.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Mayıs 2010 Çarşamba

Pavel Kuka - Q7...

"Kuka'yı isteriz büyük başkan!"
"Kuka, Kuka, Kuka, Pavel Kuka, Kuka!"
"Çarşı kudurdu, Kuka diye tutturdu!"
Sene sanırım 96... Sezon açılışı boyunca stad Kuka diye inledi... Kuka falan gelmedi, seneler sonra sanırım Slavia Prag'la İnönü'ye geldi; kimse yüzüne bile bakmadı...
Quaresma hikayesi de buna benziyor... Acaip illüzyon var, her derde deva olacakmışçasına... Bir çok derdi -çözebilir- o kesin... Ancak riskli bir transfer olduğunu düşünmeyen yoktur sanırım (Tabata'ya verilen 8M sonrasında ne riski be!)...
Ben asıl şu Q7 muhabbetine kılım, bütün derdim o ... Sebebi Quaresma değil, yönetim değil, futbolculuğuna inanmam/inanmamam değil... Quaresma bu yahu, yeteneğine laf edeni Allah çarpar!!! Beni delirten elin topçusuna (evet hala Inter'in topçusu) hitaben bu lakabı kullanmak... Bu elini tutmadığın kıza "sevgilim" demeye benziyor... Tam kendi kendine gelin güvey durumu...

22 Yorum:

irlandalı dedi ki...

neyse ki sonunda böyle düşünenler çoğaldı, adamı tanrı yapmaya ramak kaldı.

purplepurple dedi ki...

15-16 yaşında bir çocuğun quaresma geliyor heyecanını anlayabilirim. ama koca koca adamlar hadi artıkkk gelsin falan diyince aklım karışıyor. ben mi heyecanımı kaybeden bi taraftarım diye. ama büyük ihtimal sorun bende değil.

bu arada kuka'yı alamadığımızda kendimizi affettireceğiz demişlerdi. amokachi geldi!

Gürcan Ulusoy dedi ki...

kü7 işte o yüzden bu adamın lakabı.

Q7 cilerin çoğu U-18 zaten çok takmamak lazım.Benim de elime alıştı gerçi kısa olduğu için kolayıma geliyor ama sizi genel anlamda biraz heyecansız bulduğumu da söyleyeyim bu transfer eğer gerçekleşirse Türkiye transfer tarihinin gelmiş geçmiş en büyük transferi olacak.Onun için en sansasyoneli de olması gerekir bu işin endüstrisinden dibine kadar yararlanmak lazım.Mesela Cristiano Ronaldo'nun Madrid'de sadece kendi ürünlerini sattığı CR7 adlı bir mağazası var.Bu Q7,R10 muhabbetleri de burdan başladı sanırım.Genelde genç kız ve çocukları hedefleyen pazarlama amaçlı oyunlar bunlar.

ian dedi ki...

mustafa hoca, erkan kaş'ı sezon başı yurtdışı kampına götürecekmiş. 4 süperlig takımı kiralık olarak istiyormuş. 1 sene süperligde tecrübe kazanıp gelirse harika olur. gitmezse bile geniş kadroda rotasyona sokmak lazım, kupa falan.

*bu arada pavel kuka beşiktaş'ın topçusu değildi :p hehehe danieeel aaamookachi-kachi :D

*başkanım bize messi'yi al!!!

*maradona da beşiktaş'ın topçusu olamazdı. çünkü gazinoya giderdi.

*başkanım bize kubala'yı al!!

cesc dedi ki...

kü7'den YeDe'ye...

''Başkanım beni al!''

pclion dedi ki...

Fevzi abi, benzetme müthiş. :)

kma dedi ki...

Quaresma'nın istatistiklerini araştırdım:

en çok oynadığı(porto+portekiz) 2006-2007 sezonunda:
34 maç + 1 maç sonradan 8 gol 2 asist
2007-2008 sezoununda
18 maç + 1 maç sonradan 6 gol 1 asist
2008-2009 sezonunda (inter+chelsea+portekiz):
19 maç ilk 11 + 22 maç sonradan oyuna girmiş 2 gol 6 asist

2009-2010 da toplam 16 maç oynamış hiç gol atamamış hiç asist de yapamamış.

bu adam en çok oynadığı dönemde bile bireysel bi adammış. asist sayısı gol sayısını geçmiyor bile.
ayağına hakim, yusuftan çok farkı olmayan bi adam. takım oyuncusu değil. hani alex gibi bitirici sonuç odaklı da sayılmaz.

nedir bu aşk anlamadım gitti.

@kma

Bizim takımın bir sistemimi var veya Mustafa Denizli takımın başında olmaya devam ettiği sürece olacak mı?
Zaten quaresma sistemi olan takımlarda pek iş yapamaz.Tam bizlik bir adam işte.

aamet jr. dedi ki...

Bir yönetici kola gibi bir şey içiyordu. "O şişeyi bırakın Kuka'yı alın" diye bağırmışlardı sezon açılışında. Eskiden ne güzel sezon açılışları vardı, hey gidi günler hey.

kma dedi ki...

@bobo

çevrende çok fenerli geseli falan var sanırım. adamlar alex, santos, keita, elanodan bahsedince kendini kötü hissediyorsun galiba. quaresma gelsin de beşiktaşa katkısıyla değil yıldız ismiyle prim yaparım havasında olduğunu düşünüyorum. :)

beğenmediğimiz tello şampiyon olduğumuz sezon 12 asistle sezonun asist kralı oldu. bu sene de 5 asist yapmış ve bizim en çok asist yapan oyuncumuz olmuş.

quaresma gelecek 2 adam geçecek. takıma katkısı olmayacak. belki 20-30 bin forma satışı ve kombine satışında artış olur. ligi 3. 4. bitirecez ama suçlu bu adamı oynatamayan denizli olacak.

bizim iyi bi sağ bek ve iyi bir sol ön oyuncuya ihtiyacımız var.

kanka Q7 niye takıma katkı yapmasın yaw Keita balonu bu kadar övülüyorsa Q7 sikertir TSL'ni.Sağ beke gerek yok Toraman,Ekrem,Rıdvan var.Sol ön konusunda haklısın ama sen Q7'yi bile beğenmiyorsun ki kimi alalım Erman Kılıç mı gelsin ?

kma dedi ki...

@bobo

yahu keitaya balon diyorsan zaten bu quaresma da en fazla keita olacak; quaresma da balon yani. kendi ağzınla yakalandın bak..

sağ ileride nihat ve holosko var zaten. ekrem de oranın alternatifi olabilir.

sağ bek olarak saydıklarından rıdvan en iyi ihtimalle 2011 de takıma katılacak. toraman özverili ama bindirme yapabilecek sağ bek değil. bence stoper olmalı. sağ bejte alternatif olur. ekrem de sağ bekte en fazla alternatif olur direk olamaz.

sol önde erman kılıç olmaz tabiki. o adam aslında sol bek değil mi hem. jessie ile karıştırdın heralde :)
ozan ipek olabilir. ama ne kadar katkı vereceğini kestiremiyorum. yabancı sayısını ayarlayabilirsek iyi bi yabancı olabilir.

sozcelyk dedi ki...

yuki , sanırım 1903haber yorumlarında fazla dolaşıyosun :)

sozcelyk dedi ki...

belki pavel kuka olur , gelmem ben der ya da biz beceremeyiz olmaz olmaz garantisi yok

ama anlayamadığım mesele bu adamın gelmesini isteyen herkesin quaresmanın takıma katkısını dikkate almadığını formasının trivelalarının garip çalımlarının bize yettiğini iddia etmeniz


demiyoruz ki

quaresma geldiğinde ligin anasını belleyeceğiz 6 kupalı barcelonayla kapışacağız fenere kadıköyde 15 seyrantepede cimboma 25 atacağız

böyle bişey yok

ihtiyacımız olan bölgeye alabileceğimiz en spektakuler oyuncu quaresma dır ister adamı porto yıllardından tanıyın ister inter sıçışını hatırlayın

ama bilmelisiniz ki kimse kimseyi peygamber ilan etmiyor,sadece gerekli bölgeye yapılmış bir transfer olarak düşünebilirsiniz Q7 çılgınlığını da gençlerin heyecanına verin , her takımda böyle bir oyuncu transferi öncesi bu tarzda abartı olur.

Pamukk dedi ki...

mourinhonun oynatamadığı verim alamadığı adamı MD mi yıldız yapıcak.
bu adam gelirse "bence" patlicak, taraftarın sesi kesilir anca o yani.

Noat Samisa dedi ki...

Adam takımın ihtiyacı olan oyuncu tamam da beklentilere bakınca sanılır ki Ronaldo'nun bir boy küçüğü geliyor. Yaklaşık 10 sene önce bir boy büyüktü hatta bu adam, tamam; ama üç sezondur yaptığı en büyük iş idmanda trivela. Adam rehabilite olup bir şeyler yapacaksa bile şu ''gelsin, 30 gol atar'' ortamında zor.

Sertug Ozgur dedi ki...

Bu Quaresma'nın türkiyede çok hayranı var. Q7 diyen taraftarın gelince uefayı alcaz gözüyle de istediğini düşünmüyorum. Bir beckham transferi gibi tamamen imajına yönelik bir istek, geldikten sonra Kewell'daki gibi homoerotik güzellemeler bekliyorum ben.

renom dedi ki...

haber1903'e göre sabah adamla anlaşıyoruz , öğlene doğru bir problem çıkıyor , akşama doğru da transfer önümüzde ki günlere kalıyor. sanki bütün transferi hallettik bir querasmamız eksik kaldı. basında bizimle ilgili çıkan haberlerin çoğu da querasma ile ilgili. tabii bir de yukarı da pamuk'un yazdığı bir gerçek var. mourinho'nun adam edemediği querasma'yı m.d. nasıl takıma monte edecek merak ediyorum ben. gerçi sağ açık olmazsa önliberoya koyar m.d. o kadar para verdik yedekte mi beklesin adam :)

highhopes dedi ki...

Tamam iyi güzel oyuncu keşfedelim,alalım satalım ama,bu takımın başkanının YD olduğunu biliyoruz,kesin para harcayacak.Tabatalara,gordonlara,zapolara,holoskolara para harcayacağımıza hiç bir şey yapmasa bile belli bir ederi olan bir adam alalım.

Adsız dedi ki...

bazıları da quaresmayı itin g.. soktu ama. yuh ulan, karşıki köyden halı saha maçına adam getirmiyoruz, hamur ettiniz adamı. hele bazıları keita kadar katkı sağlar falan demiş.

bekleyin bakalım keitanın esamesini okuturmu.

sırf muhalefet olmak için muhalefet olmayın. şov olsun diye istemiyoruz adamı, kanat adamı eksiğimiz olduğu için ve skora direk etki yapabilme yeteneği olan bir adam olduğu için istiyoruz.

çok istiyosnanız quaresma yerine gidip bir tane daha seriç bulalım.

yönetim Q7 ile anlaşıyoruz muhabbetleri ile basını oyalayıp Quake3 ile anlaşacakmış.

hep basını oyalayıp gerçek transferleri şeyetme manevrası bunlar.

Yorum Gönder

Ara