.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Ocak 2010 Salı

Manşet

''Taraftar onları da görmek istemiyorsa, onlar da bu takımdan gitmeliler'' 18.05.2008 Baki Mercimek Sinan Engin'in ''Taraftarımızın istemediği oyuncularla yollarımızı ayıracağız'' açıklaması üzerine yapılan ve söyleyeninden bağımsız olarak bile hâlen daha ''hak verdiğim'' aforizma.

20 Yorum:

DeX dedi ki...

onlar istenmedikleri zaman gitmiş olsalardı şimdiye çoktan giderlerdi. ama biraz yüz,gurur,utanma gibi duygulara sahip olmaları lazım..

Gökhan dedi ki...

kötü futbolcuydun falan ama en azından adamdın be baki...

Deniz dedi ki...

Baki Mercimek çok kalifiye oyuncu değildi ama akıllı adamdı. Her zaman sevmişimdir.

tearkan dedi ki...

yetenekleri doğrultusunda elinden gelen mücadeleyi gösteren, hani amiyane taibrle yürekten oynayan bir oyuncuydu baki.. her şeyden önemlisi de 'önümüzdeki maçlara bakcaz' şablonundan sıyrılabilmiş, aklı başında, iki lafı bir araya getirip de konuşabilen 'ender' futbolculardan..

neo_494 dedi ki...

Severim kendisini. Sinana da iyi giydirmiş

Pamukk dedi ki...

severim Bakiyi, kızamadığım adamlardandı.

umutjean dedi ki...

Baki hiçbir zaman Beşiktaş seviyesinde bir oyuncu değildi ancak mücadelesiyle ve inadıyla kendini taraftara (en azından bana) kabul ettirdi. Keşke bu açık sözlülük zamanında Ertuğrul Sağlam'da da olsaydı. Ali Gültiken kovulup Sinan Engin kangreni göreve geldiğinde ağzını açıp bir iki kelime etseydi. Etme bulma dünyası tabi onun da sonu farklı olmadı. Seviyoruz seni Baki Mercimek...

matiasemilio dedi ki...

adamdı en azından

matiasemilio dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Kurtulus dedi ki...

baki vanspordan gelen erkan dan sonra beşiktaş a gelen en kötü yerli futbolcuydu.

Pamukk dedi ki...

Ankaragücü Baki'yle yolları ayırdı...

uğursuz geldi adama bu post :/

esperanza dedi ki...

2007 de fb macinda sampiyonlugun faturasini baki ye keserek (ozellikle yeni acik) taraftarimiz uzerine duseni yapmistir. Her ne kadar kapali alt baki ye destegini surdurse de maci cevirebilecek 15 dk miz olmasina ragmen sagolsun yeni acik bakinin ayagina top geldiginde yuhalamayi tercih etti. Gokhan Zan in, Serdar Ozkan in takimda kalip Baki nin gonderilmesi uzerine de Diatta nin alinmasi zaten beni benden almistir her zaman.

esperanza dedi ki...

ayrica kotu oyuncu oldugunu dusunmuyorum. Tigana, Gokhan Zan in defanstaki malliklarini, Ibrahim Toroman in gereksiz ileri cikislarini dizginleyemeyince defansin sagini solunu ortasini idare etmeye calisma goreviyle cikiyordu her maca. Tabi en buyuk kabahati kotu oynadigi bir macta Gokhan gibi kendi kendini sakatliyip "zaten sakatligim vaqrdi yaaeee" ayagina yatmamasi oldu, onu yapsaydi 1 sezon daha oynardi

esperanza dedi ki...

Besiktas kalitesinde oyuncu degildi deniyor da peki kim bu bizim kalitemize bir turlu ulasamayan adamlar ? Ne elit takimiz biz oyle yau, yeri geliyor Ekrem e de "besiktas in oyucnusu degil" veya Hakan a " ne yapmis yaaee kac mac kurtarmis" deniyor. O degil bu degil kim abi bizim oyuncumuz...

menderes mete dedi ki...

@esperenza ya aynen katılıyorum.

AQ-47 dedi ki...

Yapmayın, elbette kötüydü, ama adamdı...ne yazık ki sonradan anladı taraftar adam olduğunu...

esperanza dedi ki...

@AQ-47

kimle karsilastirdigimizda kotuydu ? o donemki performanslariyla uzulmezden mi ? Zan dan mi ? Toraman dan mi ?

QuaresmA dedi ki...

kimle kıyaslanırsa kıyaslansın kötüydü de, sol bekte daha bi kötüydü. hücumcu bekti bir de işin kötüsü, habire ileri çıkıp top kaybediyordu.

ama ben de severdim, ankara'da sık sık beşiktaş maçları sırasında görüyorum. en son manchester maçında.. ankara'da kalsa bari :)

AQ-47 dedi ki...

@ esperanza

Zan'la atbaşı kötü, Toraman ve üzülmez'den daha kötü...Sorun Baki'nin fundamentali değil, sanırım Ajax altyapısı görmüş bir kardeşimizdi, sorun sakarlığıydı, sorun aynen Zan gibi yanında oynayanları da bozmasıydı...İyi adam olmak başka şey, Baki hiçbir zaman omzum daha iyileşmedi, sakatlanmaktan korkuyorum falan deyip sonrasında Şampiyon takımın gaptanı olarak rererö demedi, iyi niyetinden kimse şüphe etmedi...

esperanza dedi ki...

@AQ-47

"yaninda oynayanlari bozmasi" disinda soylediklerine katiliyorum...

Yorum Gönder

Ara