.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Şubat 2010 Pazartesi

1'imiz Hepimiz İçin Diledi

Ümit, öfkeli ve mahzun
Ümit, sapına kadar namuslu
Ahmet Arif
Video

21 Yorum:

Fekology dedi ki...

90+3 tü son pozisyonda Rüştü dua ediyordu.. Neden bilmem o an gözüm doldu, yenemesekte canları saolsun dedim çünkü savaşmıştık elimizden geleni yapmıştık duamızı bile etmiştik hep beraber. Teşekkürler 1 numara.

esperanza dedi ki...

levent erdogan in "gecen yil dualarla sampiyon olduk" aciklamasi geldi aklima...

Cetin dedi ki...

Rüştü'yü yuhlayanlar şimdi bu profesyonele yaptıklarından dolayı özür dilesinler şimdi.Yüzünden samimiyet akıyordu adamın yahu.

esgo dedi ki...

Son duran top öncesi en güvendiğim totemimi uyguladım, ardından duaya başladım; Allah’ım n’olur 1 gol diyorum. Hani belki olur diye yanımdaki masayı da kenara çekip, zıplama payı falan bırakıyorum; tam o sırada kameraman saniyelerce Rüştü’ye odaklanınca bir an ekranda kendimi gördüm, tuhaf oldum; hatta tam anlamıyla kabullenilmemesinden midir bilinmez içten içe gurur duydum.

Olay budur işte, o an ben ve milyonlarca Beşiktaşlı ne yapıyorsa, ne hissediyorsa, ne diliyorsa Rüştü’de ‘’biz’’ gibi davranıyordu ötesi yok.

İstediler, hem de çok istediler ama olmadı işte n'aparsın.

sozcelyk dedi ki...

o gol o dakkada olmasın

o golü isteyenler oldukça arkasında durabileceğimiz bi takım var demektir.

Sertug Ozgur dedi ki...

Sene boyu kaos içinde bir takım. 1-2 maçlık sevinç dışında kalitesiz futbol,yönetim zafiyetleri,transfer beceriksizlikleri,basiretsiz başkan,taraftar gerginliği,tribün olayları,teknik direktör saçmalamaları,hayal kırıklıkları, buradaki blog yazarları gibi bir kesimin futbola küsmesi.

Bu kadar olumsuz tablonun olduğu bu sene geçen seneki şampiyonlukta göremediğim şeyleri bu sene gördüm/öğrendim kendi adıma.

İbrahim Üzülmez ve Rüştü Reçber. Rüştü'den başlayayım. Hep abilik mefhumundan bahsedilir ya bana hep geyik gelirdi. Fakat Rüştü'nün saha içindeki elektriği bu abiliğin ne olduğunu bana hissettiriyor. Fener'den geldiği için kendisine ısınmam zor oldu itiraf edeyim, bana bu önyargılarla dolu ayıbımı yüzüme vurduğu için mahcubum, ona saygım sonsuz. Maç sonrasında takıma sahip çıkması, profesyonelliği,yuhalandığı zaman taraftara kırgın olması ve kendi meşrebince verdiği tepki,.. Onu takımda görmekten çok memnunum kısaca.

Ve İbrahim Üzülmez. Dünyada bu yaşında ender fizik gücüne sahip oyunculardan biri. Türkiye'de profesyonel oyuncu kim deseler vereceğim cevap.Bu zamana kadar çok eleştirdik ama bu olgun zamanlarını gerçekten çok sevdim. Antep maçındaki berbat oyuna çıldırması,hırsını her maçta ortaya koyması, diyecek laf bulamıyorum gerçekten.
Beşiktaş'ın son yıllarına damga vurmuş bir isim.Bırakın türk futbol kamuoyunu, taraftarımız nezdinde bile hakettiği ilgiyi,saygıyı göremediği için üzülüyorum bazen. Avrupa'da herhangi bir ligde olsa çoktan sembol olmuştu.

Bu takım kör topal da olsa hala yolunda gidiyorsa bu iki kişinin inancı,tecrübesi,birleştiriciliği,
takıma hakimiyeti yüzünden. Hani mucize bu ya şampiyon olursak bu iki ismin heykeli dikilmeli. Başka türlü değer vereceğimiz de yok malesef.

damla dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
damla dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
damla dedi ki...

sahadaki biz derler ya, rustude sahadaki bizdi o an. mactayken bende ayni sekilde dua ediyordum ama eve gelip bu goruntuyu izleyince resmen gozlerim doldu.

bu takim inanmis bir takim ve bu takim mucadele eden bir takim.

hicbirsey bitmedi, bu koprunun altindan daha cok sular akacak.

yeter ki onlar "sahadaki biz" olmaya devam etsinler..

* ayrica iyi oynar kotu oynar onu bunu bilmem de adam gibi adamsin be rustu.

Kartal Bafiler dedi ki...

Açıkcası ben bu sene Üzülmez & Rençber ikilisinin yanına çok rahat Toraman'ı da koyarım.

umutjean dedi ki...

benim de gozlerim doldu bu pozisyonda. hatta rustu yıllık 2.5 milyon euroluk kontratını 2 yıl daha uzatırsa hungur hungur aglıyacagım.

esgo dedi ki...

Yıllık 2.5 milyon euro değil, 4.6 milyon euro + 5 bin euro maç başı ücret alıyor.

Kartal Bafiler dedi ki...

Eser Gokulu arkadaşımızın verdiği rakamlar doğruysa çok afedersiniz ama , anasını avradını diyorum, 9,5 milyona kaleci mi olur lan !

Gürcan Ulusoy dedi ki...

eserin rakamlarda yanlışlık var.

esgo dedi ki...

Anlarsa Shelbyl anlar halimden :) Verdiğim rakamlar bir üstteki abartılı ve yanlış mesaja yönelikti yaw. Yoksa Rüştü seneliği 1.5 milyon euro’dan 3 yıllık kontrat imzaladı; 2. yılında da maaşında indirime gidildi, ama sonrasında net rakam açıklanmadı tabii.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den İMKB'ye gönderilen yazıda, ''Şirketimiz kaleci Rüştü ile yıllık 1.5 milyon euro garanti para karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalamıştır'' denildi.

***

Beşiktaş'ta yerli oyuncular arasında en yüksek ücreti kaleci Rüştü Reçber alıyor. Fenerbahçeden bonservis bedelsiz olarak gelen milli kaleci yıllık 1,5 milyon Euro alıyor. Üç yıllık sözleşmesi bulunan tecrübeli file bekçisine alacaklarında indirime gidecekleri bildirildi. Rüştü'nün konuyla ilgili yönetimle ters düşmeyi düşünmediği öğrenilirken "Gerekirse alacağım ücretlerde indirime gitmeye hazırım. Takım içindeki dengeleri bozacak bir oyuncu değilim. Kulübün mali yapısını da düşünmek zorundayız." diyerek yönetimin alacağı her karara saygı duyacağını ifade etti.

EnisteKolaKoy dedi ki...

duadan cok duran top ve kaleciden donen toplara calısmaya ihtiyacımız var. artı antep macında gram hırs, istek yoktu bu takımda ve o maglubiyetten sonra bu mac kesinlikle kazanılması gerekendi ve ona ragmen risk almadık. son vurusları zayıf nobre ile, formsuz tello ile basladık. iddia ediyorum, denizli sol tarafı ismail-yusuftan kursaydı, bu mac baska olurdu. belki kontrataklarda sıkıntı cekebilirdik bu sol kurguyla ama bu da alınması gereken bi riskti bence.

Unknown dedi ki...

o değil de dua ettiği pozisyonu daha kötü kullanamazdık heralde.9 adam ceza sahasına şişirilecek topu beklerken sivok ofsayta yakalandı.son şansı da böyle harcarız işte biz.

bir yanda dua eden Rustu, bir yanda maca gel(e)meyen (sozde) baskan..
acaba hangisi daha cok Besiktasli ????

el nino dedi ki...

Ümit kötülüklerin en büyüğüdür çünkü işkenceyi uzatır. F.Nietczhe

el nino dedi ki...

Ümit kötülüklerin en büyüğüdür çünkü işkenceyi uzatır. F.Nietczhe

Unknown dedi ki...

Rustu zaten bir numarimizsin.Bu hareketinle bizden biri gibi hissettim seni.

Yorum Gönder

Ara