.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Haziran 2010 Çarşamba

Doğal Olsun Facebook'a Koyacağız

Schuster ile anlaşmadık ve Denizli’nin arkasından iş çevirmedik izlenimi yaratmak adına önce ortaya 6 teknik direktör ismi attık, şimdi de gizli kapılar ardında yapılan görüşmelerden basına bir fotoğraf karesi sızdırdık. Tabii bu benim komplo teorim, belki de Ramos ile yapılan görüşme, nabız yoklama ve zedelenen imajı kurtarmaktan ziyade gerçekten de bir anlaşma zemini aramaya yönelikti, hiç ihtimal vermesem de bunu zaman gösterecek diyelim.(Gerekirse özrümüzü dileriz) Ama benim asıl takıldığım nokta, bugüne kadar yürütülen transfer görüşmelerinde –gözlemleyebildiğimiz kadarıyla- ‘’yurt dışında atılan imzalar ve el sıkışmalar’’ dışında resmiyet kazanmayan ve sonuç alınamayan görüşmeler hiçbir şekilde bu tip görüntülerle spor kamuoyuna yansıtılmıyorken, bu fotoğraf neden ortaya çıkarıldı ? Amaç görüştüğümüzü resmetmekse, borsaya yapılan bildiri neyin nesi ? Yok bu fotoğraf Adalı veya Zülfikaroğlu tarafından –söylediğim nedenlerden ötürü- bilinçli olarak çektirilmediyse, hangi devirde yaşıyoruz yahu ? Bu kadar düşük pikselli makineye sahip gazeteci ? Hadi bunu gerçekten deneyimli bir gazetecinin çektiğini varsayalım, bu denli önemli bir anı yakalamışken insan tek bir kareyle mi yetinir ? (ki amcam 1 - 2 metre mesafeden ve cepheden çekmiş, yani bir izin veya talep söz konusu) * Cengiz gel biz şu hocayla göstermelik olarak görüşüp, şartlarımızı sunalım, şeklimizi yapalım, maksat muhabbet iki lafın belini kıralım, sonra da ''tamam Ramos kardeş, biz yönetim kurulu olarak toplanıp, görüştüğümüz isimleri masaya yatırıp, olumlu veya olumsuz tekrardan size döneceğiz'' deyip ayrılalım. * Adalı: Şiştt oğlum bize oradan 3 kahve getir -derhal efendim. Adalı: Sonra da biz yudumlarken şu telefonla bir poz al -tabii efendim Adalı: Bak dikkat et kalem elindeyken yakala, elimle de işaret edeceğim Zülfikaroğlu: la oğlum dikkat et doğal olsun. - anladım efendim.

12 Yorum:

sihroje dedi ki...

Fotomontaj.

40 yerde yapıştırma tespit ettik !

QuaresmA dedi ki...

Ben Schuster ile anlaşmamış numarası yaptığımıza inanmıyorum. Sezonu zaten erken açacağız, hoca bir an önce gelmeli ve takımı şu anda tanıyamayacak olsa bile kulüpteki işine ısındırılmaya çalışmalı. Yönetim de bunu arzuluyor olmalı. Emin değilim ama lütfen öyle olsun :)

Öte yandan Juande Ramos gelirse takımdan ümidi keserim. Sevilla zamanındaki kredisini tüketti, Madrid'de iyiydi ama yurtdışında istisnasız başarısız oldu. O listedekilerden Magath ve Lucescu haricindekilerden daha iyi yerli teknik direktörler var. Magath 100%, Luce 90% gelmez. Yerliler hem maliyetsiz, hem de daha başarılı olurlar, isteğe bağlı olarak "evladımız" kontenjanından seçenekler de var. Mehmet Özdilek, Rasim Kara, hatta Yılmaz Vural. Ben olsam hiç o listedekilerle uğraşmam yerli hocaya gözüm kapalı veririm koltuğu.

Daum neden gündemimizde değil anlam veremiyorum.

matiasemilio dedi ki...

bu yönetim olduğu sürece yerli hoca filan gelmesin..evladımız deyip veriyolar koltuğu,kalplerini kırıp yolluyolar..yabancı gelsin geliyosa..

Unknown dedi ki...

güzel yazmışsın reis... birilerini! k@ndırm@y@ yeltenmek bu kadar basit olamaz

RuFF dedi ki...

Bir işi eline yüzüne bulaştırmak : bir işi gerektiği gibi yapamamak, başarısız olmak, becerememek vs..

Neo Wan dedi ki...

Sizce adalının inter formasıyla imza için sıraya girmesi yada iri cüssesi ile kaynamaya çalışması ve bu son kahve sohbeti tesadüf değil bence. Adalı ışıklarda Tarkanı görse balina kasa arabasını yol ortasında bırakır ve fotoğraf çektirir.

Pamukk dedi ki...

wikiye söyleyin Ballack da gelsin

EnisteKolaKoy dedi ki...

öyle bir hava var ki şu anda, schuster'i getirse yönetim; kesinlikle arkadan iş çeviren durumuna düşmüş olacak. kaldı ki elimizdeki en güçlü adaylardan biri schuster.

schuster gelince basın da boş durmayacak, denizli'nin arkasından iş çevirdi beşiktaş diye yazacak.

bunun üstüne bir de muhtemel olarak eski menejerin intikamı girince bütün ihale gene bizim yönetime kaldı.

ulan adam beyin kanaması geçirmiş işte, ölsün mü kulübede adam. tabi ki bi alternatif plan olacak.

bırakalım artık bu yönetim denizli'yi sattı düşüncelerini. her ne kadar herkes gibi ben de tasvip etmesem bu yönetimi, burada yanlış bir şey yok.

şimdi schuster değil de ramos, koeman falan gelse; yönetim denizli'nin arkasından iş çevirmiyor mu olacak? bu mudur yani? ondan sonra da yine başlarız eleştirilere; vay arkadaş neden schuster gelmedi diye...

esgo dedi ki...

İşte aslında herkes hemfikir zaten ''Denizli'nin sağlık sorunları nedeniyle yönetimin B planının bulunması ve her ihtimale karşı hazırlı olunmasına''

Tamam bitti gitti, artık bunun üstüne kırk takla atmanın, binbir türlü oyun oynamanın lüzumu yok. Hocanın durumu riskli ve ne olacağı belli değildi, sen de sezonu erken açacak olmanın da etkisiyle zaman darlığından ötürü elini çabuk tuttun, kendini garantiye almak istedin.

ikna edemeyeceğini ve alamayacağını bile bile yok Luce yok Magath deyip de envai çeşit hoca ismi bildirmeye ve bu tip fotoğraf oyunlarına hiç gerek yoktu.

ama işte ilk düğmeyi yanlış ilikledin mi ...

renom dedi ki...

@pamuk

wiki'den önce cevval türk basını halletmiş o işi. http://www.fotomac.com.tr/Besiktas/2010/06/10/ballack_harekati

tearkan dedi ki...

Schuster gelmiş. Açıklandı şimdi.

Yorum Gönder

Ara