.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Mart 2010 Cumartesi

TSL / Beşiktaş - Eskişehirspor

Bilet almaya hak kazanmış arkadaşlar! eksibesiktas@gmail.com adresine ad ve soyadlarınızı gönderip (Zaten gönderdiyseniz dikkate almayın) cuma saat 17:00'ye kadar Türk Telekom'un Gayrettepe'deki merkez binasında kimliğinizi ibraz ederek biletlerinizi alabilirsiniz...
  1. DeX
  2. Gonzalo Higuain
  3. Ahmet Boyalı

131 Yorum:

theotheo dedi ki...

Size bir soru.

Sezon sonunda Denizli büyük ihtimalle gidecek.

Yerine Fatih Terim gelirse naparsınız?

RuFF dedi ki...

Zor maç.
Eskişehir deki Koray a dikkat etmek lazım son zamanlarda çok formda.

Bunun yanında benim arkadaşlarımın çoğu Eskişehirspor tribününden ve Rıza nın bize maç sattığını düşünüyorlar.Ne kadar anlatmaya çalışsamda taraftar olarak kafalarında " GS ye ve FB ye oynadığı gibi oynamıyor takım" düşüncesi var.

Güzel maç olsun bizim olsun.Çok rahatta yenelim istemiyorum çünkü bu safsata düşüncelerle kafamı meşgul etmek istemiyorum.
Gerçi bizim takım ne zaman rahat maç kazandı orasıda ayrı konu

Sertug Ozgur dedi ki...

@theotheo

Gerçekten Fatih Terim'in gelme olasılığı beni çok korkutuyor, benim de aklımdan geçmedi değil. Yönetim büyük olasılıkla yabancı hocayla riske girmeyelim diye düşünür umarım Terim kabul etmez.

Takımı tutmam diye büyük laf edemem ama hiç istemiyorum, istemiyorum, ızdıraba dönüşür benim için.

Maça gelirsek, zor maç olacağı kesin ama kazanacağımızı düşünüyorum.

Unknown dedi ki...

Ya devam ya tamam!!!Sampiyonluk icin oldugu kadar avrupa icinde cok onemli bir mac kazanirsak %70 avrupayi garantileriz.

Pamukk dedi ki...

kazanırız.

RuFF dedi ki...

Pamukk maça gitme lütfen !
Allah rızası için !
Sana Kasımpaşa maçına da gelme diye yalvardık geldin ve şampiyonluktan ettin takımı.
Yeter artık gelme!
Sabote etme bari UEFA ya gidelim.

esperanza dedi ki...

Eskisehir e her halukarda puan birakiriz. Ruff un bahsettigi konu gercekten onemli. Benim de Eskisehirli arkadaslarim "size yatiyor hoca yeea" dusuncesinde. Bizim evladimiz Riza hocali Eskisehir 1-1 lik skorla mutlu bir sekilde doner evine.

esperanza dedi ki...

Bu arada Pamukk konusunda bir yorumda bulunmak istemiyorum, gecen hafta tatile cik, maca gitme diye diye dilimizde tuy bitti. Takdir 150 milyon Besiktas taraftarinindir...

Pamukk dedi ki...

zaten şampiyon olamicaktık bana yıkmayın!
topu topu 4 maç kaldı içerde bırakın da takımımı izlim!
şom ağızlılar!

theotheo dedi ki...

@lakerda

bence terim kesinlikle kabul eder, şu anda galatasaraya karşı büyük bir nefret duyduğundan eminim, kendini tekrar kanıtlamak isteyecektir.

yabancı hoca işine yönetimde taraftarda girmeyi istemiyor artık.

en mantıklı isim, fatih terim gibi görünüyor.

mufittezel dedi ki...

fatih terim önümüzdeki sezon büyük ihtimalle italya serie a da bir takımın başında olacak...

Pamukk dedi ki...

tabata 6 hafta yokmuş:) çok oynadıydı ztn

enzo scifo dedi ki...

tabata 6 hafta yoksa hemen lisansını aksıya alıp delgado'nun lisansını yeniden çıkartalım :) ya da delgado'ya tabata forması giydirip biraz da makyaj yapıp sahaya sürelim...

@lperen dedi ki...

fark atarız

Unknown dedi ki...

Olmaz boyle sey adam ne oynadiki biraz oynayacak diyecegimiz zaman sakatlandi bu 8.5 milyon euronun ucunda baska isler vardir insallah boyle rezil transferler yaptigimizi hic hatirlamiyorum!!!!Ertugrula buyuk para vermistik o sene bizi sampiyon yapti!!!Baska???Nihat-Ismail-tabata-Ferrari(Bir tek o) 4de 1 isbaetli tercih harcanan para 25 milyon euro sadece bonservisleri!!!!!!!Allah seni bildigi gibi yapsin demiroren!!!

esperanza dedi ki...

Tabata nin 25 maclik performansina bakildiginda gercekten bize hic faydasi olmadi. Bu kadar sans bulup ta bu kadar kotu degerlendiren ustune bir de sakatlanan oyuncumuz hic olmamisti

Pamukk dedi ki...

batuhan 3 gol atar :O

Tabata'nın nasıl faydası olmadı dalga mı geçiyorsunuz.İlk yarıda 8 maçlık serinin başındaki Denizli ve Kasımpaşa maçlarında harika oynamıştı ve golleri ve asistleri ile skora direkt etki etti.Daha sonra anlmasız bir şekilde kesik yedi ve haftalarca oynamadı.İlk yarının sonlarına doğru işler kötü gitmeye başlayınca birkaç maç yeniden sahaya sürüldü ama bu sefer doğal olarak etkili olamadı.
İkinci yarıda da tek 11'de başladığı maçta Gençlerbirliği maçını tek başına kazandırdı.Mustafa Denizli takımın başına dönünce yine hiçbir hakkaniyete sığmaksızın takımdan kesik yedi.Son oynadığımız Kasımpaşa maçında da sonradan oyuna girdi ve takıma büyük bir hareketlilik getirip 2-1 öne geçmemizi sağladı.İbrahim Kaş son dakikada o hatayı yapmasa bu maçı da kazandırmış olacaktı.
Tabata gibi bir futbolcudan yararlanamamızın en büyük müessibi Mustafa Denizli'dir.Daha İstanbul'a adımını atar atmaz Tabata'yı Gs ve Manu maçlarında ilk 11'de oynatıp bitirmeye çalışmasından nasıl bir ego canavarı olduğunu birkez daha belli etmişti.Şu an Beşiktaş'ın başkanı olsam bir dakika bile düşünmeden kovardım Mustafa Denizli'yi.MD yüzünden bu saatten sonra gelecek şampiyonluk bile içime sinmeyecek.O kadar nefret ettim kendisinden.

Fatih Terim gelirse Besiktas sevgim uzun sure onulmaz bir yara alir.

Adsız dedi ki...

İsmail'e isabetsiz transfer diyen çarpılır.

esperanza dedi ki...

@rogerio da silva bobo

ironiyi hep blog yazarlari mi yapacak :)

Adsız dedi ki...

Taktikle onla bunla pek alakası olmayacak ama umarım artık sahaya beyaz forma siyah şort ile çıkarız. Çubuklu forma da oldukça güzel, bu damali forma hastalığı nerden çıktı çözebilmiş değilim.

Kerem Akbaş dedi ki...

Eskişehirspor maçı psikolojik bir eşik olacak beşiktaş için. Cuma günü kazanmış bir Bursapor olursa bir umutsuzluk, mağlup bir Bursaspor ise stres yaratır. Her halükarda rakip sadece Eskşişehir olmayacak. Mustafa Denizli ne zaman forma girdi desek bizi şaşırtacak hareketler yapıyor.4 yersem 5 atarım felsefesi tamam artık gerçekçi değil ancak oyunu bu kadar tek taraflı oynamak sorun yaratmaya devam ediyor. 4-3-3 saplantısından kurtulacağımızı sanmıyorum. Bireysel yetenekler arzı endam ederse bu maçtan 3 puan alınır. Tabi İbrahim Kaş oynar mı oynarsa Eskişehirspora ne katkı verir onuda düşünmek gerekli.

Fatih Terim mevzusuna gelince, Seria A'da yarı türkçe yarı italyanca basın açıklaması yapmasını heyecanla bekliyorum.

sembolist dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sembolist dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
theotheo dedi ki...

sembolist kardeş.

leş gibi kokuttun burayı, az ye biraz pastırmayı.

Gökhan dedi ki...

sembolist in derdi rıza ile şifo olmuş,demek ki zamanında gs'ye sağlam koymuş.

Sertug Ozgur dedi ki...

"Siz de haklsınız,'hiştt çaktırma' psikolojisi..:)"

Mal taklidi mi yapıyosun yoksa gerçekten böyle isen durum vahim.

esperanza dedi ki...

@Sembolist

Altinsehir-K.Cekmece minibus hattinda hic calistin mi ?

seni bir yerden hatirlayacam, dilimin ucunda ama gelmiyor bi turlu.

Kalten dedi ki...

Şu adama biri kaset yapsın da çıksın aradan

Kalten dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Sembolist,

Ya troll olmaya calisiyorsun, ya hakikaten kafada bir iki tahta eksik; fakat ne olursa olsun, boyle sacma sapan yorumlar yapmaya devam ettigin surece yazdklarin goruldugu yerde imha edilecektir benim tarafimdan.

alper dedi ki...

tüh yav.ben gelene dek sembolistin yazdıklarını silmişsiniz.şöyle ağız tadıyla bir küfür edemedik gene kendilerine.üzüldüm ..

GoDLeSS_FroG dedi ki...

Size totemin allahını yapıyorum. bu sezon ilk defa 3 kardeş beraber maça gidicez. kesin galibiyet. kesin üst. kesin bobo 2-3 gol atacak. 3ümüz de bobo'ya bi başka bakıyoruz. severiz kendisini.

sembolist dedi ki...

farklı bir şey yazınca niye siliyorsunuz?
O zaman ben de bi tahmin yapyım,bu maçı Eskişeihrin kazanmasına 'rıza göstermem,Beşiktaş güzel futbolla farklı kazanır..
saygılar kardeşlerim..

RuFF dedi ki...

sembolist gay gibi çektirdiğin foto aklıma geldikçe yazdığın yorumları ciddiye alamıyorum ajan.

Pamukk dedi ki...

sakat ve cezalı oyuncular Bülent Ertuğrul, Doğa ve El Saka kadroda yer almayacak. Beşiktaş'tan kiralanan Erkan Zengin de iki kulüp arasında yapılan sözleşme gereği eski takımına karşı forma giyemeyecek.

Adsız dedi ki...

Bakalım bu maçta sol açık ve sağ açık çilemiz kimler olacak. Mustafa Denizli sezon başından beri Ekrem'e bu bölgede tahammül edeceğine bu kadar şansı bu kadar sabrı Serdar'a, İsmail'e veya Rıdvan'a göstermiş olsaydı çatır çatır işleyen kanatlarımız olabilirdi. Volkan Şen'i ayıla bayıla izliyoruz, heralde ilk çıktığı maçta bu oyunu oynamadı çocuk. Benim elimde Serdar olacak İsmail olacak Rıdvan olacak ama ben gidip koşmaktan başka bir özelliği olmayan Ekrem'i oynatacağım 57 yaşına gelmiş Yusuf'u oynatacağım.

esperanza dedi ki...

Doga oynamayacaksa Yusuf un da oynamasina gerek yok

esperanza dedi ki...

Nihat golunu atar, ibrahim kas ile kol kola kapalinin onune gidip "sisssshhh" yapar.

Adsız dedi ki...

Mehmet için oynar,kazanırız...

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Aveanın parası 3 adet eski açığa mı yetiyo?
:)
(gaz verelim belki işe yarar)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

gonzalo higuain mail adresine adını soyadını göndersin. henüz göndermemiş.

diğer arkadaşlarda problem yok.

hemen gönderiyorum bilgilerimi.

Sembolist farkli bir sey yazmak var, bir sey yaziyormus gibi yapip yazmamak var.

Su blog'a yaptigin yorumlarin sadece bir temasi var: Sike. Icinde "dusmek" kelimesi gecen bir cumle gorunce hemen "Ehuehue Bursa'yi dusurdunuz" diye atliyorsun. Bu konuda seninle duzgun bir uslupla tartisilmaya calisildi, ne yazik ki basarili olunamadi. Bundan sonra "sike" temasiyla ne yorum yazsan ortam gerilecek, ve buna da sebep olan sensin, cunku bir "sembolist" imaji olustu artik.

Blog aleminde moderasyonsuz yorum yayinlayan ender blog'lardan biriyiz, suistimal edilmesin diye boyle onlemler almak zorundayiz arada.

DeX dedi ki...

bilet için verdiğim ismi değiştirme şansım varsa değiştirmek istiyorum. eğer mümkün değilse biletim için yeni bir yarışma düzenleyip başkasına verebilirsin. teşekkürler şimdiden

Burada bir arkadas totemvari bir yorum yapiyordu hep; "4-1 aliriz. 2 bobo, 1 holosko, 1de nihat atar." diye... Bu sefer yazmamis... Ben yazdim sayilsin:)) gunahi benim boynuma..

alper dedi ki...

evet gurbet kartalı ben yazıyordum 4-1 yeneriz diye.ama son kasımpaşa maçında tırsım kırıldı.nasıl düzelir bilemiyorum.

4-1 yeneriz.2 bobo 1 holosko 1 nihat atar.şampiyon oluruz.fener -gs 3 kırmızı kart çıkar.fener yener.los kalastikos rüyası biter bu yıl için.bursa-işbb maçı iddaa da verilen oranlaradn dolayı banko berabere biter.totem kralını iddaa yapıyor çünkü.

chak dedi ki...

bu arada belediye 1 gol attı. hadi bakalım...

bursaspor patates oldu

alper dedi ki...

dedik size be abiler.bursa berabere biter diye.iddaa bu işin kralını biliyor çünkü.o orandan 1,7o den yani hayatta bursa galibiyeti olmaz.geçen hafta kasımpaşayı yenseydik 30.hafta şampiyonluk turunu atardık.artık 32, hafta atacağüız şampiyonluk turunu.olsun 2 hafta geç olsun ne yapalım.

gese ve fener berabere biter biz eskisehiri yenersek 33. hafta tur atariz inonude

Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ahmet Canseven dedi ki...

Ertuğrulun şu her pozisyonda hakeme itiraz hallerini görünce Mustafa Denizliye şükrediyorum...

Fakülte filmindeki içine uzaylı kaçan koç gibi, gittikçe hırsının yada uzaylının esiri oluyor... Sürekli bir bağırma hem kendi futbolcusuna hem hakeme... Ve ah onun o maç sonu ağlamaları... valla kokain bascam burnuna, çıkcak o uzaylı... adam gibi adam geri gelecek.

Eger yarin biz kazanirsak Fenerbahce Galatasaray macinda kavga cikar, saha 2 mac kapanir.

esperanza dedi ki...

bugunku skordan sonra yarinki maca oyuncularimiz kaza yasamamak icin beraberlige cikarlar. Simdiden gecmis olsun, yazik oldu...

esperanzaya tamamen katiliyorum, yarin oyuncularimiz gereksiz yere panik yapacak. sonucta bursa yenilmis, diger rakiplerden en azindan biri muhakkak puan kaybedecek, simdi kazanip taraftari havaya sokmak olmaz..

Unknown dedi ki...

eskişehir yarın kaybetmez. zirveye yaklaşmanın verdiği stres an itibariyle başlamıştır(bkz:diyarbakır maçı) yazık oldu hakkaten de..

esperanza dedi ki...

ayrica olasi bir beraberlikle oyuncularimiz kendilerince haftayi kayipsiz gecmis olurlar, "bursa yenildi zirveye 1 puan yaklastik yaae" hesabi.

Hocamiz da benzer bi aciklama yapar mactan sonra

Sertug Ozgur dedi ki...

@esperanza ve @umut

Abi nicklerinizle yorumlarınız gerçekten ironik:)

Esperanza hakikaten bu nicki özenerek mi aldın her hafta kaybederiz falan, maç öncesi yorumunu okuduktan sonra senin nicki görünce gülmeden edemiyorum.:)

BJK4EVER dedi ki...

Esperanza daha 1 tane olumlu yorumunu gormedim bu blogta. Totem mi yapiyrsun ne ayak anlamadim, ama insallah iyi oynayip kazaniriz (oyle bekliyorum) da sen utanirsin. Bekledigim ve istedigim ilk 11:

-----------Rustu--------------

Toraman--Sivok--Ferrari--Uzulmez

------------Necip----------------

--------Fink-----Ernst-----------

Tello-------Bobo---------Ekrem

1 Fink kesin oynasin.
2 3 defansif orta saha ile cikalim.
3 Holosko ve Yusuf baslamasin, sonradan gerekirse girsin.

Bu maci kesin aliriz o zaman.

ben 3-1 olan tahminimi 5-1 olarak değiştirmek istiyorum.
nihat'ın gol atmasına evi arabayı kiraya verip elime geçeni yatırırdım da, haram paradan kimseye hayır gelmez:)
atikerin sunduğu "bobo'yu beklerken" devam ediyor.

Gökhan dedi ki...

bjk4ever'ın 11'i gayet iyi sadece fink dmc, necip ernst'le beraber mc oynasa daha iyi olur bence.

esperanza dedi ki...

@lakerda

takim kotu ben ne yapayim, hirsizin hic mi sucu yok :/

@BJK4EVER

yahu niye utanayim, takim kazansin da bana kapak olsun sorun degil. Simdiden gecmis olsun deyip catisma turlerinden olan "Yaklasma-Kacinma" yi benimsiyorum. Yeter ki takim muvaffak olsun ancak zor.Zira gorunen koy kilavuz istemez...

eskisehir in 1 puani simdiden hayirli olsun

esperanza dedi ki...

Tabata da sakatlindi diye hocamiz Serdar Ozkan ile bi ayarlama ceker takima . Nihat patlama yapar, gol sevincini Serdar ile doyasiya yasar

berabere kaliriz, taraftar yeter demioren moduna gecer

bacon1903 dedi ki...

BJK4ever kardes tabatada gitti bu kadrodan baska secenegi yok hocanin bu kadroda guzel top oynayabilir.Guc,hucum pres denen bir oyunda var dimi ama???Hemide yusuf krali ilk umut alarak alirsak yedek kulubesinde umitsiz kaliriz!!!Bu mac avrupa maci eger bu maci alirsak %70-80 avrupadayiz sene!!!!!

esperanza dedi ki...

kazanirsak 2.lik icin bi sansimiz olur, onun disinda 3. luk veya 5. lik arasinda bi fark yok bence. Zira avrupa ligine katilip rezalet bir futbolla x bir Baltik ulkesi takimina elenip sac bas yolmaktansa gidememek daha iyi.

Sertug Ozgur dedi ki...

Savunması uzun boylu oyunculardan kurulu, bilinçsiz baskılarda,şişirme toplarda hemen hemen hata yapmayan bir takım Eskişehir.

Orta sahası düz oyunculardan kurulu, pas yeteneği sınırlı bir takım. Ayrıca bana göre yeterli derecede ısırgan bir orta sahası yok. Bülent Ertuğrul ve her ne kadar hataların adamı olsa da orta sahaya direnç kazandıran Doğa'nın olmaması işimizi daha da kolaylaştıracaktır. Bu yüzden orta sahada üstünlüğü kolay ele alacağımızı düşünüyorum.

Eskişehir'in etkili olduğu taraf kanat bindirmeleri. Kanatları iyi kapattığımız,beklerini kovaladığımız takdirde ciddi sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Rakipten dolayı, oyunun geneline hakim, baskın, önceki maçlara göre daha renkli bir Beşiktaş bekliyorum. Bu çok pozisyona gireceğimiz anlamına gelmiyor burası daha çok Eskişehir savunmasının konsantrasyonuna bağlı ama rakip savunmayı geçmişteki maçlara göre daha çok hataya zorlayacağımız bir maç bekliyorum. Sonuç itibarı ile kısır bir maç da olabilir ama bir anda Gençlerbirliği maçına da benzeyebilir.

Futbolcuların strese gireceği yorumlarına katılmıyorum. Gol kaçırmaktan başka endişem yok.

azaq dedi ki...

3 puan Bursa maçından sonra şart oldu..

esperanza dedi ki...

Eskisehir in ne derdi, ne tasasi var. ilk 20 dk ustumuze gelseler hemen elimiz ayagimiza dolasir, akabinde yeriz golu.

Adsız dedi ki...

bjk4ever'ın ilk 11i güzel fakat ben olsam sol açıkta koşmaktan başka bir özelliği olmayan Ekrem yerine İsmail'i oynatırım. İsmail bu takım için mükemmel bir sol açık olabilir.

-----------Rustu--------------

Toraman--Sivok--Ferrari--Uzulmez

------------Necip----------------

--------Fink-----Ernst-----------

Tello-------Bobo---------İsmail

Ayrıca sakın ama sakın 3 defansif orta saha fazla demeyin. Bu adamlar kağıt üzerinde defansif olabilir fakat Fink ve Ernst'in hücuma verdikleri destek gerçekten çok iyi.

Unknown dedi ki...

@lakerda

esperanza' ya katılmakla birlikte beşiktaş'ın böyle fırsatları özellikle kendi evinde teptiğini düşünüyorum. vasatın biraz üstünde bi takımla oynayacağımız için böyle söyledim(:

sozcelyk dedi ki...

ekrem dağ atar kazanırız.

EnisteKolaKoy dedi ki...

rahat bir galibiyet tabii ki beklemiyorum,75'e kadar kanser bir şekilde geçecek bence maç ama bobo'nun iki golüyle kazanacağımızı düşünüyorum.

Kerem Akbaş dedi ki...

Sigara kullanıyorum ve beşiktaşlıyım. O yüzden evde izleyeceğim. Ama "atan alır" tadında bir maç olacak gibi..

Bugun Turk film festivaline gidecegimden maci skora bakmadan Digiturk'ten satin alip izleyecegim. Digiturkwebtv'ye verecegim para o kadar icime oturmus ki ruyama girdi.

Eve geliyorum ve internette bir sekilde gozume carpiyor haber sayfada asagi inerken, tam hatirlamiyorum simdi ama ovucu bir baslik var. Tikliyorum, maci 5-0 kazanmisiz. 41., 42. dakikalarda ve son 10 dakika diliminde 3 gol var. Bobo iki tane atmis.

Cok saykodelik lan..

AQ-47 dedi ki...

Yeniliriz, kadro kesin tavşan çıkar.

tearkan dedi ki...

rüştü
toraman ferrari sivok ibo
ernst fink
nihat tello ekrem
bobo

Sertug Ozgur dedi ki...

@shelbyl

Haha ben de geçenlerde almıştım harbiden koyuyo. Dün sözlükte birinin İbb-Bursa maçı rüyasına girmiş yazmış ve skor aynen çıktı maç sonunda:) Umarım sen de o türden bir "ermiş"sindir.

Kadroya gelirsek, orta saha kurgusunun bozulmasındansa Nihat'ın ilk 11de oynaması daha kabul edilebilir geliyor. Geçenlerde Jessie yazmıştı Nihat oynayabilir gibisinden, umarım geçen maçları unutup kendini ispatlamaya çalışmaz.

tearkan dedi ki...

@shelbyl

tutarsa perşembe gününe süper loto tahminini bekliyorum mutlaka:)

mj23 dedi ki...

bu sene geriden gelip çevirdiğimiz maç var mı?

Sertug Ozgur dedi ki...

Halis nooluyo?

esperanza dedi ki...

skoru ve golu atan adamlari bile soyluyoruz, sonra totem yaptin oluyoruz. Basta teknik heyetimiz olmak uzere tum oyuncularimizi teker teker tebrik ederim.

Ahmet Canseven dedi ki...

Sanırsam 3.golü yiyeceğiz...

dominic molise dedi ki...

bobo hakkindaki yorumlar mumkunse ibrahimovic'in de dahil oldugu cumleler olsun bu saatten sonra.

mj23 dedi ki...

hah ilk oldu bu :)

Ze1903 dedi ki...

Maçın adamı uğur incemandır.Bobo ve Tello da 5-6 haftadır çok formdalar.Serdar zkan keşke birini atabilseydi onun adına üzüldüm.

Batistuta35 dedi ki...

Mükemmel maç oldu ya.Sanırım sezon başından beri bulduğumuz pozisyonların tümünü bu maçta yakaladık:D

esperanza dedi ki...

Pamukk 0-2 olduktan sonra staddan cikmasaydi zor kazanirdik.

tesekkurler pamukk

drogba dedi ki...

Beşiktaş'ın uşağı mıdır rıza çalımbay hani bülent uygun abdullah avcı öyle oluyor ya ?

barfilozofu dedi ki...

Rıza senin takımının bizim takımdan iki kat degil dört kat daha hızlı koşması lazım...

esperanza dedi ki...

Hakem hatasiyla kazanmak bize yakismadi, Gs li kardeslerimizden bu konuyu irdeleyen yorumlar bekliyorum

Sertug Ozgur dedi ki...

Bulduğumuz pozisyonlar beni şaşırtmadı. Şok 2 gol sürprizdi.Ama çoğu Beşiktaş'lının maçı çevireceğiz dediğini düşünüyorum.

Kasımpaşa maçında 1-0'dan 2-1'e çevirmemiz nasıl beni şaşırttıysa bu maçın dönmesi benim için beklenen bir olaydı.

Renkli takım taraftarları Rıza'ya saydırsalar da, Eskişehir'in hele Bülent ve Doğa olmadan oyunu kontrol eden-edebilecek bir takım olmadığını o kadar aldıkları mağlubiyetten sonra bilmeleri gerekirdi.

Uğur İnceman çok büyük katkı sağladı. Herkesin katkısı çok büyüktü. Herkese tebrikler. Yarın yağmur yağacak mı İstanbul'da bilmem ama taraftarlarımızın dediği olacak heralde.

adophis dedi ki...

rüştü'nün taşşaklarını yalama zamanı gelmedi mi arkadaşlar, gerçi ferrari'ninkileri yaladığımızdan beri adam baya kötü oynuyo:))

herkes harikaydı:) serdar özkan, uğur falan bile harikaydı. hals özkahya tribünlerden inanılmaz tepki aldı.
blog yönetiminden bir bobo yalanması bekliyorum:)

Valla bu maçtan sonra kimin tassaklarını yalamak gerek bilmem ama, ALPER kardesin dedigi gibi 2 bobo 1 holosko 1 de nihat atti.. sadece bobonun bir attigi azicik ofsayt diye sayilmadi.o kadar kusur kadi kizindada olur diyelim. Benim site yonetimine onerim, bu hafta alperin tassaklari yalansin! :))

yusuf dedi ki...

ymaç postunun altını maçın adamı bu ya da şu'larla dolduracağımıza bence her maçın ardından maçın adamı diye bir post atılsın ya da ne biliym anket yapılsın, orda diyelim diyeceğimizi.

bu arada maçın adamı da toraman :)

esperanza dedi ki...

Macin adami : serdar ozkan
Macin en guzel hareketi : "kelin ilaci olsa basina surerdi" konseptiyle Holosko nun Serdar i teselli etmesi.

drogba dedi ki...

Beşiktaş iyi alıştı bu sene olmayan penaltılardan ofsayt olan gollerden maç kazanmaya

dominic molise dedi ki...

luisao, troll olacaksan eksisozluk'e yaz.
orada seni onemseyenlerin sayisi daha fazla.

yuki the zorba dedi ki...

La olm biri post atsın. Böyle mac on senede bir olur. Sokaklardayim birsey yazamiyorum. Söylüyorum, bu mac berabere de bitse avuçlarım patlayana kadar bu takımı alkışlardim...

Macın en bomba olayı, en güvendiğimiz adamların olmadık hatalarının gol ve çok net pozisyonlarla sonuçlanması ve butun takımın sezon boyu Umut vaad etmeyen oyuncularının küllerinden doğup bağıra bağıra geri donusuydu.

Şampiyon olursak herkes yılın macı olarak bunu sececektir sanırım. Uzun yıllardır böyle keyif almamıştım. Hersee rağmen Eskisehirspor'u ve taraftarını da tebrik etmek lazım bence..

EnisteKolaKoy dedi ki...

EnisteKolaKoy dedi ki...

rahat bir galibiyet tabii ki beklemiyorum,75'e kadar kanser bir şekilde geçecek bence maç ama bobo'nun iki golüyle kazanacağımızı düşünüyorum.

27 Mart 2010 13:11

bobo bi de ikinci golu atsaydi tutturuyodum bee. dehset bir macti kalpten gidiyordum bu sefer. ferrari kotuydu cidden ama adamin bi kere de hakki olsun kotu oynamak sorun yok bence, ozeti izlemedim ama penalti degil gibi geldi bana pozisyon. son gol ofsayt diyorlar, öyleyse üzüldüm cidden, duzgununu atardik eminim serdar ozkan girmeseydi. gorunuse gore sadece biz degil, serdar ozkan da kendinden kesmis umidini, yazik.

pseudotimes dedi ki...

Yauf o değilde tıkılmış herkes maç postunun altına yeni bir hikaye çıkarın en üste. Böyle bir maçtan sonra çıkar elbet. Rıza ne yattı beyaa deyin, Serdar'a laf sokun saçını kes deyin, Pirlo Uğur deyin ama birşeyler söyleyin yahu :D

Ryu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
bacon1903 dedi ki...

Son gol ofsayt kilpayi!!!Eskisehirin penaltisi penalti felan degil ernstin oyuncuya temesi yokki???Halisim ozkahyam olmadi iyi hakemsin sen halbuki???Ernstin girisine penalti caldi???Bu mac bjkin hakkiydi inanilmaz bir geri donus oldu!!!!

Hazimsiz renkli taraftarlara(Anelka-luisao)ilac onerim:Talcid

BJKli kardeslerime ilac onerim:Beloc(Kalp ilaciymis)

Ryu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ryu dedi ki...

Besiktasli t.d'lerin besiktasa yattigini soyleyen gerzekler ziya dogan, samet aybaba, ertugrul saglam hangi takimi tutuyor? riza icin besiktasa yatti diyen maci sattigini ima eden beyin ozurluler kendi maclarini izlemiyor sanirim. Yilmaz Vural G.s'ye karsi acik futbol oynayinca cagdas futbol oluyor, gecen senenin en iyi defans yapan takimi Sivas'i Fb macinda hucum oynatinca kimsenin sesi cikmiyor burada Eskisehir $eyiyle gerdege girmeye calisiyorlar, eskisehir 2 gol atip 2 %1000 gol kaciriyor besiktas bu kadar ustun performans gostermese eskisehir tarih yazdi olacak, kaybedince vay efendim niye defansa cekilmedi niye hucum oynatti yok ya gidin isinize. 3 sene sampiyonluk sozunu, Dos Santos'lu Jo'lu flas transferleri, 10. hafta ilan edilen sampiyonluk basliklarini sene sonu nerenize sokacaksiniz bakalim

bacon1903 dedi ki...

Esperenza kardesim toteme devam!!!!!!Ya bide bu pamuk olayi dogruysa pamuk yalvararim maca gitme allahini seversen!!!!

stfud dedi ki...

serdar özkan'ın sözleşmesi uzatıldı diyorlar, doğru mudur?toraman ile de uzatıldı mı?

EnisteKolaKoy dedi ki...

simdi sozluge de yazdim. hakem son golu rakipten geldigi icin oynatti ki hakkaten rakipten gelmis gibi top sanki. ernst'in yaptigi penalti ise, ernst'e yapilan hareket de penalti bana gore.

asist time dedi ki...

Comeback Kings diye buna denir. Inanılmaz bir tempo vardı macta. Ancak tüm takım bi yana Fink bi yana. Butun pozisyonlarda gollerde fink i gorebilirsiniz. Adam 3 defa butun sahada gitti geldi en sonda da nefes nefese uzulmez'in ortasında bir hışımla kafayı da vurdu ama olsun sonunda gol da oldu.

Bu arada Ibrahim Uzulmez'in muz ortasından kimse bahsetmemiş :)))

Sertug Ozgur dedi ki...

@ceren

Pirlo uğur gerçekten hoşuma gitti haaha:)

Yerli oyuncu kalitesi diyoruz diyoruz, bizim kalpten oynayan yerlileri küçümsemiyor muyuz? İbrahim Üzülmez kötü oynasa bile saygı duymamak elde değil! İbrahim Toraman bu takımın kimliği değil mi? İkinci golü yedikten sonra takım arkadaşlarını toparlaması, stopere geçtiğinde orta sahada taç çizgisi kenarında yaptığı muhteşem kayış ve hücumu kesmesi, yine muhtemel golü müthiş bir zamanlamayla önlemesi, Rüştü'nün kader anlarında ortaya çıkışı, Ekrem'in ilk golde pozisyonu yoktan var edip muhteşem driplingi ve Nihat'a pası. Nihat'ın "Nihat" golü atması ve yüzündeki insanları adeta korkutan aşırı hırsı. Pirlo Uğur'un maç eksikliğini hissettirmemesi ve uzun bir süre sonra oyunda varlığını hissettirmesi,fark yaratması...

Biraz da eleştirilen yabancılara gelelim... Fink'deki benim hayran kaldığım hırsı. İleriye ok gibi çıkışları.. Bu kadar vasat denilen bir önlibero'nun bu kadar çok hücuma destek vermesi.Öldürücü bölgelere gitmesi.. Beşiktaş'ın kimliğine uyumu, takımın parçası olduğunu hissettirmesi.. Bobo'nun Avrupai santrfor dediğimiz türden oyunu, stoperleri peşinden sürüklemesi, Türkiye Kupası finaline benzer ve yanılmıyosam deplasmandaki Ankaragücü maçında da gördüğümüz Bobo kafası..Hele ofsayt olan attığı gol var ki.. Ben o hareketlenme ve vuruştaki estetikliğe bakarak kendimi bir hafta avutabilirim.

Düşünsenize maçı izleyen Ertuğrul Sağlam'ın maç sonrasındaki ruh halini, izliyorlarsa diğer teknik direktörlerin ve taraftarların..

Taraftar bu takımın mazotu, oyun kimliğini etkileyen bir faktör. Bugün avuçlarım kızarıncaya kadar alkışlıyorum galibiyette katkısı olan herkesi.

EnisteKolaKoy dedi ki...

simdi ozeti detayli izledim. top ernst'ten geliyor ucuncu golde ama yerdeki mucadelede top ezildigi icin hakem rakipten geldi diye gormus olabilir o zaman. evet 3. gol ofsayt. keske vermeseydi, her turlu atacaktik nasilsa...

sozcelyk dedi ki...

finkin taşşağını yerim höp höp yaparım

tearkan dedi ki...

Uğur'u ağzım açık izledim. Ferrari kenara geldiğinde kenarda Uğur'un formayı görünce aha sıçtık demiştim; ama adam performansıyla resmen ağzıma tıkadı söylediklerimi. Canı sağolsun. :) :P

Serdar'a kızmadım; belki de kızamadım bu maçta. On dakikanın içinde üç tane pozisyona girip bir pozisyonun da hazırlayıcısı olmak cidden maharet. Aynı şekilde özellikle son pozisyonda topa dahi vuramamaksa (bakın kötü vurmak falan da demiyorum) bambaşka bir maharet. Çok şeyler mi bekliyoruz, bu 'bitiricilik' işini yada şut çalışmayı çok mu kolay sanıyoruz da niye çalışmıyor, niye olmuyor diye tepki veriyoruz bilemiyorum. Artık üzerine kafa yormayı da bıraktım zaten.

Böyle bir maçta galip gelmek çok güzeldi. Hele ki maç 2-2 olduğunda sanki garanti vermişler gibi, sanki skoru önceden biliyormuşum gibi 3. golü ha attık ha atıcaz diye beklemek, takıma böylesi güvenebilmek daha da güzeldi.

matiasemilio dedi ki...

iki maçtır stoperlerimizin 50-60 arası çıkmaları tezgah,haberimiz ola..
*süpersin fink!
**ernst takım mağlupken daha mı iyi oynuyo ne ?

alper dedi ki...

demiştim demeyi çok severim ben.ama çok yaklaştım .bir dahaki hafta kesin tutacak.2 bobo 1 nihat 1 holosko atacak.

halis özkahya senin ben gözünü nurunu göz bebeğini seveyim.ernstin hareketi penaltı ise ernste yapılan yüzde yüz penaltı.son gol ofsayt diyenlere söylüyorum bu lafıda o gol var ya tüm gs lilere girsin amına koyum.bu takım şampiyon olamazsa bu yıl kendimi sikecem.
şu serdar özkan yeterli şasn bulamaıd diyenlerde yazmasın bir daha arkadaş yav.

Unknown dedi ki...

es es es ki ki ki nası koyduk üç iki(:

yilmaz dedi ki...

ya çok güzel oldu filan falan ama şu yorumları acayip garipsiyorum.
maç bir anda 4-0 olabilirdi.

bunun sebebi iki taner arka arkaya rüştünün kurtardığı pozisyon.

evet %99'luk pozisyon ikisi de. lakin 1. pozisyon gol olsa oyun kornerden değil santradan başlıcak ve 2. pozisyon olmayacaktı. 3-0 deseler eyvallah :)

Pamukk dedi ki...

esperanza nın söylediği yalandır

çıkmadım maçtan

AQ-47 dedi ki...

sağolsun K.A. tarihi fark atabilecekleri maçı bizim tarafa çevirdi...ulan kaleciyi bile geçmişsin neredeyse, koca kaleye topu yuvarlayamıyorsun...Tabi Mehmet Yılmaz'ın ilk ve sanırım ikinci yarıdaki kafa vuruşlarını Rüştü'nün -üzerine gelse de- çıkartması, maçın bir anda 4-0 olmaması hatta ilk yarı 1-2 bitmesi, sonra ikinci yarıya öyle süper başlamasak da kısa zamanda 2-2 yapmamız...Ulan hep GS, FB böyle "comeback" yaparlardı sinir olurdum ben...Ayrıca Tello'ya da gıcık oluyorum, sol bekten AMC yaptığımızı düşünüp tapıyoruz bir anda adama, bence sene sonunda gönderilebilirdi...

Kalten dedi ki...

Ferrari eger 4 hafta oynamayacak ise, onumuzdeki hafta koltuk degnekleri ile yedek kulubesinde oturtulup, kulubeden aptal bi sari kart gorebilir ve sonraki (zaten oynamayacagi) haftayi "cezali" olarak gecirebilir mi?

Boyle bi cakalligi daha once yapan var mi?

Boyle bi cakalligi engelleyen kanun/kural var mi?

RuFF dedi ki...

Maç 0-2 iken pamukk un stadtan çıkmış olması sayesinde maç lehimize döndü.
Tşk.
Böyle söz dinle

Pamukk dedi ki...

yalancının?
arkadaşlar bundan sonra maça gelmemesi gereken kişinin Ruff olduğu ortaya çıktı. Kendisi gelmedi ben staddaydım ve çıkmadım tabiki, 2-0dan maç döndürdük be. pis uğursuz. gelme bidaha sakın. kombinen de bizde artık Burak gelicek sen gelmiceksin.

esperanza dedi ki...

@Pamukk

Yahu yaptigin ayip birsey degil ki.. 0-2 den sonra hepimiz sinirlendik. Senin biraz da sinirlenip "ulan o kadar para veriyorum izledigim futbola bak" deyip cikmis olman bizim icin birseyi degistirmez.

Sonucta kazandik, tesekkurumuzu de ettik sana :o

Pamukk dedi ki...

@esperanza

şimdi buraya maç sonu maç içi foto koyarsam ne dicen he :O utanıcan mı :O gelme sakın abdden, oyarım

Yorum Gönder

Ara