.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Ocak 2010 Pazartesi

Meğer Sen De Karton Aslanmışsın Ahmet Çakar!

Jessie kısa ve öz bir post eklemiş aslında Ahmet Çakar'la ilgili ama ben konuyu biraz daha uzatayım dedim. "Ahbap Çavuş" videosundan zaten serhat Ulueren'in ne olduğunu görüyor, Sinan Engin'in ne olduğunu duyuyoruz. "Onu sorma bunu sor", "Fikret'i bitir" muhabbetleri malum. Bu iki adamı hadi geçtim, peki sivri dilli, aklına geleni soran, telefonla bağlananı, konuk olanı sorularınla sıkıştıran sen, "ne yaptın dün Ahmet Çakar" demezler mi adama?
Beşiktaş'la ucundan köşesinden ilgisi olan her insanın aklına gelebilecek, Demirören'i kenara sıkıştırabilecek, terletecek hatta oradan kaçıracak soruların hangisini sordun? Hatta programın sonunda öyle sevimli buldun ki Demirören'i, "kalkıp şimdi yanağından makas alacak Ahmet Çakar" dedim. Dün gece gördük ki gerçek "karton aslan" senmişsin Ahmet Çakar...

8 Yorum:

zubi dedi ki...

Bak Ahmet şerefsizsin demiyorum, haysiyetsizsin demiyorum... Ama böyle birşey yapmak şerefsizliktir, haysiyetsizliktir.

helldoradotcom dedi ki...

herif belli ki programa gelmeden sart kosmus; koseye sikistiran sorular sormak yok, belli konulara deginmek yok...vs. Tabi hal boyle olunca da program malumunuz icraatin icinden'e donustu.. Sahsen adamin suratina 2 dk bile bakamadigim icin hemen zapladim. Sinan Engin de guzel yagladi ama baskani :)), sonucta menejerlik+15 bin TL maas icin ben de yapardim, prestiji de ayri.. Babasinin da baskaniymis :))) slkslskşlsks!

SİYAH ULAN! dedi ki...

"gülmek size yakışıyor başkanım"

kuduz dedi ki...

Türk futbolu'nun endüstriyelleşmesinde, en büyük katkıyı sağlayan sözde yolsuzluk şike iddialarını ortaya çıkartan büyük gazeteci Serhat Ulueren, eski hakem, tıp doktoru ve aynı zamanda sözde objektif yaklaşım ve yorumlarıyla tv lerde oynak oynak cümleler kuran Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın paraziti olmuş ve kulübümüzün adını mafya işlerine bulaştırmış bir adam Sinan Engin.

Televizyonlarda boy boy görüntüleri var, yüzlerce canlı yayın programa katılmışlar ve yüzlerce yorum yapmışlar. Yarattıkları gündem ve sahte kamuoyu Türk futbolunu ve Beşiktaş'ımızı bugün bulunduğu yere getirdi.

Ahmet Çakar madem o kadar idealist formunda yaşıyorsun yada bize öyle gösteriyorsun neden aklına gelen her soruyu sormadın ? Kimden ve neyden korktun, kazancın neydi ?

MetinAliFeyyaz dedi ki...

bu tosunun tabansız olduğu zaten belliydi ama şimdi tescillenmiş oldu

tathar dedi ki...

passat yeni kasa mı çıkartmış?

carlito dedi ki...

"meğer" mi? bu adamın ne olduğunu bunca zaman anlayamamış olamazsınız!

çakar ile çakal arasındaki farkı yıllardır göremeyip, halen bu ve benzeri adamların sözde futbol programlarını oturup izleyenleri gerçekten anlamıyorum..
şahsen ben ekşi beşiktaş'ı takip etmiyor olsam haberim bile olmayacaktı bu yaptıklarından, ama zaten bunları duyduğuma hiç şaşırmadığım için uzun yıllar önce ahmet çakar, erman ve türevlerini izlemeyi bırakmıştım..
lütfen artık siz de yemeyin bu dürüstüm numaralarını, izlemeyin şu gereksiz insanları...

sertano dedi ki...

@zubi
yorumun harika, fazla söze gerek yok :)))

Yorum Gönder

Ara