.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Mayıs 2010 Çarşamba

Derin çukur

Fenerbahçe'nin basın açıklamasından: "...Takımımızın aldığı seri galibiyetlerin ardından ligde iddialı konuma gelmesi ile birlikte aklın alamayacağı hayali senaryolar yazılmaya başlandı. Özellikle belli bir televizyon kanalı ligin temiz olmadığını her fırsatta dile getirdi. Rakip takımların kalecilerinin ayarlandığı, kolay goller attığımız iddia edildi. Sırasıyla Leo Franco, Murat Şahin, İvecia ve son olarak Serkan Kırıntılı’nın maç sattığı iddiaları dile getirildi..." "...Şampiyon olmak adına şaibe yapmakla, karşı takımların kalecilerini futbolcularını ayartmakla suçlanan ve adeta her fırsatta futbol dünyasının derin devleti yakıştırması yapılan kulübümüz, başkanımız ve yönetimimiz acaba son maçta mı futbolcuları ayartmayı şike yapmayı unutmuşlardır..." Aziz Yıldırım'ın açıklamasından: "...Rüştü Reçber'e maçtan önce haber gönderdim. İnşallah Bursa da iyi oynarsın da sana bir leke gelmez diye..." Fenerbahçe'nin bitmek bilmeyen yeni açıklamasından: "...Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali Yıldırım, kendisine Rüştü Reçber ile alakalı olarak ulaşan bu haberler konusunda Rüştü Reçber ile görüşmüştür..." Şampiyonluk haftasında, kendilerini doğrudan ilgilendiren bir maçta oynayan kaleci ile maç öncesinde görüşen, etkilemelerde ve telkinlerde bulunan bir Fenerbahçe yönetimi çıkıp da kimseye masal anlatmasın. Bunu yapan Serkan'ı da arar, İvesa'yı da taciz eder, Murat'ı da silkeler. Kazdığınız çukurda boğuluyorsunuz, size çok iyi oluyor...

14 Yorum:

esgo dedi ki...

Şekip : Bursaspor'u şampiyonluğundan ötürü kutlarız, Bursaspor tertemiz bir şampiyonluk kazanmıştır.

Aziz: Bursaspor'un Beşiktaş'a attığı gol (şampiyonluğu getiren gol) şaibelidir.

yersen ..

azapaza dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

Baska bir yerde daha yazdim.

Fenerbahce diyor ki: "Rustu ile gorustuk mactan once, iyi oyna dedik, ne var?"

Ayni demecte gene Fenerbahce diyor ki: "Rustu'nun baska takim kalecilerine ayni seyi demesi ayiptir."

Ya bak vallaha edep falan dayanamiyorum, bu gerizekaliliktir; bu tuzaga dusen de gerizekalidir.

selo dedi ki...

artık gülmekten karnıma ağrılar giriyor.yeter aziz yeter fbli arkadaşlar daha fazla konuşmayın ve oturun yerinize. :)
jokond ellerine sağlık süper yazmışsın.

selo dedi ki...

artık gülmekten karnıma ağrılar giriyor.yeter aziz yeter fbli arkadaşlar daha fazla konuşmayın ve oturun yerinize. :)
jokond ellerine sağlık süper yazmışsın.

tearkan dedi ki...

Adam resmen çıkmış Rüştü'nün yaptığı yanlışı, Rüştü'nün yaptığı yanlışla düzetlmeye çalıştık diyor. Şaka gibi.

Pamukk dedi ki...

yani yazıdan da görüldüğü gibi kendi kendilerini ele vermişler, soruşturma açılsın.

RuFF dedi ki...

İnanılmaz güzel gündem değiştiriyorlar.İş yerindeki akıllı sandığım fenerliler bile ( aziz yıldırım düşmanı olmalarına rağmen) bu saçmalığı yemiş durumdalar.

1 hafta içinde iyi bir transfer yapıp gündemi tamamen değiştirirler merak etmeyin.

Pamukk dedi ki...

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, “Bu olaydan sonra Fenerbahçe’den Rüştü’nün arkadaşı olan kalecimiz Murat Şahin ile konuştum. Murat Şahin, Rüştü Reçber ile Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı öncesi Aziz Yıldırım’ın iddia ettiği gibi bir konuşmanın geçmediğini söyledi. Bizim hiçbir futbolcumuz Fenerbahçe maçı öncesi bu tür konuşmalar içerisinde olmadı”

Pamukk dedi ki...

Mete Düren, “Fenerbahçe kaybedilen şampiyonluktan sonra gündem değiştiriyor. Asıl konuşulması gereken olay Ali Yıldırım’ın Bursaspor-Fenerbahçe maçı öncesi Rüştü’nün evine neden gittiği ve ne konuştuğuduğudur. Fenerbahçe Rüştü’nün Ali Yıldırım’a attığı mesajı saptırıyor. Rüştü, mesajında kesinlikle özür dilemiyor. Rüştü’nün mesajında sitem var. Rüştü, mesajında diyor ki: “Siz beni yanlış tanımışsınız.” Burada özür yok sitem var. Her şey ortada. Aziz Yıldırım’a çağrı yapıyorum elindeki mesajı getirsin, bizim elimizdeki mesajla karşılaştıralım”

Pamukk dedi ki...

yönetim kurulu toplanmış bakalım ne dicekler

telefon dinlettirme fln mı var acaba bu kadar eminler madem:) çete bunlar çete sorguya alınsınlar

Pamukk dedi ki...

Süha Sidal ve Murat Şahin'i satın aldık itiraf etmesinler die

löl

bacon1903 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
bacon1903 dedi ki...

Aziz yildirimin yakin cevresine soyledigine gore rustu barcelonadan arkadaslarini aramis ve guizayi milli takima almamasi konusunda del bosqueye baski yapmalarini istemis!!!!Sertac Savas haber 1903de yorum kisminda yazmis.Madara oldukca madara oluyolar farkinda degiller!!!

Yorum Gönder

Ara