.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Mart 2010 Çarşamba

Hentbol

Hentbola merakım lise hentbol takımının kaptanı yapılmamla sona erdi ne acı. Hocaya "bırak beni yedek kaleci olayım" desem de oynayacaksın diye tutturdu. Liseler arası turnuvada ilk turdaki rakibimiz maça gelmeyince tur atlamış sayıldık. Sonraki turda da kar yağdı, biz gidemedik. Okulların tatil edildiği bir günde spor salonuna ulaşamamız nedeniyle diskalifiye olmamızın mantığını da artık sorgulamıyorum... Ben Beşiktaş armasının olduğu her yerde o armanın peşinden gidenlerden değilim. Belki Beşiktaş semtine uzaklığım, belki başka şeyler... Ama herhangi bir hentbol maçına gitmişliğim yok. Bundan pişmanlık ta duymuyorum çünkü sevdiğim bir spor değil. Şairler Parkı perspektifinden bakarsak evet "Beşiktaş sadece futbol takımından ibaret değil". Doğru bu. Lakin her insanın zevk aldığı şeyler farklı. Bir insanı sadece Beşiktaş futbol takımını takip ediyor diye de suçlamak doğru değil. Zevk alan, fırsatı olan hentbola da, voleybola da, basketbola da gider... Şüphesiz bu tip maçlara gitmenin kendine has bir duygusu, orada bulunmanın farklı bir tadı vardır. Binlerce insanın değil de, onlarca insanın arasındasınız zira. Tribünde izleyeni, sahada oynayanı... Aile gibi. Gitmek isteyenin haberi olsun... İzmir Celal Atik Spor Salonu 18:00

11 Yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

şiddetle tavsşye ediyorum hentbol maçını. özellikle önemli bir maça rasgelirseniz gerçekten çok keyif alırsınız.

benim için amatör branş tribününddeki en güzel şey sporcuların gözünde o mutluluu görebilmek.

bizim öküzlerin maaş konusunda çektirdiklerini biliyoruz bunlara. verdikleri önemi de. geçen sezn duble şampiyonluğu kol saati hediye edildi. hani taraftar sahib çıkınca ayrı bi mutlu oldukları görünüyor. duygusal bağlar aoluşuyor.

hatta akşam gelyosn face'de bulyosn adamı ordan bile konuşabilyosn. hal hatır sorysun. daha samimi.

beşiktaş jimnastik spor klübü çatısı altındaki branşların son birkaç yıldaki en başarılı takımı belki de hentbol takımı. sadece bu nedenden dolayı bile desteği hakediyorlar ama destek konusunda galiba sınıfta kaldık. aslında ben de sevemedim bu hentbol sporunu. türkiyede de fazla seveni yok galiba.

RuFF dedi ki...

Hep gitmek istiyorum bir türlü kısmet olmadı.
Armanın olduğu her yerde olmak lazım ama imkanlar elvermiyor ne yazıkki

Pamukk dedi ki...

tv yayını var mı?

esperanza dedi ki...

Hentbol sanilanin aksine zaman zaman izlemesi cok keyifli olabiliyor. Ozellikle ASKI nin kapanmasi ve oyuncularinin Besiktas a gecmesi uzerine ligde Milli Piyangp ve Cankaya Bld. ile cok calkantili kupa ve lig maclari oluyordu. Ne yazik ki 3 yildir hic maca gidemedim. Basari geldigi halde uvey biraktigimiz bransimiz henbtol...

esgo dedi ki...

Yer ve saat güzel. Gidelim bakalım.

Curling (hatta komple kis olimpiyatlari), golf ve beyzboldan sonra izlemesi en iskence spor hentbol bence.

Pamukk dedi ki...

maçın sonucunu da kupayı kazandığımızı da ancak öğrendim. sağolsun ntvspor. başka bişi olsa anında alt yazı geçerler.
tebrikler beşiktaş.

"Bir insanı sadece Beşiktaş futbol takımını takip ediyor diye de suçlamak doğru değil. "

Bugüne kadar kimseyi sadece futbol maçına gidiyor diye suçlamadık. Ama bolca eleştirdik. İkisi arasında epey bir fark var.

Ege

Adsız dedi ki...

Sözlüğe de yazdım buraya da yazmadan edemedim, geçen sene Avrupa Kupası maçında tur atladıktan sonra sahaya atladım, yahu bana hiçbir arkadaşım İnönü'de golden sonra öyle sarılmadı :) O kadar güzel bir ortam var ki maçlarda, vakti olan herkese tavsiye ederim. Kesinlikle hak ediyorlar desteği.

Pamukk dedi ki...

"Bu Türkiye'nin en köklü kulübün en başarılı branşı da bu öncü olduğu branş olan Hentbol. Namağlup liderlikler, kupalar, şampiyonluklar. Ödülleri ne biliyor musunuz? Geçen sezon bir adet kol saati. Bu sezon bir kupa daha kazandılar şimdiden. İzmir deplasmanında kaldırdılar kupayı; otobüsle geri dönmek üzere yola çıktılar. Otobüsle!

En kötü tarifeli uçaktan bilet alırsın be arkadaş çok mu zor?!"

değişen birşey yok...

Yorum Gönder

Ara