.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Mayıs 2010 Çarşamba

Şartlar Zor Oldu

Biz esasında Mehmet Yılmaz'ı 8 milyon euro + Batuhan karşılığında Beşiktaş'a vermek istiyorduk. Çok fazla içimize sinen bir transfer süreci olduğunu söyleyemem. Beşiktaş kulübü ilk teklifimizi kabul etmeyince 3 milyon euro verelim, Zapotocny, Gordon, Nobre, Batuhan, Tabata'yı paket halinde alalım dedik. Nobre'nin bize gelişi o para abi dediler. Onu da kabul etmediler. Neticede transfer görüşmelerimiz sürüyor. Zapotocny'nin maaşını Beşiktaş'ın asıl sahibi olan kongre üyeleri ceplerinden öderlerse biz de gönül rahatlığıyla alıp oynatırız. Beşiktaş bunu Bursa'ya yapacak ta, bize yapmayacak mı yani. Önümüzdeki süreç ne getirir bilinmez. Bu arada orta saha oyuncumuz Doğa'nın da bonservis bedeli 6 milyon euro'dur. Beşiktaş kulübü bu rakamı getirirse oyuncuyu alır, getirmezse canları saolsun... Unutmadan, Erkan Zengin'i de paralarını onlar ödemek kaydıyla transfer edebiliriz. Umarız bu transfer görüşmeleri Türk futboluna katkı sağlar...

12 Yorum:

Zapo, Gordon, Nobre, Batu, Tabata, Erkan Zengin, Uğur İnceman paket halinde isteseler bonservislerini verip maaşlarını büyük başkan öder.

Batuhan konusunda karakteri gelişmedi, futbolu gelişmedi, fizik gücü düşük, gece hayatını seviyor, şımarık vs. vs.

tüm bunların üstesinden gelmek önce t.direktör sonrasında yönetimin işi değilmidir. nice yıldızlar gece hayatları, cinsel tercihleri, kaprisleri vs. yüzünden olan olayların sahadaki futbolunu etkilemesi engelleniyorsa 19 yaşındaki bir çocuğun yönetimi daha kolay olsa gerek.
Bence en kolay olan tercih seçildi, 17 yaşında şu anki bedelinden 2 katı fazla paraya m. city ye satılmamıştı.
Adam için söylenen bir çok kötü eleştiri var eskişehirde kiralık oynarken 14 maç - 8 gol atmış geri geldiğinde adam ortada yok demek ki eskişehir adam yönetmesini de transfer yapmasını da iyi biliyor.
Seneye rıdvan form tutamadı diyerek sezon ortası satarız, necip fink ten daha iyi performans gösterse dahi çok içine kapanık barlarda göremiyoruz deriz satarız, ismail köybaşı 100.000 dolara anadolu takımına satılır. tabata 500.000 dolara giderse kardır zaten...

selo dedi ki...

Madem bu kadar şikayetçi herkes bu yönetimden.Öncelikle klübe üye olacak ve oyunu atacak.

AcıbadeM dedi ki...

Erkan da alınmış bildiğim kadarıyla ama bonservisinden kimse bahsetmiyor, sakız mı verdiler ne?


Ben şikayetimi de yapıyorum o dediğini de selo... Bakalım gücümüz yetecek mi?

mj23 dedi ki...

rüştü+ismail+rıdvan+toraman+ferrari+necip+7 milyon euro verilip ivesa+el saka+volkan yaman+nadarevic+bir grup eses taraftarı için yönetimle anlaşılmış.ancak arada bulunan öğrencilerin okulları ikna edilemediğinden yatmış transfer.

Sertug Ozgur dedi ki...

volkan yaman'ı istemem ya çok şımarık, futbolcu dediğin önce efendi olacak. ama el saka tam aradığımız bir isim. hırslı, agresif,taraftarın sevgilisi olur. yabancı dediğin ruhsuz olmayacak. türkçe de biliyo, ferrari zaten soğuk bir tip, 3'lü filan çekmeyi bilmez.

dominic molise dedi ki...

bugun cok sarkastiksiniz gencler. neden boylesiniz?

BJK4EVER dedi ki...

Oldum gulmekten, gercekten muhtesem bir yazi olmus. Boyle bir bilgiyi birikimi bir yaziya sigdirmak, boylesine kimsenin aklina gelmeyecek muhtesem zeka urunu(!) espriler ancak senden cikardi Jessie, tebrik ederim.
Bir de Julio Cesar/Beto esprisi yapsaydin tam olacakti, ama ona sahip oldugu zeka yetmedi sanirim....

bahtiyar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mj23 dedi ki...

fener diana taurasi ile anlaşmış.adamlar bayanlar basketbolda harbi "dünya yıldızı" getirdiler.y1d1'de amatör branşlar gereksiz masraf kapatalım gibi bi vizyona sahip.

adamlar şaka maka erkekler futbol hariç hemen hemen her branşı domine ettiler.eğer bu sene şampiyon olurlarsa onu da domine edecekler.her neyse ya çok konuştum.neticede sayın demirören hazretleri koskoca beşiktaş başkanı.eğer fb'nin tüm spor dallarını domine etmesine karşın dünya yıldızı diye tabata'ya servet döküyorsa, takımdaki oyuncuların yaklaşık 40 milyon lira alacakları varsa, amatör branşlardaki sporcularımız 5 kuruş dahi alamıyorsa mutlaka bi bildiği vardır.hem fener hakem hatalarıyla ve şikeyle geldi bu noktaya...

ernst + ferrari+10 milyon euro verip dogayi alcakmis YD,, transferde bu sene bombayi biz patlaticaz.. hosgeldin D20

selo dedi ki...

eleştiripte kongre üyesi olmayan arkadaşları kongre üyesi olmaya davet ediyorum.Tabi işlerine gelirse oda ayrı burdan yazıp çizmek daha kolay. Madem Beşiktaşımız çok değerli bence herkesin üye olup oyunu kullanması gerekiyor.

@selo
senin olayin sey gibi " ekmek yoksa pasta ye" durumu gibi..

Yorum Gönder

Ara