.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Şubat 2010 Pazartesi

Aferin

32 Yorum:

Pamukk dedi ki...

boş beleş işlerin adamları

@pamukk

"adam"ları derken??

Pamukk dedi ki...

iltifat etmişim

One Shot dedi ki...

staddaki kameralardan her şeyi gören emniyet yetkileleri televizyonda gösterilen bu magandalara bakalım ne ceza verilecek. Galatasaray tribünlerine el hareketi cekerek kıkırttıgı için tüm spor müsabakalarından men edilen bayan gibi bu karaktersizlerde acaba men edilecek mi müsabakalardan. cok merakla bekliyorum. yoksa emniyet mi üstlenecek bu karaktersizliği sahiplenecek mi acaba?
bana kalırsa türk telekoma saha kapatma verirler o kadar. ne sucu varsa türk telekomun.

esgo dedi ki...

En az bu yaşananlar kadar medyanın tutumu da can sıkıcı; şurada suçlu olanlar şayet Beşiktaşlılar olsaydı, görüntüler ileri-geri sarılarak dakikalarca yorumlanır, taraftarlar tek tek ifşa edilir; emniyet müdürünü, valisini geçtim, psikologlara varıncaya kadar canlı telefon bağlantıları gerçekleştirilir, Akatlar’a bayan ve çocuk taraftarların gitmemesi yönünde sayısız uyarılar yapılırdı.

Hani nerede ? Gs-Fb basket maçında sırf bir parmak işareti yapıp fitili ateşlediği gerekçesiyle o sarışın kadını ortaya çıkarıp, emniyeti göreve çağıran spor programları ?

Ankaraspor maçında Tello’nun kafasına, kafasından büyük yabancı cisim atılır; Telekom maçında suçu günahı olmayan münferitler bir ton sopa yer.

Peki ya Ankaragücü ?

Gelmiş midir tek bir ceza veya uyarı ?

Bu olayların sorumlusu Ankaragücü taraftarıdır deyip vereceksin A.gücü'ne saha kapatmayı, basacaksın 5149’dan alayına cezayı o olacak. Basket, voleybol, futbol hiç farketmez, zira yaşananlar bir değil iki değil. Hangi şekil bir cezanın akılları başlarına getireceğine inanılıyorsa onu vereceksin.

Kim bu olayı çıkaranlar, Ankaragücü taraftarı mı ? Bu şiddette bir olaya Ankaragücü - Kasımpaşa maçında tanıklık edilmesi halinde Ankaragücü'nün sahası kapatılır mı ?

- Kapatılır.

Yine kapatacaksın öyleyse.

Olayların şiddeti ortada, çıkaranlar ve sorumluluarı ortada, geçmiş maçlarda sergiledikleri tavır ortada; hatta bundan sonra Ankara'da oynanacak (branş farketmeksizin) ilk Beşiktaş maçında yaşanacaklar da ortada, ama işte kimin umurunda ?

Nasılsa şu ana kadar bir can kaybı haberi gelmedi.

Pamukk dedi ki...

"ulan gene mi ağlıyosunuz" diyen yok mu hala :O

Pamukk dedi ki...

bize müstehak heralde o yüzden kimse sesini çıkarmıyor
adaletini öpeyim toptan

esgo dedi ki...

Tek tek toplamaya başlamışlar elemanları ve 5149'dan değil organize suçtan cezalandırılacaklarmış şeklinde haberler aldım.

Adsız dedi ki...

ankaragücüne su yok bundan sonra değil anlayış...

threepoint dedi ki...

Dün bakıyorum, kiminde ankaraspor forması, kiminde bursa, bazısında telekom eşofman üstü çoğunda da ankaragücü forması. Tam bir renk cümbüşü, ne renkli adam bunlar...

gnyz dedi ki...

Elemanlar a.güçlü telekom maçına geliyorlar bursa diye bağırıyorlar.Nasıl bir zihniyetse artık. Üç büyüklerle oynanan maçların dışında sayıları 20'yi de geçmez telekoma 5 kuruşluk faydaları yoktur ama Türk telekom yıllardır bu at hırsızlarını beslemeye devam eder.

esperanza dedi ki...

Anadolunun Besiktasimiza karsi giristigi manasiz ve dayanaksiz direniste emegi gecenleri tebrik ediyorum.

esperanza dedi ki...

Bursamiz zaten bambaska bir dunya, yeter ki rakip beisktas olsun. Tofas, Oyak maclarina gelirler hede hodo yaparlar yetmez ankaragucu maclarina gelirler, adana da arizaya cikarmaya calisirlar .. sorsan "tek kimlik bursa", hangisi abicim kimliginiz secin birini ?

*Bursaspor
*Oyak
*Tofas
*Ankaragucu
*Turk Telekom

kimlik bunalimi ??

esperanza dedi ki...

http://tinyurl.com/ykzxjhq

su fotoda "ozel guvenlik" elemanlarina bakiyorum, biri cay iciyor, birinin kci donuk, digeri "beyler ayip oluyor yaaeea" modunda.

benzer durum Akatlar da yasansaydi vay vay vay

matiasemilio dedi ki...

@esperanza,
kimlik bunalımı on numara teshis olmuş hakkaten..

Kartal Bafiler dedi ki...

Kalabalıkların gücüdür kendileri ,tek başlarına her hangi bir cesaret örnekleri görülmüş değildir.

Kalleşliğin yeni adı gecekondu,moloz yığını falan..

celine dedi ki...

@kartal bafiler

oradaki denyolar maraton tribünüe ait olup gecekondu'da telekomgüçlüler olarak bilinir ve daha geleli 3-4 ay olmuş büyük başkanları(!) ahmet gökçek'e yaptıkları türlü yalakalıklardan,stada 1 kilometre kala saldıkları karaborsa biletçilerinden ve bu tarz işgüzar hareketlerinden dolayı da kimse günahı kadar sevmez bu hizibi.

ankaragücünün iç saha maçlarında maraton tribününe baktığınız zaman turkuaz renkli atkılar görürsünüz , ama gecekondu'da göremezsiniz.çünkü telekomgüçlüler gibi satılmış değildir her ankaragücü taraftarı.

sene başında defalarca tekrar ettik biz ''istanbul takımlarına sponsor olan bir şirketin basket takımını gidip de destekleyen ankaragüçlü değildir, o... çocuğudur'' diye ama ısrarla gitmeye devam ediyorlar ve her geçen gün biraz daha tiksindiriyorlar kendilerinden.

16ıncı dakikada bile bursa diye bağıranların üzerine yürüyüp ''s.... lan bursanızı,angaralısınız siz'' diyen hatrı sayılır miktarda adama sahip bir tribündür gecekondu ,kendi klübünün voleybol takımının malarına bile gitmezler, telekomla falan hiç işleri olmaz.

uzun lafın kısası , gecekondu'yu bu yaşanan olaylardan dolayı kalleşlikle itham etmen olmamış.

ha oradaki olaya karışan adamların istersen anasına söv umrumda değil , gökçek başkanları gitsin kurtarsın onları...hedef alınacak bir kitle varsa o da gökçekçi maraton tribünüdür.

tearkan dedi ki...

Ankaraspor maçında Tello'nun kafasına logar kapağı atılan maçta ben de tribündeydim. O maça gelenler de mi senin tabirinle 'telekomgüçlüler'di? Kayseri'de olaylar çıkartan da mı telekomgüçlülerdi? Ankara 19 Mayıs'ta deplasman tribünü çıkışına pusu kurup da -hangi takımlı olursa olsun- rakip takım taraftarını metro girişine kadar kovalayan, yakaladığını döven, parasını, atkısını vs alan da mı telekomgüçlü? Her sene İnönü'ye gelip 90 dakika ana avrat sövüp bununla gurur duyanlar da mı telekomgüçlüler? Ankara'da Ankara takımı tutulur deyip de 16. dakikada Bursa diye bağırma mantıksızlığını yaşayanlar da mı telekomgüçlü? Bırak kendi maçını Gençler, Ankaraspor vs maçlarına 'adam dövmeye' gidenler de mi telekomgüçlü?

Bizim taraftara da çok masum diyecek değilim. Bir Antep maçında tribünden atlayıp hakemin üzerine işaret parmağını sallayarak koşturan 'şeylere' sahibiz biz de. Ancak tek olayı telekomgüçlüler yaptı deyip de; sadece Ankara'da yaşayan değil, nedereyse bütün muhattap olduğum insanların 'Ankara'da maç izlenmez abi' düşüncesine sahip olmasını açıklayamazsın.

celine dedi ki...

@tearkan

burada tartışma konusu basket maçında yaşanan olayalr olduğu için merkeze telekomgüçlüleri koydum , ve neden telekoma karşı diğer taraftar gruplarının cephe alabileceklerinden bahsettim.

ilk paragrafta bahsettiğin eylemleri yapanlar sadece telekomgüçlülerdir şeklinde yahut ankara'da 13 senedir ağız tadıyla maç izlenememesinin yegane sebebi telekomculardır gibi bir şey iddia etmedim ki yorumumda ben...
bu durumun sebeplerini tartışmaya bir başlasak sabahı buluruz.

burada anlatmak istediğim telekom maçlarına giden sözüm ona ankaragüçlüleri yakından tanıyan biri olarak, profillerini çizmek ve yanlış bilinenleri açıklamaktı.

tearkan dedi ki...

Doğrudur telekom maçına gidenler gecekondudan veya değil diye bir yorum yapmadım zaten ben de.

Her sene basket maçlarında yaşanırdı bu olaylar temas daha kolay ve güvenlik daha az olduğu için; ama bu bardağı taşıran son damla olduğu için sanıyorum ki buraya taşındı. Yani demem o ki sırf bu maçta yaşananlar yada basket maçlarında olanlar için sorgulama yapılmıyor burada.

İlk paragrafta yazdıklarıma gelince; bir maça (üstelik kendi takımının maçı bile değil) sırf adam dövmek mantığıyla 20-30 kişi bir arada olmanın cesaretiyle gitmenin, aynı şekilde deplasman çıkışında aynı kalabalığın cesaretiyle pusu kurup beklemenin -kim yaparsa yapsın- bırak sabaha kadar tartışmayı bir öümr tartışsak mantıklı cevabını bulamayız benim gözümde...

selo dedi ki...

tarihinde bissürü lekeler yatan bir klübün taraftarından ne beklersinki.gs den 8 tane yemeyi hazmeden dönemin cumhurbaşkanı tarafından kümede kalan bir takımın taraftarından bahsediyoruz.Siz ne kimliğinden bahsediyorsun onlar kendilerini kandırsınlar tek kimlik diye sonra 16.dakikada lay lay lay lay bursaspor diye bağırsınlar.Klüp belasını buldu işte gökçek ailesi umarım dahada beter olurlar.Bu yapılanlar gs veya fb yapılsa yada tam tersi Beşiktaş tribünlerinden yapılsaydı gör o zaman sen yaygarayı vayy işte Beşiktaş taraftarı böyle şöyle.Neyse burda ankaragücünü tartışmaya değmez ben bile gereksiz 3 4 satır yazdım dediğim gibi tarihi kara lekelerle dolu klübün taraftarından ne beklersinki.

http://novembre11.blogspot.com/

dün spormax te doğan hakyemezin anlattıkları doğruysa özel güvenliğin coplarını alarak dalmışlar beşiktaş taraftarına. nasıl bir güvenliktir anlayamadım. silah desteği sağlayan bir güvenlik heralde. zaten olaylara doğru dürüst müdahale etmedikleri de ortada. bence en ağır cezayı onlar almalı.

matiasemilio dedi ki...

gs macına post yok mu ?
*bir de mac öncesi blogdan arkadaslarla bi toplanılsa cok güzel olur aslında..

stfud dedi ki...

bence açılmasın başlık.totem yapalım:)

RuFF dedi ki...

BAŞLIK AÇMAYIN
BİR KERE SÖZ DİNLEYİN

Pamukk dedi ki...

derbinin totemi benim maça gelmemdir. hep galibiyet gördüm ben :P

Atakum RAC dedi ki...

bu olayın herhangi bir tiraj veya reyting getiris olmadığı ve olmayacagı için hiçbir şekilde basında yer alma gibi bir ihtimali yoktur.

nerde reyting orda haber..

medyanın durumu bundan ibaret..

Sertug Ozgur dedi ki...

ankaragücü'nün yanında kahramanmaraşspor ve diyarbakırspor da zamanında sıkıyönetim tarafından açıkça desteklenmiştir.başka takımlar da vardır belki, benim hatırladığım bunlar. bunda o takımları destekleyenlerin suçu olmasa gerek. mantığı, olaylar yaşanan illerdeki insanların futbolla ilgilenmesini sağlamaktı. bir aralar Altay'ın hakkı yenerek diyarbakır'ın açıkça ligde tutulması gibi.

ankaragücünden 8 muhabbeti varsa,bursalıların da dillerinden düşmeyen rize maçı var.

En sevmediğim taraftar kitlesinden biri ama tarihi kara leke filan mantıklı yorumlar değil bunlar.

esperanza dedi ki...

GS MACI ICIN BASLIK A-CIL-MA-SIN

mahalle baskisiysa mahalle baskisi ..!

esperanza dedi ki...

taraftara lojistik destek saglayan ozel guvenlik hmmm, guzel strateji. Emegi gecen tum bursaankaratelekomoyaksporlulara tebrikler

alper dedi ki...

benim için hayatın anlamı olan gs maçına post açılmayacak mı.küfür edemeyecekmiyiz.:(((((((((

Kalten dedi ki...

Azizpolatadnanyıldırım örgütlemiştir bunları da, Beşiktaş ile çeşitli Anadolu kulüplerini karşı-karşıya getiriyorlar, amaç Beşiktaş'ı onlarla muhatap gösterip 2 büyük yaratmak.

Maksatsız polemik yaratmak istedim sırf.

Yorum Gönder

Ara