.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Mart 2010 Cuma

Haftanın yalayanları

Geçtiğimiz hafta büyük bir özveriyle Matteo Ferrari blogumuzda yalandı. Yalamaktan imtina etmeyen bütün okurlarımıza teşekkür ederiz. Ekşibeşiktaş jürisi hummalı bir çalışma sonucunda Ferrari'yi en güzel yalayan üç kişiyi belirledi. İşte o yalayanlar: cagatay Yeşil sahaların spor arabası şampiyon kartalın bel kemiği allah seni bizden ayırmasın tşğn öpim ferrari avrupanın en iyi stoperi beşiktaşım gol yemez oldu sen geleli beri bir de yapsak 30 puan seri alemin kralı olursun tşğn öpim ferrari ferrari sen çok yaşa boy boy oğlun olsun hepsi olsun paşa kızların büyüsün dönsünler taşa jübilende inönüdeyim formanı bana at ferrari Gökhan Yıldız kaçırdığı toplar bize giriyo, kaçırmadıkları onlara girsin. (girmeden ben yalıyorum, rahat girsin diye) kaptan merter

Tam soyunma odasında kramponlarımızı temizliyorduk ki, bir f430 edasıyla içeriye daldı. İhtişamı öylesine büyülemiş olmalı ki bizleri, kendisine bakmaktan, kramponlarımızı temizlediğimiz bıçaklarla ellerimizi doğradığımızı çok sonraları farketmiştik... Göz göze gelip kendimizi hemen yan taraftaki duş kabininde bulmamız ise artık içten bile değildi...

17 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

tebrikler arkadaşlar sayenizde ferrari artık zenci değil.

fabian ernst in sırası bi gelsin onu dip bucak öyle bir yalayacağım ki of of

RuFF dedi ki...

kazananları tebrik eder yeni yalama yarışmasında başarılar dilerim..

shibby dedi ki...

hahahahha çok iyi yalamışlar ya :D

esperanza dedi ki...

Bu daha baslangic, ilerleyen gunlerde yalayanlarin sayisi hizla artacaktir.

tathar dedi ki...

sonuç olurak ferrai'yi ne kadar yalasak az.

drogba dedi ki...

Hiç mi hayatınız boyunca bjkde iyi oynayan stoper görmediniz :)

Sivas da az gol yiyordu ve bjk kadar defansif kadro çıkarmıyordu yani sedat murat diallo hepsi yıldız mıydı

Bjk ne zaman açık futbol oynadı ? Bjk 0-3 Wolsburg Bjk 1-2 Cska Gs 3-0 Antep 2-0 Bjk Bjk 2-3 Bursa vb..ve kaçan bir sürü goller

Getirin bakiyi diattayı önüne de koyun 3 ön libero kanatlara da koyun bek oynayabilecek 2 oyuncu yine bu kadar yerdiniz belki :)

Oyuncu iyidir geçmişi vardır iyi oynuyordur da bi açık oynadıkları maçlara bakın bir de 8 defansif oyuncuyla çıktığınız maçlara bakın.
Takımınızın oynadığı sisteme falan bakın 5-4-1

@kanoute

dostum şaka mısın? şu post'a da asitle bazın karışımı ciddiyetinde baktın ya, sana söyleyecek söz yok.

esperanza dedi ki...

bizim takimimizin oynadigi sistem sizin sisteminizi dover Kanoute

kanoute kewell'ı yalayan takım taraftarıdır bence

alper dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
ian dedi ki...

bu tarz makara olaylarını en iyi beşiktaş taraftarının yaptığı tescilliydi de zaten, hiç çizgiyi düşürmeden devam ediyoruz valla. tebrikler :) etiketler de şahane olmuş.

drogba dedi ki...

Gece kulüplerinde gezmeyi bırakacaksın
Her zaman anlatmaya çalıştığım birşey var, Beşiktaş’ın yabancıları kaliteli değil. Holosko’nun kaçırdığı golleri, vasat bir yerli oyuncu bile gol yapar. Böyle pozisyonları kaçırıyorsan, şampiyonluğa oynaman çok zordur. İki stoper Sivok ile Ferrari, her pozisyonda rakiplerine top aldırdı. Hayatımda böyle ikili görmedim. Kasımpaşalı oyuncular her pozisyonda top alıyor, sağdan-soldan bindiriyor, bu ikili seyrediyor. Ferrari efendi, İstanbul’da gece kulüplerini gezmeyi bırakıp, biraz idman yapacak ve kondisyonunu geliştireceksin. Bu takdirde, o kadar arkada beklemez, daha önde olursun.

SERGEN YALÇIN

Aman sergen böyle deme 10 tane defansif oyuncuyla maçlara çıkıyor bjk kızarlar bak sana.Ferrari sivok dünyanın en iyi 2 stoperidir.Açık oynanan tüm maçlarda ya fark yediler ya yığınla pozisyon verdirdiler.
Baki diatta gordon falan boşuna yuhalandı onların önüne de koysalardı uğur-toraman-fink-ernst-ekremi :D
sağ bekine kaşı sol bekine üzülmezi koysalardı onlarda bu kadar yedirtirdi diye düşünüyorum.

BJK4EVER dedi ki...

Kardesim sende harbiden zeka sorunu var herhalde. Sana gore Cech ve vd Sar da kotu kaleci herhalde, cunku onlarin onunde Terry ve Vidic olmasa onlar daha cok gol yer.

Ayrica senin tuttugun takim GS ile BJKnin sistemi ayni. Ikisi de cift onliberolu 4-3-3 oynuyor, aradaki tek far GSnin sol bekinin (Caner)ofansif olmasi, onun disinda fark yok. Ayrica o bahsettigin maclara da bakarsak:

Bjk 0-3 Wolsburg
Bu macta 8 eksik vardi ve U.Inceman, S.Ozkan gibi adamlarla oynamak zorunda kaldik. Ki gollerin ikisi zaten son 5 dakikada geldi.

Bjk 1-2 Cska
Ilk gol tamamen Krasicin yetenegi, son gol yine son dakikada geldi. Yani stoperlerin kabiliyetsizligi yok.

Gs 3-0
Ilk gol kornerden, ikinci gol Rustunun hatasi.

Antep 2-0 Bjk
Ilk golde Sivokun hatasi var, ikinci gol yine duran top.

Bjk 2-3 Bursa
Son 2 gol zaten Ferrari sakatlandiktan sonra geldi son 5 dakikada.

Yani Besiktasin koca sezonda 1den fazla gol yedigi maclari yazinca BJK kotu takim mi oluyor? Ki BJK 35 civari mac yapti, ki bunlarin icinde su an Sampiyonlar Liginde ceyrek finalist 2 takim ve UEFAda ceyrek finalist takimlar da var, ve sen bunlardan anca 5 mac cikarmissin, ki bunlarda stoperlerin ciddi hatasi yok, hala gelip utanmadan Ferrariye laf atiyorsun. Sen git GS kac macta kac gol yemis onlara guzelce bak, sonra git Neilli yalamaya devam et.

ynwa dedi ki...

eheh bir de sergen'in yazısını referans göstermiş. yazısında kaş'a tek bir kelime dahi değinmeyip, faturayı ferrari ve sivok'a çıkaran usta kalem türk dostu sergen yalçın.

AQ-47 dedi ki...

retarded...

yalanacak bi dahaki futbolcuyu bu kadar güzel yalamayın arkadaşlar. adamlar kıskanıp saçmalamaya başlıyor.

Hayir kanoute maci izlese, gollerin Sivok-Ferrari ikilisi sahada yokken yendigini de bilecek ama neyse. Ya da izlemistir de idrak edememistir, olsun, uzerine gitmeyin garibimin, herkes zeki olacak diye bir sart yok.

Yorum Gönder

Ara