.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Nisan 2010 Cuma

TSL / Ankaragücü - Beşiktaş

219 Yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 219 / 219   Yeni›   En yeni»

"Pirlo'dan dolayi Deco yatinca son gun acele olarak Tabata alinmis, sizce Denizli illa ki Tabata mi demistir?"

Ben bu bahaneye kicimla gulerim. "Deco Chelsea'de kaliyor" diye Agustos'un basinda dendi yahu?

http://www.todayszaman.com/tz-web/news-182981-chelsea-says-it-wontsell-deco-to-besiktas.html

Bir de, Deco'nun alternatifi Tabata midir? Denizli madem Tabata'yi istemedi, neden Demiroren gene de aldi? Deco'nun transferi ya olmazsa diye hic mi dusunmemisler? B plani "Acele ile 8 milyon verip Tabata almak" olabilir mi? "Ozru kabahatinden buyuk" denmez mi bu durumda?

Bu iste bir hata var; ya Demiroren'in ya da Denizli'nin. Demiroren'in hatasi, Denizli istememesine karsin oyuncu almasi. Denizli'nin hatasi, oynatmayacagi adamin alinmasina onay vermesi.

Sunu kabul edelim, burada bir suclu var. Sucluyu illa asmak kesmek gerekmez, ama boyle ucuz bahanelerle, kargalarin gulecegi sebeplerle sucu ort bas etmeye calismak tek kelimeyle ayiptir.

esperanza dedi ki...

olayi sadece Tabata ya da indirgememek lazim, 50 trilyon harcayip ferrari ve fink disindakilerden verim alamiyorsan, verim almayi da genc dogru durust sans bile vermiyorsan o noktada ben sahsen yoneticilerde suc aramam. Takimin eksigi, gedigi gecen yildan belliydi.Zan ve Cisse disinda kadro muhafaza edilip ona gore takviyeler yapildiginda hepimiz guzel seyler oluyor diye sevindik. Ancak hoca kadroyu ezogelin corba kivamina getirip ustune bir de oyuncu ayrimi yapmaya baslayinca ipin ucu kacti bence.

Sezonun basindan beri cikan kadrolarin, ozellikle benim surerkli formayi adaletli dagitmadigi icin elestirdigim Ertugrul donemindeki kadrolardan ve oyuncu secimlerindne farki yok.

Bir de oyle bir kamuoyu olsutu ki, maci kazaninca hocamiz sihirbaz kaybedince hoca da kabahat yok tamamen "bireysel hatalar".

AQ-47 dedi ki...

@bjk4ever

Dalga geçtiğin düşünce ütopik bir düşünce değil ki...böyle düşünen ve isteyen çok taraftar var, hatta başkan adayı bile vardı...sahada futbol görmek istiyoruz, zoraki adamalr ve itiş kakışla moralimiz bozulsun istemiyoruz...

BJK4EVER dedi ki...

@shelbyl

Zaten suc Demiroren'de diyorum.
Ayrica transferleri tek tek degerlendirirsek kotu degil.
Ferrari'ye kotu diyebilirmiyiz?
Ismail pahali, ama onu her Besiktas'li fiyatini bile bile istiyordu, ki ondan baska yerli solbek var mi?
Nihat'in kalitesi tartisilmaz, ona karsi cikan 1 Besiktas'li bilmiyorum ben. Askerliginden dolayi bir turlu kendine gelemedi, ama Emre gibi onumuzdeki senelerde cok faydali olacaktir.
Transferlerden sadece Tabata kagit uzerinde yanlis duruyordu, o kadar.

@esperanza

Formayi adaletli dagitmiyor mu? Ridvan (sakatti uzun sure) ve Batuhan (malum...) disinda forma bulamayan var mi? Herkese sans verdi hoca, Necipe de, Ismaile de, S.Ozkana da, Ekreme de, Ugura da, Holoskoya da, herkese.

@AQ47

Keske oyle olsa, ama oyle olmadigini sende bende biliyoruz.
Bu bu kadar basit olsa 2 sene evvel M.Topalli Barisli Ardali kadroyla sampiyon olan GS bunu yapardi, ki onlarin altyapisi bizimkinden cok daha iyi (idi). Onlar bile gidip buyuk paralar harciyor.

Taraftarimizin ne kadar sabirli oldugunu Tigana'da gorduk zaten. Burak, Serdar, yemedikleri kufur kalmadi, ki Tigana neden gitti onu da biliyoruz. Keske onumuzdeki sene genclerle dolu bir kadroyla ilk 3'e girmeye oynayip bunu gerceklestirebilsek, ama sampiyonluktan en ufak kopmada veya kaybedilmis bir derbide veya kotu bir performansta hem hocanin, hem genclerin her turlu elestiri ve kufure maruz kalacagini hepimiz biliyoruz. Teoride bu tur dusunceler ve laflar sahane, ama pratikte ulkemizde olmuyor iste....

erol1903 dedi ki...

Haftaya cumartesi programını gördünüz mü? Kesinlikle kasten yapılmış birşey. Saat 4'te Akatlar'da Fener maçı, 7'de İnönü'de Trabzon maçı. 17:45'te biten maçtan Dolmabahçe'ye kıçını yırtsan 45 dakikada gelirsin, yarım saat kala en kenar yerlerden birinde oturursun.

esperanza dedi ki...

@BJK4EVER

hep -se/-sa larla konusuyorsun. Hocaya sahip cikacam diye cok calkantili yorumlar geliyor senden. Seneye Md ile devam edip 100m eur da harcansa 1 arpa boyu yol katedebilecegimizi dusunmuyorum. "Ha yarisin icinde oluruz ama olsun" veya "hocanin bir bildigi vardir yae" deyip pembe tablo gorme meraki bu sene hat safhaya ulasti, ona yaniyorum.

tearkan dedi ki...

Yav ben cidden anlayamıyorum buradaki bazı kişilerin mantığını. Tabata transferinden dolayı başkanı eleştirirken bize karşı çıkıyordunuz. Şimdi de Denizli'yi savunmak için Tabata transferini başkan yaptı Denizli ne yapsın diyorsunuz. Biz bu yüzden başkanı eleştirirken niye karşı çıkıyordunuz o zaman? İki gün sonra Denizli'yi savunsak bu sefer de onu eleştireceksiniz. Yapma denileni yapan, sürekli terse giden küçük çocuklar gibisiniz valla.

Unknown dedi ki...

trabzon maçından daha fazla çekinmeye başladım ligde oluşan şu tablodan sonra. bursa ile fb nin kazanacağını tahmin ediyordum az çok ama şimdi olumlu bi hava yakaladı özellikle fb. artık bizi bekliyorlar tamamen.. yarıştan kopacaksak haftaya kopalım da fener maçına rahat çıkalım yaeæe:)


ekleme: bi takımda bu kadar mı sakat olur abi ya?

BJK4EVER dedi ki...

@esperanza

Artik hoca degistirmenin bize hicbir fayda saglamayacagini goruyorum da ondan. Diyelim ki hoca gitti, ne degisecek?

Bir defa transferde elimiz kolumuz bagli, yabanci kontenjani doldu tasiyor. Yerli olarak da alabilecegimiz oyuncu sayisi kisitli, ki olanlarin fiyati tavan yapmis durumda.

Hadi kadro vs biraktim, M.Denizliden daha iyi hoca nerede bulacagiz? Ondan daha kariyerli/tecrubeli yerli hoca var mi F.Terim ve S.Gunes disinda? Hayir yok.

Peki yabanci hocalar? En iyisini getirmedik mi? Del Bosque, Tigana, bunlar tartisilabilir mi? Getirecegimiz hoca Besiktas ve Turkiyeyi ne kadar taniyor olacak? Rijkaardi da gormuyor muyuz?

Bunu gectim, alt klasmandan yerli olarak kim gelecek, Besiktasi tasiyabilecek mi? Ertugrul bu alt klasmanin en iyisi, basarisizligi kabak gibi ortada degil miydi? Riza, Samet vs BJKye ne verebilir?

Zaten hep sucu antrenorde araya araya 2003'ten beri 6 antrenor kovup tek sampiyonluk gorduk (ironiye bak, o da gitsin denen Denizli ile), ne zaman antrenor degistirmenin bir ise yaramayacagini anlayacagiz?

Hep Ingilteredeki futbolu ovup dusuyorsunuz. Bir bakin bakalim Ingilteredeki takimlar kac hoca degistiriyor. Benitez geldiginden beri tek sampiyonlugu yok, ligdeki basarisizlik tavan yapmis durumda, transferdeki facialar zaten tartisilmaz, peki neden hala bu adam orada? Basarisizlik sansinin 67% oraninda oldugu bir yerde tek suclu gostermek sacma degil mi?

esperanza dedi ki...

Seneye MD ile yola devam edilirse Mart ayi na kadar mac izleyip strese girmeye de gerek yok. Hersey Mart-Nisan performansimiza bagli, oyle bir duzen.

BJK4EVER dedi ki...

M.Denizli'den evvelki son 4 sene genel olarak mart-nisani goremeyen, gorse bile mayisi goremeyen bir kulup oldugumuzdan o da bir basaridir zaten....

@bjk4ever
her sene 10 gol atip mac kurtaran bir adamimiz vadi onuda tabata sevdasina harcadilar!!!http://asvalttaicenler.blogspot.com/2010/04/matias-delgado.html

esperanza dedi ki...

@BJK4EVER

kotuyu kotuyle kiyaslayip ne kazaniyoruz onu da bi anlasam...

RuFF dedi ki...

Bu takım İspanyanın en kariyerli antrenörlerinden biri olan Del Bosque yi "yeniköy kasabı" diyerek yedi.
Herkes şuan "genç oyuncular kazanılsın gazelini" okuyor ama bu takım Tiganayı yedi, sabredemedi.
Şu hoca gitsin saçmalığını bitirin artık arkadaşlar.Kim gelicekte Beşiktaş ı kafaya oynatabilecek ?
Öyle yada böyle halen yarışın içerisindeyiz.Bu kadar sakat varken puan kaybı olması normal değil midir. ?
Genç oyuncu genç oyuncu diyorsunuz Necip 50 dakika 10 kişi oynattı takımı.
Adam ne yapsa size yaranamıyor.

Şu kadronun şuralara gelmesi bile mucizedir.Bir tane maç alacak oyuncun yok.Holoskoya ne olduğunu aklım fikrim almıyor.Porno filmlerde filan oynamaya başladı sanırım adamın yürümeye mecali kalmadı 2. yarı.

BJK4EVER dedi ki...

@esperanza

Kotu olmayan bir seyi kotu gosterip daha kotu gunlere kucak acmakla ne kazaniyorsak daha fazlasini kazaniyoruz....

@Ruff

Ilk defa yazdiklarina harfiyen katiliyorum, durum aynen budur.
Egoyu tatmin etmek adina antrenoru sacma sapan nedenlerle elestirenlerden biktim artik.....

Pamukk dedi ki...

polyannalığın da sonuna gelindi sanırım artık..

habire bize Cuma maç oynatanlara

Bobonun direkten dönen topunda direğe

k.paşa maçında son dkdaki kurtarışı için murat şahine

"saçını başını düzeltmekten oyuna giremiyor" denilen Kaşın herhalde bu yüzden saçlarını kazıtmasına

şom ağızlı arkadaşlarımıza

sevgiler saygılar

Pamukk dedi ki...

sakatların bu kadar atmasının sebebi marrone nin gidişi olabilir mi acaba???

Pamukk dedi ki...

4.lüğü kaybetmeyiz heralde mi acaba

Pamukk dedi ki...

hafta sonu basketbol programı belli deil henüz, saat 16 diyen arkadaşa iletiim..

orda da her hafta gelen geçen koyuyo zaten :/

«En Eski ‹Eski   201 – 219 / 219   Yeni› En yeni» Yorum Gönder

Ara