.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Mayıs 2010 Çarşamba

Bugün 19 Mayıs, Kopuyor Bazen Kayış

26 Yorum:

Sade dedi ki...

Aziz Yıldırım = Antipati

irlandalı dedi ki...

http://1.bp.blogspot.com/_tqQqctd5Wdk/S_P4ZvsFDwI/AAAAAAAAAHY/Szml2LfV6ZM/s1600/fb2.jpg

lazım bunların alayına yağlı kayış

Unknown dedi ki...

sabah saatlerinde fbnin resmi sitesinin girişinde 19 mayıs ile ilgili giriş vardı,basın acıklamasından sonra bişeler oldu ve aziz yıldırım'ın fotosu ve sözü kondu.yakında bununlada ilgili webmasteri suclayıcı bi acıklama yapıp gündemi degiştirirler.

Unknown dedi ki...

evet biz fenerliler şerefsiz ve vatan hainiyiz hepimiz öyle. mesela abin, sınıftaki arkadaşın ya da baban. hiç bir fenerli atatürkü sevmez vergi kaçırır askerden kaçar.

mutlu musun şimdş eser?

esgo dedi ki...

Bu site zaten F.bahçe camiasını ve dolayısıyla taraftarlarını temsil ediyor. Sen kendince gerekli tepkiyi gösterip de şu tablonun yanlış olduğunu savunduğun vakit ''böyle F.bahçeliler de varmış'' diyerekten mutlu olabiliriz tabii, neden olmasın. Yoksa sözünü ettiğinin asker kaçağı ile bu siteyi yöneten zaten aynı kişi.

onur dedi ki...

Bir de kendilerine "Cumhuriyet" demiyorlar mı işte ona kopuyorum!

Unknown dedi ki...

hadi ya kopuyo musun . harika ya

@eser

evet kesinlikle haklısın doğru

Adsız dedi ki...

tebrik ederim eser güzel paylaşım... müsadenle çalıyorum :)

intuition dedi ki...

İnsanın biraz araştırması biraz öğrenmesi lazım. Hele ki bu insan blog yazarlığı yapıyor ve yaptığı blog ulusal bir televizyon kanalında reklam oluyorsa... O 19 Mayıs'ta fotoğrafı koymadı dediğiniz Fenerbahçe sabahın erken saatlerinde, hatta saat 2'ye kadar şu arka planı kullanmıştır.

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/19/3460.jpg

Açıkçası biraz araştırın öyle haber yapın. Tavsiyem budur. Zira böyle ancak ve ancak yalan yere Fenerbahçe'ye sövdürüp egonuzu tatmin etmekle kalırsınız. O da yalan olur gider.

Jokond dedi ki...

O zaman şöyle oluyor. 19 Mayıs saat 2'ye kadar kutlanmalı, saat 2'den sonra spor kulüpleri şahsi mastürbasyonluklarına kaldıkları yerden devam edebilirler. Hayır, yani şu görüntüye bile kulp buluyorlar ya helal olsun.

esperanza dedi ki...

2009-2010 sezonu boyunca 2-1 biten tum maclar hakkinda saibe suphesiyle sorusturma baslatilmali :/

intuition dedi ki...

Bu bir kulp değil. Bu bir bilmeden yorum yapmak. Misal hala deniyor ki "O zaman 2'ye kadar kutlanmalı." Fenerbahçe'nin bunu koyması gibi koymaması da kendisini bağlar. Ancak burada önemli olan yalan yanlış haber üzerinden Fenerbahçe'ye hakaret etmektir. Bu haber doğru olsa tepki konabilir ama belirli bir anda çekilen görüntüyle Fenerbahçe'ye saldırmak kime ne kazandırıyor, ego tatmininden başka? Ha ben bunları diyorum ve bunların Fenerbahçeliliğimle de alakası yok. Başta Jessie için "Yenilsen de Yensen de" isimli programı izleyen biriyim aynı zamanda. Derdim bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmamalı. Ben Beşiktaş ile ilgili bir haber bir yorum merak ediyorsam önce buraya bakıyorum ancak burada yanlış haber üzerine yapılan yorumları görmek oldukça üzücü. En azından fikir sahibi olmadan önce doğru bilgiyi öğrenmenizi isterim kendi açımdan.

Yahu burada saldirma falan mi var? Allah askina nem kapmayin yahu.

Bu post'u 2020 yilinda biri okusa ne der? "Ulan 19 Mayis 2010 tarihinde, butun buyuk kulupler bu bayrami kutlarken Fenerbahce'nin derdi baskaymis". E yalan mi?

Fenerbahce Baskani bugun kayisi koparmadi mi? Senelerdir ustalikla yuruttugu "hedef saptirma" cabalarina, daha da orijinal bir senaryo ile girismedi mi?

Olay budur.

Ki ben hicbir yerde ve zamanda ne resmi ne de dini bayramlari kutlarim, oyle de libosun onde gideniyimdir.

Bu olay baska olay, acin gozunuzu suna.

intuition dedi ki...

O zaman haber ile içerik/amaç alakasız olmuyor mu? Bugün Aziz Yıldırım'ın sizin tabirinizle kayışı koparmasının ifade edilmesi böyle bir haberle mi oluyor? Bu haber de tam sizin dediğiniz gibi bir anlaşılır. 2020 yılında bir konu olsa derler ki "Fenerbahçe zaten o bayramı bile kutlamadı başka şeyle ilgilendi."
Oysa ki bu bir dezenformasyondur zira Fenerbahçe o bayramı kendisi gerekli gördüğü kadar kutlamıştır belki de yansıtmadan daha fazla kutlamıştır veya aslında koyduğu resim bile yapmacıktır... Ancak bilinen bir şey vardır ki Fenerbahçe kendi istediği kadar kutlamıştır.
Saldırmadan kastım bu yazının üzerine gelen tepkilerdir. Resim önce buraya mı konuldu bilmiyorum ancak bu resimi gören Beşiktaşlı arkadaşlarımın epey hakaretlerine maruz kaldı Aziz Yıldırım veya gıyabında Fenerbahçe taraftarları.
Neyse sonuç olarak site sizin ve Süleyman da sizsiniz, derseniz ki başlık ve içerik/amaç %100 birbiriyle alakalı diye bize de susmak düşer.

Jokond dedi ki...

Yahu ister sabah sekizde ister öğlen ikide olsun, bu fotoğraf 19 mayıs günü site girişine konulmadı mı? 19 Mayıs kutlama mesajo kaldırılmadı mı? Hala neyin savunmasıdır bu? Biz 19 Mayıs'ı da kutladık sonra da narsizme ve hıyarlığa kaldığımız yerden devam ettik demek neyi savunuyor? Neyi temize çıkarıyor?

Başkan ne yapsa, çok afedersiniz sokağın ortasına kakasını yapsa başına çalıp taç yapacak hale gelen bir fenerli kitlesi oluştu. Ben bunu idrak edemiyorum...

Kalten dedi ki...

"Kakasını yapmak" konsepti çocukluğumdan çıktı geldi, çok acaip :)

intuition dedi ki...

19 Mayıs mesajının kaldırılma saatine göre mi konuşacağız? Açıkçası dün diğer sitelere bakmadım ama 19 Mayıs olduğu zaman Fenerbahçe bu görseli koymuştu. 14 saat kadar yayında kaldı. Misal Beşiktaş bunu ne zaman koyduğunu bilmiyorum ama yarım saat önce siteden kaldırdı görseli, şu anda görsel yok resmi sitede. Ne kadar koyulduğuyla mı ölçüyoruz bazı şeyleri ? Dakika hesabı yapalım o zaman da bilelim kim daha çok Atatürk'e bağlı. Kaldı ki neyin savunulduğu sorulmuş, savunulan bir şey yok, zira ortada bir suç yok. Ortada yapılmış bir dezenformasyon var ve ben de buna itiraz ediyorum. Savunulacak bir şeyin olması için önce suç/yanlış olması gerekir.
Ha bu arada Aziz Yıldırım'ı da pek sevmem, camia için kötünün iyisidir.

Jokond dedi ki...

Hani ortada bir hata yok sadece dezenformasyon var diyorsun ya en baştan olalım o zaman. Adı üstünde 19 Mayıs Spor Bayramı olan bir günde bu kadar kin, nefret içeren bir basın toplantısı yapmak en büyük hatadır. Akabinde 19 Mayıs'ta o bayram görselini kaldırıp yerine başka bir şey koyabilmek için olağanüstü bir şey yaşanması gerekir. Maden faciası yaşandı mesela, gitse onun görselini koysa ayakta alkışlarım. Madencilerin acısına ortak oldu diye duygulanırım. Ama yerine konulan görsel o kadar hödükçe bir şey ki. Üstünde konuşmak bile boşa zaman kaybı olur. Böylesine çöp beyinli bir zihniyetin yaptığını bir kenara atıp "aslında sabah koymuşlardı, 14 saat yayında kalmıştı" argümanlarıyla üste çıkmak hem ayıp hem de komik oluyor. Dezenformasyonun kralını aziz yıldırım ve saz arkadaşları yapıyor.

intuition dedi ki...

Hah şimdi bu konu ayrı. Toplantının yeri ve saati doğru muydu? 19 Mayıs olduğu için hak verebilirim bu yorumunuza. Zira 19 Mayıs'ta gereksiz bir gerginlik olur. Ki ben de sadece Şekip Mosturoğlu okuyup gidecek sandım TV başına geçince. Ki o metin daha okunmadan siteye konmuştu ve çok güzel yazılmıştı.
Aziz Yıldırım'ın mesajları Fenerbahçeli olan herkesi sevindirse de, zira sizin düşüncenizi bilmiyorum ama Galatasaray maçından beri Fenerbahçe hep kalecileri satın alıyordu, hep şike hep şaibeyle maç alıyordu diğer kişilere göre. Açıkçası bana son derece mantıksız gelen ve tamamen karalamak için elinde done olmadan yapılmış suçlamalara cevap vermesi gerekiyordu taraftara göre, diğer insanları mutlaka kızdırmıştır, başkan da zaten Fenerbahçe taraftarı için yaptı o konuşmayı. Tarihi farklı olabilirdi katılıyorum buna ki önünde daha çok zaman vardı, herhalde daha fazla yıpratılmak istemedi kendisi. Sonuç olarak dediğim gibi toplantı zamanı ve tarzı konusundaki eleştirilere katılabilirim ancak anlık tepkilerden oluşan görselin sanki hep oradaymışcasına gündem edilmesini doğru bulmuyorum çünkü elimizde doğru örnek de var.
Neyse sonuçta derdimi anlatamıyorum gibi hisse kapıldım zaten şampiyonluğu kaybetmekten öte bir de stadyumda yaşadığım rezilliğin sıkıntısı var üzerimde her lafım polemik olacak gibi geliyor :)

intuition kafa az basıyor sende zannedersem :) mesele burda 19 mayısta atatürk fotosu koydun mu koymadın mı değil. (taraf da mesela hiçbir bayramı kutlamaz, sırf bu yüzden sorosçu ilan ederler güzelim gazteyi, neyse.) sen en başta 19 mayıs fotosu koyduğuna göre günün anlam ve öneminin farkındasın demektir, ve aynı günde utanmadan sıkılmadan çok sikko bir beyin örneği sergileyerek en büyük benim, yok benim sikim daha büyük götüme bile değdirebilirim, öyle kocamanım ki tüm dünyayı içime alabilirim temalı muhteşem bir fotoğraf koyuyorsun siteye. işin komiği türkiye'nin en büyük kulübü de değilsin. hani madem bu kadar gerizekalı bir camiasın, bari bu kadar belli etmeyin diyoruz biz burada tüm arkadaşlar.

intuition dedi ki...

He sorma epey az basıyor ne yapalım sizin kadar süper zeka olamıyoruz. Hepiniz bir Einstein, hepiniz "İstese atom mühendisi olurdu" insanlarısınız.

yok kafa az basıyor falan gibi eşyler söyleyip hakarete yaklaşmayın lütfen

sadece fenerbahçelilerin klasik "mevzuu fenerse, şuur teferruattır" yaklaşımı.
hala ama siz ama blmem ne. yahu hakkat fener kafası dünyadaki en büyük uyuşturucu kafasındand aha ilginç yahu.

bence narkotik polisi fenerbahçeliliği kontrol altına almalı aksjdhkjasd

Pamukk dedi ki...

habire kıvırmaktan oluyo bunlar

bacon1903 dedi ki...

Sok Sok Sok!!!!Volkan Fbden Kovuldu!!!Aziz yildirimin yakin cevresinden ogrendigine gore rustu Ts macindan once volkani aramis olm azcik ustunde emegim varsa sacma bir gol ye de su azizden intikamimi alayim demis!!!!

Zibidi dedi ki...

bana kibirin resmini çizebilirmisin Abidin?

helldoradotcom dedi ki...

beyler herifler yogun bakimda bile degiller su anda! Hasta ex oldu coktan! 19 mayis, 23 nisan, 4 temmuz gorecek halleri kalmadi kimsenin. bundan sonra ilk onemli tarih rahmetlinin 40'idir. Allah rahmet eylemesin!

Yorum Gönder

Ara