.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Mayıs 2010 Çarşamba

Ha Gayret ...

Rüştü Aziz Yıldırım’ın böyle böyle iddiaları var ne diyorsun ? - Ben kimseyi aramadım, kimseyle bu konuda konuşmadım Rüştü ama böyle böyle iddialar olunca şimdi insan ister istem … - Bu söylenenler ispatlansın yarın futbolu bırakarım Rüştü tamam da belki şöyle şöyle demişsindir de o yanlış anlaşılmıştır ? - Böyle bir şey söylemem mümkün değil, hukuk önünde hakkımı arayacağım Rüştü hani sohbet esnasında bu tip bir söz söylem.. - Tamam sattım.

52 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

bülent timurlenk gibi adamlara sorarız bu nasıl iş diye , sizin zakanız mehmet demirkol u anlamaya yetmez anlayamamışsınızdır der

mehmet demirkol tivitırdan ana bacı söver yanlış anlaşılır


rüştüyü ekran başında töhmet altında bırakmaya çalışır olayın aslını öğrenmeye çalışıyodum yæ der

M.A.F dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
asist time dedi ki...

Mehmet Demirkol'u bende hiç sevmem ama bugun ki canlı baglantı da bence Rustu'ye cevap hakkı dogdugu icin, iddiaları tek tek sorarak cevap hakkı tanıdı. Hem bu şekilde Rustu'de sıcagı sıcagına iddiaları yanıtlamış oldu. Şahsen son canlı yayında ben art niyet gormuyorum.

TA dedi ki...

demirkol aziz rüştü arasında tercih yapamadı:) kararsız kaldı demirkol.netcede yüzde 51 aziz dedi.

esgo dedi ki...

''İddialar ispatlansın ben yarın futbolu bırakırım'' dediği an bu iş bitmiştir abi, ondan sonra kapayıp çenesini oturacak ya da bundan önceki benzer iftira ve söylentilere verdiği tepkiyi verecek.

Hani bu tip iddialar bu tip söylemler bu tip asılsız ithamlar futbolu geriye götürüyor, futbolu kirletiyordu ? Tek kelime eleştiri getirdi mi Rüştü iddiaları yalanladıktan sonra ? İyi niyetmiş, peh ...

asist time dedi ki...

Iyi niyetliymiş demedim sonucta adam fenerli ne kadar iyi niyetli olabilir ki. Ama Rustu'ye istese orada daha neler neler sorardı. Bence cok abartılıyor.

Rustu basın toplatısı yapsaydı bence kendisi acısından bu kadar etki bırakmazdı. Dediğin gibi İddialar ispatlansın ben yarın futbolu bırakırım'' dediği an iş bitti.

Ama Rustu'ye 2 ayrı itham da bulunuldu biri telefon gorusmesi diğeri de yediği goldu. Yedigi gol ile alakalı da cevap hakkı tanındı ona da kısa ve net bicimde golun olusumunu anlattı ve kafalarda hiçibr soru işareti bırakmadı.

esgo dedi ki...

Abi işte -sözüm ona- Rüştü'yü aklamak için gayret gösteren bir adamın, bu konuşmaların ardından Aziz Yıldırım'ı eleştirmesi ve izlediği yolun yanlış olduğunu ifade etmesi gerekiyordu.

İşte, sen bunu yap(A)madığın vakit bu saatten sonra kırk tane açıklama da yapsan, ''aslında öyle değil de böyle demek istedim de'' desen kimseyi iyi niyetli olduğuna ve Rüştü'yü korumaya çalıştığına inandıramazsın.

Aziz Yıldırım canlı yayında iftira atmıştır, Rüştü üzerinden gündemi değiştirmiş, Rüştü'yü itham altında bırakmıştır. Rüştü de çıkıp bunları tüm samimiyetiyle yalanlayıp ''ispatlanması halinde'' futbolu bırakacağını beyan etmiştir.

Senin bunların üzerine ne söylemen gerekiyordu ve sen ne söyledin ya da söyleyemedin ? İşte, durum bundan ibaret.

Söz konusu iddiaların sahibinin Aziz Yıldırım olmaması halinde Demirkol'un ne şekilde açıklama ve yorum getireceğini de hepimiz az çok biliyoruz. Hele ki Rüştü bunları yalanlamışken.

AQ-47 dedi ki...

Fener medyası her zamanki gibi seviyeyi düşürdü, maskelerin düşmesi ne güzel.

Unknown dedi ki...

ortada bir iddaa var Mehmet Demirkol'da sorguluyor çok mu acayip

esgo dedi ki...

Rüştü zaten o iddialara cevap vermek için bağlanmış ve yalanlamıştır. Senin sorgulama ve üzerine gitme hakkın yoktur. Sadece Rüştü'nün konuşma hakkı vardır.

tearkan dedi ki...

Öyle veya böyle amacına ulaştı. Gündem değiştirip rezilliğini örtmeye çalışıyordu onu da becerdi. Zaten kimse çıkıp da hatalarını kabul etmesini falan beklemiyordu; ama bu kadarına da pes. Tek üzüntüm, bir tarafta ispatlanırsa futbolu bırakırım diyecek kadar kendinden emin birisi olmasına rağmen bir ay sonra kaynayıp gidecek bu beyanatlar.

molosztash dedi ki...

arkadaşlar yayını ben de izledim, Rüştü arkadaşlarını arama iddiasına eğildikten sonra Mehmet Demirkol "belki arkadaş arasında böyle bir şey konuşmuşsunuzdur, o buraya böyle yansımıştır" diye bir parantez açtı. Sonrasında Rüştü yediği golden bahsetmemişti hiç, ondan bahsetme şansı tanıdı sadece.

Ben de bugün kötü niyet sezmedim, MD'den.

sembolist dedi ki...

Benim anlayamdığım,büyük takımlardan bir futbolcu diğer büyük takımın şampiyon olmasını istememek hakkına sahip.
Bu futolcu fenerbahçenin rakiplerinden kendşi arkadaşlarıyla konuşablir,'bu maçı kazanın diyebilir'.
bunun neresi şike,neresi suç?
Peki Dereağzında Rüştü'yü dövdüren Aziz Yıldırım hakkında tek bir soruşturma açıldı mı?
Bu sezon hakem tartaklayan Aziz Yıldırım'ı isim vererek eleştiren tek bir gazeteci çıktı mı?(stadın her noktasında
kamerası olan lig tv'nin elinde bu tartaklama olayının tek bir karesinin olmaması da ilginç)

Adsız dedi ki...

niye arıyosun adamları be rüştü, adamın eline malzeme veriyosun... kimse sormaz aziz sen nerden biliyosun rüştü'nün bu adamları aradığını, sormazlar yoksa sen de aradın da bu adamları ordan mı öğrendin diye, sormazlar niye maçtan önce rüştü'ye inşallah iyi bir maç çıkarırsın diye haber yolladığını... murat şahinle 10 yıldan fazla arkadaş olduğunu, serkan'la, onur'la milli takımdan tanıştığını, bu adamların çoğunun idollerinden biri olduğun için onlara yardımcı olabileceğini söylediğini de bilmezler(veya salağa yatarlar).. sadece niye aradın derler. ah be rüştü biraz daha dikkatli olsaydın keşke :/

Unknown dedi ki...

keşke birazcık bekleseydin yazmadan önce beşiktaş resmi sitesinde de kabul etti aradığını hatta çok normalmiş gibi kabul etti demek ki Rüştü'ye 2-3 defa arkadaşlarını aradın mı diye sormakta bi acayiplik yokmuş.




Oyuncumuz Rüştü Reçber'in 24 saatini kulübü için harcayan bir sporcu olarak başka takımlardaki meslektaşlarıyla onların maçlarında korkmadan ve cesurca oynamalarıyla ilgili telefon görüşmesi veya şahsi görüşme yapması kadar doğal bir şey yoktur.

Adsız dedi ki...

rüştünün konuşması çok doğal bence de... aziz yıldırım'ın kardeşi niye rüştü'yü aramış ? onu söyledi mi aziz amca? veya rüştü'nün bu konuşmalarından nasıl haberdar olmuşlar? madem bu özel bilgiyi buldun bir yerden, konuşmanın içeriğiyle ilgili niye konuşmuyosun aziz amca?

bRn dedi ki...

Herzmnki Demirkol işte demek bile yeter aslında. E tabi böyle denmiyodu dimi. Boş konuşuyo oluyodun bu kdr söyleyince... Hiçbişey söylemeyen/söyleyemeyen insanlara karşı kullanılmaz mı?

esgo dedi ki...

Bugün Aziz Yıldırım'a eleştiri getirememek, Aziz Yıldırım'ın belirgin hata ve yanlışlarını ifade edememek, Türk Milli Takımı'nın kalecisi ve bu ülkenin en efendi sporcularının başında gelen Rüştü'ye yönelik iftiralara sadece ''işin aslı var mıdır?'' demekle yetinmek ..

İşte bu iddialar ve ithamlar, bir hafta sonra gündemden düşüp, çamur atanların yanına kâr kalacaksa, Mehmet Demirkol ve o'nun gibi bu ülke spor medyasının cesur! isimleri sayesinde kalacaktır.

@ dogukan

*Taşıdığın paragrafı
*Aziz Yıldırım'ın kardeşini Rüştü'ye yollamasını
*Rüştü'nün açıklamalarını, üst üste koyduğun vakit o paragraftan;

''Rüştü'nün aradığı'' değil, ''Rüştü aramış dahi olsa'', Aziz Yıldırım'ın yaptıklarının yanında Rüştü'nün eylemlerinin doğal ve normal karşılanması gerektiği sonucu çıkıyor. En azından benim anladığım bu.

bRn dedi ki...

Ciddiye alınmaması gereken bi sözdü, ahmetçakar toroğlu seviyesine yakındı Yıldırım'ın sarfettiği çoğu şey. Ama biz ciddiye alıyoruz, almak zorunda kalıyoruz yine.

Yorumlarda gördüğüm Demirkol, Rüştü'ye yardımcı olmaya çalıştı izlenimi. Öyle gözükmüyor, en azından Rüştü'nün 1-2 cümlesi yeterli, konuyu kapatıyor. Problem, Rüştü'ye olan tavır, üslup başkanlara karşı görülmüyor. Muhalefet edeceksin yahu gazeteciyim diyosun, en çok büyükleri başkanları eleştireceksin, sıkıştıracaksın. Konu Rüştü üzerinde kaldı mı kahve muhabbetini geçmiyor işte, boşver Rüştü'yü. Topçuyu suçlamışsın, neden!? de. Adam reddediyo, ne diyosun!? de.

Bobo, kaleci vs. o iddiaları atanlar hala biyerlerde konusuyo, ama konu hiç oralara dönmüyo demekle olmaz. Önce seni görelim, o adamlardan farklısın tabi, ama fark artmalı... Artmalı ki oyunun bu memleketteki bölümüne ilgim azalmasın.

Aziz Yildirim diyor ki konusmasinda:

"[Rustu'ye] haber gönderdim, "inşallah bursa'da iyi oynarsın da sana bir leke gelmez diye."

Yani Rustu'yu rakip takim oyuncularini arayip iyi oynamalarini temenni etmekle suclayan adam, bizzat Rustu'ye, bir rakip takim oyuncusuna, ayni temennide bulunuyor.

Rustu'yu sucladigi etiksizligi kendisinin de isledigini itiraf ediyor. Biz de burada "Aziz hakli, Rustu hakli" diye tartisiyoruz.

Sunu kimse gormuyor mu yahu?

tearkan dedi ki...

febeden açıklama geldi Rüştü kamuoyu önünde söz verdiği gibi futbolu bırakmalıdır diye.

Bu kadar gerizekalı olunamaz gerçekten.

Sade dedi ki...

bunlar değil mi maçtan sonra şampiyonuz diye sevinen her söylediklerine inanmayın be dostlar :D

Unknown dedi ki...

ahahaha noldu lan kendi siteniz itiraf etti rüştünün konustugunu rakip kalecilerle. hadi rüstü bırak futbolu. harbi kendi kendine göt oldu adam

AQ-47 dedi ki...

alideli,

kalecileri arayanlar mesleği bırakıyorsa ben hem rüştü'nün hem de aziz yıldırım'ın işi bırakmasına olumlu bakarım.

Unknown dedi ki...

ukan daha yarım saat önce rüştü öle bişey yapmamıştır diyodunuz noldu yimne döndüünüz.

hem rüştü demedi mi ispatlayın futbolu bırakıcam diye? azizle ne alaksı var şimdi . tey allahım ya

BJK4EVER dedi ki...

Kimse bana M.Demirkol'un iyi niyetli oldugunu anlatamaz. Iyi niyetli oldugunu dusunenler FB-BJK maci sonrasi Sergen'le yaptigi yorumlara bakabilir, ki NTV sitesinde var bu video. 'Herseyi elestiriyorum, Avrupa'yi takip ediyorum, cok bilmisim ve objektifim' ayagina yatip aslinda objektif olmayan ve ustundeki FB formasini belli eden adamdir, tipki Altan Tanrikulu gibi.
Ben bu piyasada SkyTurk Total Futbol ekibi, Mehmet Ozkan, Mert Aydin, Ugur Meleke disinda objektif ve kaliteli spor yazari goremiyorum....

esgo dedi ki...

@ 49-50

Güzel kardeşim, resmi sitedeki açıklamayla ilgili ne diyor (Mete Düren) Beşiktaş yönetimi ?

F.bahçe bu açıklama ve iddialarda bulunduktan sonra biz gidip bunu Rüştü'ye sorma gereği bile duymadık, bunlar doğal ve normal karşılabilecek hadiselerdir, ama yok Rüştü konuşmadım diyorsa da ''konuşmamıştır''.

Kısacası resmi sitedeki açıklama ''Rüştü konuşmuştur'' dan ziyade, konuşmasının normal karşılanması gerektiğini ifade etmektedir..Rüştü'de çıkıp zaten ''konuşmadım'' demiştir.

kapiş ?

TA dedi ki...

yüzde yüz gündem değiştirme durumu var ortada.klasik fb halleri.son 10 yıla bakarsak azizin buna benzer şeyler yaptığı görülür.4-5 gün bu konuşulur ve geri dönüşüm kutusuna yollanır.bence başarılı bir operasyon fb nin yaptığı.gündeme bomba gibi düştü.basın toplantısının düşünülen planlanan ana açıklaması rüştüdür.
gündem değişmesi istenmesinin nedeni ise bu travmayı başarısızlığı unutturmak.hedef saptırmadır.burdaki amaç söylenenlerin doğru olup olmaması değildir.bunun konuşulmasını istemektir.bu konuşulsun ki konuşulması gereken gerçek şeyler (yönetim hataları vs)konuşulmasın.travma büyük olduğu çok kısa zamanda bir basın toplantısı yaptılar.(sedece 3 gün!)
her başarısızlıktan sonra gündem değiştirme olayını fb iyi beceriyor doğrusu.hakkını vermek lazım.

Unknown dedi ki...

hadi ya zeki çocuk (eser) peki niye resmi sitedeki açıklamada bunu yazmamışlar ?

kaputt?

"Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali Yıldırım, kendisine Rüştü Reçber ile alakalı olarak ulaşan bu haberler konusunda Rüştü Reçber ile görüşmüş, bu görüşmede Rüştü Reçber kendisi ile alakalı olarak konuşulan haberlerin doğru olduğunu kabul etmiş ve bunun üzerine; yaptığının ahlaksızlık olduğunun kendisine hatırlatılması üzerinde endişeye düşmüştür. Akabinde; Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman ile telefonda konuşan Rüştü Reçber, yaptığının hata olduğunu kabul etmiş, bu lekeyi Bursaspor’a karşı hatasız oynayarak sileceğini ifade etmiştir. Hatta bu konuda, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali Yıldırım’a sms mesajı atarak hatasını kabul etmiş ve Bursaspor maçında bu lekeyi sileceğini yazılı olarak Sayın Ali Yıldırım’a göndermiştir."

demiş aziz başkan ve saz arkadaşları şimdi de. belli ki gece kibar feyzo'yu seyretmişler. birisinin "agam, bokunu yiyem agam" diyenin rüştü değil, feyzo olduğunu hatırlatması lazım.
hayır, sen rüştü'ye adam gönderdiğini kabul et. sonra da pişkin pişkin gel burada bunu savun.

--- spoiler ---
salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk ya.
---spoiler---

Kalten dedi ki...

@Aziz Bey'in aslanı arkadaş

Atmışız lan 2.'yi

Bu sabah geldi gol haberi

2-2 bitmiş bak

Ciddiyim bu sefer

Şaka yok

Unknown dedi ki...

harbi komiksin öldüm ahahah şükela

@49-50-51
ali yıldırım gidecek rüştü'yle konuşacak. rıdvan, aykut telefon edecek. sadece ve sadece masumca "rüştü böyle böyle demişsin. ayıp ediyon la" demek için.
yetmeyecek rüştü'nün verdiği(!) "hatasız oynayacam abey. valla bak." cevabına yorum yapacaklar. ondan sonra da bunun üzerinden ağlayacaklar: "hatasız oynacaktı. bize öyle demişti ühühü."
safım ben.

BJK4EVER dedi ki...

@aliveli

Senin 2.lik kutlamalarinda olman gerekmiyor mu? Istersen anons yapalim sitede???

Unknown dedi ki...

hadi diyelimki rüştü milleti aradı etti,neden o zaman çıkıp konuşmadında şimdi çıkıp konuşuyosun.rüştünün konuştugunu iddaa edilen maçlarda fb 3 puanı cebine koyarken laf yok şampiyonluk gidip verdigin sözler boş çıkınca bi rüştüye bi gökçege bi bakana sallayarak gündem degiştirmeye çalışcaksın.

m.gökçek ile geçmişte vederson,hurmacı,kocaman transferlerinde büyük aşk yaşayıp işler kötü gidince ayrılık ve hüzün rüzgarları ile saga sola savrulmakta tam a.yıldırıma yakışır bi hareket olmuş.

kveldsmork dedi ki...

vay be..ne kadar büyük adammış rüştü.
sen kalk,tek başına feneri şampiyonluktan et.
olayı buralara kadar bağladılarsa artık izninizle OHA ! demek istiyorum.
üstelik aradığı varsayılan -ki aramışsa da aramış olabilir- kasımpaşa ve ankaragücü kalecileri feci hatalı goller yemiştir...
bu nasıl motivasyondur?(üstü kapalı şike talebi)anlayan beri gelsin.

rüştünün bilerek yediği gollerin ilkini zaten milli takımda da yemişti.o zaman kimse çıkıp rüştü hırvatlara maçı sattı demedi.
2.gol zaten toraman başrolde.kimi neyle itham ediyor sayın başkan anlamadım?
ama basın açıklamasında gülmekten koptuğum andır.. salona dönerek : aranızdan birini bugüne kadar dövdüm mü,söyleyin hadi? dedi ya..
bu mudur başkanlık,bu mudur yöneticilik,bu mudur kurumsallık?
o kadar demokrat bir kurumsunuz ki basın açıklamasında soru almıyorsunuz,bizden başka büyük yok diyorsunuz,bizi kıskanıyorlar diyorsunuz,stadda olan vahşet anlarını zavallı,baskı altında kalmış,sinirleri yıpranmış kutsal fenerbahçe taraftarının duygu patlaması olarak geçiştiriyorsunuz...gerçek fenerbahçenin gerçek taraftarları o barbarlığın içinde değildir olamaz diyebilecek kadar yürek yok sizde...aziz başkan bile bunu diyemedikten sonra.hani fener tribünlerini çapulculardan temizlediğini iddia eden büyük başkan...

rüştüye dönelim..bu kadar yükleniyorsun adama,şikeci diyorsun,sporcu ahlakından bahsediyorsun.dön bak kulübüne...
penaltı kuyusu kazan futbolcunun neden kulağını çekmiyorsun,neden lugano beşiktaş tribününe eliyle 8 işareti yaparken neredeydin?ne ilgilendirir luganoyu beşiktaşın ŞL de aldığı sonuçlar?carlos yan hakemin üzerine suyu dökerken yada edu topu hakemin suratına fırlatırken neredeydi aklınız fikriniz?

hee onlar fenerliiii.onlar hazreeet.yok öyle yağma.

etikten,ketikten bahseden başkan geçmişinde hakeme o kupayı senin g.tüne sokucam diyen başkan,kendi kalecisini dövdüren başkan,hakem oadsı basan başkan,kadıköyde canlı yayında elektrik kablolarını kestiren başkan,balona siyah beyaz köpek çizdiren başkan,kapıcı rıza pankartı yaptıran başkan,derbide rakibini bayrağını göndere astırmayacak kadar etik başkan,şampiyonluklar sahada kazanılmıyormuş diyen başkan...

çok merak ediyorum.acaba şampiyon olsalardı,rüştüyü ortaya atacaklar mıydı?yoksa cumhuriyetin başkanı kasım kasım kasılıp,söz verdim mi yaparım mı diyecekti?

son bi şey.mosturoğlu,çok komiksin.

Sade dedi ki...

* Rüştü seneye de bizi şampiyon yapar mısın?

Unknown dedi ki...

önce adrüştü öyle bişey yapmadı
sonra ne var ki yapmışsa bilica çukur vs.

bu olay bile özetliyo sizi.

neo_494 dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Kalten dedi ki...

Uu ingilizce geldiyse flowing waters stop

neo_494 dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

hakaret ettim ve beş dakka sonra özür diliyip silebilirsiniz dedim

küfür çözüm değil beyler (adam haklı beyler yazmayın)

Unknown dedi ki...

valla diğer kaleciler için bu haberler çıktığında bırakın telefonla onları bağlamayı, konu hakkında konuşmuyorlar bile. "bu ülke de kaleci olmak zor iş, gol mü yedin hemen şikecisin sen" gibi şeyler anlatıyorlar.rüştü nün üstüne bu kadar düşmesi ilginçmiş. aziz yıldırım söyleyince doğru oluyor heralde bunlar. bu arada bundan sonra şampiyonluk yarışındaki rakibiniz kimle oynuyorsa kaleciyi arayıp" iyi oynarsın inşallah yareppim leke gelmez sana" demek serbest.

Unknown dedi ki...

http://www9.gazetevatan.com/kurbaniniz-olalim-maca-asilmayin/306397/5/Spor

Sertug Ozgur dedi ki...

rüştü bir ara sinirlendi demirkol'a. röportajın sonlarında. rüştü'ye cevap hakkı falan denilmiş de m.demirkol sürekli aynı sularda dolanıp durdu. 1 kere sorulur 2 kere sorulur

m.demirkol'a sizin hakkınızda a.yıldırım'dan aylık 50000 tl para aldığınız söyleniyor, doğru mu diye 5 farklı soruyla sorsam ne cevap verirdi acaba? insan utanır biraz.

ebu fısar dedi ki...

Biraz Ahmet Cakar aromalı maddesel gidelim:

1- Rüştü muhtemelen böyle birşey yapmış. Beşiktaş'ın resmi açıklamasından anladıgım bu.

2- Bundan kime ne?

3- Ha normal vatandaş böyle birşey yapsa pek sorgulanmaz da eger bunu bir kaleci yapıyorsa komplo teorisi çıkabilir, çok anormal değil bence. Çünkü "fenerbahce şampiyon olmasın iyi oynayın" telkinlerinde bulunan kaleci zaten en son maçta aynı mevkide kendi bulunacak. "Bu zihniyetteki adam kendi işini kendi halletmiştir son maçta" teorisi sanırsam anlatılmak istenen.

4- Rüştü de dahil Murat Şahin Serkan Kırıntılı, Ivesa vs. nin şike yaptıklarına şahsen inanmıyorum. Yedikleri goller basbayağı her sezon onlarca olan tipten. Yedirdilerse de helal olsun ben yedim.

5- Ovıroll, bunların hepsi safsatadır, hedef şaşırtmadır, üzerindeki baskıyı azaltmadır, kelle isteyen yeniçerilerin öfkesini başka tarafa kanalize etme çabasıdır. Aynen Demirören'in bu öfkeyi, bütün sezonun faturasını bilica'nın kazdıgı çukura, Adnan Polat'ın rakip takımın kalecilerine ve Franco'ya kesmesi gibi(Örn: Franco olayından sonra kimse GS nin bu seneki başarısızlıgından, Nonda'nın sezon ortasında gönderilme skandalından ve bunun sonucunda muhtemel şampiyonlugun kaybedilmesinden bahsediyor mu? Esamesi bile okunmuyor.)

Velhasıl kelam dostlar, bu adamlar bu işin kurdu, iktidarlarını koruyabilmek için her sene aynı taktikleri uyguluyorlar, üzerlerindeki baskı bir nebze olsun azalıyor vs vs. Maalesef taraftar kitlsinin büyüüüüük çogunlugu da bunlara inanıp inanıp saga sola eşine dostuna saldırıyor. Her sene aynı terane...

cha dedi ki...

sivasspor maçından sonra buralarda herkes yok abartıldı, hiç gerek yoktu bjk taraftarına yakışmadı diye başlamıştı bu blogda. tamam küfür kötü şey, stadlarda görmek istemediğimiz davranışlardan ama herkese anlayacağı dilden konuşmak gerekiyor. uzun lafın kısası öyle g.te böyle ....

stalker dedi ki...

meşhur sivasspor maçında m. demirkol da küfürlerden nasibini almıştı. o gün kendisine avazım çıktığı kadar küfür ettiğim için zaten mutluydum, bugün mutluluğum katlandı.

Kartal Bafiler dedi ki...

İşin içinde Fenerbahçe varsa Rıdvan'ı da bir Demirkol'u da bir , dikkat edin birbirlerinden hiç farkları kalmıyor.

Kasılmalarından anlıyorsunuz...

işin içinde fener kafası olursa bitiyor zaten. ismin önemi kalmıyor

bak ali veli'ye.

aklı başına, mantıklı, yapıcı bir arkadaş. ama mevzuu fener olunca her şey değişiyor

en büyük uyuşturucudan daha ekstrem kafa yapıyor

Yorum Gönder

Ara