.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Nisan 2010 Perşembe

Aldırma Başkan

Şampiyonluğa giden yolda hala bugün olmuş çifte kupa kazandıran başkanımıza laf ediyorlar. Borçtan dem vurup, transfer hatalarıyla saldırıyorlar. Biz kadir kıymet bilmiyoruz arkadaşım. Böyle bir başkana sahip olduğumuz için sabah akşam şükretmemiz gerekirken yaptıklarımıza bakın. Sürekli bir beğenmeme, çemkirme durumu. Neymiş taraftar dövdürmüş! Neymiş Tabata'ya 8 milyon avro vermiş. Az bile yapmış... Bugün için Türk futbolunda asli unsur başarıdır. Hangi yoldan, nasıl elde edildiğinin önemi yok. Yıldırım başkan, Beşiktaş'a duyduğu büyük aşkla yola çıkmış asil bir lider. Hayatta onun için Beşiktaş'tan daha önemli bir şey yok. Onun cebinden verdiği paralarla bugün kulüpte binlerce insan besleniyor, evine ekmek götürüyor. Meyve veren ağacı taşlayacağımıza biraz da biz su verelim, vitamin döşeyelim. Şampiyonluğa giden bu güzel yolda, artık başkanımıza sahip çıkmalıyız. Onun ardında birer kurşun asker olmalı, yaptığı eylemlere koşulsuz destek vermeliyiz. Aldırma Başkan! Biz arkandayız!

29 Yorum:

stfud dedi ki...

Yıldırım BAŞGAANN!

zaman zaman eleştiri konusunda çok ileri gittiğimiz bir adam yıldırım demirören. lakin özellikle ligin ikinci yarısındaki duruşunun beşiktaşa ne kadar katkı sağladığı da ortada. takım bugün şampiyonluk potasında ise bunun en büyük sebebi yıldırım demirörendir...

theotheo dedi ki...

@exavier

kardeş, bu adamlar ona bakmaz.

türk gençliği en büyük sorunu bu zaten.

hiçbirşey bilmiyorlar, hiçbir fikirleri yok. sadece bok atıyorlar, demirören'in dalga geçmedikleri birşeyi kalmadı. ama devam etsinler, demirören orada hala. siz ise hala buradasınız.

beşiktaş yönetimindeki herhangi bir adamın tırnağı bile sizi ezmeye yeter. burdan konuşmakla ancak bok atarsınız. ama bu attığınız boklar başarılı ve beşiktaş için çalışan insanların üstünde durmaz. tekrar sizin üstünüze yapışır. bunu unutmayın.

Ahmet Canseven dedi ki...

Ya sizde bok attırmamaya yemin etmiş gibisiniz...

Yeminli bok attırmamacılar gibi bir meslek mi bu nedir?

Bu meslekte en az kaç yıllık deneyim, eleştiriyi bok atma olarak görmemizi sağlar? O nasıl kahverengi bi gözlüktür ki her şey bok olarak görünür...

Bana biraz dalkavukluğa dayalı bir meslek gibi geldi ama azımsanamayacak kadar çok ki bu meleği yapanların sayısı, dalkavukları ile birlikte hala başımızda büyük başkan...

dominic molise dedi ki...

ironi ya da ali sami derim buna.
ikisi de degilse vay halimize

shibby dedi ki...

yazınızda demişsiniz ya "Şampiyonluğa giden bu güzel yolda" diye. Acaba bu yol şampiyonluğa doğru gitmeseydi neler yazacaktınız. Önceki yazılarınızı okumadım, ön yargıyla yaklaştım. Bilmeden kusur ettiysem affola.

RuFF dedi ki...

Ne duruşundan bahsediliyor anlamak çok güç.
Adam sadece konuşmayıp susuyor.Konuşsa sıçıp sıvayacağını biliyorsunuz zaten.

No Pasaran dedi ki...

"he was being sarcastic" diye dusunmek istiyorum. Turkcesi neydi bu sanatin? Aslinda demek istediginin tam tersini diyerek derdini anlatmak?

theotheo dedi ki...

@ahmet canseven

birşey bilmiyorsunuz o yüzden eleştiremezsiniz.

hatalı bulduğunuz şeylerle ilgili belge getireceksiniz, kulaktan dolma sallama şeylerle. fulya projesi zart zurt gibi hurriyet atıcılığı yaptığınız zaman, bu bok atma olur, eleştirme olmaz.

biraz saygı duymasını öğreniceksiniz öncelikle, mete düren dediğiniz adam ortada, aykaç dünyanın en zengin adamlarından birinin şirketinin ceosu. önce bi bak düşün, ben kimim ulan de. kimsin kardeşim ya?

salladığın adamlara bak önce. yanlışlık olduğu zaman ortaya belgesini koyarsın bu böyle böyle değil, şöyle olmalı dersin. ha tamam deriz adam doru söylüyo.

biz dalkavukluk yapmış oluyoruz, sen eleştirmiş oluyosun. yapma ya.

Ahmet Canseven dedi ki...

Demek istediğinin tam tersini söyleyerek derdini anlattığını çoktan anlamış olmamız gerektiğini düşünüyorum :D yani hep böyle yapılmıyor muydu ki bu blogda...Şimdi niye düz anlaşıldı ki:) Yoksa kim "bir nisan" günü, Demirörenin ardında kurşun asker olur...

Pamukk dedi ki...

şaka şaka 1 nisan şakası!

Ahmet Canseven dedi ki...

Theotheo;

Hah işte arzuladığın tartışma ortamı da sağlanmış oldu...

Benim karşı çıktığım nokta şu... neden her eleştiriye "siz bir şey bilmiyorsunuz" gibi bir yaklaşımın var... Bizim her icraatımız tuvalatle ilişkilendiriyorken...Sen neden tertemiz, hiç üstüne sıçratmadan yapıyorsun bu işi yaa... Oysa kendinde, bana bok atma deme hakkını gören adama, benim de dalkavuk deme hakkım bulunmalı bence.

Ben kendi mantığımla bazı icraat larına karşı çıkıyorum Demirörenin... Sense "her yaptığı doğrudur Padişahımın", "Siz kimsiniz ki", "önce saygı duy"...
Bırakalım artık bu "ben bilmem, beyim bilir" durumlarını ya... Bende biliyorum.

theotheo dedi ki...

@ahmet

kardeş ortaya belge koyalım. şu işler yanlıştır. bu işler doğrudur. karşılaştıralım bakalım ona göre konuşalım.

ben bilmem beyim bilir değil.

bu bir saygıdır, dünyanın her yerindede vardır, daha 5.10 sene önce kısa pantolonla gezen adamlar hiçbir birikimi olmadan kendini beşiktaşa adamış adamlara çamur bok atamazlar.

hatalarını elbette söyleceğiz. hakkını vererek, kimseye hakaret etmeden, küfür etmeden. diceksin ki ben fulya projesini inceledim, bak şu şu konuda daha iyisi yapılabilirmiş hatalar yapılmış dersin. tabata transferi yanlış, fink transferi çok doğru, ernst harika, bobo müthiş. yeni sözleşmeler imzalanmış rüştünün yıllık ücreti 750 bin euroya indirilmiş dersin.

yeni yönetimin de ne kadar doğru maaş politikaları uyguladığını böylelikle tespit etmiş oluruz mesela. bunları görelim.

bardağın boş tarafı her zaman vardır zaten, şu an dünyanın en başarılı kulübüne git orda da eksik bulursun hatta bi ton eksik bulursun.

ben yeni yönetimden çok çok memnunum iş bilen başarılı kariyerli kaliteli adamlar var. umarım beşiktaşı hiç olmadığı kadar başarılı yaparlar.

BJK4EVER dedi ki...

Theotheo cok dogru soyluyor. Tabata transfeirni temcit pilavi gibi tekrarlayip duranlar nedense yerli oyunculara karsi gosterilen durusu, yeni maas politikasini ve bu dogrulari hic dile getirmiyor nedense? Bu yeni sozlesmelerden dolayi belki de senelik 2-3 milyon euro kazandik, ki buyuk ihtimalle sene sonunda Nihat, Nobre, Delgado'nun maaslarinda da duzenlemeye gidilir. Bunlari da dile getirmek lazim....

kalashnikov dedi ki...

bugüne bugün inci sözlük yazarı bir başkanımız var beyler. köstek olmak kolay biraz da destek olalım yıldırım başkan' a. seba dönemiyle kıyasladığımızda kupa sayısı olarak ilk 5 yıllık süreç içerisinde yıldırım başkan' ın çok daha başarılı olduğunu görüyoruz. aileden sağlam beşiktaşlı bir başkanımız var, insanlar daha ne istiyor anlamıyorum.

Kartal Bafiler dedi ki...

Kafamızı kır başkan,hakkındır, o kadar para vermişsin,bizi de besle en azından mc donalds'a götür bir ara.Söz double söylemeyeceğiz.

No Pasaran dedi ki...

Bugun 1 nisandi di mi dogru, gel bi de burdan atla diyenleriniz olmustur :-D

sembolist dedi ki...

1 nisan şakası bir yazı olsa gerek bu.

Ahmet Canseven dedi ki...

Theotheo;

Sustuğu için takdir ediyorsunuz ya Başkanı.... Ben susmadığı zamanlar için eleştiriyorum.

"Paf takımla çıkarım haaa" zamanları için... Bir FB derbisi sonrası, haklı olduğumuz halde, Sinan Engin ile el ele vererek bizi insan içine çıkamaz hale getirdikleri için. Tüm takımın Kimyasını bozduğu için..

Yerli yabancı ayırt etmeksizin, hak hukuk demeden her önüne gelen Teknik Direktörü tekmelediği zamanlar.. Del Bosque olayı için. "Hocamızın sonuna kadar arkasındayız"lardan, bir hafta geçmeden" yeni hocamızın arkasındayızlar" için... Ve o hocaların sayısı bir elin parmaklarını geçti. O kadar arkasında olduğu hocalar gittikleri halde, bir o kaldığı için.

Küçük Ahmetler için... Küçük Ahmet ve Büyük Ahmet ile birlikte yapılan seçim propogandaları... Sahi tükürdüğünü yalamak yutmak nasıl oluyordu ki... Bize bunları sağolsun örneklerle gösterdiği için...

Taraftarı dövdürdüğü ve peşinden haksız olduğu durumda bile haklı duruma geçmek için ağladığı için. Oysa tam tersini yapamayan bir Başkandı FB derbisi sonrası... Benim istediğim haklıyken haklı, haksızken üzgün bir Başkan... İşte bunun için.

Fulya projesi hakkında çok fazla bir bilgim yok. Kabul ediyorum... Hep kulaktan dolma bildiklerim... Ama ben hiç bir zaman o konudada eleştirmedim zaten... Eleştirdiğim konular için de belge filan nerden bulayım şimdi. Cd mi araklayım, Kaset mi çalayım. Hepsi gözümüzün önünde olmadı mı bu işlerin? Ben mi ağladım paf takımla çıkarım diye.

Siz sustuğu için takdir ede durun, bende kutlayım bari ne yapayım... Ha susmanın yanında birde mantıklı konuşmak var. Bunuda bekliyoruz artık ne yapalım... Aşama aşama bunlar nasıl olsa...

(FB- GS derbisinde oyuna hiç bir müdahale yapmayan Daum gibi, susarak, Hiç bir iş yapmadan da takdir kazanılmıyormuş ya vay anasını diyorum)

bacon1903 dedi ki...

Pamuk ve sembolistde dedigi gibi 1 nisan yazilari bunlar!!!!

Unknown dedi ki...

şakası bile kötü.

addN0NE dedi ki...

Bu ve bir altındaki post olmasa bu günün 1 nisan olduğunun farkında olmayacaktım, gerçekten. Neyse ben de güne uygun olarak bir kaç şey yazayım.

Adam cebinden para veriyor da kulüp öyle ayakta kalıyor, haala çakma forma giyenler başkanımız hakkında atıp tutmamalı bence de. Başkanımızın arkasındayız (Onun, gönderdiği teknik direktörlerin arkasında olduğu gibi)

RuFF dedi ki...

Türk gençliğinin tek sorunu bilgisizlik değil tepkisizlik.Balık hafızalı olmak sorunumuz, ya da koyun olmak diyelim biz buna.

Neyse tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayacağım.Bu takım şampiyon olursa büyük başkan diye bağıracak çok kişi var.Benim bağırmayacağım kesin..

Pamukk dedi ki...

büyük başkan artık para vermiyormuş cebinden

addN0NE dedi ki...

@Pamukk

Ben de duydum, artık cebinden vermiyor diye ama büyük başkanın dahili düşmanları ayrıntıya hiç girmiyorlar. Tamam artık cebinden para vermiyor olabilir ama kredi kartından da mı çektirmiyor, onu söylesinler bana vefasızlar :)

Söyleyenin yalancısıyım, duyduğuma göre Tabata'nın parasının yarısını kulüp kasasından ödemiş, geri kalan yarısını da başkanın kredi kartına 12 taksit yapmışlar. Şimdi de başkan bonus kazanmak için öyle yapmış diyorlarmış. Yaranamıyor adam, yazık :p

threepoint dedi ki...

şakadan bile sevmiyorum seni Başkan.

theotheo, sana cevaben bişi yazmayalı epey olmuştu. hep aynı türküdesin, o adamlar sizi şöyle eder böyle eder. kimle kimi kıyaslıyorsun? o adamların en genci benden 15 yaş büyük, ki bir çoğu aileden dolayı benden/bizden çok daha önde başlıyorlar bu hayata. garanti verebiliyor musun 15 yıl sonra orada olmayacağıma? neye göre tırnağı bile beni ezmeye yeter? İlla örnek vermeye gerek yok, o adamlardan çok daha iyi yaptıklarımız vardır. Beşiktaş'ın spk raporunu elime aldığımda o yönetimdekilerin en az yarısından daha iyi yorumlarım mali tabloları. hani tırnağıyla ezerlerdi beni?

ayrıca bir kişiyi eleştirmek için o kişinin yaptığı işi ondan daha iyi mi yapabilmem gerekiyor. bak daha evvel de teklif ettim, n'olur yüzyüze konuşalım bir gün, misal trabzon maçından önce gel buyur çakmak'ta kahvaltı yapalım semtte, konuşalım uzun uzun. gülünç gelebilir teklifim ama buradan yazı diliyle dediklerinden hiçbir şey anlamıyorum.

tearkan dedi ki...

Eleştirmek eleştirmemek hakkında daha önce çok tartışmalar yaptık ve hiçbir sonuç alamadık. Geri vites yapmaktan bahsettin böyük başkanın lu bizi tırnağıyla ezecek babası herkesi gözü önünde tv programında söylediğinden hemen ertesi gün döndü. senin tabirinle geri vites yaptı, cevap bile vermedin. Bu yüzden bu muhabbetlere girmeye hiç niyetim yok. Sadece çok merak ettiğim başka bir konu var bunu sormak istiyorum. Başka zaman hiçbir şey söylemeyip, yazmayıp, yorum yapmayıp sadece başkanla alakalı postlara üşüşmenize sebep nedir? Biz bu blogu objektif olduğu için, fikirleri düşünceleri futbol hakkında genel yazdıkları için seviyoruz bizim takıma laf sokmanız hiç hoş değil deyip de sadece kendileriye alakalı postlara üşüşüp sızlanan gese ve febelilerden hiç farkınız yok gözümde...

ian dedi ki...

başkanım bize messi'yi al!!!

marpione dedi ki...

yanlış anlaşma olmasın, 1 nisan şakası olan theotheo değil. onun normal hali bu :)

Yorum Gönder

Ara