından harfi harfine yayınlanmıştır. Bugün neden bu medyadan nefret ettiğimi bana tekrar hatırlattıkları için kendilerine teşekkür etmek istiyorum. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/15073215.asp?gid=373 http://www.milliyet.com.tr/dauma-a-sac-ve-kan-testi-yapilacak/spor/sondakika/19.06.2010/1252839/default.htm http://haber.gazetevatan.com/dauma-kokain-testi/312072/5/Spor

11 Yorum:

theanswer dedi ki...

küçüldükçe küçülen daum mu, fenerbahçe yönetimi mi, bu haberi yapan medya mı, yoksa hem bu haberi yaptıran fenerbahçe yönetimi hemde haberi yapan medya mı?

CDiS dedi ki...

yakında kokain poşetlerini atmaya başlar fenerbahçe taraftarı. del bosque çalışmadığı yılların parasını alırken haklıydı ama değil mi tarafsız sayın medya??

sihroje dedi ki...

"İbn basın bunu da basın" olmalıydı başlık.

Üslubun kifayetsiz kalacağı durum , bu durumdur.

Sertug Ozgur dedi ki...

Her şey ortada..

marpione dedi ki...

valla bu haberler gecikmiş bile bence. fenerbahçe'nin resmi açıklamasında "sağlık kontrolü" vurgusunu görür görmez akla ilk gelen buydu zaten.

yalnız burdan bir bahane çıkar mı bilemedim. daum öyle bir açığı olduğunu bile bile bu kadar restleşmezdi gibi geliyor bana.

aziz yıldırım da kıvırmaya devam. zamanında "kokainman hocayı biz almayız" de, sonra takımın başına getir, sonra kov, sonra tekrar getir, sonra tekrar kovmak için kanında kokain çıkmasını umarak manevralar yap. silme fenerli basını üzerine sal. suyundan da koy..

Aziz Yildirim dusus donemine gecmistir resmen. Artik saldiracak yer, saldirtacak kalem bulamadiginda bunalima girmesinden korkuyorum, o da insan neticede...

bn basin boyleyken ykm.

Unknown dedi ki...

ah bu olay bizim başımıza gelecekti kii. agzımıza ederlerdi. beşiktaş 3 kuruş için 40 takla atıyooor!!1!!1, bu mu büyük beşiktaş !!!111!


ibn. basın

sembolist dedi ki...

Demirkollar,alaattin metinler,ercan saatçiler 'allayıp-pullayıp' aziz yıldırmı koruma kalkanına 'çaktırmadan' alırlar,tarafsızlık gösterileriyle..
yersen..

Haberi yapan su adammis ya:

http://eksibesiktas.blogspot.com/2009/04/besiktasa-ceza-vermek-zorundasnz.html

Panige gerek yok, liseli detected.

bacon1903 dedi ki...

@sembolist

Sonra bunlar cikar niye seviniyorsunuz kardesim der!!!!!!!!Siz o kadar antipatiksinizki turkiyede butun takimlar aman fb sampiyon olmasin diyor.Bunlarda tek buyuk fb ayagi yapmaya calisirlar.Kardesim yeminle sunlara bakiyom size kizardik yok ananizin ligi felan ayip bunlar havaladi derdik.Ya bu fbnin uefa kupasini almasini felan dusunemiyorum neler olurdu.Herhalde bunlar her maca 1-0 onde baslardi fenerasyon karariyla!!!!Netteki sitelere bakiyorum gslilerden genelde yorum querasma iyi oyuncu buyuk transfer iyi is yapti bjk ligin kalitesi artar bu oyuncularla.Fblilerden bu hicbirsey yapamaz zaten oynamiyoki bjka bir kazik daha bunlar yildiz gormemislerki.Ne kadar hazimsiz camia bunlar ya!!!!!!!

QuaresmA dedi ki...

Aziz Yıldırım korkusuyla 3 kuruşluk meslek ahlakını satan adamlara, yedikleri her lokma haram olsun.

Fenerbahçe'ye saygım var ama Fenerbahçe'yi de Aziz Yıldırımspor yapanlar utansın.

Yorum Gönder

Ara