.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Nisan 2010 Salı

Çamur

Çamur at izi kalsın derler... Kimisi de doğrudan çamurun ta kendisidir... Bu adamlar sana sürtünse yeter, nitekim hayatları boyunca yaptıkları da budur... Herkesi kendileriyle bir tutarlar, onun üzerinden değerlendirirler...
Bakın ne demiş yazısının girizgahında futbolcu ve hakem eskisi...
Alex'in Arkadaşına Penaltı Attırılır mı?
"Bobo’nun hafta içinde “Penaltı olursa ben atacağım” demesi ve sürekli penaltı çalışması biraz tuhaf geldi. Bobo Brezilyalı. Tıpkı takım arkadaşı Nobre gibi. F.Bahçe’nin Brezilyalı kaptanı Alex’le de ailece görüşürler."
Bunu yazmanın amacı nedir? Brezilyalı iki insanın arkadaş olması yasak mı? Sen ne biçim bir insan, ne biçim bir varlıksın? N'oldu bu memlekete, iki günde bir kaç milyon insanı zıvanadan çıkarmak için talimat mı aldınız? Okuyanda kabahat aslında ama, gözüne çarpıyor işte, yapacak bir şeyin de yok...
Allah hepimizin ruh sağlığını korusun...

30 Yorum:

delgado dedi ki...

bir gün bi adam çıksın da şu emre belözoğlulara, erman toroğlulara öyle bi had bildirsin ki... adalet adına başka isteğim yok şu hayatta...

Pamukk dedi ki...

gerizekalı

BJK4EVER dedi ki...

Erman'in ve Turk basininin malligini gectim, ama Tello dururken Bobo'nun penalti atmasi bana gore de sacma.
Tello-Tabata-Delgado-Holosko-Bobo gitsin, kesin. Derbide yetersizlikleri gozuktu yine....

Sertug Ozgur dedi ki...

Bu nasıl mantık ya.. Diyecek laf bulamıyorum. Kişi kendinden bilir işi mi nedir öyle laf var ya tam ondan. Ligin en sadece futboluna bakan, beyefendi oyuncularından, ne de olsa yabancı at çamuru kalsın di mi? Bu kadar komplo teorisi ile uğraşan adam kaçan penaltının çukurla ilişkisini dile getirmiyor.

Aziz Yıldırım'ın psikolojik savaşını beğeniyomuş ve diğer başkanlara az bilemiş. Vay be bu kadar da meşrulaştırılamazdı... Anlaşılan Hürriyetten de kovulmak istemiyor.

yilmaz dedi ki...

kendimden şüphe ederim, bobo'dan şüphe etmem.

neo_494 dedi ki...

Mal erman son iki yıldır bak bakalım takımın penaltılarını kim atıyo

Serhat dedi ki...

1 gol daha atarsa kendisinin türkiye'deki en gollü sezonu olacağını bilen, yükselen performansına katkı sağlamak isteyen bir golcunün penaltı atmasını, hemşoculuk işine bağlayacan ex-hakeme selamlar.

napsın adam gol atmasın mı?

Serhat dedi ki...

1 gol daha atarsa kendisinin türkiye'deki en gollü sezonu olacağını bilen, yükselen performansına katkı sağlamak isteyen bir golcunün penaltı atmasını, hemşoculuk işine bağlayacan ex-hakeme selamlar.

napsın adam gol atmasın mı?

Sertug Ozgur dedi ki...

toroğlu'nu ciddiye almaya değmez ne olduğu belli zaten de.. Mehmet Demirkol'un bugünkü yazısını okudum. Şu 'objektiflik' görüntüsü altında yazmıyor mu bir de, sinsilik kokuyor çok..

Hüseyin Göcek standartlarının altında maç yönetmiş. Standardı ne Mehmet Bey? Bu sezon yönettiği maçlar belli, bu maça atanmadan önce bank asyada olaylı maç yönetmiş dinlendirilmiş sonra sezonun en önemli maçına atanmış. Şekip Mosturoğlu ağzıyla hakem hakkında çok konuştular etkilediler demek size yakışıyor mu? 2 haftalık sürece bir daha bakın.

Ne futbol oynadılar ki hakemi eleştiriyor diyor. Acaba hakemin yönetimi yüzünden futbol oynanmamış olmasın. Böyle bir ihtimal yok mu? Futbolcuların kötü niyetlisi dünyada her yerde vardır. Hakemin amacı kötü niyetli futbolcuları ayıklamaktır,uyarmaktır. Neden tempolu maçlarda hakem de yönetimiyle katkıda bulundu denilir?

Olay bunun ofsaytı verilmedi, şu atılmadı olayı değildir, son yıllarda izlediğim en rezalet yönetimdir. Hüseyin Göçek, 2010'un Mutlu Çelik'idir.

marpione dedi ki...

Türk futbolunda şerefsizliğin kitabı her gün yeniden yazılıyor. Bakalım daha kaç tane "yuh artık bu da olmaz" diyeceğimiz olay göreceğiz.

bu haftaki yenilgiden sonra biz biraz dışında kalacağız esasen olayın. görürsünüz şimdi önümüzdek iiki hafta fener medyası ile gs medyası yapmadığını bırakmayacak. inşallah bizimkiler de bursa ile gereksiz gerilime girip saten oldukça hayal kırıklığı olan sezonu iyice tatsız bitirmezler. bizim için lig zaten bitti, bırakalım bunlar birbirini yesinler.

enfer dedi ki...

Beşiktaşın 1. penaltıcısı uzun zamandır Bobo'dur da Alex'le olan bağını çözemedim.Acaba ne düşünerek yazılmış.Bu oyuncuların ne mevkileri aynı ne de oyun anlayışları.Hatta Alex'in penaltıları %90 sol ayak içi ile kalecinin soluna gönderdiği aşikar.(gerçi Bobob da kalecinin soluna göndermişti vay ulan be adam çözmüş olayı)..Erman irisinin küçük mantığına göre maçtan önceki bir aile toplantısında, Bobo Alex'in eşine, "ellerine sağlık yemek çok güzel olmuş" dedikten sonra, "ha bu arada Alex bro söyle Volkana penaltı olursa soluna atlasın ben bu aralar gol atmak istemiyorum" demiş.Ak sakallı erman hodja yı hastalıklı düşüncelerinden ötürü yuhluyor yazılarının devamını beklemiyorum.

anarchitect dedi ki...

yiğit özgürün bir karikatürü vardı, bir grup eleman okul yıllarında ne kadar fırlama olduğu hakkında konuşuyorlar;
-biz kopya çekerdik,
-biz hocayı döverdik,
-biz arabasını çizerdik,

en sonuncusu öne çıkabilmek için bağırıyor; biz orospu çocuğuyduk....
fikir üretemiyor ve bu mecrada yerinizi tutabilmek istiyorsanız kendinize bir rol tanımlamanız gerek. büyük bölümü kendi akıllarının bile kesmediği saçmalıkta laflar söyleyerek tutunmaya çalışıyorlar. o yüzden çok üzerine varmamak gerekir. bu adamlardan izan beklemek büyük hatadır.

Sercan dedi ki...

Uzun zamandır bu kadar saçma, alakasız, içeriği bomboş bir yazı okumamıştım. Böyle bir yazı yazılabilmesi için; birilerine yalakalık yapma ihtiyacı olmalı veya yalakalık vakti geçmiş artık onların tetikçiliğini yapıyor olmak lazım.

Jokond dedi ki...

Ondan sonra da Erman neden kovuldu, ekranların rengiydi diye ağlıyorlar. Al işte sana Erman.

esperanza dedi ki...

Sacmalama konusunda nirvanaya ulasmis herif

esperanza dedi ki...

Hadi Serdar Ozkan falan atsa penaltiyi anlarim da Bobo abi yau Fb yi bos gecmiyor adam 5 yildir

ian dedi ki...

bobo candır.. erman, ahmet, hıncal tayfası ne işe yarar?? bi boka yaramazlar nokta

bacon1903 dedi ki...

Erman olayi kavramis ligtvden kovuldu ya hurriyetteki isindende olmak istemiyor.Sistem bu arkadaslar!!!Yalniz yazisinin sonunda bunlara iyi oluyor diye aglamasi yokmu????Yildirim Demiroren ve Adnan Polat ortaya cikmiyorlar buda hakikaten midemi bulandiriyor orasi baska!!!Italyada mahsur kalmis bizim baskan bekliyorum acilacak bu hava yolu!!!!

Atakum RAC dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Atakum RAC dedi ki...

"Bir şiirinde göt lafını kullandığı için mahkemeye çıkar Can baba..

Hakim sorar; neden göt dedin diye.. Tamam hakim bey ama önce bişey anlatayım diye başlar anlatmaya

-bir köyde ateşli bir hasta vardır, kasabaya doktora getirir hastayı köylüler. Koca devletin koca doktoruna. Doktor hastaya fitil verir ve köye döndükleri gibi hastaya fitili anüsten vermelerini söyler köylülere.
Köylüler tabi 'tamam dohtor bey' diyip köye giderler. köydeki herkese sorarlar, en bilgelere bile, ama kimse anüs ne demektir bilemez.
bu nedenle bir türlü ilacı da veremezler hastaya. Hastanın durumu da gitgide kötüleşmektedir. Bunun üzerine köylü, doktora, koca devletin koca doktoruna telefon etmeye karar verir ama kimse buna yanaşmaz. Ne cüret di mi doktoru arayacak bi köylü. Neyse durumun vehameti üzerine muhtar aramayı kabul eder. Bütün köylü toplanır santrale, muhtar arar, "biz ne yapacaamızı bilemedik dohtor bey" felan der işte. Karşıdan doktor bişiler söyler. Muhtar döner arkasına: "makattan verin dedi dohtor" der.

Yine tüm köye sorarlar, komşu köylere birilerini yollayıp sordururlar
felan, ama makat ne bilen yoktur yine. Hasta ise gitti gidecek, ateşler
içinde kıvranıyo baya.

İhtiyar meclisi toplanır. Son çare, doktorun bir kez daha aranmasına
Karar verilir. Yine kimse aramaz istemez doktoru. Nihayetinde yine
biri kandırılır, telefonun başına geçer, ama bi yandan söylenmektedir:
"çok kızacak dohtor çok!" diye.

sonunda telefonu açar, durumu anlatır, doktor bişiler söyler yine.
telefondaki köylü, yüzü allak bullak, arkasını döner: "çok kızacak
demiştim; götüne sokun dedi"

sonrada hakime döner, şimdi hakim bey size soruyorum, göte göt denmez de ne denir, bu memlekette göte göt denir."

kalashnikov dedi ki...

erman' ın kalibresi son oynadığı reklamdan bellidir. bu adamlar için cümleler kurup kafa yormaya gerek yok. ver eline boruyu gezdirsin, şarkı türkü söylesin erman.

gnyz dedi ki...

Şu sağ taraftaki günün spor yazıları bölümünü kaldırsanızda sizinde bizimde gözümüze çarpmasa böyle şerefsizler. Başlıkları ve yazarların kellelerini görmek bile yetiyor çıldırmaya.

Kalten dedi ki...

Bobo dava açıyormuş

Kartal Bafiler dedi ki...

Şu cesaretin onda birini Aziz Amcaları canlı maç yayını sırasında lig tv nin kablolarını keserken gösterseydi adam derdik,şimdi sadece Erman diyoruz.

Zamanında derbide Beşiktaş'ın penaltısını görüp ağzına düdüğü götürüp nedense vazgeçtiğini bu vatan evlatları unutmadı,Ahkam keseceğine önce kendisi delikanlı olsun.

Boru reklamına benzemez bu işler.Bu arada bunun o reklamı Cheryy Kimo reklamından daha iğrenç diyen kaç kişi var acaba ?

makavel dedi ki...

ulan erman ulan erman, sana bakınca... nasıl bir şans sendeki bu konuma geldin bu kadar çıkıyorsun reklamlarda falan oynuyorsun.yoksa sen bizim memleketin aynasımısın lan erman?suç sende degil aslında lan erman.boru reklamına çıkan türkü söyleyen,eski hakem şimdiki spor yazarı ne sıfatlar var lan sende erman?ne adamsın lan erman!!bobonu taş..ğını ye lan erman!

sergeant1903 dedi ki...

sezon sonu yeni sezon planlari öncesi yeni bir iş...
fb nin galibiyetine gölge düşmüş aleni hakem hatalarıyla
sevinmeyen fbliler bile var
birileri de 2. 3. gununde olayı yumusatmaya baska mecralara cekmeye calısırlar...
erman gönüllü üstlenmiş gundemi değiştirmeye...
zira ermanı lig tv den edenler dogrudur yalandır ama bi muamma da olsa kamuoyunca bellidir...
erman gundemde kalma gayretiyle tesisatcı bile olmuşken...

digitürk genel müdürünce bile yetersiz bulunmuşken..

erman hoca bu neyin çabası???
komplo teorilerine mi kaldin sevimli olmak için...

Ne diyelim hakkaten dogru ya hiç böle düşünmemiştik mi diyelim:))
ne diyelim hoca a mi b mi c mi:))
türkiye yi de israil yönetiyo zaten:))
fb baskanı olsam seni odama cağırır makas bile alırdım
:)))
ayip böle şeyler hoca yakışmamış diyeyim bari!!!

bobo'nun arkadaşı alex beşiktaş'a gol atıyo ama. iki yüzlü alex!

Berber Kenan dedi ki...

İşleri güçleri üçkağıt olduğu için bu adamlardan başka türlü bir yorum ve teori beklenmez zaten.

Milletçe yabancı düşmanlığı ve komploculugumuz artık patolojik vaka noktasına geldi. Topluma sayarsan Yalcin Kucuk(tur ama mide bulandırır)'i, sayarsan Kurtlar Vadisi'ni varacağı yer burası iste. Bir BBC anketi yapmislar geçenlerde, buyurun okuyun halimizi.

http://www.komunaliskembe.com/2010/04/turkiye-carsi-herkese-karsi.html

Yumruğu övenler var bu ülkede, tum yavsak basın belasını bulsun, ne diyeyim başka.

seneye fener formasını giyecek adama penaltı attırılır mı yæ? tabii cl'de forma giymek istiyor adam doğal olarak öyle olacak alskdhjsd

Yorum Gönder

Ara