.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Ocak 2010 Çarşamba

TUTKK: Vitesse - Beşiktaş

  • 6 Ocak 2010, Çarşamba Açılış Kokteyli 18:00-19:30
  • 6 Ocak 2010, Çarşamba B.V. Vitesse-Beşiktaş 20:15
  • 7 Ocak 2010, Perşembe Hamburg-Kayserispor 20:30
  • 9 Ocak 2010, Cumartesi 3.lük Maçı 17:00
  • 9 Ocak 2010, Cumartesi Final Maçı 20:30
* Karşılaşmalar Eurosport ve Star Tv 'den canlı yayınlanacak. TUTKK Böyle abidik gubidik sponsorlar yüzünden uygun kısaltmayı bulmak da maalesef pek kolay olmuyor.

60 Yorum:

Buraksem dedi ki...

sene başındakilere rağmen kayserisporla aynı turnuvaya katılmak nasıl bir şeydir ya? ama pardon, topuz olayından sonra fener in maçını izlemeye giden bir başkanımız var, normaldir...

arkadaslar bloguma yazar araniyor ilgili arkadaslar http://asvalttaicenler.blogspot.com/2010/01/besiktasli-yazar-araniyor.html
ziyaret edebilir:D

Ne gereksiz bir organizasyon.Yap onun yerine 3.ligden 2-3 maç takımın özgüveni geri gelsin.Antalya'da da havalar güzel olur inşallah.101.yılımızda devre arasında gene Antalya'ya kamp yapmaya gelmiştik ama sağanak yağmur yüzüne otelden dışarı çıkamamıştık.

Atakum RAC dedi ki...

tuttur nokta kom
tutturabilirsek komarız...

Pamukk dedi ki...

vites tutukluk yaptı böyk

alper dedi ki...

BU STAR TV d-smart taki star tv mi..

esgo dedi ki...

Erkan'ı da ehliyeti olduğu için kadroda tutuyoruz herhalde. Güzel fotoğraf.

http://i1001.hizliresim.com/2010/1/5/193.jpg

AQ-47 dedi ki...

Bu ne ya şoför Nebahat gibi poz vermiş? Erkan'ın yanında ön koltukta oturan genç Onur mu?

Golf sahasinda calisan mevsimlik isci gibi olmus, pek bir kavram kargasasi.

AQ-47 dedi ki...

TUTTK acaba tutti frutti Türkiye kupası falan mı? Kupayı kzanana meyve sepeti mi veriyorlar? Blog yönetimi araştırabilir mi?

Pamukk dedi ki...

star tv yayınlayacak mı kesin kaynak alalım

Pamukk dedi ki...

star tv yayın akışında varmış ok tşk kendim sordum kendim cevapladım

Pamukk dedi ki...

zaten link varmış bakar körüm galiba şapşal ben :/

matiasemilio dedi ki...

aq-47 onur değil necip o..bugün fanatik 'yeni transfer' diye klasik fakat anlamsız bir haber yapmış..

ian dedi ki...

onur antalya'ya götürülmedi sanırım. ne talihsizlik ki, onur da rıdvan da delgado'nun sakatlığına benzer sakatlıklar geçirdiler. rıdvan iyileşti. ferrari'nin yokluğunda toraman'ın defansın ortasına geçeceğini düşünürsek, rıdvan sağ bekte kullanılabilir aslında (en azından kupada). gerçi mustafa denizli ibrahim kaş ya da ekrem'i oynatıcaktır. ama şunu unutmamak lazım, isimler geçici, kulubün dağ gibi borcu kalıcı olacak. kendimizi alıştırmak lazım bence, altyapıyı tanımak lazım. dalga falan geçiliyor bu konuda, fetiş metiş acayip benzetmeler yapılıyor, ama son dönemde çıkan altyapı/a2 ekseninde çıkan haberler camianın iç dinamiklerinin bir yansıması bence. oluşan mali ve idari yozlaşmaya karşı bir isyan. demirören istediği kadar pembe tablolar çizsin mali tablolarla ilgili, kazın ayağının öyle olmadığı er ya da geç ortaya çıkacak. gerekirse bir kaç sezon feda edilerek, kulüp hem mali hem idari hem de saha içi bakımından ciddi bir değişime girmelidir. günlük tartışmalardan uzak, daha geniş bir perspektiften bakarak..

Adsız dedi ki...

alırız bu kupayı, bu sene yine ne kadar kupa varsa bizde inşallah...

Batuhan meselesi çok daha önemli. Bonservisiyle yollanacakmış duyduğuma göre. Şu 22 oyuncu fetişini de anlamıyorum, fazla adamın ne zararı var? iki sakatlık olur, oturursun aşağı...

of of...

mj23 dedi ki...

yeniliriz.kayseri de yenilir.3.lük maçını da kaybederiz.

tanju dedi ki...

bundan sonraki ilk bilet sorusu şu olsun;

beşiktaşımızın sene başında isveç'in hammarby takımından transfer ettiği erkan, hangi pozisyonda oynamaktadır?

AQ-47 dedi ki...

cevap: cheerleader

Pamukk dedi ki...

şöfeeeerrr şöfeeeerrr

Pamukk dedi ki...

21,15 deymiş maç

AQ-47 dedi ki...

Yok ya, 20:15'te diye dedi bana Yıldırım...

matiasemilio dedi ki...

inşallah sinan kaloğlu oynar da adam gibi bi forvet izleriz

Deniz dedi ki...

Korcan geleceğimiz :)

Batistuta35 dedi ki...

Korcana 3 kere top geldi 3ü de gol:D:D

diğerleri neyse de 3. gol ne sacma bi gol

Melih dedi ki...

hiç antreman yapmadan çıksam korcandan daha iyi kalecilik yaparım... korcan ile ilgili yazı vardı(geleceğimiz,soğukkanlı,
korcan>rüştü+hakan vs.)... onu yazan arkadaş bi çıksın bakalım piyasaya !

gnyz dedi ki...

Kulüp binasının önünden geçen ilk adamı çevirsinler 2 hafta kondisyon yüklesinler bu uğur inceman kadar oynar herhalde. Necip bu uğur kadar topçu değilse o alt yapıyıda kapatsınlar bir dahada açmasınlar.

tanju dedi ki...

ya bu çocuğu bir tek ben mi recep biler'e benzetiyorum?

brahm dedi ki...

Ulan Beşiktaş... Böyle yboktan bi maçta bile adrenalinimizi yükselttin ya...

barfilozofu dedi ki...

Rıdvan'nın üstüne gidilimeli... Nihat kadar üstüne gidilmesede yinede gidilmeli...

Ekrem35 dedi ki...

maçtaki güzellikler;
-tello ve nihat'taki olumlu yönde kıpırdanma
-necip ve rıdvan'ın güzel oyunları
-erkan zengin'in iyi oyunu

olumsuzluklar;
-nobre ve u.inceman'ın katlanılmaz derecedeki kötü formu
-korcan'ın pek ümit vermemesi
ve
türk hakemleri her yerde skandal yönetimler gösteriyor olması

BJK4EVER dedi ki...

Daha hala arkadaslar bundan evvel 3 macini izlemedikleri Korcan'a destek falan ciksin bakalim. Daha baraj kurmaktan aciz yahu. Casillas dediginiz Korcan Fevzi cikti. Bakalim Lampard dediginiz Necip, Drogba dediginiz Batuhan, Daniel Alves dediginiz Ridvan ne cikacak merak ediyorum.....

Sercan dedi ki...

çok güzel bi maç oldu.cidden son zamanlarda bi Beşiktaş maçında bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.

izleyemeyenler için bi kaç şeyden bahsedeyim:
1)erkan zengin bu takımda squad player olur en kötü.serdar özkanmış yusufmuş yollanabiliyosa yollansın.45 dk. oyunda kaldı(o da ayrı mevzu neden 45 dk? ) ve gayet olumlu işler yaptı,bi defa top ayağına yakışıyor,al veri iyi yapıyor,topla beraber çıkabiliyor,topa vurmasını biliyor,fiziğide az önce saydığım ikiliye oranla daha iyi.lafın kısası böyle kanat oyuncusu sıkıntısı çekerken eldekini kullanmamak niye?
2)korcana cidden çok üzülüyorum,büyük bi takımda böyle şans her zaman gelmez be kardeşim..olmadı,kullanamadın,yolun açık olsun..
3)ramazana maç içinde fazla top gelmedi,ama güven verdi bana nedense.penaltılarda 2 tane kurtarıp bi fikir verdi,inşallah böyle devam eder,şansını iyi kullanır,umutluyum.
4)necipi gerçekten böyle bilmiyodum/beklemiyodum. tusubasanın eski bölümlerindeki bacak kadar hali gibi bi orta saha adamı bekliyodum,ama boyu posu fiziği çok gelişmiş,helal olsun.burdan senelerdir aynı bitik fiziğiyle bizi kanser eden serdar özkanada selam olsun.ayrıca necip saha içinde rahat duruyor,topu aldığında kafasını kafasını kaldırıyo hemen,bu çok pozitif bi özellik.topla çıkışı iyi,pasları iyi,harcamayalım bu çocuğu lütfen.uğur incemandan hiçbi eksiğini göremedim,fazlasını çok gördüm..
5)nihat ve tello beraber yazayım.biraz form tutarlarsa,ki bu maçta ışığı aldık,bu takım bu sene yine şampiyonluk yarışında olucaktır çok rahat.bu hırs istek devam eder umarım.
6)en çok sevindiğim şeyi sona bıraktım.belki çok ufak bişey ama bence çok önemli. ramazan ilk penaltısını kurtardığında kamera yedeklere döndü.ismail köybaşı elini yumruk yapmış,helal olsun işte bu! dedi,çok sevinmişti yüzünden belliydi.bunun nesi önemli diyebilirsiniz.geçen yıl hangi maç hatırlamıyorum,kazandığımız bi maçtan sora m. denizliyle ligtv röportaj yapıyo,arkadan tello geçiyodu elini yumruk yapmış kendince işte bu! diyodu.işte bu takım ruhu!..

ceyhun dedi ki...

her sene böyle umut veren bazı hazırlık maçları oluyor. bu oyunun üzerinde koyarsak çok iyi bir takım çıkar, daha şu gelecek bu eklenecek takıma diye hevesleniyorum ama bi bok olmuyor açıkçası. umarım bu maç da öyle umut verenlerden olmaz. zira necip ve rıdvan gayet pozitif katkı yaptılar, nihat da fena değildi. birazcık kıpırdanınca çok daha iyi pas yapan bir takım olabiliyoruz.

ayrıca bir anadolu takımı ile oynasaydık sanırım bu kadar rahat pas yapamazdık o da ayrı.

BJK4EVER dedi ki...

Bir de Mustafa hocanin su cift forvet takintisi ne zaman gececek merak ediyorum. Bugunku kadroya baktim, herhalde Erkan sagda, Nihat Nobre ileride oynar diyordum. Ama Nihat sagda, Nobre tek basina ileride, Erkan forvet arkasinda oynadi. Bu 4-3-3 israrini anlamak mumkun degil, hele ki elde bu kadar cift forvet sistemine yatkin forvetler varsa.

Adsız dedi ki...

ilkini 'tuttur'duk valla...

tebrikler nihat, iyi oynadığı zaman çok şeyi değiştirdiğini gösterdi bu akşam...

menderes mete dedi ki...

Altyapıya bakış açısının yanlışlığı düzelmedikçe daha çok konuşuruz.Nedense altyapıdan çıkan her oyuncudan maç kazandırmasını bekliyoruz.Halbuki maç kaybettirmemesi ilk aranılan şeydir.İşe böyle bakarsak Necip sınıfı geçmiştir.Fiziksel açıdan da gayet iyi görünüyor.Rıdvan belli ki yetenekli rastgele orta denen zıkkımı yapmıyor birebirde geçmeye çalışıyor ki kanat oynayan adamda ben ilk buna bakarım.Kaleci Ramazan için konuşmak erken ama oyunu hızlı başlatması ve ayaklarının diğer kalecilerimizden iyi olduğu kesin.Nihat ve Tello açıkcası çok iyidiler.Maçın en kötüsü malesef TABATA'ydı.Beşiktaş da oynaması imkansız bu adamın.Bacakları o kadar kısa ki var mı yok mu izlerken belli olmuyor bu fizikle bizde oynaması dediğim gibi imkansız.

AQ-47 dedi ki...

-Korcan, Uğur, Erhan ve Nobre ne amaçla sahada olduklarını sanırım bilmiyorlardı.
-Tello frikikleri güzel kullandı ya artık sezonun devamında yine bizi kanser edebilir.
-Nihat sonunda hırsını pozitif yönde kullanabildi, gerçekten bravo.
-Erkan en azından 45 dakika şans buldu, bu çocuğu harcamayalım.
-Erhan ne yazıkki 45 dakika şans buldu, bu çocuğu harcayalım.
-Takım sanki sene başına dönmüş gibi başladı, kardeşim alt tarafı 15 gündür maç-antrenman yapmıyorsunuz, öğretmenler sömestir tatilinden dönünce ders anlatmayı unutuyor mu be?

esgo dedi ki...

Necip için bu kadar kısa sürede geniş çaplı bir değerlendirme yapmak pek sağlıklı olmayacaktır, ama top kapma ve rakibe basma anlayışının yere yatmaktan ibaret olmadığını görmek sevindirici. Mesela ben bu yüzden Koray'a çok tilt olurdum, bodoslama rakibin ayaklarına kapanır, topu kapamadığı anlarda ya faul yapar ya da ayakta kalamayıp pozisyonunu yitirdiği için oyundan düşer, rakibe 20-25 metrekarelik topla oynama alanı bırakırdı. Hoş, pozisyon bilgisi ve oyun zekası iyi, top kapmaktan ziyade rakibe rahat top kullanma fırsatı tanımayan ve o'nu hatalı pasa zorlayan adamlar bu ülkede pek değer bulmuyor, ama Necip pişene kadar onların da kıymetinin anlaşılacağını umut ediyorum.

Emre Tilev de maç boyu 68 kere tekrarlayıp yere göğe sığdıramadığı Makber dizisini oturup bir kere izlediyse adam değilim, Allah'ın adını verdim iki dk sus be adam. Diziyi geçtim, hakemi de yaladı yuttu, maç biraz daha uzasa 1.kategoriye çıkarması an meselesiydi.

Sertug Ozgur dedi ki...

Hocanın Rıdvan'a şans vermesine sevindim. Kolpa gazetelerde gönderilecekler listesindeydi, inanmadım geçtim tabi ama hocaya da güvenemiyorum.

Rıdvan'a geldiğinden beri inanıyorum, kendisinden oldukça umutluyum.

Yeter şu Uğur İnceman'dan Necip'e şans ver hoca falan diyordum romantizmle karışık. Yahu şaşırdım gerçekten sırıtmadı bu çocuk, gerçekten daha çelimsiz bişeydi bu, değişmiş büyümüş, attığı penaltı golü oldukça klastı.

Bir parantez de şu Almancı çocuğa. Yahu rahatlatıyor beni bu çocuk, ne o serdar özkan'ın stresi, ne geberik yusuf'dan birşeyler yapma beklentisi. Hiç bişey beklemiyodum kendisinden oldukça akıllı ve olumlu oynadı,ikinci yarı niye çıktı şaşırdım, takımın en iyilerindendi ilk yarı.

Elbette saydığımız bu 3 isim lig yarışında forma bulamayacak kimden ötürü denizliden ötürü ama 1 maç da olsa bir heyecan geldi bana izlerken. İkinci yarı Nihat'ın saçmalıklarına bile güldüm geçtim.

Son olarak da Ramazan dengeli bir kaleciye benziyor. Bilmiyorum daha kendisini göreceğiz.

Korcan üstünden genç oyunculara sallamayın.Birkaç kişi dışında burda kimse korcan'a casillas falan demedi.Necip,rıdvan,ismail bu topraklarda,yaş gruplarının en yetnekli oyuncularıdır.İkisini karıştırmayalım.

tearkan dedi ki...

@rogerio da silva bobo

aa olur mu hiç öyle şey.. bizim en küçük fırsatta bile batuhan.a laf etmemiz lazım.. delgado.ya kampa katılma ispanya.da kal demiş hatta batuhan..

esgo dedi ki...

Korcan’a 3 top geldi, 3’ü de gol oldu eleştirilerini ciddi anlamda abartılı hatta art niyetli buluyorum. Burada herkes yıllardır sayısız maç izlemiştir , sormak lazım birebir pozisyonda karşı karşıya gol yediği için hangi maçta-hangi kaleci eleştirilmiş ? Veya biz bu yüzden kimi asmışız ya da ‘’ulan, o penaltıyı nasıl kurtaramadın’’ dediğimiz bir kalecimiz olmuş mu ? Kaldı ki karşı karşıya kaldığı pozisyonda da bana göre açıyı iyi daraltmasına rağmen golü atan oyuncunun becerisidir Korcan’ı mağlup eden. Hoş, elimizde karşı karşıya birebir pozisyonlarda belki de bu ülkenin en iyisi Rüştü var, ama onun da masaya yatırıldığı dönemlerde bu yönüyle bir kez olsun takdir edildiğini hatırlamıyorum.

Onun dışında hatalı diyebileceğim tek pozisyon var o da frikik anında barajın arkasına yakın pozisyon alması. Halbuki barajı kurmasındaki amaç zaten o noktayı mümkün olabildiğince sağlama almak, ama hem baraj kurup hem de barajın arkasında bekleyince uzak köşe gol geliyorum diye bağırdı.

Dikkatimi çeken bir başka pozisyonda baraj kurulurken tüm oyuncuların sırtının Korcan’a dönük olmasıydı. Saha içi diyaloglarını işitemediğimiz için buradaki kabahati birine yükleyemiyorum, ama sadece baraj kaptanı olarak en dıştaki Ernst yüzünü dönüp bir kere Korcan’la göz göze geldi o kadar. Bu ciddiyetsizlik ve kopukluğun üstüne bir de Korcan’ın kötü pozisyon alması eklenince gol kaçınılmaz oldu.

Su yedigimiz gollerin link'ini bulan birisi koysun buraya, her yerde sadece attigimiz golleri bulabildim, nasil bir secici gecirgenlik haliyse bu...

RuFF dedi ki...

Gençleri beğendim, takımda bir nihat bir tellonun formda olması takımı bir kademe yukarı çıkartıyor oda tamam da Ferrari iyileşmez ise bu defans uyumsuzluğu ile canımız çok sıkılacak..

Pamukk dedi ki...

Korcan kafa olarak iyi durumda değil

erkan zengin şöfeer değilmiş

uğur inceman hala kız gibi oynuyor

rıdvan-necip kaybolmayacak gelecekleri var inşallah.

nihat hala bencil ve stresli. o yüzden yenilelim ama nihat 3-4 gol atsın diye dua ettim.

ernst! yine her yere koşan adam.:)

Pamukk dedi ki...

en güzel penaltı Necipinkiydi.

Tabata mı? o kim..

emre tilev Nihat'a aşık bırbır susmadı Nihat da Nihat diye.

BJK4EVER dedi ki...

@bobo

Sen dedigimi anlamamissin. Burda mesela Necip veya Korcan'in yetenegi degil, ki belki cok yetenekliler. Burdaki mesela oyuncunun potansiylini anca Football Manager'den veya etrafta duydugu masallardan bilip bu oyuncular uzerinden antrenore sallayan taraftardir, ki bunlarin sayisi hic de az degil. Tigana B.Yilmaz'i oynatir suc olur, E.Saglam Serdar'i oynatir suc olur, ama Denizli Necip ve sakat Ridvan'i oynatmayinca o da suc olur! Taraftarimizin Hincal Uluc'tan farki yok resmen! Korcan'a guvenelim, gelecegimizi emanet edelim diyenlerin sayisi hicte az degildi! Ancak o kaleci 3 macta feci tirtlayinca kimse Denizlinin veya yonetimin hakliligini dile getirdi mi? Siz bu oyunculari muhtemelen 2-3 yuksek seviyede macta gormediniz bile, ama onlari super yetenek ilan edebiliyorsunuz. Birakin da bu oyunculari antrenmanda izleyen, onlarla birebir gorusen, onlarla ilgili bilgiyi A2 hocasindan alan hocamiz karar versin durumlarina.

Pamukk dedi ki...

Ferrari acilen iyileşmeli. ulen Fink nası becerdin yaw gözçukur bilmem nesini kırmayı.

ceyhun dedi ki...

hocanın kararı hazırlık maçları dışında hiçbirini oynatmayıp ancak o mevkideki bütün oyuncular sakatlanınca gençleri oynatıp ateşe atmak olunca tartışılabiliyor hocanın kararı işte:)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

fink daha önce de aynı pozisyonda sivok'u sakatlamıştı wolfsburg deplasmanında.

BJK4EVER dedi ki...

@ceyhun

Serdar Ozkan oynamadi mi? Ismail oynamadi mi? Batuhan sakat degil iken ManUtd deplasmaninda oynamadi mi? Ridvan sakat degil iken Genclerbirligi macinda oynamadi mi? Ridvan ilk yari boyunca sakatliklarla bogustu, kimse bundan bahsetmiyor. Batuhan keza aldigi kilolari veremedi, agustosta hala tatildeydi, kimse bundan bahsetmiyor. Tek sans bulamayanlar Necip ve Korcan, onlarin da Ernst, Fink, Rustu veya Hakan'i kesmesini beklemiyorsunuz herhalde.

mj23 dedi ki...

@BJK4EVER

kimsenin necip'in fink veya ernst'i kesmesini beklediğini zannetmiyorum.sanırım beklenen şey yedek kulübesinden uğur inceman'ı kesebilmesi.

ian dedi ki...

genç oyuncular konusunda yukarıda BJK4EVER'ın nadide örneklerini gösterdiği eyyamcı hezeyanlar peşinde koşmak yerine, daha aklı selim davranmak gerektiğini düşünüyorum. bir iki maç ile yükseltmek alçaltmak, biraz sivrileni, özgüveni olanı yok etmek ile bir yere varılmaz. önemli olan hakedene hakettiği yerde formayı vermek, kazanmaya çalışmak ve yapıcı olmaktır. fena mı yani, genç oyuncuları daha çok ciddi (yarışmacı) maçta görüp; ne olup ne olmadıklarını anlamak, olası milyon euroları çöpe atma durumlarının önüne geçip onlardan faydalanmak ve mali yozlaşmanın önüne geçmek. geniş perspektifte bakınca durum bu. günlük bakarsak; mustafa denizli'ye saygım çok büyük ama (amiyane tabirle) kendisini güzel çeşme'nin kollarına bırakmak derdine olan birinden kulup yapılanmasına dair birşeyler beklemek de hayalcilik oluyor. böyle kısa vadeli düşününce de; küçük hesapların takımı oluyoruz bi yerde. bir gün; "yuhh rüştü tüh sana", diğer gün "rüştüü buraya".. yozlaşma beşiktaş'ın başındaki en büyük bela.

ceyhun dedi ki...

@BJK4EVER

mustafa hoca, belki bu ülkede futbolda vicdansızlığın hat safhada olduğunu bildiğinden belki de bencilliğinden sadece maç kazanma(bir anlamda günü ya da seneyi kurtarma) üzerine kurulu bir futbol anlayışına sahip. evet her takım maçı kazanmak için sahaya çıkmalı fakat, gelecekte de başarılarının devam etmesini istiyorsa denizli, mesela korcan'ı bir iki kupa maçında(rüştü ve hakan sakatlanmadan) oynatmalı, ismail'i asıl mevkisi olan ve gelecekte orayı doldurması için aldığın sol bekte oynatmalıydı. defansif bi kadro kurabilmek için ismail'i sol uca sağ uca da ekrem'i(ki kendisi geçen seneni bek oyuncusuydu) koymuştu denizli, unutma.

bu arada serdar özkan 23 yaşında, artık şans verilmesi gereken bir genç değil o.

evet gereksiz eleştiriler çok oluyor antrenörler adına ama denizli gençleri oynatmaması konusunda eleştirileri sonuna kadar hakediyor bence.

tanju dedi ki...

ne nihat'mış arkadaş!

şu maçı, radyodan emre tilev anlatımıyla dinlesem, nihat'ın topa sahip olma oranlarında vitesse'ye %64'e, %36'lık üstünlük kurduğunu, maçı da 7 gol, 6 asist, 4 top çalma, 8 ribaund istatistikleriyle bitirdiğini düşünürüm.

hayır biz de istiyoruz şu ölü toprağını üstünden atsın, eski günlerine dönsün, bir vursun gol olsun ama bu nedir yahu!

nihat da nihat..maç boyu s.kti kafamızı.

Pamukk dedi ki...

Erkan Zengin Eskişehirspor'da

şöfer değildi ama....

esgo dedi ki...

Kayseri 0 - 3 Hamburg

C.tesi akşamı Beşiktaş - Hamburg

Pamukk dedi ki...

saat 20,15

Yorum Gönder

Ara