.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Mart 2010 Salı

Sakatlığı Devam Eden Nobre

"Bu arada antrenmana sakatlıkları süren Yusuf ve Nobre ile sağ arka adalesinde ağrıları bulunan Tello katılmadı." Sezon bitti, Nobre'nin sakatlığı bitmedi... Sezon sonunda Nihat ve Nobre'ye düşen, sözleşmelerindeki maaşlarından belli oranda feragat etmeleridir. Onlara yakışacak olan da budur...

15 Yorum:

sezon sonunda nihat ve nobre'ye düşen, sözleşmelerini tek taraflı fesh edip, futbol dünyasından ayrılmalarıdır. onlara yakışacak olan da budur.

Kalten dedi ki...

Nihat'in böyle olacağı belli değil miydi, şimdi yönetimin bundan şikayet etmesi Tuğba Erbillik yapmak olmaz mı?

Ki benim içimde Nihat seneye iyi olacakmış gibi bi his var; Emre de geçen sezon Fenerde çok kötüydü ama bu sene takımın en iyi oyuncusu..

esperanza dedi ki...

hastanede takilan "diger" sakat oyuncumuza dunyanin parasini verdigimiz ortamda nobre ve nihat sozlesmesindeki ucretten feragat eder mi ??

#10 dedi ki...

Acikcasi ben pek anlamiyorum bu gorusu. Sonucta bu adamlar oyle veya boyle yaptiklari is sonucunda bu sakatliklari yasadilar, dolayisiyla ortada haksizlikla edinilen bir kazanc oldugunu dusunmuyorum. Eger olaya bu sekilde yaklasacaksak hepimizin hasta oldugumuz veya herhangi bir sebeple calisamadigimiz gunlerin ucretlerini sirketlerimize geri iade etmemiz gerekir.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

sakatlık ayrıdır, performans ayrı. sporcu eğer evde sehpaya tekme atıp sakatlanıyorsa orada bir para isteme hakkına sahip değildir.

ancak antrenmanda veya maçta veya profesyonel mesleğiyle ilgili herhangi bir aktivite sırasında sakatlanıyorsa parasını isteme hakkı vardır ve bu doğaldır.

delgado'nun durumu budur.

delgado beşiktaş için sakatlanmış ise oynamasa bile o parayı isteme hakkı vardır.

benim dediğim ayrı bir şey ve performansla ilintili.

nobre ve nihat maaş indirimini kabul etmezlerse yapacak bir şey yoktur. ama kabul ederlerse tribün de onları tekrar kabul eder.

mevcut performans/maaş oranlarıyla beşiktaş kulübünde huzurlu olmaları mümkün değil.

bence delgado hakkı olan parayı alıyor. linderoth gibi. sen sakatlandın, başının çaresine bak denmesi söz konusu değil.

adam beşiktaş için sakatlandı zira.

"nihatin bu sezon 17 gol 8 asistini, nobrenin 23 gol 5 asistini ne cabuk unuttunuz. bu adamlar robotmu yahu" demeyi ne cok isterdim!!

postta sakatlıklardan hemen sonra indirim mevzu bahis olunca sanki "çok sakatlanıyolar o nedenle az para alsınlar" gibi bi anlam çıkıyo. o anlamı çıkaran da "e hacı delgado noolcak" diyo. jessie her ikisinin de vasat performansından bahsetmek istemiş sanırsam.


delgadoya gelirsek; zaten o yaptığı mukaveleyi hiç haketmedi ki...

helldoradotcom dedi ki...

altyapi cocugu, altyapi evladi gibi kufurler dolasmaya basladi arkadaslar arasinda bu performans/maas endeksine bagli olarak.. Bir de "Alan memnun, veren memnun" diye buyurmuslar lopez nihato hazretleri :))) skjhsjalksjlakj....

esperanza dedi ki...

Konu performans ile ilgiliyse delgadonun iyi oynamadigi donem icin de indirime gidilmesi gerekirdi o zaman. Bahsettigin konu icin kriterleri belirlemek cok guc, Nobre ve Nihat in ucretleri dusurulsun derken Tabata nin 1 yil maas almamasi, Serdar Ozkan in da bize yuklu miktarda borclu cikartilmasi gerekir.

Ha kendine yakisan diye eklemissin o ayri konu tabi, ama 1-2 istisnai oyuncu disinda ozellikle bir yabancinin "bana yakisan bu" deyip b oyle birsey dusunmesinin imkani yok. Ancak yonetimden boyle bir baski gelir, o da ertesi sezonki performansina nasil yansir muamma.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

nobre'yi hadi geçtim. nihat'a yakışan budur.

yarın gelip teknik direktörlük, menajerlik falan yapacağım diyorsa.

esperanza dedi ki...

Muhtemelen Nihat icin 1 yil daha sabredilir, yine olmazsa futbol yasamina Ibb de devam eder.

Sertug Ozgur dedi ki...

Yeni sezonda yapılacak en iyi transfer bu kadar fahiş ücret alıp bir şey yapmayan adamlarla tekrar masaya oturmaktır. Yanaşmıyosa da kadro dışı bıraksınlar. Kayseri sebebi farklı olsa da kılıfına uydurup iyi yapıyo bu işleri.

Bu kadar saçma sapan ücret adaletsizliğine rağmen iyi bile mücadele ediyorlar geri kalanlar.

Adsız dedi ki...

Ben hala Nihat'a kızmanın onu eleştirmenin yersiz olduğunu düşünüyorum. Aldığı para fazla ona lafım yok, fakat Nihat en son Beşiktaş'taki gençlik yıllarında sağ açık oynadı. Adam gitti yurt dışında bunca sene hep forvet oynadı oyunculuğu bu yönde şekillendi sonra biz bu adamı aldık hooop kanada koyduk. E şimdi sen bu adamı madem kanada koyuyorsun o zaman öncelikli beklentin gol değil asist olacak. Bu taktik Nihat'ı bitiriyor, Nihat gibi bir çok oyuncumuzu bitiriyor.

BJK4EVER dedi ki...

Nobre icin elestiriler dogru da, Nihat icin hic katilmiyorum.
Bir defa adam Sociedad'da 2. forvet olarak basarili oldu, biz adami sag aciga koyduk. Sen cift forvet oynamak icin Nihat'i zaten niye aliyorsun o da bir ayri muamma.
Ikincisi bu adam hazirlik kampi gecirmedi ve son 1 yil neredeyse tamamen sakatti. Gecen seneki ve bu seneki Emre Belozoglunun perofrmansi ortada.
Ucuncusu, simdi Nihat'a verilen para cok deniyor vs. E daha 2 sene evvel FB Nihat icin 12 milyon euro sadece bonservis parasi gozden cikar madi mi? Bizim hayalimiz degil miydi Nihat'in donmesi (benim oyleydi)? 2 sene evvel Avrupa'daki yildizimiz olan oyuncuyu simdi bitik yapmanin da geregi yok. Adam sonucta kaliteli ve cok ytenekli topcu, bunu kimseyle tartismam. Ve iyi bir Nihat hala buyuk is yapar bu ligde, yeter ki hazir olsun, rahat olsun ve destek gorsun. Nihat bizim icin vazgecilmez bir oyuncudur, hele ki bu kisitli yerli rotasyonu ile....

open your mind dedi ki...

nobre'ye yakışan ülkesine dönüp futbol yerine birazcık da olsa yetenekli olduğu bir branşta faaliyet göstermesidir.

Yorum Gönder

Ara