.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Şubat 2010 Cumartesi

Gecmis Olsun Nicolas...

9 Yorum:

damla dedi ki...

kısa bir süre önce nobre'nin çocuklarından biri domuz gribi olmuş yine hastanelere koşmuşlardı. bu seferde yine ağır bir durumda çocuğu. Allah şifa versin tez zamanda.

Sertug Ozgur dedi ki...

Geçenlerde babamla konuşurken avukatının muhtemelen aynı yaştaki çocuğunun da benzer dertten(domuz gribi şüphesi ve tanı konulamaması) muzdarip olduğunu öğrendim. Kötü durumda imiş, kendisi keşke benim başıma gelseydi diyormuş. Etkilenmiştim.

Anladığım kadarıyla berbat ve ciddi bir hastalık.

Allah şifa versin.

esgo dedi ki...

Çok üzücü. Allah acil şifalar versin, yalnız doktorların henüz net bir tanı koyamamaları açıkcası beni endişelendirdi. Gözümüz Kayseri'de, kulağımız İstanbul'da olacak.

http://i1002.hizliresim.com/2010/2/27/1183.jpg

Ben Radikal'de menenjit diye okudum, eger oyleyse kotu durum hakikaten...

esgo dedi ki...

Doktorun açıklamaları:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25062827/

damla dedi ki...

son durum;

7 yaşındaki Nicolas yoğun bakıma alınmış ve tedavisine başlanmıştı. Nicolas'ın bu sabah yapılan son kontrolleri sonrası sağlık durumunun iyiye gittiği ve bu öğleden sonra yoğun bakımdan çıkarılacağı öğrenildi. Nicolas Nobre'nin kaldırıldığı hastane adına açıklama yapan hastanenin Medical Directör Yardımcısı İlker Kargus, Nicolas'ın durumunun şu anda çok iyi olduğunu geçirdiği rahatsızlığın ise orta kulak iltihabına bağlı bir rahatsızlık olduğunu söyledi. Küçük Nicolas'ın yaşadığı sağlık sorununun tıp dilinde mastoidit olarak nitelendirildiğini ifade etti. Kargus, hastanın bu geceyi de hastanede geçireceğini ama öğle saatlerinden sonra normal bir odaya alınacağını, yoğun bakımdan çıkarılacağını sözlerine ekledi.

- bu arada geçmiş olsun mesajı yayınlayan fenerbahçe'ye teşekkürler..

Özlemden dedi ki...

nobre ye, oynadığı ve oynamadığı her maçta, aldığı her kuruşa demediğimi bırakmıyordum ama durum küçük bir çocuk olunca hiç bir şeyin önemi kalmıyor.umarım çabuk iyileşir

ian dedi ki...

umarım en kısa sürede iyileşir yavrucak. manu maçından önce de hastalanmıştı. geçmiş olsun nobre ailesine.

Pamukk dedi ki...

umarım iyidir. acil şifalar.

Yorum Gönder

Ara