.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Ocak 2010 Cumartesi

Maç Özeti

30 Yorum:

pseudotimes dedi ki...

bi godot vardı o gelecekti. ama inanıyorum bir godot var içimizde o gelecek ama ne zaman gelecek.ömür geçti böyle

Aciklayayim: Kiminin Godot'su secim, kiminin Godot'su transfer, kiminin Godot'su Delgado, kiminin Godot'su gencler...

Kulubun icine sicilmis halde, biz surekli bekliyoruz. O olacak bu olacak diye. Bir bok olmaz.

Sampiyon olsak ne olur bu saatten sonra. Mali tablolar ile ilgili yazi yazacagim, elim gitmiyor ya, baktikca icim karariyor resmen.

Godot'yu bekleyedururken bir bakmisiz nallar havada.

Reformu falan biraktim, devrim lazim ki kendimize gelelim.

pseudotimes dedi ki...

o zaman shelby;

Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.

pseudo,

To be able to try again, one should realize that one has failed.

Samuel Beckett ustanin olumunun 20. yiliydi 22 Aralik'ta, onu da anmis olduk boylece.

Zaten Eksibesiktas'i artik edebiyat-sanat blogu yapacagiz. Yarin da Memet Baydur'a bakariz. Onun Kamyon oyunu da leziz anlatir halimizi.

pseudotimes dedi ki...

Zaten şimdi bende yazdığımı okudumda. Bize ter düşüyor. Bizde ne deneme var ne hırs var. hep daha kötü yeniliyoruz bi gelişimde yok. bizi beckett de kurtarmaz.

varoluşçu olduk çıktık beşiktaş'ı izlerken.

esgo dedi ki...

Şu maçta eleştirilecek adamlarla ligi tamamlama zorunluluğumuz olmasa çok şey yazardım ya neyse. Beyefendilerin canlarının isteyeceği zamanı beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi.

ama ben yine de devre arası, hazırlık kampı, ağır idmanlar, fazla yükleme, yorgunluk deyip yediğimiz bokun görmezden gelinmesinden yanayım, zira başka türlü sakinleşebileceğimi sanmıyorum.

Cagatay Bircan dedi ki...

Edebiyat blogu yapin hakkaten, cunku son iki ayda Besiktas'in oynadigi futboldan baska her seye benziyor. Gereksiz yere rakip oyunculara boks yapan, 3000m engelli kosar gibi topla alakasiz her bir boku yapan, futbolculuktan tamamen cikmis bir takim bu. ruhsuz hepsi, kimin girip ciktigini bile anlamiyoruz artik. dibe vursun, daha beter olsunlar.

pseudotimes dedi ki...

Eser;

senin godot çok fenamış ama :D

brahm dedi ki...

Beşiktaşlı olmanın bir tarafı da bazen Godot'yu beklemek galiba...

kuduz dedi ki...

Evet, bu adamlarla devrenin sonuna kadar devam etme zorunluluğu olmasa neler söylenir neler yazılır aslında. Sadece şunu merak ediyorum, sporcunun içinde bir hırs ve heycan olur, yaptığı sporla ilgili hayaller kurar ve o hayallere ulaşmak için ciddi çaba harcar, olmuyorsa tekrar dener ve daha çok uğraşır. Kaybetmek tabiki moral bozucudur, üzücüdür ama ben malesef oyuncularımızda ve teknik kadroda kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan yüzünde bu ifadeyi taşıyan bir kaç kişiden fazlasını göremiyorum. Sanki vazgeçmişler herşeyden.

Yönetimi saymıyorum, açıkçası naçizhane görüşümdür adaylar arasında takımı ileriye taşıyacağına dair inancım olan birisi yok. Ama Yıldırım Demirören şansı varken birşey yapamadı ve sırasını savdı, artık bırakması gerektiğine inanıyorum.

asist time dedi ki...

gelmeyeceğini bildiğimiz halde bekliyoruz yine :)

pseudotimes dedi ki...

çok gevezelik yaptım ama hepimiz birer vladimiriz hepimiz birer estragonuz. hemde o ağacın altındayız!

Darkpain dedi ki...

Işlerim nedeniyle maça bakma imkanım yoktu. Telefonuma gelicek bilgilendirme mesajlarını bekliyordum. Maçın hemen başında gol mesajlarının yağmasını bekliyordum, çünkü bu bizim için ölüm kalım maçıydı... 21:15e kadar bekledim gol haberi gelmedi, 22:00ye kadar bekledim ne gelen vardı ne giden(her ne oldu ise IBB'nin golü de haber olarak gelmedi, belki de Godot halâ onu beklememi istiyordu). Daha sonra işim bitti ve nihayet tv başına oturabildim. TRT'yi açtım ve skoru gördüğümde "heralde bizimkiler gol atmak için saldırırken açık verdiler de gol yediler" diye düşündüm. Neyse dedim bastırıyordur bizimkiler, atarlar şimdi alırız maçı. Bir kaç dakika daha baktığımda bizimkilerde göremediğim arzu içimdeki arzuyu da köreltti. Bu güne kadar içimde bu takıma karşı hep bir inanç taşımıştım. Her seferinde kendimi avutacak bahaneler uydurup bu takımın bir gün herkesin yanıltacağını düşündüm. Ama bugün gördüğüm oyundan sonra godot'un geleceği varsa da gelmesin. Çünkü onu bekleyen birisi yok artık.

Darkpain dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

dayağı beklerken! :)))

(bu ne ruhsuzluktur be kardeşim...)

AQ-47 dedi ki...

Bekledim de gelmedin, Godot bizi hiç mi sevmedin?

Kurtulus dedi ki...

beşiktaş ve futbol un birbirine ne kadar uzak kavramlar olduğunu gördük bu gece

esperanza dedi ki...

107 yildir bekliyoruz Godot u ..!

sen şimdi gidiyorsun
ya herkes sana benzeyecek..

güle güle yd
güle güle md

Fatih dedi ki...

coook beklersiniz cok. tupcu'nun niyeti yok gitmeye. biz de yillarca bekledip ossan abi gitsin diye amma gitmedi, gitmedigi gibi de omrumuzden yedi.

Yiğit dedi ki...

sevgili beşiktaşlılar,
beşiktaş'ın isminin bu gruptan çıkmaya yeterli olacağını siz benden iyi biliyorsunuz. daha aylar önce şampiyonlar ligi gruplarından çıkma hesabı yapan takım türkiye kupası grubundan çıkamıyor. üstelik 0 puan. acizlik bile değil bu. shelby çok iyi demiş devrim lazım. taraftarı, oyuncusu, yönetimi, kısacası beşiktaş tamamen yozlaştı. devrimin alası lazım.

Noah dedi ki...

Beşiktaş 0 - 0 Diyarbakırspor
Beşiktaş 1 - 2 CSKA Moscow
Manisaspor 1 - 1 Beşiktaş
Beşiktaş 2 - 3 Bursaspor
Manisaspor 2 - 1 Beşiktaş
Beşiktaş 4 - 4 Vitesse
Beşiktaş 0 - 0 Hamburger Sv
Beşiktaş 1 - 3 Kasımpaşa
Büyükşehir Bld. 1 - 0 Beşiktaş


Basketbolda son 5 maçta yenilgi.
27 Aralık 2009 Fenerbahce - Besiktas 100-92
02 Ocak 2010 Besiktas - Galatasaray 87-96
05 Ocak 2010 Besiktas - Unic Kazan 70-98
12 Ocak 2010 Telecom Bonn - Besiktas 87-86
16 Ocak 2010 Karşıyaka - Besiktas 79-77


DEMİRÖREN İSTİFA!!!
DENİZLİ İSTİFA!!!
BURAK BIYIKTAY İSTİFA!!!
AZİZ AKKAYA İSTİFA!!!

TA dedi ki...

blog aleminin en farklı blogu.ziya doğan gibi çileden zorluktan güç enerji alıyor.çile olmasa ne olur acaba:)

@t.c.

Besiktas adinin oldugu her yerde acaba vardir. - beautiful freak

vence dedi ki...

kar yağsa da bir maç sonu saha kenarında ligtv muhabiri hoca ile röportaj yapmaya çalışırken, icabında kızı Selin'in korku dolu bakışlarına aldırmadan "hamıa koruh büyük mıstafa" naralarıyla çevresini sarıp "mıstafa baba" diye zıplayıp araya giren güvenlik görevlilerini de aramızda sürükleyerek kadrajdan çıkalım, uzaklara; çok uzaklara gidelim.. belki o zaman hocanın kendine "ne yapıyorum ulan ben burada" diye sormasını sağlayabiliriz.

bu saatten sonra 4-3-3 konuşacak değiliz herhalde.

esgo dedi ki...

O değil de Vitesse - Hamburg - Kasımpaşa maçlarına Fink'siz çıkmamız acaba sadece beni mi kıllandırıyor ? Buna bir de Necip'in arka arkaya forma bulması - denenmesi eklenince Delgado için Fink'i gözden çıkarma ihtimalini düşünmeden yapamıyorum. Elbette akıl ve ruh sağlığı yerinde olan adamın yapmayacağı bir hamleden söz ediyorum, ama mevzu bahis Denizli olunca bu korkuyla yaşamak da kaçınılmaz oluyor.

AQ-47 dedi ki...

Hocam bu saatten sonra Fink gitse ne olur, Ernst gitse ne olur?

Hikmet Çetin'i de Mustafa Sarıgül kapmış.Mali durumumuz Türkiye ekonomisinden bile kötü demek ki.Millet siyasete giriyor beşiktaş başkanlığına kimse yanaşmıyor.

GOKHAN dedi ki...

sen gelmiyorsun ya herkes ölüyor,

Birleştiğinde kısa devre yapan birlik öldü ardından beyaz öldü benim için, sonra siyahda gitti. sonra her zaman buluştuğumuz yeri kalbinden bıçakladılar.7 sene geçti susmak ne kısaymış. biri böyle ne güzel sonsuza kadar susalım diyor. sonsuzluk bir gün herkesle konuşur o bunu bilmiyor.

neo_494 dedi ki...

Maçın özeti yetiş yaa Ferrari yoksa halimiz harap

Yorum Gönder

Ara