.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Mayıs 2010 Salı

Anket

38 Yorum:

Unknown dedi ki...

takımım başında seni görmek isterim

büyük orospusun jessie

Deniz dedi ki...

"Büyük takım tek forvetle oynar mı yeaeae" diyenlere karşı duramayan bir omurga(sızlık) örneği gösteren Ertuğrul'dansa Mustafa'nın tavşanlarını tercih ederim.

selo dedi ki...

@aliveli

koçum benim şampiyon oldunuz bunların hepsi kötü bir kabustu hadi çıkın kutlayın.






şaka yaptık şaka yaptık :))

Pamukk dedi ki...

bursada basından etkilenme durumu yoktu, bizde her eleştiriye de yönetime de dik duramadı özellikle yabancılarla geçinemedi. bizde olmayacaktı. o yüzden MD.
ama bursada yaptıklarını beğeniyorum.

Sertug Ozgur dedi ki...

hiçbiri. ertugrul sağlam bir kaç sene daha bursada kalsın, denizli de çeşmede.

Pamukk dedi ki...

2sinden birini seçicen ama

mit dedi ki...

Ben Lucescu'yu görmek isterdim. O gitti gideli Beşiktaş adam olmadı.

Unknown dedi ki...

silin ya benim küfürlü yorumları ben rahatsız oldum.

allah bir daha ertuğrul sağlamı beşiktaşımın başına getirmesin AVRUPA KUPALARINDA KAÇ YERİZ DİYE DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI YİYODUM

İKİSİNDEN DE NEFRET EDİYORUM.KEŞKE FENER BİR SALAKLIK YAPSA DA DAUM'U KOVSA.DAUM BU TAKIMI SENEYE AÇIK ARA ŞAMPİYON YAPAR.ŞU ANA KADAR BEŞİKTAŞ'IN BAŞINDA SAĞLAM 3 HOCA GÖRDÜ BU GÖZLER.LUCESCU,DEL BOSQUE VE DAUM.GERİSİ YALAN.

sevgili aliveli

biz de rahatsız olduk ve bu rahatsızlık nedeniyle onun orada kalmasıa karar verdik.

hepimiz bakıp rahatsız olalım ve yorum yazarken denyolaşmayalım dedik. (sana denyo demiyorum, DİKKAT!)

Unknown dedi ki...

ölene kadar mustafa denizli.

salih demir dedi ki...

tabi ki mustafa denizli abi unutmayın liverpoolu metalisti unutmayın derbilerde 15.dk.yı goremeden ümitlerin bittiğini eyvallah ertuğrul sağlamı severim sayarım yaptığı iş de az buz değildi ama bize çok kötü futbol oynatıyordu abi onun yanında mustafa hoca mourinho kalır bence.

EnisteKolaKoy dedi ki...

Galatasaray Futbol A.Ş. ile futbolcular, Beşiktaş A.Ş.’den Serdar Özkan ve Bucaspor’dan Mehmet Batdal arasında, Haziran 2010’dan itibaren üç yıl boyunca geçerli olmak üzere sözleşme imzalanmıştır.

EnisteKolaKoy dedi ki...

kesinlikle mustafa denizli bence de. şampiyonlar liginde deplasmanda bırakın golü, kaleye toplam 3 şut çekmemişizdir.

yılmaz vural gelsin...

open your mind dedi ki...

tabi ki mustafa denizli

çapsız ertuğrul'un fetullah hocasından alacağı icazeti göreceğime mustafa denizli gibi kaliteli bir insanın takımımı kötü yönetmesini tercih ederim

open your mind dedi ki...

ayrıca gs resmi sitesi serdar özkan'la imzaladığını açıklamış.

tanrım sana şükürler olsun, inönü'ye koşup fenerliler gibi timsah yürüyüşü yapasım var

RuFF dedi ki...

İlk uefa maçımız temmuzun 15 inde.
Yani transferlerin haziranın ortasına kadar bitmiş olması gerekiyor.

1 haziran da transfer sezonunun açılacağını bildiğimize göre bu yönetimin 15 gün içerisinde tüm transfeleri sonlandırması lazım.Buna gidecek olan yabancıların gönderilmesi de dahil.
Peki sizce bu yönetim bunları yapabilir mi?

Kendi fikrimi söylemem gerekirse bu yönetim hiçbirşeyi beceremeyecek ve biz şuanki aynı kadro ile uefa maçlarına başlamış olacağız.

Unknown dedi ki...

ruff bu yönetim kadar kafana taş düşsün.

Unknown dedi ki...

tabi ki md.ertuğrul bu sene bursa'yı şampiyon değil de 4. de yapsa başarılı sayılacaktı. başarılı sayılmasının tek sebebi şampiyonluk değil bu tip başarıya alışık olmayan bi takımı ligin güçlü takımlarından biri haline getirmesi. beşiktaş hala ertuğrul için 2 numara büyük. metalistten 4 yiyip hayat devam ediyor dersen seni kapının önüne korlar. ha ben onun başarısını istiyorum. hırs yapsın daha iyi olsun gelsin beşiktaşımıza.

Kurtulus dedi ki...

sezon başı bursa nın başında md olsa 6. veya 7. bitirirdi sezonu bursa.
beşiktaş ta ertuğrul olsa en kötü 4. olurduk.
mustafa denizli en büyük balon td bu ülkedeki.

Kalten dedi ki...

Üç-beş sene sonra kendine güvenini ve karizmasını iyice arttırmış bir Ertuğrul'u Mustafa Denizli'ye tercih ederim, çünkü Ertuğrul'un kültüründe karizma ve etki biraz da yaşla geliyor, en azından kendi kafasının içinde. Bu yüzden onu büyük takıma daha önce yaptığımız gibi gençken göreve getirmek "aman efendim", "tamam efendim" olmasını sağlar.

Başka bir deyişle kendisinden bahsedilirken içgüdüsel olarak "Ertuğrul Sağlam" dedirtmeye başladığı zaman Ertuğrul'u isterim

turkkant dedi ki...

Ş. Ligi'nde 8 yedik diyenler tamam da, M. Denizli'nin Ş. Ligi kariyerine bir bakın Allah aşkına. Şaka mı yapıyorsunuz. Adam Fener'de 6'da 0 yaptı, bizde Manch. maçını çıkarın kendi sahamızada "0" çektik 0. Sağlam'la Marsilya ve Liverpol'u yenmiştik hatırlatırım.

Denizli hocadan çok yönetimin abuk subukluklarını dizginleyen güçlü bir lider. Ama taktik, teknik beceri olarak Sağlam bence Denizli'nin çok önünde.

Seba dönemi gibi sakin, aklı başında bir yönetimimiz olsa, Sağlam gibi bir hoca Beşiktaş'ta çok iş yapardı. Ama bu yönetimle başarı için hocadan fazla şeyler gerekiyor. O yüzden Denizli'lere muhtaç kalıyoruz.

Özetle, Yıldırım Demirören gibi bir yönetimin varsa Denizli; Seba gibi yönetimin varsa Ertuğrul Sağlam.

mcihan dedi ki...

liverpoolda 4-0 dan sonra serdar kurtuluşu çıkarıp higuain i alan Ertuğruldansa denizlinin kehanetlerini dinlerim daha iyi :)

Sercan dedi ki...

Mustafa Denizli'nin Futbol şube sorumlusu,
Ertuğrul Sağlam'ın Teknik Direktör olduğu çözüm olsa en güzeli olur.

BJK4EVER dedi ki...

@Kurtulus

Nasil balonsa, adam her uc buyugu sampiyon yapti, milli takimi ilk defa Avrupa sampiyonasina goturen hoca. Ve cok basarisiz dendigi Sampiyonlar Liginde GS ile yari final oynadi, ki bunun ustune cikan takim olmadi. Artik nasil balonsa, hayret......

Ahmet Canseven dedi ki...

Ertuğrul oyun sistemi, top rakipteyken tüm takımın kendi sahamızda beklemesine dayalıydı. Yalancı presin zirvesindeydik o zamanlar. Cissenin orta sahadan Uğur İnceman gözetiminde aldığı oyuncuya ,bizim ceza alanına kadar töbe ilişmeden, 2 mt yanında iştirak ettiğini gördü bu gözler. Top çalma işte maç başı bir iki tane olurdu. Top kaybı ise hak getire. e yeter, kafi...

Rakip futbolcular 5 dk topla oynamaktan sıkılıp ve topu bi kıyıya, yada taça atarlarsa ancak hucum ederdik. O da iki ileri bi geri...

Ha Bursaspor öyle mi ?
-Değil.
-Ama burasıda Bursa değil.

Hatalı hatasız her karardan sonra klubeden fırlayan, maç sonu sürekli "ben hakem konuşmam ama bıy bıy bıy" diye sıralayan, İvankovun 10 cm önde kullandığı penaltıda "Antalyalı futbolcular penaltı noktasını eşelemiş" iftirasını atan( belkide Blica olayının fikir babasıdır ) bir teknik direktördense sonuna kadar Mustafa Denizli...

@lperen dedi ki...

ersun yanal gelsin

ian dedi ki...

genel olarak sabırsız, günlük başarı peşinde koşan, en ufak başarısızlıkta kelle isteyen bir taraftar yapımız olduğu için, mustafa denizli diyorum.

kişisel olarak bakarsam, iki hocayı da ayrı ayrı severim. farketmez yani, ikisi de olur.

mustafa hoca iyi bir lider, yanına birkaç dinamik ve yenilikçi isim koymak gerek bence. biri tayfur olabilir. daha fazla sorumluluk almalı bu yanında olması gereken isimler.

Gökhan dedi ki...

beşiktaşlı olduğumuz için mustafa denizli diyorum. bursaspor ya da başka bir anadolu takımını tutsam ertuğrul sağlam derdim.

marpione dedi ki...

bence bu iki teknik adamın beşiktaş maceraları büyük takım yönetmenin sadece "teknik" kısımda bitmediğini, "direktör" kısmının da ne kadar olduğunu ortaya koyuyor.

beşiktaş gibi takımlarda çalışacaksan sadece vefa veya sevgi yetmiyor. bu camialar sonuç bekler, başarı bekler. futbolcusu pahalı ve kariyerlidir. antremanı basın ordusu izler, her hafta hakkında 50 tane yazı yazılır ve kaybettiğinde verilecek hesap ağırdır. ertuğrul sağlam kaldıramadı o dönem büyük takım yükünü.

yukarda yazılan yorum en doğrusu, md genel direktör, sağlam teknik direktör olarak en iyi kombo olurdu.

b.b.king dedi ki...

bi yanda mustafa denizli nin daha lig bitmeden sezonun en iyi hocası sağlam dır demesi hadi onu geçtim geçen sezon şampiyonluğu kutlarken bu kadroyu kuran, sezonbaşı kamp çalışmalarını yapan ve sezon ilk haftalarında puanları toplayan hocaya yani ertuğrula teşekkürü..bi yanda muhabirin iki sezondur türk hocalar şampiyon ne düşünüyorsunuz sorusuna evet geçen sezon başı çok iyi çalıştık deyip takımı ikinci yarı uçuran denizliyi anmayan ertuğrulun çiğliği...üstelik bu adam şu günlerde tevazu kralı başımıza..tabi ki denizli..bu bile adam gibi adamın kim olduğunu gösteriyo..ertuğrulun ve sinan ın yüzünden yabancı alamıyoruz şu an..kurduğu dandik kadroyu şampiyon yapan hocaya teşekkür edeceğine ordan kendine pay çıkaran adamdan hayır gelmez ...

mustafa denizli'nin istifa edecegi söyleniyor. alacaklar yüzünden. açıkcası mustafa denizli'nin bir bucuk yılda oynattıgı futbolu ofsayt kuralını bilen herhangi biri de oynatırdı. mustafa denizli'nin futbol anlayışı ile beşiktaş bir yere gelemez. seneye aynı görüntü devam eder.

AQ-47 dedi ki...

İkisi de siktirsin gitsin, Lucescu gelsin...Defanssa defans ataksa atak...en azından taktiğimiz belli olur

Adsız dedi ki...

MUSTAFA DENIZLI.

ertuğrul sağlam; been there, done there.

bRn dedi ki...

mecburuz, kısa çöp çekecez yani..

Yorum Gönder

Ara