.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Nisan 2010 Pazar

Maç Geyiği

Yakışmak - İbrahim Toraman, benim canlı gözle izlediğim futbolcular arasında Beşiktaş formasının en çok yakıştığı adamdır. - Fabio Bilica, benim canlı gözle izlediğim futbolcular arasında Fenerbahçe formasının en çok yakıştığı adamdır. - Hüseyin Göçek, Türkcell Süper Lig hakemleri arasında o düdüğün en çok yakıştığı adamdır. - Türkcell Süper Lig, Türkiye toplumunun kendisine yakışanı giymesidir. Karşıtlık - İlk yarı Fenerbahçe, ikinci yarı Beşiktaş oynadı. - Alex'in çıkarttığı bir şut maçın kaderini belirledi. Türkcell Süper Lig, taktik ile sihirbazlığın çatıştığı ve sihirbazlığın azamiyetle kazandığı bir ortam. - Gerginlik yaratmaktan imtina eden ceza alırken, gerginlik yaratan mükafât aldı. Tribün - Küfür gene var, olay gene var, kafalar hala kumda olacak. "Bizim tribün şöyle ak pak, sizinki böyle bomb.." geyiği yapan herkesi en içten dileklerimle öpüyorum. Marka Değeri Netice Şampiyonluk gitti, ŞL belki.

17 Yorum:

helldoradotcom dedi ki...

aticaksin o penaltiyi! cukur da olsa, bok da olsa atacaksin! hakemin ne bok oldugu mactan once belliydi zaten! atamayinca mi hakem kotu oluyor! kacirinca da hakemdi, kildi, tuydu konusmayacaksin. fener bu oyunuyla gelecek maclarda puan kaybeder ama sen daha cok kaybedersin. macin adami ilk macta oldugu gibi bobodur..yazik!

AQ-47 dedi ki...

hellal helldorado!

Neo Wan dedi ki...

şampiyonlar ligine bu sene 3 takımmı gidiyor yoksa benmi yanlış biliyorum şl belki ne demek şakamı bu?

Neo Wan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Saka degil, fikstur.

Besiktasli olmanin geregi, hep ince dusunup sonra hayalkirikligi yasamaktir.

Sampiyonlar Ligi'nde grubun son macina kadar abuk sabuk bir umudumuz olur, onu son dakikada yitiririz mesela. Bu da o hesap.

Neo Wan dedi ki...

hangi fikstür? senin fikstür 20. haftada kaldı galiba ben az önce baktım 30 olmuş birde benimki 34 te bitiyor eğer seninki 44 değilse bu iş bitmiştir.

Yahu birader ben "kesin gidiyoruz" mu diyorum, Allah Allah. Bursa'nin geri kalan maclarindan sadece 3 puan alamayacagini kim garanti edebilir? Galatasaray'in keza puan kaybetmeyecegini?

Bak, altini ustunu ciziyorum, sansimiz cok cok cok az. Ama oradaki kendimizle dalga gecisi yakalayamiyorsan (Besiktas adinin oldugu her yerde acaba vardir) burada uzun uzun daha ne aciklama yapayim bilmiyorum.

.vatna dedi ki...

SİNDİREMİYORUM. SİNDİREBİLİYOR MUSUNUZ?

Sizce emre belözoğlu'nun şansı yaver gitmese,futbolcu olamasa şu an ne yapıyordu?
Dik taktığı şapkası,elinde tesbihiyle Zeytinburnunda semt kovalıyor olurdu.

Ya Bilica? Muhtemelen Brezilyada bir suç örgütünün elemanıydı.

İşte bu ciğeri beş para etmez,iki gram beyni olmayan insanlar,benim gibi gelecek kaygısı yaşayan üniversite öğrencilerinin,düşüncüleri,zekaları karşısında önümü ilikleyeceğim abilerimin gözü önünde milyon dolarlar alıp akşamımızı zehir edebiliyorlar.

Yeniliriz,yeneriz önemli değil.Fark yeriz yine sindiririm.Ama benim aslan yürekli İbrahim Toramanıma yapılanları görünce işte orda 'Dur aga' derim.

Açık açık söyleyim ben ülkemden daha çok seviyorum Beşiktaşımı,siyah beyazımı.Hiç bir gerizekalı benim kutsalımı kirletemez.
Sizlerinde eminim en az benim kadar değerliniz bu renkler,bu arma.

''Saçmalıyorsam sinirdendir,ama gelin şu biicayı dövelim.
Muhtemelen yarın istinye parkda olacaktır.Zaten bir sergi,bir tiyatro,bir sahaf gezmesini bekleyemeyiz.
Bu bir çağrıdır,olası tüm yaptırımları üstleniyorum.Evide bulunur,idman sonrası çıkışta arabasıda.Kim istemez bu akşamın hıncını çıkarmak.Aynı teklifim emre belözoğlu içinde geçerli.O hafta içi mutlaka akmerkeze uğrayacaktır her hafta olduğu gibi.
Cevap olarak mail bekliyorum.''

İşte fenerli olsam bunu yapardım,ama hayır!
Gelin hiçbir kaba kuvvet kullanmadan,Beşiktaşlılığımızı en güzel şekilde göstererek o iki gerizekalıya en yaratıcı,en zeka dolu eylemimizi yapalım,sessiz kalmayalım bu akşam olanlara.Burdan yazarak,aramızda tartışarak olacak iş değil.Eylem yapalım! Büyüklüğümüzü gösterelim.

Var mısınız ?

Neo Wan dedi ki...

@shelbyl

eyvallah öyle diyorsan öyle olsun "beşiktaş varsa umut vardır" ama "matematik varsa 3 büyüktür 2" ben seni anlalıyorum ama ben matematiği severim tarihi.

delgado dedi ki...

ben de millet niye imkansız diyor, e fenerle aramızdaki puan farkı 7 diyorum. sonra shelbyl gelmiş bursa'dan bahsediyor, ben de diyorum ondan önce fener var ne alaka. sonra içerdeki televizyondan "gökçek" sesi geliyor, sonra farkına varıyorum. ne mal adammışım.

Cihan TEKİN dedi ki...

Ben Beşiktaş başkanı olsam, Bursa maçına PAF takımla çıkar, Bursa'dan son hafta 10-20 gol yer, Bursa'yı şampiyon yapar, "ALIN GÖTÜNÜZDE PATLASIN! GÖZ GÖRE GÖRE ŞAMPİYONLUK ÖYLE DEĞİL, BÖYLE VERİLİR" der, tarihe geçerim.

mehmet emir dedi ki...

ilk deplasmanıma, fener maçına gittim. yenildik geldik. .ikimde değil. hakem hataları .ikimde değil. lugano bilica emre .ikimde değil.

ben bugün beşiktaşlı olduğum için içerdeki liverpool maçından sonra ilk defa bu kadar gurur duydum arkadaş, .ikiyim .ikilmiş fenerbahçe'nin luganosunu bilicasını o sunu busunu.

sizde .iktiredin arkadaşlar. bu maçın acısı birgün öyle bir çıkar ki, yukarda ilahi adalet varsa ki emin olun var, biz bu herifleri sokağa çıkamaz hale getiricez. hepimize geçmiş olsun, koyun .ötüne.

esperanza dedi ki...

klasik son 4 hafta fb ye yenilip sampiyonluktan kopma durumu, son 10 yilda bunye alisti zaten. Yine supriz olmadi

esperanza dedi ki...

Bu takim 65 puani goremez, dusler sahnesinde antin kuntin Romanya veya Portekiz takimlariyla onurlu mucadelemize devam eder, grup sonuncusu oluruz.

Pamukk dedi ki...

hüseyin göçek içlerinde en satın alınabilecek olanıdır

Pamukk dedi ki...

emeklere yazık. lig iptal olsun niye boşuna oynuyoruz ki her sene kim şampiyon yapılmak isteniyosa direkt versinler sene başında
niye uğraşıyoruz ki.

yusuf dedi ki...

koçumsun toraman.

Yorum Gönder

Ara