.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Haziran 2010 Salı

Holosko.. İyi ki Uzatılmış Sözleşmesi

Holosko'nun ligde ayrı, milli takımında ayrı performans gösteren oyunculardan çıkması çok üzdü beni. Bir Beşiktaş performansını düşünün, bir de Dünya Kupası.. Bizdeyken topla hep en dış bölgede buluşurdu (yani ofsaytı bozacak tüm rakipleri önünde, kör noktada değil), buna rağmen hep ofsayta düşerdi. Bakıyorum bugün Yeni Zelanda karşısında ofsayta düşmedi henüz, ideal bir hücumcu gibi; kontrollü. Baskı görünce sinerdi, bugün hiç sinmedi. Gol vuruşları bir hücumcuya göre inanılmaz aksıyordu, henüz gol de kaçırmadı. Golleri de yolda gözüküyor bu 'yeteneği' ve hırsıyla. Maç İnönü'de olsa dahi en büyük hayali kontratak yakalamaktı.. bugünse büyük bir takımın sağ ön oyuncusu gibi; içeri katediyor, çizgiye iniyor, rakiplerinin üstüne üstüne çalışıyor. Beşiktaş'ta İnönü deplasman farketmez uykuda gibi gezerdi, adamı vuvuzelalar da sindiremiyor şu anda. Kızgınım biraz tabi koca seneyi heba ettiği için.. ama bu D.K. performansıyla yolda gözüken Tottenham transferi ve gelecek olan bonservisi düşününce sakinleşiyorum. İyi ki sezonun bitmesine 3 ay kala 3 senelik imzayı basmışız.

13 Yorum:

Emrah D dedi ki...

dostum holosko demissin ama yanlis adami mi izliyorsun? netten takip ediyorum sanki oyunda degil gibi holosko.

theanswer dedi ki...

Sonçare ,ertuğrul çok sever holoskoyu alırda. bursayla zapo artı holosko takas. hatta üstüne tabatayı falanda verip sadece volkan şeni alsak hem bizim için hem bursa için karlı olur kanaatindeyim.

Unknown dedi ki...

yeni zelanda maçının 80.dk oyuna girdi.turnuva boyunca gol veya goller atıp,iyi bir oyun ortaya koysunda iyi bir bonservis bedeli ile elden çıkartalım.

bacon1903 dedi ki...

Slovakyanin isi bitti!!!!!!Iyi bir takim degiller besbelli.Holoskoda sestak adli topcunun yedegi.Onu yuksek bonservise satmak hayal.Bursaya yollamak mi????Hic farketmez ha sercan ha holosko!!!!

Goz doldurucu bir performansti Holosko'nunki. Yarin Tello'dan da ayni performansi bekliyorum ben.

highhopes dedi ki...

Adam gibi adamdı filan ama çok kötü transferleri vardı ertuğrul sağlamın.Seriçler,gordonlar,diattalar,zapolar,holoskolar...

Kalten dedi ki...

@shelbyl

İroni mi ciddi mi? :)

QuaresmA dedi ki...

@ highhopes:

Yazdığın oyuncuların bir kısmı yönetimin transferiydi. Yönetimin dediysem Sinan Engin'in. Yoksa Celal Kolot transferleri ucuz ve başarılıydı. (Tello, Cisse, Ertuğrul'un yaşlı bulup daha sonra onun yerine Diatta'yı aldığı Legrottaglie vs)

@Kalten

Ciddi abi, gozlerim doldu aglayasim geldi. Tello da bench'i isitir diyorlar, o da goz dolduracak bence.

belgarath dedi ki...

holosko'yu 2007-08 sezonunun devre arasında galatasaray'a çok istemiştim, yalan yok.. hatta size gittiğinde ilk golünü denizlispor'a mı ne atmıştı, istiklal'de dolaşırken gördüğümde golünden ötürü tebrik etmiş ve foto çektirmiştim.

ama sonrası malum. beşiktaşlı bir oyuncuya bok atmanın dayanılmaz hafifliği değil ama en az elano kadar sinirimi bozuyor. bazı futbolcular vardır sabri uğur boral umut bulut ibrahim üzülmez gibi. oyun zekasının çok olmaması bana batmaz, çünkü görevlerini yaparlar.

ama bu adam beni bile delirtiyor. bu kadar sersemini görmedim. geçen sezon 4 yıl sonra inönü'de bizi yenememenizin sorumlusu bile holosko'dur.

allah size sabır versin. bursa'ya gitse iş yapar ama büyük takım topçusu değil.

ertuğrul zamanı hakikaten iyi adamlar alamadınız. bence cisse çok iyi adamdı, onu kolay harcadınız. şimdi fink'e bayılanları görünce, cisse'ye haksızlık yaptınız gibi geliyor tıpkı bizim conceicao'ya yaptığımız gibi.
best regards...

kafsinkaf dedi ki...

iyi bonservisle satmak hayaldir..Harcadığımız paraya biraz yaklaşsın hemen elden çıkarsınla.Geldiği günden beri şöyle adam gibi hırslı oynadığı bi maçı görmedik adamın ya ruh gibi adam.(Fenerbahçe ye inonüde kendi sahamızdan alıp 30 metreden attığı şahane gol dışında sevdiğim yanı yok)

Yorum Gönder

Ara