.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

8 Mart 2010 Pazartesi

İBB Maçı Talihlileri

Avea'nın sponsorluğunda düzenlediğimiz yarışmada İ.B.B maçına hak kazanan kişiler eksibesiktas@gmail.com'a tekrar mail atıp telefon numaralarını, isim soyadlarını teyid amaçlı gönderirlerse maç saati stadyumda biletlerini alabilirler.

14 Yorum:

Pamukk dedi ki...

benim o benim benim benim

Mart ayı beşiktaşa her sezon uğurlu gelmiştir hadi bakalım hikayenin sonu şampiyonluk olsun gene.

@bobo

ben kendimi bildim bileli beşiktaş mart ayında şampiyonluğu kaybeder.

@sy

Hayır.Mart'ta yeniden potaya girip Nisan'ın sonuna doğru şampiyonluğu kaybeder.Geçen sene,ondan önceki sene,ondan daha önceki sene hep mart aylarımız çok verimli geçmiştir.

stfud dedi ki...

eğer, yeni bir yarışma düzenlenmediyse, ertelenen maçtan önceki yarışmadan söz ediliyorsa maça gelemeyeceğimden bileti başkasına verebilirsiniz.maça gelmek sıkıntı değil de, ankara'ya döndükten sonra eve dönmek için otobüs buşmak sıkıntı:)

Muhoo dedi ki...

yolladım gerekli bilgileri. aveaya ve ekşibeşiktaş'a teşekkürler

Sertug Ozgur dedi ki...

Maç postu açılmadı ama sabırsızlığımdan buraya yazıyorum:).

İbb'yi yenersek 48 puan olacak. Yani 24. hafta sonunda geçen sene ile aynı puana ulaşacağız. Ondan sonra 7 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet almıştık. Bu sene 8 galibiyet 1 ber. 1 yenilgi alırsak şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Gs'nin Es-Es'i yenmesi halinde şampiyon olacağını düşünüyodum.Benim için final maçı gibiydi,çok şükür yenemediler şimdi sadece ufak bir adım öndeler.

Bobo'nun dediği gibi mart ayı iyi geçerse yani -kazanabileceğimiz rakiplerle oynayacağız- full çekersek ki mart ayı Fb-Gs maçı ile sona eriyor, ay sonunda lider olacağımızı düşünüyorum. Liderlikten sonra her ne kadar daha zor maçlar oynasak da bitime az kala zorlu Fb ve Bursa maçlarında 8-2-1 taktiği ile o yükün altından kalkarız gibi. Ayrıca Fb-Gs derbisinden sonra iki takımın dağılması da bir umut ışığı.

Bursa'yı hesaba katmıyorum, şayet tarih bizi yanıltmazsa 4-5 hafta kala çekişmeden uzaklaşırlar.

İşte İbb maçı bu serinin bir anlamda başlangıcı. Umarım şu 'GOL' sıkıntısını mart ayı için gideririz.

asist time dedi ki...

Ezel'i galatasaray macına tercih ettim. Arkadas o nasıl bir dizidir ya, nasıl kurgulanmış, ana karakterler desen harika yardımcı oyuncular desen muhtesem yan roller bile lost da ki yan roller gibi etki yaratan karakterler. Bugun ki bolumde ise hafta içerisinde hurriyet gazetesinin dayının kızının oldugu haberi dizi de butun sihri aldı goturdu, Rusya'da ki el kamerası sahnesi de tek kelime ile inanılmazdı. Bunyede resmen lost etkisi yarattı Ezel ...

tearkan dedi ki...

Abi Hırvatistan değil miydi o kamera sahnesinin geçtiği yer ya? Ben neremle izledim bu diziyi? Gerçi bir batak partisi vardı evde o sırada; ama tantana arasında rehber Croatia gibisinden bir şeyler dedi gibi geldi bana.

Yanlız gese maçı demişken o nasıl bir penaltıdır yav el insaf. Eskişehirli futbolcu cezasahası çizgisini görür görmez ellerini havaya kaldırdı ben dokunmuyorum diye. santosa da öğretmişler herhelade ceza sahasına girer girmez kendini yere atmasını. tugayı lat yapıya aldıkları gibi arifi de penaltı yedirme antremanı için mi aldılar nedir. Gerçi hakemler de meyilli yemeye. Her yerinden öpüyorum Bülent Yıldırım.

asist time dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
asist time dedi ki...

Aaa pardon rusya mı yazmısım bende dubrovnik muhabbetini anımsar gibiyim :) benimde arkadaşın rus arkadasları istanbula gelince aklım orada kalmıs =))

Evet Dubrovnik'ti orası. Adriyatik kıyısında enfes bir şehirdir kendisi, gittim mi, gitmedim, söyleyenlerin yalancısıyım :)

Al Feneri, vur Galatasaray'a. Her ikisi de top mop oynamadıkları hafta sırayla şampiyonluklarını ilan ediyorlar. Geçen hafta galatasaray über galaktik futbol oynadığını iddia ediyordu, bu hafta fenerliler azdı. Gene şampiyon olacağız ya, iyice soğuyacağım bu abuk ligden.

tearkan dedi ki...

@ son iki yorum sahibi (abi nickleriniz saolsun ikinizden de alıntı yapmak ölüm valla:)

Tamam benim gözümle izlemediğim belli oldu bu diziyi:)

Muhoo dedi ki...

Ya nası yapacağımızı tam netleştiremedik. Bi cevap atıverseniz de kafamı rahatlatsanız, Bende ona göre davransam :s 12'ye doğru evden çıkıcam sonrasında attığınız maili takip etme imkanım yok.

Yorum Gönder

Ara