.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Nisan 2010 Cumartesi

TSL: Beşiktaş - Sivasspor

24 Nisan Cumartesi İnönü Stadyumu / 19:00

26 Yorum:

Radyo 1903'te Queresma transferi her an bitebilir dendi.Sizce doğru olma payı var mıdır ?

smyrnian dedi ki...

'Kongre zamanı ''Beşiktaş'ın sahibi 22 bin kongre üyesidir'' diyenler, şimdi ''camia'' lafını ağızlarından düşürmüyorlar. Taraftar protestosunu destekliyorlar. Muhtemelen yarın staddan tepki bekliyorlar. Sonrasında çıkıp ''işte görüyorsunuz'' diyecekler ve bu devran sürüp gidecek. Futbol ortamındaki aktörler değişmedikçe, gücü elinde bulunduranın tehditleri yanına kar kalmaya devam ettikçe ''hakem'' demeye; zaman zaman kötü niyet, zaman zaman da yetersizlik tartışması yapmaya devam edeceğiz'


şahane organizasyon yapılır yönetim de kullanır bunu noatın dedii gibi

Sertug Ozgur dedi ki...

@rogerio da silva bobo

Quaresma'nın Beşiktaş'a gelmek istemediğini, sporting'e gitmek istediğini okuyorum. Inter de benfica ve sporting'e karşı takasta kullanmak istediği haberleri çıkıyor. Inter bu sene elinden çıkaracak o kesin, fakat bu kadar erken transferin bitirileceğini hiç düşünmüyorum.

stfud dedi ki...

rıdvan oynuyor sonunda.bakalım nasıl bir oyuncuymuş.45 dakika oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam, pek bir şey anlayamamıştık..

Ze1903 dedi ki...

Rıdvan var bu seferde İsmail yok

Kalten dedi ki...

O şort nedir yahu

Ze1903 dedi ki...

İlk yarı boyunca aziz yıldırıma sövdük ve uzun top şişirdik.

marpione dedi ki...

takımı desteklemek yerine aziz yıldırıma küfretmeyi tercih eden bir stad dolusu maldan başka bir şey göremedik ilk yarıda. aferi sürün aziz'le federasyonun ekmeğine yağları.

Ze1903 dedi ki...

Holosko hakkaten futbolcu değilsin ya

Ze1903 dedi ki...

Holosko hakkaten futbolcu değilsin

Ze1903 dedi ki...

3. kez Holosko hakkaten futbolcu değilsin

Ze1903 dedi ki...

Holosko yaaaee gördünmü gol attı yaaaee..Tello,holosko düşün şu takımın yakasından

BJK4EVER dedi ki...

Forvetlerimizin acikzligi yine gozuktu bu aksam. Bobo ve Holosko attilar, ama yine tonla kacirdilar. Kanat eksikligi, kaliteli yaratici oyuncu eksikligi eyvallah, ama Baros, Alex gibi gol/pozisyon orani cok yuksek bir oyuncu kesinlikle lazim bu takima. Ilk hatirladiklarim Diyarbakir macinda altipastan kaciran Bobo, Ankaragucu macinda bombos pozisyonda direge atan Bobo, Trabzon macinda yine altipastan kaciran Bobo, Kasimpasa macinda ilk 15 dakikada 2 karsi karsiya kaciran Holosko ve bugun 3 net firsat harcayan Holosko. Bakildiginda bu 2 oyuncunun net firsatlari harcamasindan dolayi kacan tam 10 puan. Kimse gelip gol kacar falan da demesin, bunlar hep kaciriyor ve kritik anda kaciriyor, gecen haftaki penaltiyi soylemedim bile. Kesinlikle gol vurusu guvenilir, sogukkanli ve tecrubeli bir santrfor da sart....

Sertug Ozgur dedi ki...

Şu ne olduğu belirsiz futboldan sonra forvetler mi göze battı..

kaleci şart
sol bek şart
sağ bek şart
stoper şart
ön libero şart
sağ açık şart
sol açık şart
sağ iç şart
sol iç şart
10.5 numara şart
sol forvet şart
sağ forvet şart

Teknik direktör? Aaa o çok baba daha ne yapsın?

bacon1903 dedi ki...

Abartma lakerda takimin amaci yokmus gibi oynamasi benimde hosuma gitmedi ama kusura bakma bobo varken forvet niye??Kusura bakma ama ben senin gibi karamsar degilim!!!Bu takima kesin bir sol yada sagic oynayabilecek bir oyuncu birde 10.5 numara lazim.Bence finkin yerinede ondan daha iyi oynayabilecek onlibero lazim.3 tane a kalite oyuncu alinsin bu takim avrupadada basarili olur bana kalirsa!!!Super olmamiz icin muhammed demirciyi beklicez hepimiz!!!

ian dedi ki...

@ bacon1903

sol iç?
sağ iç?
10,5? (onbuçuklar götürsün sizi)
ön libero?

kim olabilir bunlar mesela, bir önerin var mı? merak ettim sadece yanlış anlama.

şahsi fikrim; transfer falan inanmıyorum ben günü kurtarma hareketlerine. bu kulubün ne yapıp edip, bu yaz stad inşaasına başlaması lazım. bu stad konusunda nerede propaganda yapabiliyorsanız yapın. transfere harcayacağınız emeği bu konuya harcayın ki geleceğimiz kurtulsun. muhammed'i de yeni stadda izleriz fena mı olur..

Sertug Ozgur dedi ki...

@bacon 1903

dikkatli okursan yazdığımın ironi olduğunu anlarsın.

bacon1903 dedi ki...

@lakerda

kusura bakma lakerda haklisin arkadasim hata bende

@ian

aman kardes stadyum isini demiroren yapmasin batariz o zaman.Muhammed beklentilerimizi bosa cikarmasinda inonude seyretsekde olur.Bu 10.5uda mustafa hoca soktu kafamiza ama hakikaten oyle bir oyuncuya ihtiyacimiz var!!!

ian dedi ki...

@ bacon1903

şu demirörenli kaos devirlerinden yeni bir stadla çıkabilirsek çok iyi olacak. ben beşiktaş'ı her stadda severim. ama madem bir futbolun gittiği bir yön var, madem anadolu'nun her şehrinde birer birer stad projeleri onaylanıyor belediye meclislerinde, beşiktaş'ın da bu konuda vakit kaybetmemesi gerektiğine inanıyorum. bu transferden de, onbuçuktan da daha önemli bence.

ayrıca 10,5 lafını da mustafa hoca çıkarmadı :) o bir oyuncu tarif etti, bir beşiktaş muhabiri de yazdı işte 10,5 numara diye, ilginç geldi tuttu medyada, ama takılmamak lazım artık.

Yazın festival var İnönü'de metalci dejenere zibidiler stadımıza gelip içip,yiyip,yiyişip oraya buraya işeyecekler.Üstelik 3 gün boyunca.Neden her türlü organizasyon bizim statta oluyor anlamam.Bi sefer de kadıköy'de yapsınlar böyle şeyleri.
Ayrıca stad için hala izin alınmamış.En az 6 ayı bulurmuş ama stadın olması için ortada bir maket olması lazım.Projenin daha hiçbir teknik detayı yokken umutlanmayalım.Aslında geçici olarak kapalı tribünün üstüne iki katlı bir loca tribünü inşaa etseler senede 10 milyon euro kar ederler.Hiç kafaları çalışmıyor bunların.Bizim localarda millet maçı ayakta izliyor.Ciddi kapasite sorunu var.

Sertug Ozgur dedi ki...

Bobo'nun agresif hale gelmesi, sinirlenmesi,hakeme bir yumruk veya tokat girişimi gibi bir şey(tam olarak ne yaptığı belli olmuyor) çok düşündürücü bir olay.

Hani 1 sene geçer adam türkiyeye alıştı işte, uyum sağladı deriz. Ama yaklaşık 4-5 senedir burada ve hakemle,rakiple hiç bir münasebete girmemiştir. Aldatmaya yönelik bir hareketini bile hatırlamıyorum.

İçinde bulunduğumuz şu pis futbol atmosferinin etkilerini görmek için iyi bir deney aracı.

marpione dedi ki...

@bobo

bu demirören başımıza "kapalıdaki locaları kaldırıp taraftara verecek" gazı ile gelmedi mi? nereye loca yapmaktan bahsediyorsun kapalının üstü derken?

@marpione

http://www.stadia.gr/karaiskaki/karaiskaki3.jpg

http://lh5.ggpht.com/_jNQVTYJZR44/Rn1Lx9JsuII/AAAAAAAAATg/WZu_zqUpBmw/IMG_0179.JPG

Şekillerde görüldüğü gibi demek istemiştim.Tabi eski çatı ve çatını direkleri de kalkacak böylece kapalının kapasitesi de artacak.Ayrıca yeni yapılacak çatıyla 2004'te sahanın kazılmasıyla açıkta kalan kapalı altında üstü kapanmış olacak.

Adsız dedi ki...

ne de güzel başladı gün, güneşli bir havada hep beraber kazan yanında kol kola, omuz omuza.
beşiktaş'ımızı bekleyen binler, en büyük sevgiliyi bekleyen can yüreklerle.

görününce karakartal ufukta yaktık meşaleleri, açtık kollarımızı göğe doğru ve şampiyon beşiktaş sesleriyle inlettik beşiktaş'ı. yıldız tilbe'nin dayan yüreğim şarkısından bir mısranın yaşama geçmiş haliydi bizler için, acılar taze ama çilekeş çocukların ruhu dipdiriydi. "gün gelir acılar ezberlenir, iyileşir zamanla yaran..."

sonra bastık adımımızı stada, geçen haftaların öfkesini yüreğinden atamamış olmanın verdiği kin verdi stadda, öfke vardı o stadda. sesini duyuramamanın, sesini duyurmak istediğinde ise pusturulmaya çalışılan insanların çığlığı vardı. ama en sessiz olanından.

hemen ardından gelecek olan ağır tepkilerin ve büyük sevgilerin de habercisiydi. büyük sevgilerden gidelim önce,
ah be mustafa denizli hocam, ne de güzel seslendi bu taraftar sana? ne de güzel mesaj verdi sana. denizli beşiktaş'ı şampiyon yaptığında bile böyle kucaklaşma görmemiştim. ama bugün gördüm. ve sen bu takımda olduğun sürece ve biz bu takımın yanında olduğumuz sürece her zaman daha iyisini yapabileceğimizi gördüm. bir de mesaj vardı o tezahüratta inceden sana, sen aldın o mesajı hocam. hele ki holosko'nun kaçan gollerinde nasıl kahrolduğunu, atılan golde nasıl çılgınca sevindiğini metrelerce uzaktan bile olsa biz gördük. ve taraftar karşısında maçın son dakikalarında nasıl mahcup olduğunu gördük. sen merak etme be hocam, merak etme.

sevgi selinin diğer dalgaları ise artçı olarak bobo ve toraman'daydı.
19 yaşında imza attığı beşiktaş'ta bugün kocaman bir delikanlı olan bobo'yaydı. beşiktaş'lılığından tek şüphemiz olmayan, kaybetmeye asla tahammülü olmayan, bu takımın formasının en çok yakıştığı 13 numarayaydı. belki son kez seyretti bu taraftar seni inönü çimleri üzerinde, ve belki son kez bağırdık 13 numaralı formasıyla diye, hatıran hep güzel olur, sen güzelsen. güzel kalacaktır.

kaptanlığı dibine kadar hakeden toraman ve yürekli kelimesinin üzerine forma geçirmiş hali ibrahim üzülmez. sizin için söyleyenecek çok şey var. bir kısmı on binlerle tribüne, bir kısmı yüreğimizde.

bir de tepki kısımları vardı bugünün. küfürlü protestolar, iğneleyici protestolar hepsinden biraz vardı. küfür güzel midir? değildir. amma velakin zannederiz ki bu etrafta yorumları okuyunca bütün türkiye swear free zone, bir tek inönü stadı tü, pis, kaka, rezil, vatan haini, ölün siz.

önce çuvaldızla bir dost olunsun, sonra ağza beşiktaş alınsın. diğer türlü cidden komik oluyor çünkü. pinokyo masallarından enstantelere dönüyor ortam.

maça gelirsek takımın kafası havada, rakibin çabası sahada, hakemin aklı saçmalamada geçen bir maçtı.
hakemin beşiktaş aleyhine vermediği penaltı için sivasspor'un hakkını koruyan ve "pozisyon penaltı" diyerek tepki koyan tüm beşiktaş'lı kardeşlerime teşekkürü borç bilirim.

ve yine beşiktaş'ı ince ince doğrayan hakem içinde allah'tan bulsun derim.
zaten çok da birşey oynamadıktan sonra, kaptan rüştü'de hatayı yaptıktan sonra hakem de yine güzelinden bir son saniye vuruşu yaptığından sonra çok da saha hakkında yapılacak bir muhabbet kalmıyor ağız tadında.

sonuç olarak sahadaki maç için değil, sahadakiler için, üzerlerinde taşıdıkları dünyanın en güzel renklerinin en çok yakıştığı çubuklu forma için bir araya gelip sevgiliye son vedayı ettiğimiz maç olmuştur.

şarkıyla başladık, şarkıyla bitirelim.
yaşar'dan gelsin bu sefer sana en güzel aşk, beşiktaşk;
"öbür yaza kadar hoş çakal göz bebeğim,
hoşça kal göz bebeğim..."

Adsız dedi ki...

Maçtan önce Denizli'nin tribünlere gelmesi, ceketindeki armayı öpmesi okşaması karşımızdaki duruşu o kadar çok hoşuma gitti ki. Hadi bu sene kaza oldu diyelim geçelim. Bu adam 2 senedir takımı şampiyonluğa oynatıyor bir şekilde. Daha önce bu takımı kim çalıştırdıysa 20 küsürüncü haftalarda ligden kopuyorduk. Takımın başındaki duruşu, konuşmaları, hareketleri çok yakışıyor takıma. Umarım önümüzdeki sezon, bu sezonu telafi eder.

Bobo hakkında bir iki şey söylemek istiyorum, basında hala Beşiktaş forvet arıyor haberleri görüyorum cinnet geçiriyorum. Yahu elinde Bobo gibi bir adam var, forvet değil forvete top getirecek adama ihtiyaç var. Bu kadar iddiasız bir maçta kendisini yırttı Bobo müthiş gayretli oynadı. Umarım sezon başlarında yaşadığı kopukluğu yaşamaz, kendisini tamamen sahaya verdiğinde kendisini tutacak adam tanımıyorum bu ligde. Dün sahadaki her hareketi çok hoşuma gitti.

Hakem camiasına diyecek sözüm yok, Beşiktaş sakin oyunculardan kurulu bir takım, bu takımı sonunda çıldırttılar tebrik ediyorum.

O değil de sahaya çok güzel formayla çıktık bea...

Pamukk dedi ki...

hakemler son haftaya kadar görevlerine devam edecekler. son hafta da bizden taraf olup emirleri yerine getireceklerdir.

Yorum Gönder

Ara