.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Ocak 2010 Cuma

Kongreye Hitabe

Ey Kongre Üyesi ! Birinci vazifen, Beşiktaş onurunu ve haysiyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane bayrağı budur. Bu bayrak senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu bayrağın aşkından mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici, başkanların olacaktır. Bir gün Beşiktaş onuru ve haysiyetini müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. 107 yıllık geçmişine kastedecek düşmanlar, bütün liglerde emsali görülmemiş bir tecavüzün mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz kulübün, yönetim kurulu zapt edilmiş, bütün tesislerine girilmiş, bütün tribünleri dağıtılmış, bütün gelirleri tüketilip borç batağına sokulmuş ve takımın her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, Beşiktaşlılık makamına sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, çapulcuların tribüncülük emelleriyle tecrit edebilirler. Taraftar, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Baba Hakkıların, Şeref Beylerin, Süleyman Sebaların evladı ! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Beşiktaş onuru ve haysiyetini kurtarmaktır ! Muhtaç olduğun kudret, siyahın mateminde beyazın umudunda mevcuttur.

29 Yorum:

thug love dedi ki...

Var olan adaylarla uygulaması zor bir hitabe bence bu. Kötünün iyisi çıksın inşallah.

sozcelyk dedi ki...

düştüğümüz hale bak azizim heyhat.

kurtuluş savaşına çıkmışız önderimiz yok

sütoğlanların ikisini de sevmiyorum. babalarını da sevmem.

ama maalesef imkansızlıklar dahilinde kötünün iyisi mi diyeceğiz?

sozcelyk dedi ki...

sen başkan adayı olmadığın için ibrahim altınsay ın eşinin hörmetine
aksu ya kucak açıcaz tribal

twenty_one dedi ki...

Kongreye giderken ortadaki tablo Beşiktaş'ın siyahın bile daha siyah bir tablo malesef. Allah bu taraftara sabır versin.

twenty_one dedi ki...

Demirören'e oy atacak kongre üyelerinin, bunu yapmalarının sebebi; ÇÜNKÜ DEMİRÖREN TARAFINDAN BESLENİYORLAR...

sozcelyk, önce kongre üyesi olmam lazım. seneye olurum herhalde

NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE !

alper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Yaz Helvası dedi ki...

Dün akşam Ankara'da Murat Aksu'nun tanıtım toplantısı vardı, ona gittim. Murat Aksu toplantıda amatör branşlardan "20 milyon dolarlık yük" olarak bahsetti, açıkçası bu durum hiç hoşuma gitmedi. Tüpçü zaten herkesin malumu. Bence bu seçimde iki adaydan da hayır gelmez.

Dünkü toplantı ile ilgili daha detaylı bir yazı için: http://bonlibero.blogspot.com/2010/01/murat-aksunun-planlar.html

nuwanda dedi ki...

murat aksu nun yeni tüzük çalışması ve üyelik projeleri bana göre çok çok iyi projeler.

cesc dedi ki...

@yaz helvası

daha önce de yazmıştım yorumlara.
Murat Aksu'yla birebir görüşme şansımız oldu arkadaşlarımla yaklaşık 1 saat boyunca. Projelerinden, planlarından bahsetti, biz de sorular sorduk. Benim izlenimim romantiklikle gerçekçilik arasında gidip geldiği oldu. Bazen bizler gibi romantik bir taraftar gibi icraatlardan, bazen de katı, gerçekçi, yönetici yanlı icraat amaçlarından bahsetti. Harmanlayabilirse, ortaya güzel birşeyler çıkarabilir. Ama gel gelelim, genel olarak düşündüğümde ben Murat Aksu'nun yıldırımdemirören'den çok da farklı bir kafa yapısına sahip bir insan, yönetici, beşiktaşlı olduğunu düşünmüyorum!

Allah bizlere sabır versin!

esperanza dedi ki...

hep "kotunun iyisi" ni mi tercih edecez ? 10 yildir 1 tane dogru durust aday cikmaz mi arkadas ?

.vatna dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
nuwanda dedi ki...

Pier bunlar yakismiyor.o kisi celaldir

.vatna dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Bir kongre üyesi tanıdığımızdan öğrendiğim itibariyle YD'nin 1 kaç gün içerisinde açıklayacağı gizli listede şu isimler olacakmış.

Tuncay Özilhan
İbrahim Altınsay
Hüsnü Güreli
Itır Esen
Fikret Orman
Mübariz Mansimov
Erdal Acar
İhsan Kalkavan
Ahmet Necdet Sezer
Mustafa Sandal

matiasemilio dedi ki...

cok iddialı bi liste ama iki üç kişiyi çıkart bi halta yaramaz..mustafa sandal ne anlar ulan yöneticilikten diye sorarlar adama..
**altınsay ya da kalkavanın yönetici olma ihtimali yok..
aksi takdirde sözcelyk'in çocuğunu keserim!!

Gökhan dedi ki...

@ bobo

gs nin rüya takımları gibi olmuş o yönetim kurulu listesi,bence çok zor öyle bir şey

o değil de murat aksu adaylığını açıkladığı an sadece rakibi demirören olacağı için kötünün iyisi olarak desteklerim diye düşünüyordum ama sanki bana şu ana kadar ki söyledikleri mantıklı gibi geliyor,tabi bunlar vaat ne olacağı sonra belli olur ama yine de ilk zamanlara göre daha da sıcak bakıyorum murat aksu ya

nuwanda dedi ki...

bobo böyle bir liste olma ihtimalinin ihtimali bile 000000000

O liste aciklanirsa ben de peygamberligimi ilan ederim. Hatta benden once Yildirim Demiroren peygamberligini ilan eder, ben de muridi olurum.

AQ-47 dedi ki...

Yıldırım Demirören'in peygamberi, Erdal Acar ve İhsan Kalkavan'ın sahabeleri olduğu dinden beni mümkünse aforoz edin...Ateşe taparım daha iyi ulan!!!!

delgado dedi ki...

o kongre üyesi bobo'ya konuşurken ben de dinliyordum, bobo en önemli ayrıntıyı kaçırmış. demirören'in en büyük kozu tamer karadağlı'ymış.

delgado dedi ki...

ayrıca bahçivanımızdan yeni aldığım bir bilgiye göre ekşibeşiktaş kadrosu da aday belirleyip liste oluşturmuş. biz de niye kongre başlığı açılmadı diyorduk ne zamandan beri, durup durup gözünden vuracaksınız turnayı tabi. çakallaaaaaarr...

delgado dedi ki...

geçenlerde serdar bilgili yönetiminden istifa edip demirören'in yönetimine girer gibi olduktan sonra vazgeçen eski bir yöneticiyle konuştum. çok önemli şeyler söyledi bana. murat aksu'yla ilgili falan, çok kötü şeyler olacakmış böyle. burda söylemem ama şimdi ısrar etmeyin.

helldoradotcom dedi ki...

Herseyi bosverip ve gecen sene basimiza gelen ".. bundan sonra maclara paf takimiyla cikicaz.." beyanatini ve sonrasinda olan olaylari dusunelim!!!! Sonra kimsenin doldurusuna gelip de henuz hicbir icraatini gormedigniz bir adami kotunun iyisi gibi sifatlandirmayalim.. bu mantikli bir besiktasliya yakismaz! yeri geldiginde hepimiz zenci, hepimiz diyarbakirli oluyoruz.. o yuzden yine mumkun oldugu kadar objektif olup sirf yorumlara ve olasiliklara gore insanlari kotunun iyisi olarak nitelendirmeyelim. Aksu'yu ancak ve ancak secimi kazandiktan 1,5 yil sonra, yani bir transfer sezonu gecirip ertesi sezonki icraatlari sonrasi elestirmek yerinde olacaktir. simdiden konusmak kulaktan dolma bilgilerle aceleci davranmaktan bir adim ileri gitmez. beni de aksu fanatigi falan sanmayin sakin ama henuz hicbir akibetini gormeden elestirilmesi de garibime gitmiyor degil. YD'nin yonetim tarzi konusunda kafasinda halen soru isareti olan bir insan yoktur herhalde?

purplepurple dedi ki...

abicim 'bişiler duydum ama söylemem' yapmayın. ya hiçbir şey söylemeyin, ya da söyleyin. ilkokul çocuğu gibi oluyorsunuz (bende var ama evde) farkında değil misiniz?

alper dedi ki...

Ahmet Necdet Sezer Beşiktaş yönetim kuruluna girsin çocuğumu değil kendimi keserim.bir gs bir o.o kadar arkadaş.

un-bulgur-kömür dağıtan varsa oyum onun.buzdolabı falanda kabulum.

Sertug Ozgur dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Yorum Gönder

Ara