.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Mayıs 2010 Pazar

Oh Be

Bir çocuk düşünün, 12 yaşında ablasını, 18 yaşında babasını kaybetsin Bir çocuk düşünün, G.saray’ın yoğun isteğine rağmen o yaşta 3 otobüs değiştirip Beşiktaş idmanlarına gitsin Bir futbolcu düşünün, Takaslarda kullanılmak istendiğinde ‘’beni Beşiktaş’tan ayırmayın, gerekirse 2.lige kiralayın ama yine de Beşiktaş’tan koparmayın’’ diye gözyaşı döksün. Bir futbolcu düşünün, Beşiktaş’ın şampiyonluğuna tanıklık etmenin, milyon dolarlara bedel olduğunu söyleyecek kadar taraftar olsun. Bir futbolcu düşünün, Hayalini kurduğu şampiyonluk kutlamasında bırakın tribüne çağırılmayı, en mutlu günümüzde protestolara maruz kalsın. Bir futbolcu düşünün, Yeni Açık önünde ısınırken pet şişe, Klubede otururken ana bacı küfür yesin. Bir futbolcu düşünün, Oyuna girerken yuhalansın, her topla temasında ‘’bak şimdi kaybedecek’’ psikolojisiyle takip edilip, Her buluşmasında homurdanıp, her çıkışında yerin dibine sokulsun. Bir futbolcu düşünün, Aylarca yüzüne bakılmayıp, en kritik maçlarda sahaya sürülerek istikrarsızlıkla suçlansın. Bir futbol takımı düşünün, Kanat sorunu 1.500 km’den fark edilmesine rağmen elindeki tek safkan kanat adamının yüzüne bakmasın. Belki de hocası o'nu koruma psikolojisine bürünsün ... Bir futbolcu düşünün, Bir maçta –kendi becerisiyle- takımın santraforlarından fazla pozisyona girmesine ve ‘’en çok isteyen’’ olmasına karşın, o gün ruh gibi gezinenlerden fazla tepki toplayıp, aylar geçmesine rağmen hep Sami Yen performansı ile anılsın. Bir futbolcu düşünün, Şu takımda en düşük maaşı alanlardan biri olmasına karşın attığı her adım, yaptığı her hareket batsın. Bir futbolcu düşünün, Son 2 yılda kazanılmak adına tribünden gram destek görmesin. Bir insan evladı düşünün, Şu hayatta belki de doyamadan kaybettiği en değerli varlıklarına 2 metre mesafeden küfür işitip, sonrasında ‘’taraftara karşılık verdi’’ suçlamalarıyla çarmığa gerilsin. Bir futbolcu düşünün, ‘’ya kaybedersem – ya kaptırırsam’’ endişesini iliklerine kadar hissedip, kendini en güvende hissetmesi gereken ortamda top oynamaktan korkar hale gelsin ... Bir taraftar düşünün,
Tüm bu düşmanlığa rağmen Serdar'dan bir şey isteme ve bekleme hakkını kendinde bulsun. Bir futbolcu düşünün, Ya da artık boş verin ... Necipleri, Muhammedleri kaçar adım uzaklaştırmamak adına neler yapabiliriz
Bunları düşünün .. Yıllardır Beşiktaş'ı takip ediyoruz, ama ben hatırlamıyorum ki bir Beşiktaş futbolcusu bu kadar baskı, küfür ve hakaretlere maruz kalsın -pozisyon özürlü takımda sırf gol kaçırdığı için asılsın- ve her şeye rağmen dayansın, sabretsin, ağzını açıp tek kelime etmesin. Kendi hataları olmadı mı ? Elbette oldu, ki ben kafasının çok iyi çalıştığına hiçbir zaman inanmadım -hatta bu saatten sonra iki cihan bir araya gelse dahi yeni bir başlangıç yapma ve barışma şansı olmadığına inanlardanım- ama işte şu çocuğun kovmaktan beter edilip, resmen defol git denmesine ve şu tablo altında bile ''paragöz'' ilan edilmesini, biz imzaya yanaştık ama o istemedi denilmesini kabullenemiyorum. Yukarıda Allah var, ben biliyor ve inanıyorum ki sen çok severdin Beşiktaş'ı. Kendi adıma ''verdiğin ve vermek isteyip de veremediğin'' her şey için teşekkürler Serdar.
Emin ol biz değil, sen kurtuldun.

32 Yorum:

Herhalde taraftarin hatasinin, hem kulubun hem de futbolcunun hatasindan buyuk oldugu bir vaka bu Serdar Ozkan.

Ben severdim kendisini, ama su sartlarda gitmeliydi. Keske bu sartlara hic gelmeseydik ama..

Cartalete dedi ki...

Serdar'ın kalmasını isterdim normal şartlarda, ama şartlar normal değil. Serdar'ın artık burada dikiş tutturması zordu.

Serdar tarzında oyuncular bolca çıkacaktır. Ama onları bazı konularda Serdar düzeyine getirmek zaman alacak. Oynadığımız sistemde önemli bir alternatifti.

Neyse, herşeyi geçip, sonuca varıyorum. Hadi diyelim Serdar berbat bir oyuncu...

Az önce bahsettiğim "şartların" Beşiktaş'ta oluşması, çok önemli bir şeyi işaret ediyor bana göre ve karamsarlığa itiliyorum.

Bir Beşiktaşlı futbolcuya, hem de alt yapıdan çıkmış bir oyuncuya, İnönü'de nefretle bakılıyor. Ve bu her yönden "açıkca" ortaya konuluyor. Gerek ıslık, gerek bire bir küfür, hatta pet şişe.

Bu adamın saha dışında büyük skandalı mı oldu? Hayır.
Bu adam sahaya çıktığında en az diğer 10 kişi kadar mücadele veriyor mu? Evet.

Peki nedir bu nefretin nedeni?

Kötü oynuyor, gol kaçırıyor...

İnönü'de bir Beşiktaşlı futbolcuya kötü oyun ve gol kaçırma bahaneleriyle nefretle bakılıyorsa, "son barikat" yıkılmıştır. Hem de dıştan değil, içten... Bilerek ve de isteyerek.

mj23 dedi ki...

o değil de takımın rezil oyununu bu sezon örten adam serdar özkan.bu adamın oynadığı maçlardaki puan kayıplarından sonra takımın saçmalığı değil forvetle alakası olmayan bir kanat oyuncusunun kaçırdığı goller konuşuluyor.önemli bir kartını kaybetti md.gerçi elinde daha nobre var önümüzdeki sezon o yeter.

yuki the zorba dedi ki...

Serdar avucunun içine içine gelen fırsatı yaktı. Kabul edelim, bu sene taraftar destek olmadı... Geçen sene de taraftar destek olmadı... Peki ilk senesinde oyuna girdiği anları, oyundan çıkışlarını hatırlıyor musunuz?

Taraftar kabahatsiz demiyorum ama Serdar bu takımda son üç yılda örneğin Tello'nun bulduğu kadar kendini gösterme şansı buldu...

Ben kötü futbolcudur iyi futbolcudur tarafında da değilim işin.. Fırsat bulduysan, değerlendiremediysen; gidersin...

Bir de Allah aşkına gol kaçırdı diye vaziyet bu hale geldi demeyin; ben Sami Yen'den sonra kendimden çok Serdar için üzülmüş adamım, nitekim o maçta Ferrari tribüne gelip, bizleri alkışladı ve soyunma odasına öyle gitti. Oysa Serdar ona cesaret bile edemedi.. O maçı en çok hak eden adam olduğu halde, taraftar o anda bütün takıma sahip çıkmak için beklediği halde...

Serdar sadece mental vaziyetinin kurbanı da değil. Öyle olsa taraftarın hatası konusunda ben de hemfikir olurum... Kendisine bakmadığını dönem dönem çok net görebiliyorduk. Şu Beşiktaş'ta oynayamayacak adam mı Serdar kendine baksa? E napsın taraftar, elinden sigarasını da mı alsın? Bizim şirketin İstinye Park'taki mağazasına elinde sigara olduğu için girmediğini, sigarayı bitirip içeri girdiğini de biliyorum çok yakın zamanda... Hiç kusura bakmasın, yolu açık olsun...

Bir topçu düşünün pas vermesi gerekirken, şut atsın; şut atması gerekirken çalım atmaya çalışsın topu kaptırsın... Şut atarken önündeki 100 derecelik açının tamamı kaleyken, gidip topu dağa taşa vursun... Bunlarda hiç bir düzelme olmasın; hiç bir şekilde düzeltme çabası gözlemlenmesin... Üstüne bu kadar hata yaparken, sürekli tercih hatalarıyla dikkat çekerken; gitsin üzerine sigara içerken yakalansın; kendine ısrarla bakmasın... Bir kereliğine içti denilsin; sonra o bir daha yakalansın... Sonra da badem gözlü olsun... 1) Burak Yılmaz; 2) Serdar Özkan...

marpione dedi ki...

bu adama gösterilen sabır ve verilen şansın haddi hesabı yok. MD bu adama prens gibi davranıyordu ilk geldiğinde. büyük camiada oynuyorsan bahane değil sonuç üreteceksin. bunca bekleyişin sonunda serdar'ın bahanesi "huzur bulamadım" ise gitsin başka yerde arasın.

alper dedi ki...

gittimi ,ne zaman kime gitti.kutlamalar ne zmana başlıyor.adağım var o bu takımdan gitsin 10 garibana yemek ısmarlıcam.

birde yazıyı yazan arkadaş ikide bir demiş ki bir futbolcu düşünün diye.düşünemiyorum ki çünkü serdar özkan benim gözümde futbolcu değil ki.

gözüm görmesin umaırm bir daha.huzur islamda bu arada.onuda söyleyim.

el nino dedi ki...

Bu işlerin Serdarlarla Buraklarla alakası yok. Sen 20 yaşlarında daha futbolcunun f si olamamış çocukların önüne milyon dolarları döker, ona sen oldun mesajı verirsen maalesef bu çocuklar da böyle heba olur gider.
Eser çok iyi demiş, bu çocuk antremanlara 3 otobüs değiştirerek gidiyodu, şimdi altına bmw,mercedesle geziyo. Kaş daha 3 sene profesyonel futbol hayatı var , oynadığı maç sayısı 30 etmez, kaza yapıyor ,bakıyorum altında porsche. Bu kadar hızlı iniş çıkışları bu insanların kaldırması mümkün değil. Bu nedenle bu gençleri çok fazla suçlayamam . Bu baskıyı ancak yüksek mental kapasiteye sahip oyuncular kaldırabiliyor, Arda örneğinde olduğu gibi .Necip'i de bu kategoriye sokabiliriz.
Ancak ,taraftarı suçlarken de biraz insaflı olmak lazım. Tamam küfür ,hareket büyük yanlıştır. Ama serdarın eleştirilere kızmadan önce ben ne verdim bu camia, ne katkı sağladım da bu kadar para kazandım, lüks arabalara biniyorum vs diye sorgulaması da gerekir. Bunu yapmazsa samiyende de başı çok ağrır.

Adsız dedi ki...

Futbolcu derken?

beşiktaş'ı en az onun kadar seven çok insan var. bu kulübün profesyonel oyuncusu profesyonelce işine bakmak zorundadır. serdar duygusal olarak kulübüne fazlaca bağlı olmasına rağmen takıma katkısı kendi yeteneklerinin hep çok altında olmuştur. aslında serdar'ın başına gelenler malesef son olmayacak. altyapıdan gelen çoğu oyuncu için benzer duruma düşme potansiyeli vardır. daha düne kadar dolmuş parasını bulamayan adam birden milyon dolarları önünde bulunca bunun altında eziliyor.
bunu çözebilmek için altyapı'nın profesyonelleşmesi yani sıkı bir eğitim şart.
şaka değil ben yerli messi'miz olabilceğini düşünmüştüm vakti zamanında. ama malesef üzerine çok bişi koyamadı. gayse kendisi için yanlış bir tercih. başarılı olmasını isterim ama tr'de hele hele gayse'de bu çok zor. arda giderayak sedar'ın başını yaktı bence.

İsmail dedi ki...

Şu yazının aynısını Gökhan Zan için de yazılamaz mı?
Gerek ailevi ve sakatlık problemleri olsun,gerekse taraftardan destek görmeyişi olsun,bu yazının aynısı Gökhan Zan için de yazılabilir.Hatta Forza'da iki üç sene önce Gökhan Zan'la ilgili birisi başlık açmıştı,maçtan fotoğraflarını koyup,ne kadar Beşiktaşlı olduğunu,taraftardan destek görmediğini,sakat sakat maçlarda oynadığını vs yazıyordu,yani bu yazının Gökhan Zan için olanıydı.
Neden Gökhan Zan'dan örnek veriyorum?Çünkü,Gökhan Zan gittiğinde üzülen var mıydı?Eser ne düşünür Gökhan Zan için?
Gökhan Zan yaptığı kritik hatalar ve sık sık sakatlık problemi yaşaması sebebiyle taraftarın gözünden düşmüştü.Serdar Özkan da 8 yıldır bakın altını çiziyorum 8 yıldır bu takımda olup da bekleneni veremediği için taraftarın gözünden düşmüştür.
Beşiktaş'ta oynamak,askerlik yapmak gibi değildir,yani Beşiktaş'ta zorla oynayıp birşeylerden ödün vermiyorlar,eşek yükü kadar para ve şöhret kazanıyorlar.Bu sebeple Beşiktaş'a aldığı paranın karşılığı ve ya takıma duyduğu sevginin karşılığı olarak ellerinden geleni yapmalı ve taraftarın gözüne girmelidir.Şuan Necip'e nasıl destek olunuyorsa,Serdar'a da destek verilmişti,Serdar için heyecanlanmamış mıydık?
Yapmayın şunu,"kör ölür badem gözlü olur." şunu dedirtmeyin bana.

onur dedi ki...

Bir GS taraftarı olarak camianızı tüm içtenliğim ile kutluyorum. Ardarda iki senedir sakat, psikolojik sorunlu vs. ne kadar adam varsa "bak aslında bu adam süperdir de işte taraftar ısınamadı, MD sevmedi, başkan'ın kızına sarktı (şaka) vs." gibi bahanelerle bize kaskaslıyorsunuz ya helal olsun. Suç bizim enayi yöneticilerde tabii...

AQ-47 dedi ki...

Yuki haklı
Bu adama belki 1-2 yıldır sövülüyor olabilir, ama 5-6 yıldır da manyakça desteklendi
Mıymıntılığından doğru dürüst ağırlığını koyamadı ve hep silik kaldı
1-Burak, 2- Serdar demişler ben devam edeyim 3- İbrahim Akın, 4- Delgado...daha da sayarız aslında

anilton dedi ki...

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs212.snc1/7930_132731988877_581328877_2566974_4459218_n.jpg

Güle güle Beşiktaş'ın çocuğu..!

Yolun açık olsun...

Cherubim dedi ki...

Gariptir son dönemde altyapıdan çıkanlar Batuhan, İbrahim Kaş ve Serdar Özkan. Üçü de sorunlu ve postalandı. Sanırım bizim sorun altyapımızda, adamları altyapı liginde şampiyon yapmaya çalışıyoruz. Oyunculardan altyapıda uzun vadede nasıl faydalanırız fikri yerine şu anda nasıl işimize yarar mantığı hakim. Nihat sonrası doğru düzgün çıkan kimseyi hatırlamıyorum bizim altyapıdan. Altyapının yeniden düzenlenmesi ve amacının belirlenmesi gerekiyor..

Not: Necip daha taze olduğu için onu dışarıda tuttum..

Not 2: Sanırım Jessie de bu konuda bir şeyler yazmıştı daha önce altyapıyla ilgili..

Not 3: Nobre gitsin artık..

esgo dedi ki...

Şu 8 senedir bir şey vermedi muhabbeti iyiymiş cidden. Yahu yapmayın etmeyin 2007-2008 sezonu yani Ertuğrul Sağlam döneminde tanışmadınız mı bu çocukla ? Daha önceleri gidip de Sebat'ta, Samsunspor'da falan mı desteklediniz, naptınız ?

Tamam sevilmediğinin, beğenilmediğinin ben de farkındayım da şu 8 yıldır bir şey veremedi geyiği, biraz daha zorlasak Batuhan'ın ''Kral yapmayacaksın'' muhabbetini gölgede bırakacağa benziyor.

Bu çocuk zaten içinde bulunduğumuz sezona başlarken takımın as oyuncusu veya üzerine takım kurulacak potansiyelde bir oyuncu değildi ki, şayet kendini toparlaması, gerekli şansı ve huzuru bulması halinde iyi bir yedek ve alternatif gözüyle bakılamaz mıydı en başından ? ama yok biz gittik, takımın Delgado'su, Alex'iymişcesine beklentileri tavan yapıp, 2 maçta tekrardan ıslıklamaya başladık.

Maliyet/performans değerlendirmesine göre asla yer kaplamayan ve göze batmaması gereken bir adamın 4.hakemin elindeki ışıklı tabelada numarasını görmeye bile katlanamadık.

Neymiş efendim 8 yıldır bir şey verememiş, e ne yapacaktı ya 15 yaşında ? ya da kim ne yapmış Beşiktaş'ta 18 yaşından önce ?

ki son 2 yıldır adamın ağzına sıçıldığı konusunda her hemfikir, ee ne kaldı geriye ?

sozcelyk dedi ki...

serdar özkan kendisine küfredilmiş ne ilk futbolcudur ne de son

bana sövdüler sahip çıkmadılar diye takımdan ayrılması kendini suçsuz ilan etmesi anlamına gelir ki olay tamamen o değil.

tamam futbolcuya hele ki anasına bacısına küfretmek midesizliktir hayvanlıktır ama bunun önüne geçmek mümkün değil , tribünde iki koltuk yanımdaki adam rüştüye nobreye ibrahim kaşa ana bacı kardeş ne bulduysa her maç küfrediyo e napsın şimdi de onlar mı gitsin bana küfredildi sahiplenmediler bana diye

serdar kadar şans bulan ikinci oyuncu da güiza dır iu türkiyede kusura bakmasın olmuyosa olmuyodur o kadar maç oynadı aklımızda bıraktığı olumlu anlamda tek etki liverpool maçında topu bikaç futbolcuya çarptırıp gol yapmasıdır

onun dışında kendi deyimiyle beceriksizliği had safhadaydı , yukinin dediği gibi tribünlere bile gelmeye cesaret edemeyen bi yapısı vardı ve bence fenerbahçe deki deniz ali bilgin uğur boral tayfasının beşiktaştaki temsilcisiydi

batuhan bile bu takımda şans bulamayıp dehleniyosa serdar çok bile durdu

gs'ye gidiyomuş yolu açık olsun gökhan zan a bizden selam söylesin

AQ-47 dedi ki...

@sozcelykk

budur...
Uğur Boralla kıyaslamak bile yanlış bence, adam her fırsatta kendini gösterebildi...Serdar'da daha önce Ahmet Dursun'da gördüüm o isteksizlik, kafada bitirmişlik hali vardı hem de daha hiçbirşey bitmeden. Devre arası imza atarsın, sonra da oynamazsın, sittiret dersin onu anlarım da, bir adam 2 yıldır her maça o psikolojiyle nasıl çıkar onu anlamam...

matiasemilio dedi ki...

mustafa hocayı sevdiğim kadar nefret etmemin sebeplerindendir..
güle güle Beşiktaş'ın cocuğu..

Sertug Ozgur dedi ki...

su durumda serdar ozkan`dan kurtulmak dogrudur. in adnan we trust filan,gercekten.

kendisi nerede ne yapacagini bilmeyen bir futbolcu, sadece moral bozukluguyla,seyirci baskisiyla filan bu sac bas yolduran oyunu aciklanabilir mi sanmiyorum, bu yuzden gs`de yeni bir ayhan olabilir mi dusunmuyorum.

he serdar`i kotulemisken m.d zamaninda da en dibe vurdugu gozlerden kacmasin. en kritik maclarda tavsan cikararak oynatip, zayif maclarda oynatmamakla kendisinin harcanmasina katkida bulunmustur.

Gökhan dedi ki...

s.özkan'ı beğenmesem de severdim ve elinden geleni yaptığını düşünürüm ama bu saatten sonra artık s.özkan beşiktaş'a bişey veremezdi, o yüzden beşiktaş için bi kayıp yok bence. eğer gs'ye gitmezse başarılar dilerim.

erosabi dedi ki...

"kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur" geyiği dönüyor burada. tribünde kendisine edilen küfürlere eşlik edip, burada arkasından ağıtlar yakmak dansözlüktür.

"bir x düşünün" kalıbı da azalarak bitsin.

esgo dedi ki...

''tribünde kendisine edilen küfürlere eşlik edip, burada arkasından ağıtlar yakmak dansözlüktür.''

varsa burada öyle birisi veya birileri dansözlük yapmadan yaz madem.

Yukarida 1-2 yerde "Bu adam 8 yildir kulube bir sey veremedi" lafi gecmis ya, o ozetler her seyi. O cumle su demek: "Bu adam 15 yasindan beri kulube bir sey veremedi." E yuh?

Serdar'i Ertugrul ile tanidik. Ilk 4-5 maci, hic bilinmeyen biri icin cok iyi performans gosterdi, hemen "Messi" oldu. Havaya girdi, havaya sokuldu; o da sonunu hazirladi. Bizim futbolcularin cogu duzgun bir egitimden gecmedigi icin mental olarak olgun degiller, 30 yasinda akillaniyorlar. Serdar da o halti yedi.

Neyse, Ertugrul'un ilk senesinde "averaj" bir oyuncu olarak tamamladi sezonu. Sonra Mustafa Denizli, 4-3-3, Serdar'in bitiriciliginin olmadiginin kabak gibi goz onune serilmesi, ve de gol kacirdigi icin sovulen bir adam.

Serdar Ozkan, oynadigi maclari alin izleyin, Holosko'dan da, Tello'dan da, Ekrem'den de daha fazla kanat etkinligi yaratmistir. Ben takimin kanatta akan tek oyuncusu oldugu maclarda burada "Yeter artik al su adami Denizli" diye yorumlar okudum. Iyi-kotu oynamis fark etmez, her macin gunah kecisi Serdar Ozkan'di. Buna itiraz edecek yigit varsa arsivden teker teker alir girerim yorumlari, hic usenmem.

Simdi elimizde ne var?

1. Serdar Ozkan mental olarak olgun degil, ama diger "cilgin" oyunculara kiyasla cok goz onunde olup da kariyeri "kurtarilamaz" derecede batmaya giden bir adam degil.

2. Taraftar Serdar Ozkan'a takik durumda, agzi ile kus tutsa yaranamaz halde idi.

3. Kulup ve teknik direktor Serdar'i kurtaracak, bize yansimis hicbir girisimde bulunmadi.

Hal boyleyken butun gunahi Serdar'a atmak da dogru degil. Biraz donup kendimize bakmamiz lazim.

yunus dedi ki...

Herkes sıralamış:burak i.akın, o.koç, batuhan....
Çok süper bir düzenimiz var da bu oyuncular yeteneklerini gösteremedi.Bu takımdan her sene bir kaç tane genç yıldız çıkarıyoruz ama bu futbolculardan çıkmadı.kendi suçları...kadrodaki diğer gençlere bir baksınlar, hepsi nasıl birer dünya starı oldular...

tek bir şey düşünün.bu oyuncuların 17 yaşında bir ingiliz kulübüne transfer olduğunu...halleri böylemi olurdu şimdi

yilmaz dedi ki...

serdar futbolcu değil tarzı yorumlar çok haksız. bence sadece formu kötü son iki yıldır. allah aşkına bundan önceki şamp. ligi maceramızı hatırlayın. marsilya ve porto deplasmanlarında kişilikli oynayan tek adam oydu. keza liverpool ile içeride oynadığımız maçtada çok iyiydi. tello bi kanatta bu bi kanatta liverpool baya açık verdi kanatlardan.

kısacası bu adam ertuğrulun olduğu dönemde güzel oynadı. ama sanki daha sonra fiziksel olarak düşüşe geçti. o zamanda hep eleştirildi. bir-iki birim eleştiriyi hakederken 10-15 birim eleştiri aldı. yeteri şansı bulduğuna da inanmıyorum. bu takımda ahmet dursun 6-7 yıl oynadı gitti döndü bi daha oynadı. sizce hangisi daha bencil daha problemli?

yazıya sonuna kadar katılıyorum. adam en iyi oynadığı maçtan sonra tribüne gelmeye cesaret edemiyorsa, şampiyonluk kutlamasında yuhlanıyorsa, o zaman tüm suç onda değildir bence de.

sihroje dedi ki...

Meğer Serdar sütten çıkmış ak kaşıkmış da haberimiz yokmuş !!!

Olaya duygusal yaklaşırsanız sadece bakarsınız , göremezsiniz.Gereken sevgi ve saygıyı Beşiktaş taraftarı kendisine fazlasıyla göstermiştir. O bunu kaldırabilmiş midir ? Tartışılır.

Biz futbolcularımızı kötü performansıyla hatırlasaydık Bobo şuan Brezilya'da olurdu. Ama Bobo şuan burda , İbrahim Toraman da gönlümüzün tahtında. Messi nerde peki , floryada.

Pamukk dedi ki...

ben de 'verdiğin ve vermek isteyip de veremediğin' herşey için teşekkür ediyorum Serdar Özkan.
onun için en iyisi buydu, umarım başarılı olur.

tanju dedi ki...

futbolculuğunu geçtim, karakter olarak zaten beşiktaş'a yakışan bir futbolcu değildi. bilmediğiniz, bilmeden konuştuğunuz çok şey var.

pinokyo kaş'la beraber, bu adamın kulüpten defedilmesi hem gençler, hem de takım için fazlasıyla iyi olacaktır.

yediği kaba sıçan nankör herifler!!

Unknown dedi ki...

gs dan resmi acıklama geldi serdar özkan 3 yıllık imza atmış.

Alp dedi ki...

tamam, güzel; bunları düşünelim de, bir de "beşiktaşlılık" üzerinden prim yapmayı yeğleyen futbolcu olgusunu da ele alalım. yeterince çalışmayan, elde sigara bar-pavyon pozu vermekten kaçınmayan; 4 senedir aldığı onca şansa rağmen oyununu bir gram dahi geliştirmekten aciz kalan. üstelik yetenekli olmasına rağmen.

iş sadece "ben beşiktaşlıyım" demekle bitmiyor. demirören ekibini "beşiktaşlılık duruşu" kavramına vurgu yaptıkları için yerden yere vuruyoruz, haklı olarak. ancak tribünün romantizmine oynarken işini yapmaktan aciz kalan futbolcu da öyle kabahatsiz falan değildir.

evet, o futbolcudan önce çok kabahatli vardır, ama bu durum o futbolcuyu aklamaya yetmez.

Alp dedi ki...

ve ek olarak; serdar özkan'ı a takımda oynatan ilk hoca lucescu'dur. hatırlamadığım o maçta kendisini 20 dakika izleyip "büyük yetenek" demiştim. tıpkı şimdi necip'e dediğim gibi.

neyse ki necip aldığı şansları harikulade değerlendiriyor. kendinden beklenmeyen "fantastik" işlere girmiyor. pas hatası yaptıktan sonra "amınakoyim be!" deyip kafasını yere gömmüyor.

ya hadi arkadaslar sacmalamayin allah askina..
serdar ozkan gibi bir sunepeden biz kurtulduk..
duygusal - suslu cumleler, serdarin yeteneksiz bir adam ve Besiktas'ta oynayamayacak bir futbolcu oldugu gercegini gizleyemez..
diger genclerle serdari ayni kefeye koymayin..
serdar sunepe, yeteneksiz, laubali bir futbolcudur; bir nevi lincolndur..

bana "sen genclere karsisin" diyen bir arkadas vardi..hatta muhtemelen bu yaziyi yazan arkadas da benim icin aynisini dusunuyor..
ancak yaniliyor..ben her zmn diyorum ki; 18 kisilik kadroda fark yaratacak 3 yabanci olsun, gerisi bizim kendi genclerimiz olsun.ibrahim uzulmez gibi, xavi gibi 10-12 sene oynasin..
ancak serdarin boyle bir takimda asla ve asla yeri olamaz..

bana genc dusmani diyen arkadaslar; bir yusuf vardi sifonun oynadigi son zamanlarda..o gitigi zmn ne kdr uzuldugumu, gittikten snr da onu takip etmeye devam ettigimi, 'ah keske hemen geri alsak' dedigimi; batuhani gonderen yonetime kufur kiyamet bir mail yolladigimi; finkten eksigi olmayan hikmetin neden gonderildigini hala sorguladigimi; ernst kadar oynayan genc fahri tatani hala ozledigimi; ridvan geldigi gunden bu yana sol bek ismail-sag bek ridvan olsun diye kulube onlarca mail attigimi biliyorlar mi acaba !!
bu futbolculara sahip cikma, ondan snr serdar ozkan gibi bir kazma ustunden necip-muhammet polemigi yap..geciniz efendim !!

gecen sene gokhan zan, baki mercimek, serdar ozkan, nobreden kurtulmaliyiz acilen diyordum..3u gitti, darisi kazma nobrenin basina..

Yorum Gönder

Ara