.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Nisan 2010 Salı

Adalet

Kayserispor maçında Fenerbahçe tribününde kavga çıkmadı mı?
Fotoğraflara bakıyorum. Kadın çocuk, yerde yatanlar... Bayılanlar...
Kavga edenler kimdir, nedir bilmem. Beni ilgilendirmez. Ben orada oturup maç izliyorsam kulübün himayesi altındayım. Kulüp te o fotoğraftaki çocuğu karga tulumba koruyamaz. Yöntemi o olamaz.
Galatasaray maçında bir kişi tribünden atıldı diye "ağır yaptırım uygulanmalı" diyen Fenerbahçeliler şimdi neden sahamız kapanmalı demiyor?
E hani adalet arıyorduk? Aramıyor muyuz?

7 Yorum:

Arkhe dedi ki...

Bu ve bunun benzeri fotoğrafların kavga ile alakası yok. Kavga bu kadar büyümeden kapanıyordu ki işin içine polis girdi. Onlar orantısız güç ile tribüne girmeselerdi bu görüntüler de ortaya çıkmayacaktı.

Bir de daha vahim bir iddia var ki doğruysa çok yazık. Kavganın çıkma sebebi olarak gösterilen yani üst tribünde açılan pankartın kapanmasını isteyen ve çekiştiren iki kişinin de sivil polis olduğu söyleniyor. Bu iddia çok da abartılı sayılmaz çünkü Fenerbahçe tribünlerinde bir süredir üniformalı polisten çok sivil polis var.

bacon1903 dedi ki...

Bu baslik bizim denizli macindan sonra atildimi hatirlayamadim egerki boyle bir post acildiysa yuzde yuz haklisiniz ama yok atilmadiysa benim bekledigim ceza bjk-denizli macinda kesilen cezanin aynisi!!!!Gerci fb sinirdaydi sahasi kapatilmisti herhalde!!!!

Pamukk dedi ki...

derbi var saha maha kapanmaz

Gürcan Ulusoy dedi ki...

denizli maçında %100 sahamız kapanmalıydı. lakin o maçta saha kapattıracak zihniyet işin altını eştiğinde neyle karşılaşacağını bildiği için eşelemedi.

Unknown dedi ki...

gs nin ki derbide kapanmamışken fb ninki hayatta kapanmaz. türkiye'yi başınıza "yıkarlar.

bacon1903 dedi ki...

Tamam haklisin bjkdan uzak duramayan arkadasim jessie ama sen veya baska birisi boyle post actimi bu forumda sahamiz kapatilmali bu olaylardan sonra diye???Acmadiysak simdi bu mactan sonra acma hakkimiz yok!!!Bence tabiki!!!

Major dedi ki...

galatasaray'ın sahası kapanmışken hiçbir fenerlinin "onların sahası kapanmadı ama hadi ya bizimkini kapatın adelet böyle olur" diyeceğini sanmıyorum..

Yorum Gönder

Ara