.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Nisan 2010 Pazar

Hay Bilica Kadar!

Bilica'nın penaltı noktasını kazdığını gördüğüme önce inanamadım, sonra da çok kızdım, böyle bir hareket görmediğimi defalarca yineleme gereği duydum, Bilica'ya Gerçek Kötüler'e transfer olmasını önerdim, vs vs. Ama artık gerçekten çok sıkıldım. Geçen haftaki maçın ilk yarısında top oynamadığımız, Lugano'nun elle müdahalesiyle oluşmadan biten, Uğur İnceman'ın saçma sapan ıskasıyla kaçırdığı ama Bilica'nın müdahalesiyle penaltı olarak yeniden doğan pozisyon dışında bir tane gol pozisyonu bulamayışımız; Denizli'nin hala orta sahada bir adamı rakibin oyun kurucusunu kelepçelemek için kullanmak istemesi, onu da beceremeyip 2. dakikada bizzat o orta saha oyuncusundan gol yememiz (CSKA maçı - Dzagoev golünü birebir hatırlattı), buna rağmen 80. dakikaya kadar Serdar Özkan veya Holosko'nun yerine sadece Uğur'un oyuna girmiş olmasına gelemedik. Süper bir haftaydı gerçekten, ben taraftar olarak hakemden şikayet ederim, Bilica'ya kızarım, ama Denizli'nin yukarıdaki hataları yaptıktan sonra böyle bir şeye hakkı var mı? Yönetimin böyle rezil geçen, her alanda başarısız olduğumuz bir sezondan sonra konuşmaya, Bilica'nın arkasına saklanmaya hakkı var mı? Açıkçası Bilica'ya yaptığı hareketten çok Mustafa Denizli veya Yıldırım Demirören'i arkasına sakladığı için kızıyorum. Bu noktada kazma kürek elde TFF bahçesine giderek, oyuncuları hiç de hak etmedikleri bir sezonun alelade maçına şampiyon havasıyla göndererek yönetimin ve Denizli'nin oyunlarına alet oluyormuşuz gibi görünüyor. Yönetimi zaten değiştirmedik, yönetim de Denizli'yi değiştirmedi, Denizli de kadronun çoğunluğuyla sözleşme uzattı. E bizim de taraftar olarak tek derdimiz Bilica olduğuna göre takım süper o zaman, yaşasın gelecek sezon o zaman....

11 Yorum:

Unknown dedi ki...

öz eleştiri yapabilen birini görmek güzel; gecikmeli olsa da...

bacon1903 dedi ki...

Biliyoruz bizde takimin iyi olmadigini herhalde m.denizlide goruyo eksikleri(umarim gecen seneki hataya dusmez)ama ne yapalim arkadasim karalari baglayip aglayalimmi.Biz taraftariz takima destegi verip birilerinin dogruyu yapmasini beklicez artik.Bekleye bekleye yaslandik be demiroren bir kerede iyi transfer donemi gecirelim!!!!M.denizli degisecekti ne olacakti???Kim gelecekti lucescumu capellomu???

kesinlikle mustafa hoca gitmemelidir quaresma krasic(krasic olmazsa hızlı teknik bir kanat) alınırsa bu takım çok iş yapar quaresam trasnferi bitti yaratıcı oyuncu eksiğimiz de yok tabata delgado zapo gordon ile yollar ayrılmalı kale sağlam defans sağlam önliberolar sağlam forvette bobo batuhan ortasaha takviyelerle düzelir AMA UNUTULMAMALI MUSTAFA DENİZLİ'DEN DAHA İYİ TÜRK TEKNİK DİREKTÖR YOKTUR yabancı hoca da ruhsuz olur...

purplepurple dedi ki...

bilica noktayı eşeledi diye kaybetmedi beşiktaş. o fenerbahçe adına utançtan ötesi değildir. sadece ilk yarıdan, aklımda kalan ve çok aleni hatalar:

*emre'nin toraman'a gelip arkadan ve voleyle bacağına vurduğu tekmenin sarı olmaması nasıl açıklanır? hakem faulü vermese neyse diyeceğim.

*bobo'nun bileklerine çift dalan mehmet topuz'a sarı bile verilmediği pozisyon nasıl açıklanır?

*toraman'nın arkadan çekilerek, guiza tarafından, indirildiği faul.. orta sahayı geçmiş, atağa çıkıyor. ve çekilerek indiriliyor. faülü de veriyorsun. neden sarı veremiyorsun?

*aynı toraman'ın pozisyonu; bobo atağa çıkarken selçuk gelip arkadan çekerek bobo'yu indiriyor. atak kesiliyor. kart? yok.

*başka pozisyon; toraman'a faul yapılıyor. toraman yerde. hakem o noktaya koşarken.. arkası dönük falan değil.. o noktaya koşarken, bilica toraman'ın saçını çekiyor sertçe.. niye sarı yok?

*takdir hakları denen bir bok vardır ya.. o gün beşiktaşlıların fenerlilere dokunması da yasaktı. dokunana faul.

ikinci yarıdaki penaltıymış, kırmızı kartlarmış, bilicaymış, ofsayt diye kesilen ataklarmış.. hiç girmiyorum.

ayrıca öylesine bir saldırı hali ki.. ibraim kaş altı pasta kafa topuna çıktı diye 3-4 tane adam ite kaka ceza sahası dışına atıyor.
maçta olmayanlar görmemiştir; lugano-bilica-emre b. her pozisyonda itme kakma halinde. sürekli beşiktaşlı futbolcuları parmaklarını sallayarak bir şeyler anlatıyorlar.

ne bilica'sı. yemişim bilica'yı. ben böyle bir saldırıya uğramışken tabi ki isyan edeceğim. kim kimin ardına saklanırsa saklansın, umrumda değil. özeleştiri.. oda umrumda değil.

Unknown dedi ki...

katılmıyorum, çünkü zaten herkes farkında takımın kapasitesinden,formundan."aa küfür ettiler, aa nedediler" falan dedikleri adamlar mustafa denizliye seneye korkak oynatma diye beste yapmış. herkes neyin ne olduğunu biliyor bence. ama sen kalkıpta takımı itip kakarsan, çirkeflik yaparsan tabi ki isyan ederiz. zaten bu fb maçının tartışma yönü de "yaææ sanki şampiyon olcaksınız, hakediyomusunuz ki yæææ" ' ya döndü, işte bu asıl rezalet. 3 saat sonra k.paşanın penaltısı verilmese, hakkı yense vs.. "ya susun sanki ligden düşceksiniz gonuşmayın lan" mı dicekler?

sozcelyk dedi ki...

sadece kendi oyunumuza bakmakla olmuyor bazı şeyler , takımın haklarını gerektiği kadar savunabilecek yönetim lazım ne kadar konuşurlarsa konuşsunlar hak.

dedik biz onlardan değiliz biz beşiktaşız girmeyiz o işlere noldu ? en kritik haftalarda bünyamin elle oynamayı görmedi bir hafta sonra göçek bilica aziz mhk tff komple ebemize atladılar , yardımıcı hakem serkan gencerler ısrarla beşiktaşa verildi , sırf kolay kıyabilmek için.

tüm bunları görmezden gelip denizli üzülmezi mi oynatsın ismaili mi diyelim ?


ama azcık fener olduğumuzda hakem sivokun penaltısını bobonun tekmesini üzülmezin delirmesini görmezden gelebiliyormuş.

diyemiyorum ki dün tribünde yapılanlar tamamen haksızlıktı.

Unknown dedi ki...

söylediklerinin hepsine %100 katılıyorum. febenin pisliklerine göz yummamak lazım gelir ama bizim yönetim sanki başarısızlığın tek sorumlusu bu maç ve hakemiymiş gibi saldırması kendi başarısızlığını örtbas etme çabasından başka bişey değil.

sozcelyk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sozcelyk dedi ki...

yönetimin başarılı ya da başarısız olduğunu maç sonu demeçleriyle değerlendirmiyoruz ki

mete düren bilicaya federasyona salladı diye 'heil demirören' deyip sokaklara akan beşiktaşlı mı var, ya da denizli nin fenerbahçe ye on defansfi oyuncuyla çıkmasını unutan

sozcelyk dedi ki...

ve de eminim ki bu itin götüne soktuğumuz adamlar son iki haftadır yaşanan olaylardan sonra ellerini oğuşturup yaşasın kurtulduk taraftara yeni malzeme çıktı demiyolardır , erdoğan toprak mete düren sinan vardar vs alayı en az bizim kadar üzgün bizim kadar muzdaripler.

mahallle bakkalı yönetmeye muktedir değiller orası ayrı

esperanza dedi ki...

Sonunda birilerinin bunu farkedip bununla ilgili bir yazi yazmis olmasi sevindirici

Yorum Gönder

Ara