.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Ocak 2010 Cuma

Yenilsen De Yensen De

Jessie'nin katılımıyla Yenilsen De Yensen De Cumartesi 13:15'te...

12 Yorum:

nuwanda dedi ki...

şu resimdeki beşiktaaşlılar ı bi söyleyebilirmisiniz jessi hangisi,raul gonzalez,yuli the zorba

Ryuzaki dedi ki...

en sol jessie, soldan 3. yuki the zorba, sağdan 2.raul gonzalez :)

repLanigre dedi ki...

sonunda aha bu jessie diyerek izleyebiliyorum oh.

sanki programdaki adamlarin hali tavri çok hoş degil ya. ozellikle gs ve ankaraguculü arkadaşlarin oraya cok uymadigini dusundum.

hele ankaraguclu jessie'nin forma rengi esprisine baya terslendi gibime geldi huh?

yuki the zorba dedi ki...

Sağdan üçüncü de Jessie olabilir :) Malum...

Program bugün topa biraz daha sert giren arkadaşlarla kuruldu, ister istemez... Daha kötü olabilirdi bence... Bu sonuçta ilk defa denenen bir şey...

yuki the zorba dedi ki...

Şu programda 4-2 demiştim yahu... Gözümde canlandı anılar, ulan o heyecanın onda biri yok, lanet olsun şu halimize...

esgo dedi ki...

kasımpaşa - bursa maçının ertelendiğinin duyurusu yapılıyor, amcam ordan 1700 taraftarımız tribünü doldurmuş diye lafa atlıyor, tamam lan çok harikasınız bir numarasınız deyip yaka paça dışarı atacaksın böylelerini ashffsljshs

ankaragüçlü kızı gorunce ankaragucu taraftarı hakkında genel kanıya varmak ne kadar kolay oluyor..

burcu esmersoy'dan sonra ntv ekranlarına cıkan en ıtıcı bagyandı..

Muhoo dedi ki...

O kız konuştukça ben boğuldum ekran başında. Düşünün artık seçilip ekrana çıkartılabilecek cinsten olanı bile ancak bu kadar oluyo bunların.

Deniz dedi ki...

Tekrarı ne zaman yayınlanıyor?

Birkaç haftadır düzenli izleme şansına eriştim. Genelde tekrarına bakabiliyordum.

Anadolu takımlarının taraftarlarının mazlum havaya bürünmesinden son derece rahatsızım. Sürekli aynı cümleler, benzer ifadelerle dile getiriyorlar söylediklerini. Yeni hiçbir şey yok. Sürekli semtimin, şehrimin takımı...Öyle bir havada anlatıyorlar ki, onların yaptığı kutsal diğerleri hazıra kondu. Sıkıntıyı, stresi, olumsuzluğu bir tek onlar çekiyorlar. 3 İstanbul takımının taraftarlarının alayı kupa ve başarıya endeksli ama onlar asla. Sürekli aşağılama, yok sayma gereği duyuyorlar. Kurdukları cümlelerin girizgahı hep aynı. Tamam arkadaşlar hakikaten takdir edilesi işler yapıyorsunuz ama unutmayın bir tek siz yapmıyorsunuz, bir tek siz sevmiyorsunuz.

İstanbul'un kendisini övmesinden şikayetçiler; ancak Bursalı arkadaş, Diyarbakırspor ile yaşanan gerginlik konusu açılınca "Bursa'nın genetiğinde öyle bir şey yok, yok Osmanlı, yok Balkanlar" gibisinden kendince yüceltici kavramlara değinebiliyor.

Kasımpaşalı olan şahıs, semt takımı olmanın verdiği gururdan bahsederken ,"Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasaraylılar bunu bilemez" tarzında bir cümle söyledi ki nihaahah diyorum sadece kendisine. Beşiktaş ve semt takımı olmak epey uzak kavramlar, evet haklı:)

İlerleyen bölümlerde arkaya acıklı fon müziği bekliyorum.

Ege

stalker dedi ki...

o bursalıyı sokakta görsem önce tipinden dalarım, saçma salak laflarını da yolluk niyetine yedirir, içiririm :)

şaka bi yana, elemanın bursa-diyarbakır mevzularına yaptığı yoruma ege de değinmiş, "bursada faşizm yok" denince yok oluyor galiba. bağış erten'i yazılarındaki kadar dik göremedim maalesef. tvde kolay söylenemiyor bazı şeyler galiba. kemküm etmek yerine olayı net bi şekilde ortaya koyabilirdi.

agüçlü hanım kızımız da ne kadar boş biri olduğunu gökçeklere selam ederek gösterdi. diğerleri hakkında egecan gerekeni yazmış, uzatmıyorum :)

Deniz dedi ki...

Tekrarı? :)

Yorum Gönder

Ara