.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Haziran 2010 Çarşamba

Nerede İki Yıldız?

Seçimlerde Demirören'e oy atan kesimin savlarından biri de Mübariz Mansimov'un varlığıydı. Kulübe kaynak yaratacak, ikili ilişkilerdeki etkisiyle Beşiktaş'a iki yıldız getirecekti. Sonra firmasının çalışanını yönetim kuruluna soktuğuna şahit olduk. "Ben girmedim ama adamımı verdim, destek olacağım" dedi. Paralı başkan, paralı yönetici aradık ya... İşte bu adamlar onlardandı. Sağolsunlar para vermekten de çekinmediler. Öyle diyorlar, yoksa bu kadar borç varken Quaresma'ya teklif yapmak bile zordu. Neticede para konusunda sorun olmadığı söylendi. O zaman teklifteki eksik neydi diye sormak gerekiyor. Parası neyse verdiniz ama alamadınız. Belki bugüne kadar parayla satın alınabilecek her şeyi alabildiğiniz için bu işi de bitti sandınız. Olmadı. Vizyon meselesinde patladınız. Parayı mevcut borçları kapatmak, oyunculara alacaklarını ödemek yerine Quaresma'ya gidince hem içeriyi hem dışarıyı huzursuz ettiniz. Oysa paranız vardı, gücünüz de vardı. Yöneticileriniz İtalya, İspanya döndüler dolaştılar. Siz kaç defa gidip geldiniz. Koca koca adamlar, bahşiş olarak benim hayal bile edemeyeceğim paraları öğlen yemeğinde bırakan adamlar bir oyuncuyu getiremediniz. Getirebilirdiniz, bu ayrı konu. Parayla ilgili her şeyi çözüp, parayla satın alınamayacak her konuda çuvallayan bir yönetime sahipseniz - üzgünüm - katedebileceğiniz mesafe ancak Ricardo Quaresma'nın transferinde olduğu kadar olabilir. Milyon euro da verseniz... Quaresma örneğinde olduğu gibi. Satın alamıyorsunuz. Yıllar yılı çizdiğiniz imajı yıllık 5 milyon euro ile bile temizleyemiyorsunuz. Fifa'daki davaların yarattığı imajın bedeli Del Bosque ve Tigana'ya ödenenden çok daha fazla. Hadi 10 milyon euro verin de, Beşiktaş kulübünün son 5 senedeki imajını değiştirin. Bırak Quaresma'yı, elindeki Ferrari, Tello, Holosko vs seni ciddiye almıyor. Engin Atsür bile artık burun kıvıracak noktaya gelmiş... Sen hala git dünya şampiyonundan oyuncu almaya... Yine alırsın belki. Alsan ne olur...

5 Yorum:

Diyelim ki bunlarin hepsi taktikti ve Quaresma'yi aldilar. Suradaki prestij kaybi bile yeterli. Bir de basimiza Schuster isi cikti simdi.

GS Keita'yi falan bitirirken saman altindan su yurutuyordu. Tamam, biz de sirketiz; ama sirketteki herkes agzini tutarsa o transferleri bildirmek zorunda degiliz.

Sen saldin medyaya yemi, sonra da alamazsan boyle gulerler adama.

RuFF dedi ki...

Yıldırım demirörennnn yetmmeezzzzz :)

Mansimov un para verip yıldız alacağı haberini de Y.D yaptırmıştı oysaki.Bizim saf taraftarımızda buna inanıp adam röportajında" ben finans işlerine karışmam" diyince adam sövmüştü.
Halen uyanamadılar maalesef..

delgado dedi ki...

kapank

quareeesma quareeesma oleeey oleeey oleeeeey

beşiktaş'tan tiksindirdiniz ulan.

mansimov ve yildirim demiroren is ortagi.. mansimovun reklamdan baska birseyde gozu yok, o once gitsin baku spora yardim etsin. besiktasin hicbirzaman cem uzan, mehmet ali aydinlar gibi bir finansman saglayan taraftari olamiyacak.. erol sabanci ve rahmi koc besiktasli, bu adamlar turkiyenin en zengin ikilisi dunyanin sayili zenginlerinden bize bir amator futbolcu bile almazlar, haklilarda sen gidip cola turka 3 milyon fazla verdi diye bekoyu formandan cikartirsan, basket takimini hibe edersen onlarda sana anca kafasini verir.

Feridun Bitir dedi ki...

ya yd yi serhat ve cakar bile sallamiyor ki, avrupada kim onun meymenetsiz yüzüne bakip tamam geliyorum der

Yorum Gönder

Ara