.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Haziran 2010 Cuma

Büyük Başkan!

Fatih Demireli'ni tanıyor musunuz? Almanya'da çalışan bir spor muhabiri. Schuster ile yaptığı röportajda, Schuster'in Demirören ile 4 hafta önce görüştüğünü aktaran adam. Mehmet Çiftçi gibi sallama İspanyol gazetelerinden haber alan, İsmail Er gibi Kluivert'ı çocukluğundan Beşiktaşlı yapan birisi değil.
Demireli'nin tam özgeçmişini daha sonra borges'in kaleminden okuyabilirsiniz. Ben işin bizi ilgilendiren kısmı ile ilgileniyorum, onu alıntılıyorum:
Sonra Besiktas bir Alman teknik adamla anlasti. Bernd Schuster.. O transferi sonrasi Bundesliga.de'den kalma iliskilerini kullanip Schuster ile mail yoluyla bir röportaj yapti. Sorulari sordu, cevaplari sitede yayinladi, baska da bir sey yapmadi.. Bunu yani isini yaptigi icin bugün küfür yiyor, tehdit ediliyor ve daha da ötesi savunma yazisi icerisinde "annesinin takimi" diyerek Besiktas'i yüceltmesinden gaza gelen bir grup öküz anasiyla ilgili cümle kurma pesinde.. Dahasi.. ..Sadece isini yaptigi ve Schuster'den aldigi cevaplari sitede yayinladigi icin Besiktas yöneticileri tarafindan calistigi is yeri asagilaniyor, kendisi de yalanci, düzenbaz bir adam oluyor. NTV spor programi olan Spor Servisi , cok dogru bir sekilde röportaji yapan adami bulup programa cikariyor, gercegi daha da netlestirmek üzere adim atiyor, olan hem Fatih'e hem de Mehmet Demirkol-Fuat Akdag ikilisine oluyor.. Bu nasil bir mantiktir arkadasim?
Bir Beşiktaş yöneticisi, bir saygın spor kanalına konuk olup, buradaki en fanatik adamın etmeyeceği kalibrede laflar etti. Bugün hala daha Schuster sürecinde her şey yolunda gitmiş gibi haber yaptırılıyor.
Bizim Fenerbahçe, Galatasaray yöneticilerine yakıştırdığımız davranışları artık kendimizden de görüyoruz. İşin trajedisi ise şu: Bu lafları eden adam "Helal olsun Beşiktaş'ı ezdirmedi!" diye savunuluyor. Kendimize Müslümanız yani.
Bu kadar mı? Hayır.
Şeref Yalçın adlı ironi cazibesi bir yönetici, Haluk Yıldırım'a Akatlar'a girme cezası veriyor. Haluk'un suçu ne? Kendisine "başarısız oldu" diye eleştiri yönelten yöneticisine "e ama yani" demek en kibarından.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Genel Müdürü Bülent Çağlar 1.5 ay içinde istifa ediyor. Niye? Kulüp onun istediği gibi bir mali denetim yap(a)madığı için.
Yani uzun lafın kısası, birileri bizim gözümüzün içine bakarak yalan söylüyor. Bir değil iki değil.
Ama bir dakika ya, Quaresma geliyor, Robinho yolda, Guti bitti. Beşiktaş'ı baltalamayın beyler! Büyük Başkan! Büyük Başkan! (Ve İnönü Stadı'ndan yükselir bu ses...)

31 Yorum:

serkan dedi ki...

son zamanlarda okuduktan sonra öfkelendiğim, hüzünlendiğim ve umutsuzluğa kapıldığım ne kadar çok yazı yazıldı burada..
geleceğimiz için endişeleniyoruz..

nasıl günler göreceğiz biz?
güzel ve güneşli olmayacak gibi..

albayrak dedi ki...

Değil Quaresma veya Robinho, Gerrard ve Messi'yi transfer etse; Değil Schuster Mourinho'yu alsa ve Bjk şampiyonlar ligi şampiyonu olsa bile asla büyük başkan olamaz. Altyapıdaki oyuncularla sözleşme yapabilmek için kendi dairesini ipotek veren Süleyman
Seba'dan bu günlere geldik ya yazık. Bir oyuncuyu transfer ettik diye herşeyi unutup pembe hayaller kuranlara beşiktaşlılara da yazıklar olsun..

ederlezi12 dedi ki...

Adam haklı beyler...

Unknown dedi ki...

anelkaya overrated diyen jessie yi kınıyorum. krasic ve ribery tamam anlarım ama anelka!!

pseudotimes dedi ki...

umarım bu post arada kaynayıp gitmez.

aa pardon küuyedi geliyordu bugun unuttum

sihroje dedi ki...

Bu konudaki eleştrilerin hepsine katılıyorum,yönetim kendine yakışanı yapmıştır herzamanki gibi. Bu konuda netim.

Yalnız ; bahsettiğiniz spor programında , yönetim yalandan da olsa zorla da olsa mevzuda bahsi geçen bütün şahıslara gerekli açıklamayı yaptırdığı halde(öyle varsayarak konuşuyorum) hala Beşiktaş'ı küçük düşürecek açıklamalar , yorumlar yapılıyor çaktırmadan.

Mehmet Demirkol (kendini çok zeki zanneden şahıs) uzun zamandan beridir taraflı yorum yapıyordu , sözümona çaktırmadan Beşiktaş'ı hatta Beşiktaş taraftarını yeriyordu. Bugün birşey değişti mi ? Hayır. Bu sabah çirkin yorumlarına yine devam etti. Schuster'in " çok iyi kadromuz var , iyi işler başarabiliriz" sözünden hareketle "ooo süper , 1 haftada takımı çok iyi analiz etmiş , gerçekten çok başarılı... türünden yorumlar yaptı.

Biz zaten yönetimi yeterince eleştiriyoruz,kimsye de aman yönetimi eleştirmeyin demiyoruz. Ama mazlum rolündeki bu şahıs krizin alası Fenerde yaşanırken , o cesur yorumlarını yapamıyor.

Dürüst gazeteci , tarafsız yorumcu sıfatları Mehmet Demirkol için safsatadır , başka birşey değildir.
Onun veya onun şahsında spor basınını kucaklayanlar , bizi yavaş yavaş "padişahım çok yaşa" pozisyonunda göstermeye çalışıyorlar.

İronik yaklaşımlar abartılınca mide bulandırıyor.

cokyasa dedi ki...

borges kefilse sorun yok. bu mu anlayışınız? bu kadar yalanlama geliyor alın size mail hesabımın görüntüsü diyemiyor neden inanalım buna.

Itirazlara dair:

1. Mehmet Demirkol isterse dunya uzerindeki en Besiktas dusmani adam olabilir. Ama eger haberciyse, o iddiayi ortaya atan adama soz hakki vermelidir. Kaldi ki mevzubahis programda hicbir tarafli yorum yapmamistir, bunun oncesi sonrasi olmaz. Tepkinin sirf buna verilmesi, ve hatta ad hominem'in krali yapilarak "Zaten NTVSpor..." diye laflar soylenmesi ayiptir, gunahtir.

2. Fatih Demireli, bir roportaj yapmistir. Besiktas Kulubu, bu 1 hafta - 4 hafta sorunu ortaya ciktiginda sunu demistir: "Herhalde yanlis ceviri olmus." Roportaj yalanlanmamistir en basitinden. Daha sonra "Bagiran haklidir" prensibiyle yaklasilmistir olaya.

3. Bakiniz, eger siz Borsa'ya "Felix Magath" gibi su kosullarda ruyanizda getiremeyeceginiz bir isimle gorustugunuz bildirirseniz, piyes oynar gibi Ramos ile gizlice(!) cekilmis fotograflarinizi basina servis ederseniz size kimse inanmaz.

Pardon vazgectim, hala inanan var demek ki...

Bu arada mail hesabinin goruntusu sizce delil midir? Ben su an kendime bir dunya liderinden e-mail gelmis gibi yapabilirim, delil dediginiz bu mudur?

Bizimkilerin yaptigi yalanlamanin belgesi var mi mesela eger illa belge avciligi yapacaksak?

Eger sizin burnunuza lavanta kokulari geliyorsa benim diyecegim olamaz tabii.

sozcelyk dedi ki...

ne fatih demireli yi ne de ahmet hakpınarı haklı çıkaracak ndurumda değiliz , ikisinin de söyledikleri bizim için kanıt değil

fatih demireli eğer gerçekten 4 hafta önce görüştüklerini schustere mail yolula doğrulatmışsa bunu kanıtlasın , mailler duruyodur versin basına bizim işbilmez yöneticilerimiz de ne bok yediklerini görsünler.

ha tehdit ediliyorum yayınlarsam başıma bişi gelir diyorsa o zaman diyecek bişey yok.

benim şahsi fikrim 4 hafta önce bu işin bittiği yönünde ama kanıt lazım sevmiyoruz diye demiröreni her hareketinde itibn götüne sokmamak lazım.

@shelbyl

ben de schusterle görüştüm diye haber sayfama bi metin koyarım ortalığı bulandırmak için de ''denizliyi zaten sevmiyoruz çok sigara içiyordu sen gel '' dediler derim.

bu sporx i haklı çıkarmaz ki

elde mail varsa kanıt olarak onları sunsun

benim yıldırım demirörenin sözlerine inanman ,ç,n bi sebep yok ama aynı şekilde fatih demireliye inanmak için de sebebi yok

Bu adam tehdit edildi abi, canli yayinda yayinlayan kanala gozdagi verildi. Daha hangi kanit? Devlet olayi degil ki, manyagin biri gidip herifi dovse kim vurduya gider.

Ama gene esas noktayi kaciriyoruz. Basindan beri bir "olayi ortbas etmeye calisma" sureci var. Birisi sadece yaptigi roportaji (ki milyon tane soru var o roportajda) yayinliyor diye bu kadar baski altina aliniyor. Yaptigi savunma metni sadece bir gazetede yayinlaniyor. Bunu ben hangi gazetecinin basina gelse dile getiririm, baski unsurunu da sonuna dek yererim.
* * *
Demiroren mevzusuna gelince. Ben secim doneminden sonra sunu dedim: "Eger ikinci yaridaki gibi gidecekse ben yonetimin arkasindayim." Burada seksen tane yorumda gorursunuz bunu. Bir-iki Mete Duren abuklamasi haricinde sorun gormemistik.

Benim prensiplerim var, ve de prensiplerim Besiktas'in vs. cok daha ustunde. Quaresma'yi aldi diye "Ya cok mu uzerine gittik adamin" demem, Quaresma'yi almayinca da "Lan Fener'den topcu aldin!" diye kredisini yemem. Dogru dogru, yanlis ise yanlistir.

Su yorumu cok iyi niyetli sekilde soyledigini biliyorum, ama bu evrende "sevmiyoruz diye demiröreni her hareketinde itibn götüne sokmamak lazım." denecek en son insanlardan biri olduguma buyuk meblaglara bahse girerim.

Herkesin Besiktas'i kendine. Kimisi basari ister, kimisi transfer, kimisi romantizm. Ben Besiktas'ta akil ve mantik istiyorum. Bunu goremeyince de deliriyorum. Cunku benim futboldan aldigim zevk tamamen akil ve mantik ile sekilleniyor.

sembolist dedi ki...

Arkadaşlar Ntvspor'daki o programa ben de baktım.Beşiktaş yönetimi haksız olablir,kendince 'uyanık' geçineblir.Bu konularda size katılablrim.Lakin Beşiktaşlı yöntecinin Mehmet Demirkol'un yüzüne karşı 'kral çıplak' diyebilmesini alkışlıyorum.Her fırsatta Beşikatşa ve kısmen GS'a giydirmeyi(üstü kapalı-tarafsız kelimleri kullanarak yapıyor bunu)
'Aziz' bir görev telakki eden Demirkol'a karşı bizim iş bilmeyen,beceriksiz Adnangillerden ses seda çıkmamasını hayretle karşılyodum son 1 yıldır.
Aziz Yıldrımdan açık açık korkan bir gazetecidir Demirkol.Hiç bir zaman isim vererek eleştirememiştir.tarafsız görünmek için Fenerbahçeden verdği olumsuz bir örneğin yanında Bjk ve gs'den de bir örnek skıştırmayı kendince maharet bellemiş bir insandrı Demirkol.
BJK yönetimini ve canlı yayına bağlanan o yönetciyi takdir ediyorum(bahsettğiniz diğer hataları beni ilgilendirmez).GS yönetmine örnek olmasını istiyorum lakin Adnanların umrunda olmaz böle şeyler,onlar gelecek yılların gelirlerni kırdırmakla meşgüller:((
Ntvspor'un antu'dan veya FBtv'den farkı kalmadı artık..

sozcelyk dedi ki...

elbette kimsenin beşiktaşlılığını sorgulayacak pozisyonda değiliz , quaresmayı isteyene de istemeyene de büyük saygı duyuyorum.

schusterle 4 hafta önce anlaşıldığına inanıyorum , sonraki juande ramos magath pellegrini hamleleri göstermelikti bunu görmemem imkansız

lakin schuster ve yönetim daha yeni görüştük dedikten sonra fatih demirelinin çıkıp ''yok abi durum öyle değil ben konuştum önceden anlaştığını söyledi '' demesi hem schusteri hem de koksoca kulübün en tepesindeki insanları toptan yalancı durumuna sokar.

fatih demireli yi ben tanımıyorum ,çalıştığı sporx adresinin 5 haberinden 6 sının yalan olduğuna inanıyorum bu fatih demireli yalancı demek değildir ama elindeki kanıtları görmediğim müddetçe yönetimin bok yemesidir de diyemem ne kadar öyle olduğuna inansam da

fatih demireli kanıtları yayınlamallıdır çünkü önceden ntvspora olan birikmişlik ( ntvsporun mehmet topuz olayında fb tutumu gibi ) ahmet akpınar olayından sonra nefrete dönüştü , kanıtlanmayan bir ithamdan dolayı.

quaresmanın transferinde alakasız ntvye küfrettiler ve bunu yapanlar da 3 5 ne idüğü belirsiz değil bizzat alen markaryanın yanındaki adamlar , aynısı inönüde de olacaktır eğer ki ntv fatih demireli vasıtasıyla aklanmazsa.

önceden de söylediğim gibi adamın eldeki mailleri göstermesi durumunda başına bi iş gelccekse gerek yok kanıta filan , bırakalım ntvspor sporx dışarı tezahüratları yapılmaya devamededursun candan değerli değil.

Abi sporx degil spox. Almanya'nin saygin bir spor sitesi o. Bizdeki ile karistiriyorsun sanirim.

Roportaj link'ini verdim orada, eger tiklarsan olayin tabiatina daha cok hakim olursun sanirim.

Borges dedi ki...

sozcelykk: Nasil emin olabiliyorsun ? Sporx degil Spox adresi. Türk degil alman internet sitesi.

Ve fakat herkesin hakli oldugu bir konu var o da sudur ki kanit gerekir. ben de Fatih ile bu konuda konusuyorum baan 70 km uzaklikta. yayinlamayacagima söz verip belgeleri istedim, olmazsa gidip bizzat kendim görecegim. O ana kadar Shlebyl'in bana ve benim de Fatih'E olan güvenim söz konusu. Ama yanilabiliriz. neden olmasin ?

Kaniti görmek icin caba veriyorum su an bir kac güne sonuclanir. her sey olasidir.

sozcelyk dedi ki...

şimdi farkettim spox olduğunu

netcede spox olmuş sporx olmuş farketmez röportajı yaptığını iddaa eden kişi fatih demireli.

ntvsporun 'yalanlamayı yalanlamasını' kanıtlaması gerek , bu iş de fatih demireliye düşüyor.

fd dedi ki...

Selamlar,

adim gectigi icin bende yazayim dedim. Son derece begendigim bir blog, hatta zamaninda Spox.com'a konuk etme düsüncemiz de vardi, ki bu düsünce devam ediyor.

Asil konuya gelmek istiyorum; konu gereksiz bir sekilde uzatildi. Tuhaf bir sekilde röportajin belgesi isteniyor, bunun belgesi Spox.com'da yayinlanmasidir arkadaslar. Almanya'nin en büyük, en önemli sitelerinden birtanesidir Spox.com. SKY ve Sat.1 gibi önemli kuruluslar ile isbirligi icinde olan bir sirkettir, sadece bu ay 15 Milyon tekil üyenin ziyaret ettigi bir sitedir. Hani bana kimse güvenmiyor, bu sirketin gerceklerine de mi güvenilmiyor? Yalan dolan bir haberi böyle bir site yayinlar mi? Bu mümkün degil.

Kimseyi röportaja inansin diye zorlayamam ama sadece hem Spox adina hemde kendi adima üzülürüm. Bu kadar kusku duyulacak bir hareketin icinde girmedik bugüne kadar.

Tehdit olayina gelince; cok fazla ciddiye almiyorum. Cani sikilan bazi arkadaslar Facebook hesabimdan bana ulasarak yada mail atarak tehdit etmislerdir. Olay bundan ibaret.

Bunun disinda bana sorulariniz varsa, cevaplamaya hazirim.

Görüsmek üzere
Fatih Demireli

sozcelyk dedi ki...

@borges

kendimce emin olduğum tek şey yönetimin önceden anlaşmış olduğu ,ama benim emin olmam ntv ye edilen küfürlere engel olmuyor.

iki tarafa da eşit yaklaşıyorum fatih demireliyi tanımıyorum sözü benim için senettir diyebilecek kadar yakın değilim o yüzden kanıt bekliyorum ki benim yönetimin yalancı olduğuna dair inancım pekişsin

sadece ben değil o ntvspor a küfreden tayfa da öğrensin gerçeği

'ben röportaj yaptım yönetim yalancı' deyip röportaj metnini sitede yayınlamak doğru haber olduğunu göstermez.

basın sözcüsünün yalan söylediği bir camiadayız abi fatih demireliye nasıl güvensin bu millet.

sozcelyk dedi ki...

fatih abi

spox almanyanın en güvenilir sitesi olabilir ama hem yönetim hem de teknik adam öyle bir görüşme olmadığını iddia ediyorsa ve bu olay türkiyenin en büyük spor kanallarından birisine ( ntv ) cephe almaya kadar ileri gidiyorsa bahsedilen röportajın orjinal metnini yayınlamaya gerek olduğunu göstermez mi ?

spox sitesinin güvenilirliğini tartışamam bilgim yok ama ortada ntvspor - yönetim - taraftar çekişmesi var bugün quaresmanın türkiyeye gelmesinde patlak verdi ki pek iyi yerlere gittiğini söyleyemeyiz.

madem ortada tehdit edilme gibi iğrenç bir durum yok neden metnin orjinalini sunmuyorsunuz ?

bunu yaparsanız eminim bugün küfredenlerin birçoğu hata yaptığını anlayacaktır.

fd dedi ki...

Sevgili sozcelykk,

NTV - Besiktas tartismasi tam olarak nedir bilmiyorum, icinde de degilim. Ayni sekilde bu, arada bir köse yazisi yazdigim HTSPOR.com icin de gecerli. Yayin politikalari, iliskiler, problemler hakkinda ne bilgim ne de ilgim var.

Belge kanitina gelince; Eger Besiktas kulübü bizden belge istiyorsa, gönderme mecburiyetimiz olabilir, o zaman da yapacak birseyimiz yok. Ama gecmiste Franck Ribery, Cristiano Ronaldo gibi isimlerle röportaj yapan ve bunlari yaparken kimseye belge göstermek zorunda birakilmayan bir siteden simdi belge istenmesi tuhaf degil mi?

Bir önceki yorumunda "Besiktas'a yalanci" dedigimi yazmissin. Asla böyle birsey demedim, demem de. Haddime degildir. Yayinlanan röportaj vardir, orda verilen bir bilgi vardir, haa o bilgi bize yanlis verilmistir, o bizim degil, danisman sirketi ve Bernd Schuster'in sorunudur.

Merhabalar Fatih Bey,

Yazinin oznesi insani burada gormek herhalde en guzeli oldu, tesekkurler oncelikle.

Belge konusuna gelince, e-mail ile yapilmis bir roportajin belgesi olamayacagi kanaatindeyim; yani her turlu carptirilabilir. Su saatte tek kanit Schuster'in agzindan ciakcak bir laftir, onun da Besiktas'taki gorevini birakmadan gelmeyecegi asikar. Burada mantik kullanmak lazim en nihayetinde. Konunun bu halde lanse edilmesi de mantigi belirli bir tarafa cekistiriyor ister istemez.

Lakin sizin "spox'ta yayinlandi, belgeye ne gerek var" cumlenize de katilamayacagim. Mesela ayni savunmayi "Hurriyet'te yayinlandi, Turkiye'nin en buyuk gazetelerinden" diye de yapabilir isteyen; lakin Hurriyet'in buyuk ve ziyaret edilir olmasi yanlis haber basmayacaginin guvencesi degildir.

Umarim bu konu acikliga kavusur, siz de rahatiniza kavusursunuz.

Saygilar.

fd dedi ki...

@shelbyl,

merhabalar. Dediginiz gibi ne yapsam artik insanlarin bir kismi inanmayacak. Bu son derece üzücü. Türkiye'deki yöntemleri acikca bilmiyorum ama Almanya'da yazili röportajlar yaygindir. Cevaplarin verilis seklinden de anlasiliyor yazili oldugu. Bana burda da söz hakki verdiginiz icin tesekkür ediyorum.

sozcelyk dedi ki...

başındna beri yönetimin yamuk işler peşinde olduğu kanaatinde olduğumu ısrarla vurguladım.

asla sizin yalan söylediğinizi iddia eden tek cümle dahi kurmadım ki haddime değil aynı yönetimin söylediklerini yalanlamadığım gibi.

ronaldo ribery röportajınızla schuster röportajınız aynı kefeye konulmamalı zira en tepedekiler tarafından ısrarla yalanlandı.

burda işler nasıl yürür bilemiyorum demişsiniz.

ilgilenmiyoruz dediğimiz teknik adamı üç gün sonra başa getiren bir yönetimimiz var , onlara inanamıyoruz size inanılmaması çok normal tam bu yüzden shelbylnin aksine orjinal metin gerekli olur görüşündeyim.

saygılar.

Hadi her seyi gectik, bu surec cok onemli bir seyi kanitliyor: Kredibilitenizi kaybetmisseniz, basinla iliskileri ayarlayamiyorsaniz, surec yonetiminde yonetiminizin her bir elemani birbirinden habersizse bu hale gelirsiniz.

Son 6 senedir yaptigim gibi gene umut ediyorum ki bundan sonra surec yonetmeyi bilelim, makara/polemik malzemesi olmayalim.

Aslinda belki de en guzeli kor-sagir-dilsizi oynamak sevgili noat'in yaptigi gibi. Saha disi hicbir seyi konusmamak, kafayi rahat ettirmek. "Burasi Turkiye ya, guclu olan kazanir" deyip susmak.

Dur bakalim aslinda, biraz da boyle deneyelim...

kabataş dedi ki...

@shelbyl
Su saatte tek kanit Schuster'in agzindan ciakcak bir laftir, onun da Besiktas'taki gorevini birakmadan gelmeyecegi asikar.

adama basın toplantısında soruldu ilk defa bir hafta önce görüştük dedi zaten.
spox.com'u takip etmekten sporx.com'a vakit kalmıyor galiba.

@tabatas

Dedigim su: Diyelim ki Fatih Demireli dogru soyluyor. Schuster, yonetim kendisini uyardiktan sonra cikip da "Evet ya onlar kivirmaya calisiyor, dogrusu bu." der mi? Demez. Ancak Besiktas ile hicbir organik bagi kalmadiginda bu konuya egilinir.

Ki bakin gene burada esas mevzudan uzaklasiyoruz. Benim derdim su surecin yuze goze bulastirilmasi, fakat akabinde "olsun ya, sonucta aldilar Schuster'i iste" diye ustunun kapanacak olmasi.

Bunu Fenerbahce taraftari da yapiyor, sikayet edip edip sonrasinda ilk basarida vs. "Aziz Baskan!" diye etegini opuyor. Galatasaray kupa alsin, gene "Adnan Baskan!" olacaklar.

Bu diktatorluk havasini sevmiyorum ben, derdim bu. Tamam, Besiktas dedigimizde duygularimizla hareket ediyoruz iyi hos da, akil-mantik da bulunsun biraz kenarda.

bacon1903 dedi ki...

Ya bu olay ne kadar buyutuldu???Guzel buyutulsun bjk yonetiminin yaptigi hata onemli bir hata ama bu bir hatadir arkadaslar.Fb yonetiminin dauma reva gordugu muamele ise tek kelimeyle ayiptir.Ama del bosque olayinda aslan kesilenler simdi bakiyorum hepsi kuzu hatta fb hakli sozlesmedeki moral bozucu maddeyi ihlal ettigi icin aynen sutlancak diye utanmadan yayin yapiyolar!!!Sevgili fatih demireli guzel bir roprtaj yapmisiniz mail yoluyla.Belki ordaki basin sozcusu yanlis yapmis belkide bjk yonetimi inatla hatasina devam ediyor.Ama sizden rica ediyorum sporx sitesi adina birde herr dauma yapilanlarla ilgili ozel bir haber yapin.Fb yonetiminin hatalarini da okuyalim sizin sitenizden!!!!Olaya bakin aragones-7 milyon euro daum 8 milyon euro ama aziz yildirim ve fb yonetimi harika gerci fbli bazi arkadaslarin gozu acildi artik onlarda yemiyor bu numaralari!!!!!!

Borges dedi ki...

fatih Demiereli'nin yaptigi röportaj gercektir. Bugün itibari ile Schuster'in almanyada yayin haklarina sahip olan kurumdan röportaji ve icerigini dogrulayan onayi aldim. Screenshotlari ile beraber kendi blogumda d apostlayacagim.

Borges dedi ki...

Sizden ve bana gelen mailden,ayrintilardan süphelendim. sanirim gercek degil bu röportaj dedim, üzerine gittim, her türlü acigini aradim.. Ve arkadaslar Röpprtaj gercektir.

http://devrimderki.blogspot.com/2010/06/fdnin-yaptigi-schuster-roportajinin.html

borges bosver ya, Quaresma gelmis Robinho yolda, su guzel gunlerde sen neler diyorsun simdi, ck ck hic yakismadi.

Yorum Gönder

Ara