.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Mayıs 2010 Pazar

Buhran

15 Mayıs 2010 Tarihinde Yazılmıştır...

Çok bunaldım. Hani Beşiktaşlı'yız ya, romantik takılırız ya... Bu ara hiç keyfim yok... Beşiktaş hakkında bile düşünemiyor, düş kuramıyor, dahası hafızamı yoklayamıyorum. Sanırsınız ki CPU %100 kullanımda, üstüne ben hala CM açmaya uğraşıyorum.

Takip edemiyorum, KÜ #7 ne bilmiyorum, ama Mehmet Topuz'u alırsak 2 kupalı kapanan sezonun sonrasında ilaç gibi olur... Geçende Polat Tower'a iş için gittim, baktım bizim plazalar çoktan bitmiş, ne güzel para kazanırız burdan diye keyfim o kadar geldi ki kankamı arayıp semte indik, ballandıra ballandıra anlattım sanki benimmiş gibi plazaları. Meğer tamamı bizim değilmiş, meğer bizim olan tarafı da 40 yıllığına kiralayıp kiranın bir bölümünü peşin almışız. Şaşırdım; ama en çok da Topuz'a şaşırdım, meğer 1 yıldır Fenerbahçe'de oynuyormuş. Pazar günleri evde gömlek ütülerken ev arkadaşım Fener maçlarını izlerken kulak misafirliği olmuşluğum da vardı halbuki, adını duymamışım, belki de duydum da idrak yollarım çoktan iltihaplanmıştı.

Fener Türkiye Kupası'nı yine alamamış... Bunu da feysbukumdaki tribüncü Beşiktaşlı ve Galatasaraylı arkadaşlarımın postlarından anladım. Sezon boyu mabet belledikleri statlarını 2 haftada bir düzenli olarak ziyaret eden sevgili arkadaşlarım, kupayı Trabzon'un alışına anlamadığım bir şekilde seviniyorlardı. Ne de olsa buhrandayım ne de olsa idrak dip yaptı. Vardır bir bildikleri, ben bilmiyorum, anlamıyorum.

Son 5 ayda; pazarı çıkart, 13 saat ortalamayla çalışıyorum... Trabzon maçıyla havlu attığımız, yensek bile hayrını göremeyeceğimiz Fenerbahçe maçından sonraki sevinmek için sevmedik sözünün ahde vefası olacağı söylenen; ancak sadece Aziz Yıldırım'a iade-i itibar törenine dönen Sivasspor maçlarının olduğu günler haricinde de pek gülümsemedim. (İade-i itibar dedik, direk söyleyeyim ironi yapıyorum, o gün maçın başındaki küfürler önce bunalttı, bir yerden sonra oha çektirtti.)

Bunaldım... Bu hafta açılan maç postunun altına herkes bir şeyler karalamış. Şöyle olsun böyle olsun diye. Çok bunaldım... Ama bakarsınız pazar akşamı son dakikaya Fener Trabzon karşısında geride girer, biz de Bursa'ya yine son dakikada golü atarız, ve Saraçoğlu'ndak, 55,000 bin çok ama çok ateşli taraftar Beşiktaş'ın golüyle gol diye ayağa kalkar... Tarih 2009-10 sezonu şampiyonunu Beşiktaş yazmayacaksa ki yazmayacak umrumda değil ne yazdığı... Ama üstten ısıtmalı über konforlu medeniyet beşiğini dolduran 10binlerin Beşiktaş'ın golüyle ayağa kalktığını görürsem, içinde olduğum buhranın duvarlarını kırarım belki bir parça...

18 Yorum:

Neo Wan dedi ki...

enazından şükret günde 13 saat çalışabiliyorsun çalışmamak daha kötü aylak adam bütüngün kafasında maç oynatır kadro kurar transfer yapar. sana gelince senin bu buhranın 5 yıl daha sürer :)
(2003-2009-2015-2021...)

highhopes dedi ki...

başka takım taraflarının buraya gelip mastürbasyon yapmasını anlamıyorum

threepoint dedi ki...

@neo wan

şükretmeyi bilen biriyim. ancak aylardır bu tempoda çalışıyorum.

benim veya bizim buhranımız şampiyonluktan uzak kalınca olmaz, yani o yazdığın tarihlerin bir manası yok benim için.

yuki the zorba dedi ki...

Abicim, istediğin oldu... Oldu ama kallavisi oldu hahahaha :)))

Adsız dedi ki...

hem istediğin oldu, hem şampiyon olamadı ezikler... kurtul bu buhrandan, yazılarını eksik etme abicim :)

Threepoint'in istedigine bir de ender gorulecek ironi katildi, aman ya Rabbim.

Kalbi cok temiz adammissin threepoint'cim, cok...

Unknown dedi ki...

anons şakasın çarşı yapmış dogru mu acaba? eğer doğruysa .... : ))))))

sozcelyk dedi ki...

postu açmadan face sayfasında görmüştüm threepointin , dedim ki imkansız

açıp baktım ki

böyle bi öngörüş olamaz

what did you see on your flashforward ?

biri leri dedi ki...

başka bişey isteseniz olacakmış

bacon1903 dedi ki...

Olm dolar ne olacak???Euro ne durumda???Bjk seneye kacinci olur!!!Yuhh!!!!Nesin sen abi sozcelykin dedigi gibi flash forwardmi yasadin nedir????

Kalten dedi ki...

Threepoint arkadaşım, valla maçı izliyorum, son dakikada 2-2 oldu denince direk aklıma bu post geldi

Hakikaten hem bu gerçek oldu, hem de fener şampiyon olamadı.. Daha güzel ne olabilir? TV'de olsa hadi len derim :)

Yasin dedi ki...

fener maçını izliodum hakkaten son dakika da fenerliler sevinirken bu post aklıma geldi. tekrar bakayım diye pc başına oturdugumdaysa ronnie james dio nun ölüm haberini aldım... bütün sevincim içimde kaldı.

R.I.P. DIO!!!

threepoint dedi ki...

yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlarım. tek temennim biraz eksik de olsa gerçekleşti... bu arada Neo Wan'ı gören var mı?

Unknown dedi ki...

bence de haklı. bu daha sürer 2006, 2010... :)

threepoint dedi ki...

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=24+ekim+2007+be%C5%9Fikta%C5%9F+liverpool+ma%C3%A7%C4%B1%2F%2311289895

bu ilk bomba değil. müneccimle beraber mi kahvaltı yaptım anlamadım ki. bu küstahlıktan sonra itiraf da edeyim, başka bombam yok :)

tearkan dedi ki...

maçın sonunu izlerken direk bu yazı geldi aklıma.. bir insanın kalbinin temiz olması bu olsa gerek:)

aslkdhkasd neo wan nerde la? şimdi 2 dakikalık da olsa şampiyonluğa sevindiğine şükrediyordur diye düşünüyorm ben aösmdhasd

Pamukk dedi ki...

kapak olmuş biraz sanki

Yorum Gönder

Ara