.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Ocak 2010 Cuma

Sekiztaş / Beşiktaş

8-0'la gurur duyabilirdim. Eğer sıfırın karşısında Beşiktaş'ın başına çöreklenmişlerin kulübe yaydıkları lumpen kültür olmasaydı... Yabancı hayranı değilim. Onların da bir sürü sorunu, yamuğu var. Ancak Beşiktaşlı rakiplerini sahadan uğurlamadan taraftarıyla yengiyi kutlamayan Liverpool'lu oyuncuları gördüm. Sekizin karşısında futbol kültürü yazıyordu. Hezimet, borç, moral çöküntüsü Beşiktaş'ın sonu değil. Önemli olan, yüksek giriş parası ve yönetimin yasağıyla Genel Kurul üyeliği engellenen Beşiktaşlılar, kulüp için yüreği titreyen kongre üyeleri, beklentisiz 'Yeni Açık ruhu'ndan vazgeçmeyen taraftarlar ne istiyor? Batuhan Higuain'e pası verse ve Fener maçı 2-2 bitse, Liverpool'dan 2-0 gibi 'makul' bir yenilgiyle dönülse, Sivasspor 1-0'la geçilse Beşiktaşlı bugünkü tepkileri gösterecek miydi? Beşiktaşlı, şampiyon olmaya değil, küme düşse bile yeniden Beşiktaş olmaya ne kadar razı?
14/11/2007 İbrahim Altınsay

6 Yorum:

8JK dedi ki...

İbrahim Altınsay
Cem Dizdar
Feridun Düzağaç
Uğur Meleke...

Bunlar çok önemli değerler. Okuyalım okutalım.

http://eksisekiztas.blogspot.com/

bLaqwell dedi ki...

:) yaw şu fblileri anlamak mümkün değil. Dinime küfreden müslüman olsa. Emekli polis gücü Mtk ya ve pendikspora elenirler, daha gerisine gitmiyorum sigma gibi takımdan 7 yemesini de sölersek ağır konuşmuş olurum. Hemen blog açalım bu rezilliklere ithafen, anguta post atın blogları:)

"I learned long ago, never to wrestle with a pig. You get dirty, and besides, the pig likes it."

"Uzun zaman once bir domuzla guresmemem gerektigini ogrendim. Kirleniyorsun, ama onu gectim, domuzun da hosuna gidiyor."

- George Bernard Shaw

Bellamy. dedi ki...

Çok leziz sözmüş Shelby, tebrik ederim keşfin için. Kullanalım kullandıralım.

BJK4EVER dedi ki...

@8jk

Sigma Olomouc'tan 7 yiyecegime Liverpool'dan 8 yerim daha iyi.
Birde 8 yedigimiz takimin en azindan Istanbul'da yendik, ustelik yedek takimi degil, en guclu 11'lerini ve en cok puana ihtiyac duyduklari anda!
Boylece en azindan galibiyet almis olduk, baska takimlar gibi 0 (yaziyla SIFIR) cekerek elenmedik.....

tearkan dedi ki...

eksisekiztas yazacağın yere üye olacak orada yazılanları okuyup da aklınca laf sokmaya çalışarak vakit geçirecek kadar -melih şendil.in deyimiyle- asosyal olduğunu beyan ediyosun haberin yok...

Yorum Gönder

Ara