.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Mart 2010 Cumartesi

I Love This Game

Futbolcuların manken sevgilileri ve gece hayatlarına ilişkin haberlerden haz etmeyen biri olarak, böylesi kareleri görmekten büyük keyif alıyorum. İki hafta önce Maccabi maçı için Abdi İpekçi’ye gelen Ferrari, dün gece de ‘’en iyi anlaştığım isim’’ dediği Delgado ile birlikte Efes Pilsen - Real Madrid karşılaşmasını izlemek üzere salondaki yerini almıştı. Yalnız benim dikkatimi çeken asıl nokta, basınımızda da fazlasıyla yer bulan Ferrari – Kaya Peker arkadaşlığı. – Buradan bakabilirsiniz – (ki maçı anlatan spiker de bu yakınlıktan söz etti) Dünden bu yana ‘’ne alaka’’ demeden edemiyorum. Ortada Nihat Kahveci ve Garbajosa’nın kanka olduklarını açıklaması kadar tuhaf ve şaşırtıcı bir durum var. Hani bırakalım Ferrari’yi falan, Kaya’nın Beşiktaş’ta forma giyen yerli futbolculardan herhangi birisi ile sıkı arkadaş olduğunu bile sanmıyorum. O yüzden bu ismin yarım sezondur Türkiye’de bulunan Ferrari olmasına kafayı takmış durumdayım. Kendisine bir de forma hediye edilmiş, belli ki bir davet söz konusu ve geleceği bekleniyordu. Kaya’nın kariyerinde bir İtalya macerası olmadığını biliyorum, fakat emin olmak için araştırırken 2008 yılında Ergin Ataman önderliğinde Torino’da oynadığımız Uleb Cup 8’li final maçları geldi aklıma. Ferrari’de bu basketbol sevgisi varken, ülkesinde oynanan Avrupa’nın 2.büyük turnuvasına kayıtsız kalamayacağını düşündüm; hem Genoa – Torino arası da 1-2 saatlik mesafede, koyar mı Ferrari'ye ! Haritaya bakınca da ‘’tamam şimdi buldum’’ diyordum ki, Ferrari’nin o sezon Roma forması giydiğini fark etmem geç olmadı. Acaba Roma’da yeteri kadar forma şansı bulamamaktan yakınan Ferrari, sözleşmesinin bitimine 6 aydan az bir süre kalmasının vermiş olduğu gazla kendisini isteyen Genoa yönetimiyle görüşmelere başlamış ve oraya kadar gelmişken de içindeki basketbol sevgisi o'nu bir anda Torino’ya mı sürüklemişti diyorum ? Zor bir ihtimal de, olsa bile neden Kaya ? Belki de İstanbul gecelerinde Ferrari ile çapkınlığa çıkmışlardır diyeceğim ama 2006 Temmuz’unda Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girmiş bir adamdan söz ediyoruz. PS: Delgado'yu Akatlar'daki efsane Hapoel maçında da görmüştük. Belli ki Ferrari'den geri kalır yanı yok. Hani Ümraniye'de boş boş idman yaptığını görüp kahrolacağımıza, Chatman'dan boşalan oyun kurucu pozisyonu için teklif götürseydik de tam anlamıyla forvet arkasının tadını çıkarsaydı fena mı olurdu ?

14 Yorum:

esperanza dedi ki...

"bizim evladimiz" delgado nun abdi ipekci de ne isi var? yuksek merdivenlerden cikarken sakatliyacak karin kaslarini, belini, kulak memesini...

espri yap esperanza, hep espri yap.. sen bu blog'un neşesisin esperenza. canım esperanza. komik esperanza.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

hahahahah freak blogla ilgilenmiyor diyoruz, delgado esprisine 17 dakikada yetişiyor hala... hala çok çevik ve hala çok hızlı :)

damla dedi ki...

ferrari tam bir basketbolsever çıktı. özellikle efes maçlarını kaçırmıyor. siena maçında da tribünde gördüm baya da heyecanlandı kalkıp alkışlıyordu filan. ferrari ve delgado nun kanka olması ve maçlara gitmesini hiç garipsemedim, çünkü gerek karakter
olarak, tarz olarak, efendilik olarak birbirlerine çok yakın adamlar.

ferrari özellikle bire bir konuşmada çok sıcakkanlı bir insan kaya pekerle oradan bir dostluk kurmuş olabilir diye düşünüyorum :)

Bu da muhtemelen aynı günün sabahında istinye park gezmelerinden bir resim olarak düşmüş nete.
http://img215.imageshack.us/img215/6669/85762127.jpg

asist time dedi ki...

Ferrari, eski Roma'lı yeni Siena'lı David Hawkins'in iyi bir arkadaşı. Siena, Istanbul'a geldiğinde eski kankalar 2-3 gun Istanbul'da eski günleri yad etmek istemiş olabilirler. Kaya ne alaka diye dusunursek de, en mantıklı açıklaması bilindiği uzere maçlardan birgün once 1'er saat ara ile Efes, Siena idmanları oluyor. Ferrari idmanı izlemek için gelip Kaya ile tanışmış olabilir.

asist time dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
esgo dedi ki...

@ @ asist time ( alıntı yapmak da ayrı bir dert ) :)

Ferrari o dönem sakat ve maçlarda forma giyemiyordu. Söylediğin gibi olabilir, ama bu gönderilen davet ve hediye edilen formaya baktığımız vakit, bunun bir idman sonrası tanışıklıktan öte bir samimiyet gerektirdiğini düşünüyorum. Ferrari'nin tercümanı bizi bu konuda aydınlatabilir, uğraşıyorum.

@ Damla

Link açılmadı maalesef.

damla dedi ki...

@ eser gokulu; baska bir yere upload yaptim umarim bu acilir. http://i49.tinypic.com/a47hfk.jpg

sozcelyk dedi ki...

o resimdeki siyah beyaz arabalar bizimkilerin mi :O

şu bizim delgado da selçuk şahin deniz barış uğur boral triosundan on kat daha şanslı değilse ben de genç fenerliyim.

esperanza dedi ki...

@Beautiful Freak

konu delgado ve serdar ozkan olunca babami tanimam

damla dedi ki...

@sozcelykk lamb. gallardo delgadonun, ferrari california ferrari'nin :) yakışmış kartallara siyah beyaz.delgadoyu çok sever çok desteklerim o ayrı güle güle kullansın. :)

asist time dedi ki...

Konunun içeriğinin Kaya ile alakası yokmuş:)

Formayı veren yani ilk foto da solda az gözüken bayan arkadaşı tanırım. Formayı Euroleague maçlarına geldiği için Efesliler.org da ki arkadaslar vermiş.

geloraptor dedi ki...

ben de resim halen açılmıyor yav...

Pamukk dedi ki...

niçun efes pilsen maçı ben gene de anlamadm ok bye

Yorum Gönder

Ara