.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Mayıs 2010 Cuma

Haber1903 - Euro2016

Yaklaşık 15-20 dakika sonra 2016 Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak ülke belli olacak. Biraz önce de aday ülkelerin sunumu tamamlandı, fakat sunumun sonlarına doğru Fenerbahçeli ve Galatasaraylı iki taraftarın birbirine sarılması ve Beşiktaş'a yer verilmemesi, sözüm ona tepki toplamış. Hatta haber1903 bu konuda yönetimin ne tepki vereceğini sorgulayacak kadar işi abartmış. Yapılan haber burada. Tabii sunumu izlemeyip direkt habere yönelenler, inşallah organizasyonu bize vermezler diyebilecek kadar saçma sapan bir ruh haline bürünüp, sinirini nereden çıkaracaklarını da şaşırmışlar. (Tepkiler haberin altındaki yorumlardan takip edilebilir.) Bir de not var: '' Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz '' İnsanları yok yere galeyana getireceksiniz, yaptıkları yorumlar ile bu taraftarı küçük düşürüp, itici ve sevimsiz kılacaksınız, F.bahçe - G.saray nefreti üzerinden hit alacaksınız, sonra da özel haber diye yayınladığınız safsataları milyonlarca Beşiktaşlıya yutturup ''Kaynak göstermeden kullanılamaz'' uyarısında bulunacaksınız. İstediğiniz bu olsun. Yukarıdaki haber, Haber1903 haberidir. Herkes duysun. Haber1903 haberidir! Bu da Beşiktaşlı ve Beşiktaş'a yer verilmeyen sunumdan bir kare * Ekşibeşiktaş haberidir, ama özel değildir. Dikkatli televizyon izlemek yeterlidir.

16 Yorum:

Cartalete dedi ki...

Derby Country poları diil mi o?

irlandalı dedi ki...

beşiktaş taraftarının gittikçe daha antipatik daha sevilmeyen bir taraftar kitlesi olması da işte bu tezcanlılar, bu cahiller yüzündendir kusura bakmayın. biz o videoda çıkmadık diye zaten kimse bizi sevmiyor, en iyi biziz çekemiyolar, bu ligden çekilelim diye mazlum edebiyatı yapan bir garip kitle var ki "beşiktaşın nazileri".

Cartalete dedi ki...

Bu "büyük takımları 2'ye indirme" geyiğine Beşiktaşlılar neden bu kadar sinir yapar anlamam zaten...

Büyük camia tanımı; puan durumu sıralamasıyla ya da dış etkenlerle bağlantılı bir durum değil ki...
Taraftar sayısı olarak bağlantılı bir durum.

Yani Beşiktaşlı'nın, Beşiktaş'tan vazgeçmediği sürece, 10 sene üst üste ilk 10 dışında kalması bile Beşiktaş'ın büyük camia olduğu gerçeğini değiştirmez.
Başarılı camiayla, büyük camia arasında fark vardır. Mesela 10 yıla yakındır PSG'nin başarıda adı geçmez, hatta küme düşüyorlardı geçen sezon.
Ama benim Fransa ve büyük takım diyince aklıma yine PSG gelir...

O yüzden, Beşiktaşlı'nın, Beşiktaş dışındaki insanların sözüne bakıp, anlamsızca stres yapmasına gerek yok.

Bu arada "Beşiktaş dostu!" Fransa aldı 2016'yı...
Bir turnuvayı kendi ülkemde izleme hayalleri yine suya düştü.

repLanigre dedi ki...

organizasyon da fransa'ya verildi bu arada

esgo dedi ki...

ilk kaybettigimizi duyunca cok uzulmuştum ama bu haberden sonra gerçekten çok sevindim yönetimin uyumaması lazım ama şimdi fenerasyon derki bizim haberimiz yoktu sinan çetin öyle yapmış o sinan çetin denen herifede yazklar olsun tanıtım filmi yapıcagına oglunu adam etsin

*

2 tane renkli koyarsan olacağı bu koysaydın dünyanın en büyük taratarını ÇARŞIYI şimdi burada kutlama yapacaktık ama olsun şimdide kutlama yapıyoruz içizdeki beşiktaş düşmalarının morarmasından dolayı

*

çok komik yaa, tanıtım sunumunda sanki çok tanınıyormuş gibisine fb forması koymuşlar:D:D Sonuç ne oldu?? Elde var SIFIR.. ohh olsun..

*

BEŞİKTAŞ taraftarını göstermeyen sadece eziklere kur yapan federasyona bu yakışır 13 dakkalık sunumda 1 saniye göstermezsen bizde seviniriz xD İLAHİ ADALET

*

iyiki de bu 2 travesti kılıklı renkli takım taraftarı arasında bir bjkli taraftar koymamışlar.dünyaya rezilmi olaydık

*

gese ve febe nin paralı askerlerinden oluşan ama kişilikleri 5 para etmeyen federasyonu Beşiktaşlılar olarak tanımıyoruz. Elbet birgün Türk futbolunun içine ettikleri pisliğin içinde boğulup gidecekler. Lanet olsun hepsine

*

dünyanın en ateşli avrupada ilk 3 te olan bir taraftar grubunun reklamda olmamasını kınıyoruz mahmut özgener istifa et senin fenerli olduğunu cümle alem biliyor yazıklar olsun ..... biraz karakterli olun be biraz ama sizde şeref ne arar ....

*

ve yüzlercesi ...

her okuduğu habere itimat edenlere zaten artık söyleyecek bir şey bulamıyorum da, haber1903'ün taraftarın ve Beşiktaş'ın sesi olma çabaları cidden komediden başka bir şey değil. Sessiz kalın arkadaş, bırakın fotmaç fanatik haberlerini copy paste yapmaya devam edin,en azından hesap soranınız olmaz.

gnyz dedi ki...

Bizim taraftarda eziklik almış başına gidiyor malesef. Yok inönü stadını almamışlarda iyi olmuş, yok Mahmut Özgener federasyon başkanıymışta iyi olmuş, yok gs-fbliler tanıtımda varmış Beşiktaşlı yokmuşta iyi olmuş... şaka gibi yorumlar.

Sanırsın Avrupa Futbol Şampiyonsaı Türkiye'de yapılsa ev sahibi kontenjanından gs ve fb turnuvaya katılacakta Beşiktaşlıları maçlara dahi almayacaklar. Sağolsun haber1903(q7 haberi bulamadılar bugün herhalde!) gibi tıklanma için yapmayacağı haber olmayan sitelerde veriyorlar gazı ondan sonra abuk sabuk yorumlar havada uçuşuyor.

Daha önce bu turnuvayı 2 kere düzenlemiş, 98de Dünya kupası verilmiş bir ülkeye bu turnuvayı tekrar veren Uefa ve platiniyede ne desek boş

aman arkadaş iyi oldu vermedikleri. şimdi 20166da kesin kupa tarihleri ramazana falan denk gelir. o zamana kadar bizim millet iyice yobazlaşır, içki içmeye çalışan turistleri falan kovalardı. bakalım bu sene dünya basketbol şampiyonasında neler olcak. kayseriden bi bomba bekliyorum. sırplar kayseri grubunda bi de zannedersem...

Pamukk dedi ki...

herkes hafayı yedi fanatiklikten gözler köreldi akıllar durdu,
haber1903 ü de ayrıca tebrik ediyorum

arriba dedi ki...

1) futbolla ilgili / futbol organizasyonu talebine yönelik bir tanıtımdan öte, otel reklamı gibi sunum hazırlarsan;

2) dünyanın en bilinen taraftar gruplarından biri senin ülkendeyken, sen iki güdik taraftar profiline atıf yaparsan;

3) lobi yapacak zeki adamın yoksa;

babayı alırsın..

esgo dedi ki...

Ulaşım ve konaklama alanında katettiğin gelişimi adamların gözüne gözüne sokmazsan, 7/24 futbolla da yatıp kalksan babayı alırsın.

arriba dedi ki...

Ulaşım ve konaklama alanında katettiğin gelişimi adamların gözüne gözüne sokma işini parti propogandası gibi yaparsan,

babayı alırsın..

arriba dedi ki...

ve gönül isterdi ki;

.bn. federasyon temsilcileri aziz yıldırımla voleybol maçlarında buluşarak harcadığı güzel vakitlerini biraz lobi yapmaya ayırsaydı.. göçeği atama sözü vereceğine, oy alma sözü alacaksın..

yoksa böyle babayı alırsın..

shibby dedi ki...

malum sitedeki malum haberin yorumlarını okudum. okumaz olaydım. yerin dibine geçtim. ne hallere düşmüşüz ya.

lanet olsun türkiyedeki en ateşli(!)(?) tribün oluşumuza!

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Rorschach dedi ki...

bu iki resim herşeyin özeti aslında.

üstte birbirine sarılmış sevinen iki renkli tip, altta ise tek başına boynu bükük duran bir beşiktaşlı.

bir kere böyle bir sunumda fb-gs-bjk renklerinin olması ne alaka. bursasporlular niye yok, trabzonsporlular niye yok bunları tartışmak lazım. takım propagandasının yeri midir burası.

ama illa böyle bir mizansen konulacaksa da o alt resimdeki beşiktaşlının yeri üstteki diğer iki arkadaşının yanı olmalıdır bu kadar basit.

bir de burdan haberin altındaki abuk subuk yorumları okuyup 'vah vah beşiktaş taraftarı ne hallere düşmüş' diye dövünen arkadaşlara seslenmek istiyorum. günaydın arkadaşlar burası türkiye. arada bir antuya ultraslana da bakın bakalım çok mu mantıklı yorumlar yapılıyor oralarda. bırakın taraftar forumlarını herhangi bir türkçe foruma girin bakın çok mu aklıbaşında tartışmalar devam ediyor oralarda.

Yorum Gönder

Ara