.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Şubat 2010 Cuma

seni sevmiyoruz sütoğlan.

arkadaşlar, 40 yerde belirttik fakat hala uyanamayanlar vardır diye uyarı yapmak istiyorum. theotheo nickli yazarın sataşmalarına cevap yazmaya uğraşmanız beyhude bir çabadır. kendisi ile polemik yapıp da bir yere varabilmiş insan yoktur. eninde sonunda ya hakaret yersiniz, ya küfür. bir çok insan bu hataya düştü, hala düşüyor. blogspot ortamında istemediğimiz kişiyi engelleme imkanımız yok. yorumları onaydan geçirip yayınlayabiliriz fakat gecikmeler olmasın, sizin keyfiniz kaçmasın diye yapmıyoruz. bu bağlamda theotheo'dan "gitmesini" rica etmek, yazdığı her şeyi silmek veya da tamamen görmezden gelmek zorundayız. bunların üçünü de denedik. git diyoruz anlamıyor. yazdıklarını görmezden geliyoruz, küfürlü olanları veya saygısızlık yaptıklarını siliyoruz ama biz davranana kadar yeteri kadar zarar vermiş, sinir bozmuş oluyor. bu nedenle oluşan rahatsızlık için herkesten özür dileriz. lütfen theotheo ile manasız tartışmalara girmeyiniz, söylenenleri ciddiye almayınız, durup dururken asabınızı bozmayınız. farkında olmadan bulaşanı da lütfen uyarınız. yeter theotheo yeteeer. bizi rahat bırak artık.

11 Yorum:

GOKHAN dedi ki...

theotheo merveyi tavla'nın farklı bir sürümüdür, lütfen gerçekmiş gibi davranmayınız.

dugenci dedi ki...

ilk yorumu ondan beklerdim aslında burada ama :D

mad devil dedi ki...

burayada bişeyler karalasada neşemizi bulsak

@bw1903

Sildim abi, kusura bakma, daha hafif bir tabir bulursan guzel olur :)

marpione dedi ki...

fırsattan istifade bel altı vurulmazsa da süper olur. ne bekliyorsak aynısını da gösterelim.

theotheo dedi ki...

@marpione

valla şimdi demokrat geçinen arkadaşlar,

aranızda farklı bir görüş barındırmak size bu kadar zor geliyorsa,

o tek türkiye diyenlerden, ya sev ya terket diyenlerden, hrant dink'in katilinden bir farkınız kalıyor mu onu bir düşünün.

gerçekten burda çok güzel sohbetler tartışmalar da yaşandı, ancak direk şahsıma edilen küfürlere karşılık verdiğimde doğrudur, ruff örneğinde olduğu gibi. küfür etmeyi başlatan yıldırım demirören karşıtı olunca melek oluyor tabi, bu güzel adalet sisteminizle devam etmenizi dilerim.

bir düşünün ki, aranızda bir farklı görüşe bile tahammül edemiyorsunuz, tartışmayı göze alamıyorsunuz, ne kadar yazık değil mi, benim için post bile açıyorsunuz, tebrik ederim.

burada seviyeli tartışmalar yaptığımız, başta jessie olmak üzere herkese teşekkürler, bundan sonra sadece bir takipçi olarak devam edeceğim.

Hrant Dink'in katilinden farkimiz katil olmamamizdir theocan. Boyle asiri genellenmis "sundan farkiniz kaldi mi?" soslu yazilar duygusal olsa da gercekle alakasiz demagojilerdir. Hepimiz biliyoruz ki, burada kullandigin uslubun adab-i muaseret ile alakasi kalmiyordu arada.

Kac tane yazar var, tek sorun gorus ayriligi olsa bu kadar insan burada olmazdi. Cimentoyu olusturan gorus birligi degil; uslup, saygi, ifade tarzi gibi olgulardir.

Sen dun bir yorumda hepimize "serefsiz herifler" dedin. Benim salter orada atti. Hani hep diyorsun ya "Onunde ceket ilikleyeceginiz adamlar", iste bizi tanimadan etmeden o saygi sinirini cok zorladin.

Fikir farkliligi guzel, ama burada gelip "asma-kesme" uslubuyla, ona buna "senin yasin kac, sen kac sirket yonettin" tarzi kiraathane amcasi tadinda yorumlarla o fikirleri iletirsen tepki toplarsin. Ki ben, sana defalarca sordugum ve cevabini almadigim bir soru sebebiyle, senin buradaki varligini kisisel husumete ve art niyete bagliyorum.

Seviyeli tartisma icin tesekkur etmissin ya, ben kendi adima soyleyeyim, hakikaten ugrasmasam o seviye daha en bastan bozulurdu benim icin. Seninle iletisim kurabilecegim diye harcadigim saatler helal olsun ama.

Tesekkurler yine de.

hayyam dedi ki...

Arada bir yorumda biraksam bu siteyi gunluk takip ediyorum. Theo icin bir yorum yapacagim aklima gelmezdi ama son msjinda da oldugu gibi artik fakir ve ucuz solcu ayaklarinda takilmalari benim midemi kaldirdi. YD icin dusunduklerine saygi duyarim ve mahalle agzi ile konusmasida onun kendi isidir ama burada magduru oynayip alakasiz bir sekilde yaptiklarini sol ogelerler birlestirmesi benim icimde yasattigim degerlerin kirletilmesiydi. Dedigi gibi umarim sadece izleyici olur. Yoksa bir cok tartismada damakta tat degil mide de bir bulanti birakti.

hayyam dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
One Shot dedi ki...

yav istenilmeyen yerde köpek bile durmuyor o kadar ac ve caresiz olmasına karsın. Rabbim bu gariban köpeklere bile bir haysiyet vermiş gel görki vermediği kulları da cıkıp buraya gelmiş. theocan yavrum az cık oyna bahcede. böyle adama ancak bu seviyede bir cevap yazılır zannımca.

Adsız dedi ki...

ben demiştim! :)

Yorum Gönder

Ara