.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Ocak 2010 Salı

ZTK / Beşiktaş - Konya Şekerspor

24 Yorum:

Özgür dedi ki...

Mustafa Denizli'nin sıfır çekme alışkanlığı nüksetmese bari. Puanla ayrılalım en azından kupadan...

BJK4EVER dedi ki...

Su M.Denizli'nin sifir cekme aliskanligina bakin hele. 10 sene evvel Mirkovicli Lazeticli bir kadroyla Leverkusen, Lyon, Barcelona gibi hayvani bir grupta 0 puan aldi, o puanlari alirken de inanilmaz sanssizliklar yasadi.

Gecen sene 0 puan alma aliskanligi olan antrenorumuz 0 puanla FTK grubundan cikti (nasil yaptiysa) ve kupayi aldi.


Bu sene de Almanya ve Ingiltere liginin sampiyonu oldugu grupta 5 puanla ayrildik, ancak matematige gore o 5 puan 0 olarak geciyor herhalde.

Millet antrenorunu over, sisirip durur, biz ise gecen sene cifte kupa almasina ragmen, ovulen FB'yi eze eze alt etmesine ragmen adami yerin dibine sokariz. Hey Allahim.....

Macla ilgili soylenecek birsey yok. Onemsiz mac, insallah Nihat, Tabata, Necip, Ridvan gibi oyuncular sans bulup iyi oynar ve moraller yukselir. Bu arada gruplardan siralamayi ikili averaj mi yoksa genel averaj mi belirleyecek?

sozcelyk dedi ki...

büyük ihtimalle kasımpaşa onbiri ile başlayacaktır mustafa denizli. uğur nihat vs vs. ve anadoludan gelip canlı canlı karşısında beşiktaşı gören konya şeker bir gazla bizi devirecektir.

Bu maçın oynanma ihtimali 0.Cumartesi gününden çok daha beter bir şekilde kar yağıyor şu an ki aynı şiddetini yarın da gösterecek.

esperanza dedi ki...

Tabata yi oynatsa da olasi bi maglubiyetin faturasini hemen ona kessek...

ian dedi ki...

maçın oynanıp oynanmasındaki en önemli etken olarak görüş açısının iyi olup olmamasına bakılıyor sanırım. kar bugunkü gibi yağarsa yarın da, oynatmazlar bence maçı. maça gelince; önemli bir maç bence. hep diyoruz bol hazırlık maçı yapıp, bazı şeyleri denemek lazım diye. biz son senelerde her maçı finalmiş gibi oynuyoruz. bu maçta sakin kafayla 4-4-2 falan denenebilir.

"gün güneşli insanlar neşeli, hava böyle devam ederse gel sen de oyna inönü stadyumunda". oynanmasına oynanır da kim gider bu maça. iş yerinden 10 dakika yürüme mesafesinde olmasına rağmen stad gitmekte terettüt ediyorum. toplasan 2.000-3.000 kişi zor olur heralde stadda.

maç saat 17'de değil mi?

esperanza dedi ki...

"bu takim Mart ayina kadar mac kazanamaz" iddam hala gecerli :/

Ze1903 dedi ki...

Nihat'la Nobre'ye bak beaaaa...

Adsız dedi ki...

demekki necip hava toplarında da etkiliymiş

(YETER TÜPBEYİN YETER!!)

Pamukk dedi ki...

sanal tezahürat var statda

serkan dedi ki...

beşiktaşın dizilişi nasıl arkadaşlar? necip defansta oynuyor diyorlar ama? tavşan??

BJK4EVER dedi ki...

@serkan

Dizilis klasik 4-4-2, Necip defansta Gokhan ile, Fink ve Tabata orta alanda, cift forvet Nihat-Nobre.

Unknown dedi ki...

sol acik dusundugum gibi holosko mu?

BJK4EVER dedi ki...

Sol acik Serdar sag acik Holosko. Ikinci yarida degisikliklerden sonra tekrar 4-2-3-1'e donduk ve Necip orta alana gecti.

alper dedi ki...

Beşiktaş iyidir kötüdür tamam da bir daha bana premier lig diyenin ağzına sümsüğü yapıştırırım.eski adıyla türkiye 3(üçüncü) liginde orta sırlarda oynayan bir takım bu futbolu oynuyor ve bu futbol mantığına sahipse sokmuşum ingilteresine morunhio suna.yabancı yasaklansın abim türkiyede.

ian dedi ki...

maçın 3-0 dan 3-2'ye gelmesi "beşiktaşın olduğu heryerde acaba vardır" sözüne bir gönderme gibiydi. bu blogda birinin sözü sanırım, kim söylediyse aklına sağlık :) acaba bir valerenga faciası yaşarmıyız dedim bi ara :) 4-4-2'yi denemek güzel. oyuncularla ilgili bu maçın özelinde yorum yapmak doğru olmaz bence. üzerinde soru işareti olan oyuncularla ilgili; kadrodaki tek sağ bek rıdvan şimşek, üstünde durmak lazım. denizli her koşulda tavşana devam ediyor. necip defansta başladı, orta sahaya geçti. onun ortasahada oynamasında ısrar etmek lazım. gökhan çalışır'ı 4üncü 5inci izleyişim. daha iyi olabilirdi, ama sanırım ayrılacak takımdan. cumali biraz süre aldı, pafta birkaç kez izledim ama daha çok görmek lazım; ufak zaten yaşı. diğer oyuncular zaten, devamlı gördüğümüz oyuncular.

İnönü'de Yeeeeeeter Yıldırım Demiröreeen tezahurahtını duyduğumuz son maç olmuştur inşallah.

ceyhun dedi ki...

ismail orta yapmasını öğrenemedi hala, ibo hakkında atıp tutuyoruz ama şu anki ismailden iyi orta yapıyor yalan değil.

rıdvan da savunma olarak çok zayıf ama ofansif olarak bu kadar rahat bir sağ bek türkiye görmemiştir herhalde. ne garip bir takımız yarabbim

Gökhan dedi ki...

sadece rıdvan ı beğendim,necip de keşke ortasahada oynasaydı da oyunun içinde daha çok görebilseydik,pasif kaldı stoperde.

Pamukk dedi ki...

bahtsız Necip doğum gününde kendi kalesine gol atmış

Yorum Gönder

Ara